• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
سلام
دوستان این sistemkoin.com داستانش چیه؟ من داخلش بیت کوین دارم اما نمیتونم بردارم ، باید وریفای کنم؟
سلام مجدد
با گواهینامه وریفای کردم و تونستم برداشت کنم
------
در مورد والت دوستان چیزی که مشخصه بهترین والت ، والت کاغذی و لدجر نانو اس هست ، والت کاغذی که پریویت کی رو باید ی جای امن بزارید و به صورت تکست داخل کامپیوتر ذخیره نکنید ، لدجر هم اصلا پریویت کی رو به شما و کامپیوتر نمیده و فقط 24 کلمه ی seed رو میده که اونها رو باید ی جای امن بزارید و روی کاغذی که به همراه داره بنویسید تا بعدا اگه مشکلی پیش اومد داشته باشید
بعد از این موارد والت هایی مثل اگزودوس اینطوری که من شنیدم پریویت کی شما رو داخل کامپیوترتون ذخیره می کنه و جای دیگه نیست پس اگه اینطور باشه این هم بد نیست
اما تاجایی که میتونید از موارد کیف پول آنلاین استفاده نکنید
در مورد صرافی هم منتظر میشم ببینم راهکار دوستمون چی هست چون خودم هم مبالغی داخل بایننس دارم و چون ترید می کنم و فی زیاد میگیرن کاریش نمیتونم بکنم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سلام مجدد
با گواهینامه وریفای کردم و تونستم برداشت کنم
------
در مورد والت دوستان چیزی که مشخصه بهترین والت ، والت کاغذی و لدجر نانو اس هست ، والت کاغذی که پریویت کی رو باید ی جای امن بزارید و به صورت تکست داخل کامپیوتر ذخیره نکنید ، لدجر هم اصلا پریویت کی رو به شما و کامپیوتر نمیده و فقط 24 کلمه ی seed رو میده که اونها رو باید ی جای امن بزارید و روی کاغذی که به همراه داره بنویسید تا بعدا اگه مشکلی پیش اومد داشته باشید
بعد از این موارد والت هایی مثل اگزودوس اینطوری که من شنیدم پریویت کی شما رو داخل کامپیوترتون ذخیره می کنه و جای دیگه نیست پس اگه اینطور باشه این هم بد نیست
اما تاجایی که میتونید از موارد کیف پول آنلاین استفاده نکنید
در مورد صرافی هم منتظر میشم ببینم راهکار دوستمون چی هست چون خودم هم مبالغی داخل بایننس دارم و چون ترید می کنم و فی زیاد میگیرن کاریش نمیتونم بکنم
منم تو بایننس مقداری کوین دارم ولی اکثرا فی برداشت زیاد هستش و برای من که کوینام مقدارشون زیاد نیست نمیصرفه و مجبورم نگه دارم اونجا
و یک سوال دوستان کیف پول خوب از چی استفاده میکنید که اکثره کوینها رو ساپورت کنه الان اگزودوس مثل اینکه ریپل رو هم ساپورت میکنه
1 دونه والت هم دیدم به نظر خوب میاد اکثر کوینها رو ساپورت میکنه اسمش Abra هستش کسی استفاده کرده از این؟

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
من یه تحقیق کردم در مورد کیف پول کاغدی بیاد رفت توی یه سایت هایی این کیف پول رو ساخت..بعد ا ینکه ساختیمش و بیت کوین ها رو انتقال دادیم توش چجوری میتونیم موجودیش رو چک کنیم؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من یه تحقیق کردم در مورد کیف پول کاغدی بیاد رفت توی یه سایت هایی این کیف پول رو ساخت..بعد ا ینکه ساختیمش و بیت کوین ها رو انتقال دادیم توش چجوری میتونیم موجودیش رو چک کنیم؟
کیف پول نرم افزاری و والت های لجر و مشابه بهترین هستن

یه سیستم زپرتی بگیرید که اتصال دائمی به اینترنت نداشته باشه
والت ها رو روی اون نصب کنید و اطلاعات رو اونجا ذخیره کنید

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
کیف پول نرم افزاری و والت های لجر و مشابه بهترین هستن

یه سیستم زپرتی بگیرید که اتصال دائمی به اینترنت نداشته باشه
والت ها رو روی اون نصب کنید و اطلاعات رو اونجا ذخیره کنید
الان یه والتی که اکثر کوین ها رو ساپورت کنه چیه؟ binance مگه برای روسیه نیست؟ ریسک داره توش کوین نگه داریم برای ترید کردن؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
الان یه والتی که اکثر کوین ها رو ساپورت کنه چیه؟ binance مگه برای روسیه نیست؟ ریسک داره توش کوین نگه داریم برای ترید کردن؟
بایننس مال چینه ک الان در جزیره مالت اروپا مستقر شده

برای روسیه باشه یا ایران احتمال هک شدنش یا بسته شدنش به خاطر مسائل قضایی هزار برابر از احتمال خطر برای یک والت نرم افزاری بیشتره

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
دوستان مشخص نیست چه زمانی میشه EOS ها رو انتقال داد؟ من در اگزودوس دارم میخوام به بایننس منتقل کنم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستان مشخص نیست چه زمانی میشه EOS ها رو انتقال داد؟ من در اگزودوس دارم میخوام به بایننس منتقل کنم
اگر eos هات رو روی اگزودوس رجستر کردی که باید از شبکه eos بگیری کوین هات رو
وگرنه کوین هات سوختن

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
اگر eos هات رو روی اگزودوس رجستر کردی که باید از شبکه eos بگیری کوین هات رو
وگرنه کوین هات سوختن
ممنون ، اره رجیستر کردم اما نمیدونم به چه صورت باید از شبکه دریافتشون کنم ، چرا با اگزودوس نمیشه منتقل کرد؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ممنون ، اره رجیستر کردم اما نمیدونم به چه صورت باید از شبکه دریافتشون کنم ، چرا با اگزودوس نمیشه منتقل کرد؟
چون اگزودوس از ماین نت eos پشتیبانی نمیکنه

فکر میکنم باید یه سایت یا والت دانلود کنی بعد کلید پابلیک یا پرایویتت رو داخلش بزنی که کلید eos برات تولید کنه
بعد داخل والت eos کلیدت رو بزنی و منتظر بشی تا کوین هات رو ببینی

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان میشه به م ن بگید این ولت های کاغذی رو چجوری میشه موجودیشون رو چک کرد؟

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
والت نرم افزاری که خیلی کوین ها رو داره exodus wallet که می تونی تبدیل هم بکنی البته نرخ بالاتری نسبت به صرافی داره.

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
دوستان میشه به م ن بگید این ولت های کاغذی رو چجوری میشه موجودیشون رو چک کرد؟
والت کاغذی سخت هست برای تازه کارها پیشنهاد نمیشه.از هم نرم افزاری یا سخت افزاری استفاده کن

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
والت کاغذی سخت هست برای تازه کارها پیشنهاد نمیشه.از هم نرم افزاری یا سخت افزاری استفاده کن

سختبش چیه؟من میخوام فقط پس انداز کنم

میشه بفرمایید امکان دیدن موجودی هم وجو داره یا نه؟

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
سختبش چیه؟من میخوام فقط پس انداز کنم

میشه بفرمایید امکان دیدن موجودی هم وجو داره یا نه؟
بله همه ی امکانات رو داره ، اما سختیش اینه باید کل بلاکچین اون سکه رو دانلود کنید یا داخل سایتی که این امکان رو داشته باشه ایمپورتش کنید که بتونید انتقال بدید
برای دیدن هم اگه این امکان برای اون سکه گذاشته شده باشه بله میشه (در غیر این صورت باید برای دیدن هم کل بلاکچین دانلود شه) ، به طور مثال سکه ی اتریوم و توکن های که بر پایه اتریوم کار میکنند رو فقط شما با سرچ آدرس عمومیتون در سایت etherscan میتونید موجودی و تراکنش هاتون رو چک کنید
اگر برای پس انداز هم میخوایید می تونید روی همین اگزودوس نصب کنید و بعد برای اینکه خیالتون راحت باشه اگزودوس رو به طور کامل از روی سیستم حذف کنید ، کلمات ریکاوری رو یک جا ذخیره کنید و روی کاغذ هم بنویسید همچنین برای محکم کاری پریوت کی اون سکه رو هم از نرم افزار اگزودوس دریافت کنید اون رو هم یک جا ذخیره کنید

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
این سایت sistemkoin حتما وریفای میخواد ؟؟

بالا