miladsharifitedi
Registered User
- نوشتهها
- 997
- لایکها
- 1,656
نه اشتباه نیستاشتباه کردی داداش
بهتر بود مرحله ای میخریدی و همشو یکجا نمیخریدی
من خواستم یک بار تو زندگیم ریسک کنم و این کارو کردم
نه اشتباه نیستاشتباه کردی داداش
بهتر بود مرحله ای میخریدی و همشو یکجا نمیخریدی
یه کامپیوتر ساده پیدا کن
کوین هات رو انتقال بده به اون سیستم وارتباطش رو با اینترنت قطع کن
بزار خوب 4 سال بمونه تا جا بیفته
حدود 6 سال قبل که بیت کوین تازه مد شده بود خیلیا تو ایران نمیدونستن چی هست و بعد هم بتدریج دوج کوین و سپس لایتکوین اضافه شد الان بلطف استخراج و ربات تلگرام و افزونه خیلیا با این سکه ها اشنا هستن مسلم هر ارزی که تقاضا براش زیاده مانند قبل رشد نخواهد کرد!خدا کنه
من رو 6100 دلار 2 تا خریدم و 10 تا اتریوم رو 213 دلار
نره بالا بدبخت میشم
این کار کلش ریسکه ولی میتونستی با همون پولی که در نظر گرفتی پله ای خرید میکردی .. یعنی پولتو به چند بخش تقسیم میکردی و هربار که قیمتا پایین میومد خرید میکردی ... اینطوری در آخر بیتکوین و اتریوم بیشتری داشتی .نه اشتباه نیست
من خواستم یک بار تو زندگیم ریسک کنم و این کارو کردم
بنظرم این روش هم قدیمی شده! کشورای اسیایی خصوصا این روسها یا چینی ها و .. همه ازین روشها استفاده میکنن بعنوان نمونه ظاهرا امروز بیتکوین کش و زدکش بیشترین افت قیمت رو داشته. تو یک فاستی که سرمیزنم موجودی همین دو کوین تموم شده بسکه همه منتظرن ارزش یک کوین کمتر شه و اون رو بیشتر بدست بیارن!این کار کلش ریسکه ولی میتونستی با همون پولی که در نظر گرفتی پله ای خرید میکردی .. یعنی پولتو به چند بخش تقسیم میکردی و هربار که قیمتا پایین میومد خرید میکردی ... اینطوری در آخر بیتکوین و اتریوم بیشتری داشتی .
بود مخصوصا برای بیت کووین کش. چند ساعت 20 درصد بالا رفت.فرصت خرید حساب کنید
ببخشید متوجه نشدم ؟
جا بیفته ؟
فعلا چند ماهه پله پله میاد پایین کف قبلی ، سقف جدیدِBTC هر چه قدرم بیاد پایین ، مطمئنا ظرف چند هفته تا یک ماه به رقم قبلی خودش برمیگرده ، فقط و فقط اینا فرصته برای خرید
یادتون باشه حدود دو ماه پیش هم اومد پایین (البته نه تا به این حد) ظرف کمتر از دو هفته به قیمت قبلیش رسید
البته هر کاری ریسک خودش رو داره ، خودم روی چند تا ارز تو ضررــم ولی روزهای پر سود رو هم باید حساب کرد
دوستان به جز بیت کوین برای چه ارزهایب paper wallet وجود داره؟
اکثر کوین هایی که روی نت ورک های مثل اتریوم نیستن پیپر والت دارن فک کنم