اقا جواد ماشالله شما که همه کوینهای خوب رو داریددوستان برای خرید کوین شما چی پیشنهاد میکنید ؟
سلامدوستان برای خرید کوین شما چی پیشنهاد میکنید ؟
دوستان برای خرید کوین شما چی پیشنهاد میکنید ؟
پیشنهاد من استلر - تتر و ...
البته من این کوین ها رو شناخت ندارم! چون در سایتهای فاست هاب نیستند و هر کوینی اونجا بود ارزشش با بیت کوین اومده پایینتتر؟ !
البته من این کوین ها رو شناخت ندارم! چون در سایتهای فاست هاب نیستند و هر کوینی اونجا بود ارزشش با بیت کوین اومده پایین
من این سایت رو چک کردم ارزش استلر و تتر کمتر شده بود. همینهایی که اطلاعات بالا دارند بیت جمع کنن تا ما هم به اینده نگریشون ب..ندیم. مگه اینجا برای پست بالا مدال میدن که نمیدونستم. من تازه دو سه روزه این تاپیک سرمیزنم اینم ازون حرفای خنده دار بود
coinmarketcap
کوین Hacken هم فکر میکنم خوب باشهدوستان برای خرید کوین شما چی پیشنهاد میکنید ؟
فقط zil رو دارمکوین Hacken هم فکر میکنم خوب باشه
اینارم که فکر میکنم حتما دارید Xem-Ada - Iota - Zilla
چرا کوینی مثل ada به دردتون نمیخوره؟ کوتاه مدت کار می کنید؟فقط zil رو دارم
بقیه هم کوین های خوبی هستن ولی به درد من نمیخورن
چرا کوینی مثل ada به دردتون نمیخوره؟ کوتاه مدت کار می کنید؟
راستی هنوز نظرتون روی bat و adcoin مثبته؟ تو این بازار نزولی نسبت به ساتوشی خوب موندن
بیت کوین گلد تو صعوده همین الان در حال پامپه (نسبت به بیت) ، خبری ازش ندیدم اما خیلی سعی برای صعود داره روی نمودار
ممنونمکوین ada کوین خیلی خوبی هستش و کسی که بلند مدت نگه داره سود خوبی خواهد کرد
منتهی من فعلا توی برنامه م نیست بخرم ازش
bat هم کوین بلند مدت هستش تقریبا مثل zil و ada میشه نگه داشت
adcc صرفا برای یکی دو ماه به درد میخوره که پامپ بشه و بفروشی و تمام اصلا کوین بلند مدت نیستش ، بخاطر pos شدنش الان داره پامپ میشه
ممنونم
نظرتون در مورد متاورس چی هست؟ همچنان روی بلند مدت نظر دارید؟
نمیدونید چی شده چه خبری داره که اینقد ریزش کرد؟ بالای سه بود الان حدود 0.8 هست ، البته من ماینش می کنم نخریدم
100% با بالا رفتن دوباره بیت کوین اینا هم میرن بالااین فورک بیت کش و اینترنت ایران ما رو مائید. رفتم تو 50 درصد ضرر
الان bchsv داره بالا میره abc پایین میاد. sv دیروز 50 بود شده 83
ممکنه باز 200 قبلی رو بره؟
آقا جواد شما تا به حال از این ارزای متفرقه چیزی گیرتون اومده ؟متاورز کوین چینی هستش و بنظرم رشد خوبی خواهد کرد در اینده
مشکل خاصی نداشت بخاطر بازار اینطوری شد