نهآقا جواد شما تا به حال از این ارزای متفرقه چیزی گیرتون اومده ؟
نهآقا جواد شما تا به حال از این ارزای متفرقه چیزی گیرتون اومده ؟
آهان آخه تبلیغ کردید گفتم ببینم خودتون برداشتی کردین یا نه
کسی در مورد این قسمت که با فلش مشخص کردم اطلاعاتی داره؟
مشاهده پیوست 1099647
قسمت خریدو فروشه؟
یعنی میشه از خود بلاک چین خرید کرد؟
الان من با changer.com کار میکنم ولی کارمزدش بالاست
تشکرخرید و فروشت رو سعی کن از صرافی ها انجام بدی
فک کنم بلاکچین kyc بخواد و اونم کارمزد بالایی داشته باشه
الان میخواستم یه دونه بیت کوین دیگه بخرم از changer.com حدود 300 دلار کامرزدش میکنه که خوب خیلی زیاده
جایی هست بدون کارمزد یا حداقل کامرمزد کم باشه ؟
چه مقدار نیاز دارین ؟سلام
دوستان یک سایت ایرانی معرفی کنید تتر بفروشه الان دو سه تا سایت ثبت نام کردم اصلا تتر ندارند
ممنون
تشکر آقا جوادشما باید کم کم کار کردن با صرافی ها رو یاد بگیری
به هیچ صرافی با ip ایران لاگین نکنید
صرافی بایننس که فعلا با ایران مشکلی نداره و دلار تتر رو قبول میکنه
livecoin که پرفکت و پاییر و ادوکش قبول میکنه ( الان فقط advcash فعاله )
gate هم که فقط دلار تتر قبول میکنه
بالایی ها صرافی سنترال هستن
صرافی های DEX یا دی سنترال هم هستن که فقط توکن های خانواده اتریوم رو قبول میکنن
دلار تتر هم یه نوعی از توکن اتریوم هست
تشکر آقا جواد
آره حواسم هست یه دونه v p nنصب کردم رو سرور شخصی vps خودم و با اون همیشه لاگین میکنم
اینایی که گفتید فقط توی بایننس عضو شدم و مراحل تایید هویت ( با گوگل ) رو هم انجام دادم ولی وقتی واردش میشم کلا گیج میشم از بس شلوغه نمیدونم چطوری باید تبدیل کنم
یه سوال
بایننس هم کارمزد میگیره ؟
اینجا 3300 تا موجودی داره 13700سلام
دوستان یک سایت ایرانی معرفی کنید تتر بفروشه الان دو سه تا سایت ثبت نام کردم اصلا تتر ندارند
ممنون
شما باید کم کم کار کردن با صرافی ها رو یاد بگیری
به هیچ صرافی با ip ایران لاگین نکنید
صرافی بایننس که فعلا با ایران مشکلی نداره و دلار تتر رو قبول میکنه
livecoin که پرفکت و پاییر و ادوکش قبول میکنه ( الان فقط advcash فعاله )
gate هم که فقط دلار تتر قبول میکنه
بالایی ها صرافی سنترال هستن
صرافی های DEX یا دی سنترال هم هستن که فقط توکن های خانواده اتریوم رو قبول میکنن
دلار تتر هم یه نوعی از توکن اتریوم هست
اینجا 3300 تا موجودی داره 13700
https://exchanging.ir/buy/
تغییر چهره دادی جواد . تتر توکن omni هست
:general711:
ارزهایی که من این چند روز کار میکردم مانند دیجیبایت، بلک کوین، زدکش، مونرو، بیتکوین کش، لایتکوین، دوج کوین، پییر کوین، پاتکوین، دش کوین، اتریوم و دو سه ارز دیگه همه با پایین اومدن قیمت بیتکوین تقریبا به یک نسبت ارزششون کم میشد. یکی باید دقیقه ای تبدیل میکرد تا شاید یک دوتاشون بصرفه تر بود!چه ارز دیجیتالی میتوان گرفت که در صورت پایین امدن بیت کوین قیمت ان بالا برود و برعکس در صورت بالا رفتن بیت کوین ان ارز پایین بیاید؟
ارزهایی که من این چند روز کار میکردم مانند دیجیبایت، بلک کوین، زدکش، مونرو، بیتکوین کش، لایتکوین، دوج کوین، پییر کوین، پاتکوین، دش کوین، اتریوم و دو سه ارز دیگه همه با پایین اومدن قیمت بیتکوین تقریبا به یک نسبت ارزششون کم میشد. یکی باید دقیقه ای تبدیل میکرد تا شاید یک دوتاشون بصرفه تر بود!
منظورم این بود به نسبت تقریبا مساوی کم یا زیاد میشن! من قبلا بلک کوین رو به بیت کوین تبدیل میزدم شاید دو روز زمان میبرد تا فروش بره ولی الان حتی اون رو هم سریع عوض میکنن و نمیدونم به چه امیدی جمع میکنن!سلام
خوب اینهایی که خانواده کوین هستند معلوم هست که سر دسته که بالا بره (bitcoin) همه با هم بالا میروند
سلام دوستان
من توی یه سایت فاست که بیت کوین کش میده فعالیت میکنم قبلا یه بار برداشت زدم موجودیم رو به کیف پول کوین پات بدون مشکل اومد تو کیف پولم
برای بار دوم که برداشت زدم مبلغ 0.00043 بیت کوین کش نیومده تو حسابم
اما توی سایت explorer.bitcoin.com وقتی آدرس بیت کوین کش کیف پول کوین پات رو میدمموجودیم رو نشون میده..قضیه چیه چجوری میتونم به موجودی حسابم دسترسی پیدا کنم؟
![]()