• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام
دوستان دقیقا ساعت کاری این صرافی های دیجیتالی چه موقع هست که قیمت بیت کوین مشخص میشه ؟ مثل بازارهایرجهانی از دوشنبه تا جمعه هست یا ۲۴/۷ در هفته؟ کسی اطلاع دار چون ممکنه روزا تعطیل کاربرا قیمت را دست کاری کنند

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
بعضی فاست ها معادل 0.001 دلار از هر ارزی بیتکوین و دوج کوین و سایر کوین ها رو میدادن و ممکن بود تو یک روز چند بار قیمت عوض بشه مثلا هر 0.001 دلار تو یک روز بین 23 و 24 ساتوشی نوسان داشت و دقیق معادل همون 0.001 دلار رو میدادن و ساعت و روز خاصی برای تغییر قیمت نداشت. (البته حرفه ای ها شاید اطلاعاتشون بیشتر باشه و احتمالا جواب میدن!)

سلام منظور من سایتهای صرافی مثل
https://www.binance.com
http://hitbtc.com/
بیترکس و بیت‌فینکس و.......................

هست

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
نه دوست عزیز، داره اسپم میکنه شما پیام هاش رو بررسی بکن، یه چیزهای عجیب غریبی نوشته آدم شاخش در میاد، مثلا یه جا نوشته بود ریزش بیت کوین به خاطر ایرانی هایی هست که زدن تو کار ماین ...

بله در جریانم تو همون پستشون هم برو ببین همونجا هم بنده در جوابشون پست دادم

هنوز متوجه نشدم چرا این کارو میکنه بالا هم گفتم از 490 تا پستش 487 تاش اینه که بیت کوین سقوط کرد بیت کوین مرد بیت کوین ساتوشی نابود شد و ...

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
اخرش جواب سوال ما چی شد؟

:D
یک سوال کردیم قرار نبود دعوا بشه :D
بعد هم قرار نیست به نظر من بیت کوین نابود بشه چون پایه و اساس ارزهای دیجیتالی هست اما.............................................
ریزش قیمت تا 2500 را داریم حالا کی خدا میداند دلیل هم برای این هست که دارند کف میخرند سقف بفروشند

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اخرش جواب سوال ما چی شد؟

:D
یک سوال کردیم قرار نبود دعوا بشه :D
بعد هم قرار نیست به نظر من بیت کوین نابود بشه چون پایه و اساس ارزهای دیجیتالی هست اما.............................................
ریزش قیمت تا 2500 را داریم حالا کی خدا میداند دلیل هم برای این هست که دارند کف میخرند سقف بفروشند

صرافی ها ( باینانس، بیترکس لعنت الله علیه و... ) 24 ساعت آماده ی سرویس دهی به تریدر های عزیز هستند و تعطیلی هم ندارند (مگر) برای تغییرات و یا انتقال سرور ..

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
در سایت مانیتورینگ صرافی ها با کارمزد، معادل 0.001 بیت این 5 تا نوشتن از همه بیشتر میدن یعنی 4.29 دلار پایر. پس فکر کنم با توجه به reviews و نظرات باید به یکی ازینها اعتماد کنم!
Xchange
7Money
WorldChange
El-Change
FastEx

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوستان لطفا از ارسال هرگونه اسپم و پست نامربوط به تاپیک جدا خودداری کنید
چون قبلا اخطارهای مکرری در این باره داده شده و از این بعد فقط حساب کاربری فرد خاطی مسدود میشه

Polarstern

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
161
دوستان کسی در مورد ارز مجازی e2c اطلاعی داره؟ یکی از دوستان سرمایه گذاری کرده و به ما چیزی نگفته الان که گفته من یه تحقیق کوچک کردم که میگن کلاه برداری هست و این حرفا. الانم طرف دوباره میخواد 100 تا 200 میلیون توکن بخره سرمایه گذاری کنه تو همین ارز
اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم بگه

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان ، تو والت بلاک چین با فیلتر شکن (v p n )میرم ..
مشکلی نداره ؟ خطرناک نی ؟

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام دوستان ، تو والت بلاک چین با فیلتر شکن (v p n )میرم ..
مشکلی نداره ؟ خطرناک نی ؟

بلاک چین امن نیست، مخصوصا برای ایرانی ها.. حدالامکان از والت سخت افزاری یا والت های معتبر ( مطمئن ) که PrivateKey روی سرورشون ذخیره نمیشه استفاده کنید...

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
بلاک چین امن نیست، مخصوصا برای ایرانی ها.. حدالامکان از والت سخت افزاری یا والت های معتبر ( مطمئن ) که PrivateKey روی سرورشون ذخیره نمیشه استفاده کنید...
سلام captive
همانطور که شما میدونید کلید سخت افزاری ledger nano s الان حدود ۱میلیون و هفصد هزارتومان هست ما ها که قطر ای بیت کوین جمع میکنیم فکر نکنم این راه معقولی باشه برای خریدن بعد هم شما کدوم والت را سراغ داری که خوب باشه و مطمئن ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام captive
همانطور که شما میدونید کلید سخت افزاری ledger nano s الان حدود ۱میلیون و هفصد هزارتومان هست ما ها که قطر ای بیت کوین جمع میکنیم فکر نکنم این راه معقولی باشه برای خریدن بعد هم شما کدوم والت را سراغ داری که خوب باشه و مطمئن ؟

لدجر بدرد کسی میخوره که بخواد حداقل 4-5 تا کوین اونم به مقدار بالا نگهداری کنه، البته قیمت فکر کنم حدود 1 میلیون 200ت هم گیر بیاد...

در مورد والت هم واللا من نمیتونم بگم 100% فلان جا مطمئن هست و والت خوبی داره اما باید بررسی کنید ببینید کاربرا بیشتر کجا والت میسازن بعد به یک جمع بندی درست برسید...

Exodus،Jax،Coinomi را هم میتونید بررسی کنید.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اگزوددس بد نیست

enjin wallet هم جدید اومده سیستم خیلی جالبی داره
همه والت ها رو میشه روش امپورت کرد

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام captive
بهترین والت برای نگهداری هر کوین در درجه اول والت معرفی شده و اختصاصی همان کوین هست و همیشه هم به روز میشه .
یعمی من برای هر کوینی که دارم مبالغ درشت هم سرمایه گذاری کردم تو والت اختصاصیش نگهداری میکنم . برای نگهداری بیتکوین هم همیشه از والت الکتروم نسخه به روز استفاده کردم چندین ساله تا 6 بیتکوین هم درونش داشتم مشکلی نداشته هیچوقت . و درصورتی که توکن باشه و یا والت نداشته باشه از والتهایی چون اگزودوس استفاده میکنم .

بنده تا 300 میلیون تومن سرمایه گذاری کردم تو این شبکه البته درون یه سیتم دیگه ای نگهداری میکنم که به اینترنت زیاد متصل نمیشم باهاش . به نظر من برای هر کوینی خریدید یه والت جداگانه اختصاصی خودشو نصب و ذخیره و بک اپ رو چندین جا ذخیره کنید

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
بهترین والت برای نگهداری هر کوین در درجه اول والت معرفی شده و اختصاصی همان کوین هست و همیشه هم به روز میشه .
یعمی من برای هر کوینی که دارم مبالغ درشت هم سرمایه گذاری کردم تو والت اختصاصیش نگهداری میکنم . برای نگهداری بیتکوین هم همیشه از والت الکتروم نسخه به روز استفاده کردم چندین ساله تا 6 بیتکوین هم درونش داشتم مشکلی نداشته هیچوقت . و درصورتی که توکن باشه و یا والت نداشته باشه از والتهایی چون اگزودوس استفاده میکنم .

بنده تا 300 میلیون تومن سرمایه گذاری کردم تو این شبکه البته درون یه سیتم دیگه ای نگهداری میکنم که به اینترنت زیاد متصل نمیشم باهاش . به نظر من برای هر کوینی خریدید یه والت جداگانه اختصاصی خودشو نصب و ذخیره و بک اپ رو چندین جا ذخیره کنید
سلام من هم همین نظر شما را داشتم چون با گوشی هستم تایپ نکردم ولی حق با شماهست
(بهترین والت برای نگهداری هر کوین در درجه اول والت معرفی شده و اختصاصی همان کوین هست و همیشه هم به روز میشه .)
اما مشکل این هست که برای بعضی از والت ها باید شماره تلفن بدی و کدی که برای شما میفرسته برای ورود به کیف پول ممکنه بعد در اینده روی همین شماره کیف قفل بشه ..... بحرحال فرمایش شما کاملا درست است.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
امروز داشتیم با یکی آز دوستان صحبت میکردیم که هم قیمت بیت کوین فعلا پاین هست و هم دستگاه های ماینر و صحبت یک دستگاه مقرون بصرفه و خوب شد دوست من گفت s9jماینر فعلن از همه دستگاه ها بهتره کسی اطلاع در مورد این دستگاه ها داره ؟تا جایی که من میدونم با ۶هفت میلیون میشه دست دوم خرید ولی خیلی هم این دستگاه را سرچ کنی تو دیوار و شیپور و ایسام زیاد هست اما چون دست دوم هست اگر سوخت کل هزینه بر باد میره

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام من هم همین نظر شما را داشتم چون با گوشی هستم تایپ نکردم ولی حق با شماهست
(بهترین والت برای نگهداری هر کوین در درجه اول والت معرفی شده و اختصاصی همان کوین هست و همیشه هم به روز میشه .)
اما مشکل این هست که برای بعضی از والت ها باید شماره تلفن بدی و کدی که برای شما میفرسته برای ورود به کیف پول ممکنه بعد در اینده روی همین شماره کیف قفل بشه ..... بحرحال فرمایش شما کاملا درست است.

منظور من کیف پولهای دسکتاپ هست . تا حالا با کیفی ویندوزی که شماره تلفن بخواد بعد از نصب و اجرا برخورد نکردم با اینکه خیلی کوین هم دارم . و ناگفته نماند هرگز از کیف پولهای موبایل برا مبالغ بالا خصوصا استفاده نکنید حتی اگر اختصاصی خود کوین باشه فقط کیف پول نسخه دسکتاپ .

8030

Registered User
لایک‌ها
465
بازار رو داغون کردن نهنگها.
کی فکرشو میکرد اتر یه روزی برگرده رو 87 دلار.
کاری کردن که کسی دیگه جرات نزدیک شدن به این بازار رو نکنه.
پارسال وقتی فرت و فرت قیمتها میرفت بالا احتمال میدادم سقوطی در کار باشه ولی نه با این شدت و زمان طولانی.
قیمتها داره بر میگرده به زمان 2 سال پیش.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
بازار رو داغون کردن نهنگها.
کی فکرشو میکرد اتر یه روزی برگرده رو 87 دلار.
کاری کردن که کسی دیگه جرات نزدیک شدن به این بازار رو نکنه.
پارسال وقتی فرت و فرت قیمتها میرفت بالا احتمال میدادم سقوطی در کار باشه ولی نه با این شدت و زمان طولانی.
قیمتها داره بر میگرده به زمان 2 سال پیش.

یه شایعاتی بود مبنی بر اینکه یه ماینر ساختن که هزینه استخراج رو اورده پایین که در حدی که 3 هزارم بفروشن بیت رو براشون بصرفه این رو موقعی که بیت 5 هزار شد یکی به من گفت که تا 3 هزار الثی 2500 جا داره بیاد که تقریبا هم همینطور شد و داره میاد نمیدونم حالا دلیلش همون چیزی بود که اون بنده خدا میگفت ی نه
به هر حال از پایین اومدنش ناراحت نباش رفیق این رو موقعیت بدون برا خودت

بالا