بعضی فاست ها معادل 0.001 دلار از هر ارزی بیتکوین و دوج کوین و سایر کوین ها رو میدادن و ممکن بود تو یک روز چند بار قیمت عوض بشه مثلا هر 0.001 دلار تو یک روز بین 23 و 24 ساتوشی نوسان داشت و دقیق معادل همون 0.001 دلار رو میدادن و ساعت و روز خاصی برای تغییر قیمت نداشت. (البته حرفه ای ها شاید اطلاعاتشون بیشتر باشه و احتمالا جواب میدن!)
نه دوست عزیز، داره اسپم میکنه شما پیام هاش رو بررسی بکن، یه چیزهای عجیب غریبی نوشته آدم شاخش در میاد، مثلا یه جا نوشته بود ریزش بیت کوین به خاطر ایرانی هایی هست که زدن تو کار ماین ...
اخرش جواب سوال ما چی شد؟
یک سوال کردیم قرار نبود دعوا بشه
بعد هم قرار نیست به نظر من بیت کوین نابود بشه چون پایه و اساس ارزهای دیجیتالی هست اما.............................................
ریزش قیمت تا 2500 را داریم حالا کی خدا میداند دلیل هم برای این هست که دارند کف میخرند سقف بفروشند
در سایت مانیتورینگ صرافی ها با کارمزد، معادل 0.001 بیت این 5 تا نوشتن از همه بیشتر میدن یعنی 4.29 دلار پایر. پس فکر کنم با توجه به reviews و نظرات باید به یکی ازینها اعتماد کنم!نه وااله
خیر مشکلی نیستسلام دوستان ، تو والت بلاک چین با فیلتر شکن (v p n )میرم ..
مشکلی نداره ؟ خطرناک نی ؟
سلام دوستان ، تو والت بلاک چین با فیلتر شکن (v p n )میرم ..
مشکلی نداره ؟ خطرناک نی ؟
سلام captiveبلاک چین امن نیست، مخصوصا برای ایرانی ها.. حدالامکان از والت سخت افزاری یا والت های معتبر ( مطمئن ) که PrivateKey روی سرورشون ذخیره نمیشه استفاده کنید...
سلام captive
همانطور که شما میدونید کلید سخت افزاری ledger nano s الان حدود ۱میلیون و هفصد هزارتومان هست ما ها که قطر ای بیت کوین جمع میکنیم فکر نکنم این راه معقولی باشه برای خریدن بعد هم شما کدوم والت را سراغ داری که خوب باشه و مطمئن ؟
بهترین والت برای نگهداری هر کوین در درجه اول والت معرفی شده و اختصاصی همان کوین هست و همیشه هم به روز میشه .سلام captive
همانطور که شما میدونید کلید سخت افزاری ledger nano s الان حدود ۱میلیون و هفصد هزارتومان هست ما ها که قطر ای بیت کوین جمع میکنیم فکر نکنم این راه معقولی باشه برای خریدن بعد هم شما کدوم والت را سراغ داری که خوب باشه و مطمئن ؟
سلام من هم همین نظر شما را داشتم چون با گوشی هستم تایپ نکردم ولی حق با شماهستبهترین والت برای نگهداری هر کوین در درجه اول والت معرفی شده و اختصاصی همان کوین هست و همیشه هم به روز میشه .
یعمی من برای هر کوینی که دارم مبالغ درشت هم سرمایه گذاری کردم تو والت اختصاصیش نگهداری میکنم . برای نگهداری بیتکوین هم همیشه از والت الکتروم نسخه به روز استفاده کردم چندین ساله تا 6 بیتکوین هم درونش داشتم مشکلی نداشته هیچوقت . و درصورتی که توکن باشه و یا والت نداشته باشه از والتهایی چون اگزودوس استفاده میکنم .
بنده تا 300 میلیون تومن سرمایه گذاری کردم تو این شبکه البته درون یه سیتم دیگه ای نگهداری میکنم که به اینترنت زیاد متصل نمیشم باهاش . به نظر من برای هر کوینی خریدید یه والت جداگانه اختصاصی خودشو نصب و ذخیره و بک اپ رو چندین جا ذخیره کنید
سلام من هم همین نظر شما را داشتم چون با گوشی هستم تایپ نکردم ولی حق با شماهست
(بهترین والت برای نگهداری هر کوین در درجه اول والت معرفی شده و اختصاصی همان کوین هست و همیشه هم به روز میشه .)
اما مشکل این هست که برای بعضی از والت ها باید شماره تلفن بدی و کدی که برای شما میفرسته برای ورود به کیف پول ممکنه بعد در اینده روی همین شماره کیف قفل بشه ..... بحرحال فرمایش شما کاملا درست است.
بازار رو داغون کردن نهنگها.
کی فکرشو میکرد اتر یه روزی برگرده رو 87 دلار.
کاری کردن که کسی دیگه جرات نزدیک شدن به این بازار رو نکنه.
پارسال وقتی فرت و فرت قیمتها میرفت بالا احتمال میدادم سقوطی در کار باشه ولی نه با این شدت و زمان طولانی.
قیمتها داره بر میگرده به زمان 2 سال پیش.