• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
با شرایطی که دارن تو بازار پیش میاد آدم بعضی وقتا با خودش میگه اگر اینطور نشد چی؟ اگر این بازار نزولی ادامه داشت و قیمت بیت حتی اومد زیر هزار دلار چی؟ واقعا بازار پر ریسکی شده با این شرایط

یه شایعاتی بود مبنی بر اینکه یه ماینر ساختن که هزینه استخراج رو اورده پایین که در حدی که 3 هزارم بفروشن بیت رو براشون بصرفه این رو موقعی که بیت 5 هزار شد یکی به من گفت که تا 3 هزار الثی 2500 جا داره بیاد که تقریبا هم همینطور شد و داره میاد نمیدونم حالا دلیلش همون چیزی بود که اون بنده خدا میگفت ی نه
به هر حال از پایین اومدنش ناراحت نباش رفیق این رو موقعیت بدون برا خودت

bene

Registered User
لایک‌ها
481
در کمتر از یکسال Litecoin از 360 دلار به 25 دلار رسیده
ethereum از 1450 دلار به 84 دلار
bitcoin از 19650 دلار به 3350 دلار

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
با شرایطی که دارن تو بازار پیش میاد آدم بعضی وقتا با خودش میگه اگر اینطور نشد چی؟ اگر این بازار نزولی ادامه داشت و قیمت بیت حتی اومد زیر هزار دلار چی؟ واقعا بازار پر ریسکی شده با این شرایط
چ بهتر شانس شما بیشتر میشه

در کمتر از یکسال Litecoin از 360 دلار به 25 دلار رسیده
ethereum از 1450 دلار به 84 دلار
bitcoin از 19650 دلار به 3350 دلار
اینکه چیزی نیست من لایتکوین 45 دلاری دیدم که شد 1 دلار هنوز نتونسته اون رکورد سقوطو بزنه .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نمی دونم چرا هر موقع من خرید میکنم قیمتها باید با سر بخوره زمین.
کاردانو روی 932 ساتوشی گرفتم اومده تا 845 ساتوشی. قبلش برای انتقال، داگ روی 55 ساتوشی گرفته بودم الان شده 61 |:
کاردانو/بیت کوین 10 درصد اومده پایین بیت کوین هم 15 درصد

اون دفعه ترون الان کاردانو

شانس گند من پریروز کاردانو تا 997 ساتوشی , دیشب تا 949 ساتوشی trade خورده بود پریشب من sell order نزده بودم دیشب هم روی 980 order زده بودم

Last edited:

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
چ بهتر شانس شما بیشتر میشه

اینکه چیزی نیست من لایتکوین 45 دلاری دیدم که شد 1 دلار هنوز نتونسته اون رکورد سقوطو بزنه .
دقیقا چی بیشتر میشه؟؟ چرا شانس من بیشتر می شه؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
دقیقا چی بیشتر میشه؟؟ چرا شانس من بیشتر می شه؟

چون شما اگر سرمایه گذار باشی وقتی میاد پایین جای 10 عدد میتونی 500 عدد ایکس کوین بخری و شانست برای میلیاردی به چیب زدن بشتره .یعنی شانست برای به دست اوردن سود 100 یا حتی 1000 برابری بیشتر میشه . فرضا منی که کوین ایکس رو 5 دلار خرید موقع سعود رو 100 بفروشم سود 20 برابری کردم ولی شما رو 50 سنت خریدی و رو 100 میفروشی سود 200 برابری کردی اینجاست که شانس شما بیشتر میشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
چون شما اگر سرمایه گذار باشی وقتی میاد پایین جای 10 عدد میتونی 500 عدد ایکس کوین بخری و شانست برای میلیاردی به چیب زدن بشتره .یعنی شانست برای به دست اوردن سود 100 یا حتی 1000 برابری بیشتر میشه . فرضا منی که کوین ایکس رو 5 دلار خرید موقع سعود رو 100 بفروشم سود 20 برابری کردم ولی شما رو 50 سنت خریدی و رو 100 میفروشی سود 200 برابری کردی اینجاست که شانس شما بیشتر میشه

اگر بی ادبی نباشه، یه قانونی هم هست که میگه خر همیشه خرما....

اینکه مثلا یه اتفاقی سال 2009 یا مثلا 2017 رخ داده دلیل بر این نیست که حتما روزی روزگاری دوباره رخ بده.. درسته درصدش بالاست ولی 100% نیست.. پس در نتیجه کسانی که سرمایشون واسشون خیلی مهم هست، حتما و باید مدیریت سرمایه کنند.

بعضی از دوستان اینجا پیام میذاشتند که فلان ش* کوین را بخرید و حالش رو ببرید... من گفتم اینارو معرفی نکنید اگر بازار نزولی بشه بدجوری میخوره توو سر این کوین ها و فروختنشم فایده ای نداره اما متاسفانه باز....

Captive

لایک‌ها
16,664
نمی دونم چرا هر موقع من خرید میکنم قیمتها باید با سر بخوره زمین.
کاردانو روی 932 ساتوشی گرفتم اومده تا 845 ساتوشی. قبلش برای انتقال، داگ روی 55 ساتوشی گرفته بودم الان شده 61 |:
کاردانو/بیت کوین 10 درصد اومده پایین بیت کوین هم 15 درصد

اون دفعه ترون الان کاردانو

شانس گند من پریروز کاردانو تا 997 ساتوشی , دیشب تا 949 ساتوشی trade خورده بود پریشب من sell order نزده بودم دیشب هم روی 980 order زده بودم

اون شب می خواستم ترون هام رو sell بزنم تو hitbtc بودن، توله سگا اینترنت رو داغون کرده بودن هر کاری کردم نتونستم وارد hitbtc شم . صبحش ترون سقوط کرد.

2ماه صبر کردم ریپل بیاد بالای 40 سنت ردش کنم، نیومد. 3 بار اومد تا 35 و 37 سنت اما نفروختم، دیروز شد 34 سنت این دفعه فروختم ، گفتم مثل قبل باز تا 25 سنت میاد اما امروز تا 80 سنت هم رفت :general710:

داره مباد پایین. 0.58 سنت
دبروز فرصت خوبی بود از دست رفت

داگ کوین 0.67 سنت هم رد کرد. من چند ماه پیش داشتم، روی 0.55 خریده بودم ، یهو اومد پایین بعدم همه اش رو نابود کردم ..
الان دو روزه 120 درصد بالا رفته.
دیروز خواستم یه مقدار بگیرم نگرفتم. مطمئناً اگه می گرفتم تبدیل به پهن می شد

و خیلی موارد دیگه...
:general507:
به نظر من عنوان بدشانس ترین تریدر کریپتو رو باید به شما بدن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
و خیلی موارد دیگه...
:general507:
به نظر من عنوان بدشانس ترین تریدر کریپتو رو باید به شما بدن
هر چی 2017 خوب بود این 2018 گند بود نحس بود. همون اول سال با 2-3تا اکسچنجر به مشکل برخوردم، بعد سریالی ادامه پیدا کرد باعث شد همه پولم رو به باد بدم. اگه اون مشکلات نبود 5000 دلاره رو برداشت میکردم.
چند ماه پیش 115 دلار دپوزیت کردم الان 60 دلار هم نمیشه

Captive

لایک‌ها
16,664
هر چی 2017 خوب بود این 2018 گند بود نحس بود. همون اول سال با 2-3تا اکسچنجر به مشکل برخوردم، بعد سریالی ادامه پیدا کرد باعث شد همه پولم رو به باد بدم. اگه اون مشکلات نبود 5000 دلاره رو برداشت میکردم.
چند ماه پیش 115 دلار دپوزیت کردم الان 60 دلار هم نمیشه

باید بیشتر تمرکز کنید و احساسی عمل نکنی.. مثلا توو همون فروش ریپل وقتی رفتید توی سود و میبینید بازارش همچنان هیجانی هست همه رو نفروشید، یه مقدارش هم نگه دارید برای روز مبادا...

برای Short-Time trading باید خیلی حرفه ای باشید، فقط برای لانگ ترم هست که نیازش کف شناسی و سقف شناسیِ :دی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
باید بیشتر تمرکز کنید و احساسی عمل نکنی.. مثلا توو همون فروش ریپل وقتی رفتید توی سود و میبینید بازارش همچنان هیجانی هست همه رو نفروشید، یه مقدارش هم نگه دارید برای روز مبادا...

برای Short-Time trading باید خیلی حرفه ای باشید، فقط برای لانگ ترم هست که نیازش کف شناسی و سقف شناسیِ :دی
ریپل رو تو ضرر فروختم. روی 47 سنت خریده بودم، 2 ماه صبر کردم تا 37 سنت بیشتر بالا نرفت بعد تا 25 پایین می اومد، این بار دیدم 34 اومده فورا فروختم، گفتم مثل دفعات قبل باز میره زیر 30 میخرم از نوسان یکم ضرر رو جبران میکنم.مثل دفعات قبلی نشد و پایین نیومد فردا پس فرداش تا 80 سنت بالا رفت.

بجای کاردانو اول خواستم بیت کوین sv بخرم اما خب تمایل خرید bctsv کمتر بود کاردانو خریدم. btcsv بالا رفته، کاردانو سقوط کرد.
قبلا هم چند بار اینطور پیش اومده، بین دو کوین که می خواستم بخرم اونی که نخریدم بالا رفت اونی که خریدم پایین اومد

Last edited:

8030

Registered User
لایک‌ها
465
ریپل رو تو ضرر فروختم. روی 47 سنت خریده بودم، 2 ماه صبر کردم تا 37 سنت بیشتر بالا نرفت بعد تا 25 پایین می اومد، این بار دیدم 34 اومده فورا فروختم، گفتم مثل دفعات قبل باز میره زیر 30 میخرم از نوسان یکم ضرر رو جبران میکنم.مثل دفعات قبلی نشد و پایین نیومد فردا پس فرداش تا 80 سنت بالا رفت.

بجای کاردانو اول خواستم بیت کوین sv بخرم اما خب تمایل خرید bctsv کمتر بود کاردانو خریدم. btcsv بالا رفته، کاردانو سقوط کرد.
قبلا هم چند بار اینطور پیش اومده، بین دو کوین که می خواستم بخرم اونی که نخریدم بالا رفت اونی که خریدم پایین اومد
بازار کریپتو همینه و شما هم تنها ضرر نمیدی خیلیها با چند هزار دلار سرمایه وارد میشن و با جیب خالی خارج میشن.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اگر بی ادبی نباشه، یه قانونی هم هست که میگه خر همیشه خرما....

اینکه مثلا یه اتفاقی سال 2009 یا مثلا 2017 رخ داده دلیل بر این نیست که حتما روزی روزگاری دوباره رخ بده.. درسته درصدش بالاست ولی 100% نیست.. پس در نتیجه کسانی که سرمایشون واسشون خیلی مهم هست، حتما و باید مدیریت سرمایه کنند.

بعضی از دوستان اینجا پیام میذاشتند که فلان ش* کوین را بخرید و حالش رو ببرید... من گفتم اینارو معرفی نکنید اگر بازار نزولی بشه بدجوری میخوره توو سر این کوین ها و فروختنشم فایده ای نداره اما متاسفانه باز....

کسی که میخواد زندگیش تغییر کنه و ادم ریسک پذیری هست تو این کار میاد و کسی که تو این کار میاد باید ریسک کار رو بپذیره . ببین مدیر صرافی بایننس خونشو میفروشه میده بیتکوین 600 دلاری میخره و میاد میشه 200 دلار و اون ریسکشو پذیرفته و امروز یکی از ثروتمندان دنیاست . باید ریسک کنی جز جیگر بگیری تا بتونی به برداشت برسی این نیست که مفت باشه و صحبتهای من همیشه رو به ادمایی هست که ریسک رو میپذیرند ادمایی که ریسک پذیر نیستند که من حرفی ندارم و پیشنهاد هم نمیدم که این کارو بکنند .

در مورد بازار سعودی 90 درصد این اتفاق میافته حالا یا 2021 یا بعدش یا قبلش ولی ممکنه 10 درصد هم نیفته به قول شما و ریسکش همون ده درصده هست وکسی که نتونه 10 درصد ریسکو و یا نخواد بپذیره نباید وارد بازار بشه ولی اینو هم بگم همون 90 درصد میگم هر کی هر کوین خوبی رو هر رنج قیمتی خریده باشه 90 درصد باز به بازه سود وارد خواهد شد .

کلا تو این تایپیک هر کی هر حرفی میزنه خطاب به ریسک پذیرا هست . انسانهایی که ریسک پذیری ندارند نباید فکرشم بکنند ک بخوان وارد کریپتو بشن.
در مورد قانون ریسک هم همه باید خودشون بدونند که وسع و قدرتشون برا ریسک چ مقدار هست یکی 10 میلیون یکی 1 میلیارد اون دیگه انتخابش با فرد ریسک کننده هست .

Captive

لایک‌ها
16,664
کسی که میخواد زندگیش تغییر کنه و ادم ریسک پذیری هست تو این کار میاد و کسی که تو این کار میاد باید ریسک کار رو بپذیره . ببین مدیر صرافی بایننس خونشو میفروشه میده بیتکوین 600 دلاری میخره و میاد میشه 200 دلار و اون ریسکشو پذیرفته و امروز یکی از ثروتمندان دنیاست . باید ریسک کنی جز جیگر بگیری تا بتونی به برداشت برسی این نیست که مفت باشه و صحبتهای من همیشه رو به ادمایی هست که ریسک رو میپذیرند ادمایی که ریسک پذیر نیستند که من حرفی ندارم و پیشنهاد هم نمیدم که این کارو بکنند .

در مورد بازار سعودی 90 درصد این اتفاق میافته حالا یا 2021 یا بعدش یا قبلش ولی ممکنه 10 درصد هم نیفته به قول شما و ریسکش همون ده درصده هست وکسی که نتونه 10 درصد ریسکو و یا نخواد بپذیره نباید وارد بازار بشه ولی اینو هم بگم همون 90 درصد میگم هر کی هر کوین خوبی رو هر رنج قیمتی خریده باشه 90 درصد باز به بازه سود وارد خواهد شد .

کلا تو این تایپیک هر کی هر حرفی میزنه خطاب به ریسک پذیرا هست . انسانهایی که ریسک پذیری ندارند نباید فکرشم بکنند ک بخوان وارد کریپتو بشن.
در مورد قانون ریسک هم همه باید خودشون بدونند که وسع و قدرتشون برا ریسک چ مقدار هست یکی 10 میلیون یکی 1 میلیارد اون دیگه انتخابش با فرد ریسک کننده هست .

حرف شما درست و قبول هم دارم، اما عنوان این تایپیک " فقط ریسک پذیرا بیان تو " نیست و خب طبیعتا افراد تازه کار مثل منم شاید وارد بشن و بدون تحقیق اقدام به خرید کنند، و بعد از 2 سال میبینه ارزش پولش زیاد که نشده هیچ ضرر هم کرده... حالا توو سال سوم چه اتفاقی قرار هست بیافته دیگه دست من و شما نیست...

8030

Registered User
لایک‌ها
465
بنظرم هر کی روی هر قیمتی که خریده فعلا نگهداره اگه پولش براش مهم نیست ،دو حالت پیش میاد یا کلا ارزشش نزدیک صفر میشه یا سود میکنه.
کلا بی خیالی یه زمانهایی تو زندگی انسان خوبه.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
حرف شما درست و قبول هم دارم، اما عنوان این تایپیک " فقط ریسک پذیرا بیان تو " نیست و خب طبیعتا افراد تازه کار مثل منم شاید وارد بشن و بدون تحقیق اقدام به خرید کنند، و بعد از 2 سال میبینه ارزش پولش زیاد که نشده هیچ ضرر هم کرده... حالا توو سال سوم چه اتفاقی قرار هست بیافته دیگه دست من و شما نیست...

درسته ولی امثال من و جواد و 8030 یا هر کی قصد ضرر زدن به کسیو ندارن و فقط دوست داریم همه سود کنند و در مورد ریسک و نحوه کار اوایل تایپیک توضیح داده شده به مراتب توسط خیلیا . روی صحبتهامون به کسایی هست که فرضا خرید دلار رو بلدن کار با صرافی کریپتو رو بلدن خرید انواع کوینها رو بلدن و این یه چیز سادست تو دنیا همه باید بدونند که هیچ چیز 100درصد نیست ببینید اینکه شما از خونه تا دم نانوایی هم میرید ریسکه و صد در صد نیست چون ممکنه ادم دیگه زنده بر نگرده خونه همه چی تو زندگی ریسکه ازدواج خوابیدن و بیدار شدن و اینکه حتی یه نفر اش نذری دم خونه شما میاره خوردنش ریسکه ممکنه سم توش باشه فقط میزان ریسک فرق میکنه .

اینکه واقعا کسی فک کنه چیزی 100 درصد باشه واقعا حماقت خود طرفه و کاریش نمیشه کرد .
ولی من به عنوان یه نفر که تجربه چندین ساله و مطالعات و تحقیقهای بسیاری تو این زمینه داشتم و چندین سال فقط تماشاچی بازار بودم و حتی ورود هم نکردم و تحقیق میکردم بعد از 2016 ورود کردم میتونم 90 درصد تضمین کنم کوینهایی که معرفی کردم به عنوان کوین کم ریسک که تو 10 صفحه قبلتر هست که سود خیلی خوبی به خریدارانش بده .

اینقدر بگم به شما که حتی دوستان خیلی زیادی هستند که پولهای قاقبل توجه به من دادند تا براشون بخرم و براشون نگهداری کنم من خریدشو انجام دادم ولی با اینکه بابت نگهداری به من اعتماد داشتن من قبول نکردم و بهشون گفتم نمیتونم تضمین کنم که زنده هستم تا زمانی که بازار سعودی بشه و اگر بمیرم پول شما هم رفته بر باد پس دست خودتون باشه و نگهداریش به عهده خودتون .
در هر صورت اگر کسی بخواد و دلش برا سرمایش میسوزه لااقل باید یه حداقل مطالعه ای داشته باشه تا این موضوع ساده رو که ریسک در این کار وجود داره رو درک کنه که مطلب سنگینی نیست که اگر اینم نخواد درک کنه واقعا سهل انگاری خود طرفه و تقصیر من و بچه های دیگر این تایپیک نیست واقعا .

بازم میگم تا 90 درصد تضمین میکنم که کوین خوب برابر است با سود خوب و هزار و یک دلیل دارم که امکان نداره این بازار بخواد از بین بره تو این سالهای اخیر پیش رو و ریزترین نکات رو در نظر گرفتم تا نکات بزرگ همه و همه حاکی از اینه که لااقل تو چند سال پیش رو این اتفاق نخواهد افتاد و سود نجومی باز هم جیب سرمایه گذاران رو پر خواهد کرد . 10 درصد هم به عنوان ریسک کار همه باید بپذیرند چون ممکنه موقع خرید کوین و انتقال حتی اتفاقی بیفته و با موفقیت انتقال کوین از صرافی به والت شما انجام نشه یا ممکنه صرافی پول شما رو بلوک کنه یا ممکنه هکر پولتونو بزنه یا از اون طرف ایرانی که دلار میخورید حتی مشکل پیش بیاد یا حتی موقع فروش پس با در نظر گرفتن این ریسکها + اینکه ممکنه هم هیچ وقت بازار کوینها سعودی نشه وارد بازار بشید این نکته تو تایپیکها زیاد تذکر داده شده و همه بچه ها هم قصد کمک به تازه واردها رو دارند و کسی اینجا هرگز راضی به ضرر کسی نیست چ بسا اگر کسی نیت خیر نداشت به هیچ وجه تجربشو رایگان اینجا در اختیار کسی قرار نمیداد تجربه ای که گاها به هزینه ضرر و صرف وقت زیادی به دست اومده که تو این تایپیک دوستان کاربلد زیادند ک تجربیاتشونو در اختیار همه قرار دادند.
به قول بیل گیتس بازار کریپتو بازراییه که فقیرا رو میتونه راحت پولدار کنه .
به امید موفقیت همه

Last edited:

8030

Registered User
لایک‌ها
465
از صحبت ریسک و حرفهای زده شده بگذریم،فشار فروش تو مارکت وحشتناکه.همه گویا دارن میفروشن و استراتژی ایجاد ترس گویا جواب داره میده و قیمت تا کجا سقوط کنه مشخص نیست.
الان اتریوم نسبت به سرمایه کلی که داره واقعا ولوم زیادی داره و دلار تتر بشدت حجمش زیاد شده این یعنی فروش بشدت زیاد شده و تخمین کف قیمت سخت شده .
یادتون باشه یکی از پایه های اصلی این بازار علم روانشناسی هست.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بیشتر ضرر و زیان تو این بازار باعث ــش ، حرص و طمع ــه ! طمع بیشتر سود کردن !
حدود یه ماه و نیم پیش یه کوین ـــی رو روی 3 سنت میتونستم بفروشم ، هی گفتم بزار بیشتر از این بره بالا الان ارزش ـــش 1/5 شده !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بازار کریپتو همینه و شما هم تنها ضرر نمیدی خیلیها با چند هزار دلار سرمایه وارد میشن و با جیب خالی خارج میشن.
نه اینطوری. پنجم روی 0.0367 دلار خریدم، ششم تا 0.041 دلار رفته. من order نزده بودم. اگه روی 0.04 دلار order زده بودم 8 درصد سود میکردم و امروز می تونستم کاردانوی ارزون بخرم.

upload_2018-12-7_19-53-34.png

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
بله صحبت شما در صورتی که بالا بره درسته. و اینکه من تاحالا وارد بازار نشده باشم
ولی شما سوال من رو متوجه نشدید. چه تضمینی هست که کلا بالا بره؟ اصلا چرا باید ارزشش بالا بره؟ مگه راه انداختن یه ارز مثل بیت کوین چقدر کار داره؟ مخصوصا تو آینده خیلی هم راحتتر میشه...
برای همین میگم خیلی ریسکش بالاست این بازار و به خیلی چیزا بستگی داره و بعید میدونم هیچ کدوم از اون قیمت های نجومی که برای بیتکوین پیش بینی می کنن محقق بشه...

بالا