حرف شما درست و قبول هم دارم، اما عنوان این تایپیک " فقط ریسک پذیرا بیان تو " نیست و خب طبیعتا افراد تازه کار مثل منم شاید وارد بشن و بدون تحقیق اقدام به خرید کنند، و بعد از 2 سال میبینه ارزش پولش زیاد که نشده هیچ ضرر هم کرده... حالا توو سال سوم چه اتفاقی قرار هست بیافته دیگه دست من و شما نیست...
درسته ولی امثال من و جواد و 8030 یا هر کی قصد ضرر زدن به کسیو ندارن و فقط دوست داریم همه سود کنند و در مورد ریسک و نحوه کار اوایل تایپیک توضیح داده شده به مراتب توسط خیلیا . روی صحبتهامون به کسایی هست که فرضا خرید دلار رو بلدن کار با صرافی کریپتو رو بلدن خرید انواع کوینها رو بلدن و این یه چیز سادست تو دنیا همه باید بدونند که هیچ چیز 100درصد نیست ببینید اینکه شما از خونه تا دم نانوایی هم میرید ریسکه و صد در صد نیست چون ممکنه ادم دیگه زنده بر نگرده خونه همه چی تو زندگی ریسکه ازدواج خوابیدن و بیدار شدن و اینکه حتی یه نفر اش نذری دم خونه شما میاره خوردنش ریسکه ممکنه سم توش باشه فقط میزان ریسک فرق میکنه .
اینکه واقعا کسی فک کنه چیزی 100 درصد باشه واقعا حماقت خود طرفه و کاریش نمیشه کرد .
ولی من به عنوان یه نفر که تجربه چندین ساله و مطالعات و تحقیقهای بسیاری تو این زمینه داشتم و چندین سال فقط تماشاچی بازار بودم و حتی ورود هم نکردم و تحقیق میکردم بعد از 2016 ورود کردم میتونم 90 درصد تضمین کنم کوینهایی که معرفی کردم به عنوان کوین کم ریسک که تو 10 صفحه قبلتر هست که سود خیلی خوبی به خریدارانش بده .
اینقدر بگم به شما که حتی دوستان خیلی زیادی هستند که پولهای قاقبل توجه به من دادند تا براشون بخرم و براشون نگهداری کنم من خریدشو انجام دادم ولی با اینکه بابت نگهداری به من اعتماد داشتن من قبول نکردم و بهشون گفتم نمیتونم تضمین کنم که زنده هستم تا زمانی که بازار سعودی بشه و اگر بمیرم پول شما هم رفته بر باد پس دست خودتون باشه و نگهداریش به عهده خودتون .
در هر صورت اگر کسی بخواد و دلش برا سرمایش میسوزه لااقل باید یه حداقل مطالعه ای داشته باشه تا این موضوع ساده رو که ریسک در این کار وجود داره رو درک کنه که مطلب سنگینی نیست که اگر اینم نخواد درک کنه واقعا سهل انگاری خود طرفه و تقصیر من و بچه های دیگر این تایپیک نیست واقعا .
بازم میگم تا 90 درصد تضمین میکنم که کوین خوب برابر است با سود خوب و هزار و یک دلیل دارم که امکان نداره این بازار بخواد از بین بره تو این سالهای اخیر پیش رو و ریزترین نکات رو در نظر گرفتم تا نکات بزرگ همه و همه حاکی از اینه که لااقل تو چند سال پیش رو این اتفاق نخواهد افتاد و سود نجومی باز هم جیب سرمایه گذاران رو پر خواهد کرد . 10 درصد هم به عنوان ریسک کار همه باید بپذیرند چون ممکنه موقع خرید کوین و انتقال حتی اتفاقی بیفته و با موفقیت انتقال کوین از صرافی به والت شما انجام نشه یا ممکنه صرافی پول شما رو بلوک کنه یا ممکنه هکر پولتونو بزنه یا از اون طرف ایرانی که دلار میخورید حتی مشکل پیش بیاد یا حتی موقع فروش پس با در نظر گرفتن این ریسکها + اینکه ممکنه هم هیچ وقت بازار کوینها سعودی نشه وارد بازار بشید این نکته تو تایپیکها زیاد تذکر داده شده و همه بچه ها هم قصد کمک به تازه واردها رو دارند و کسی اینجا هرگز راضی به ضرر کسی نیست چ بسا اگر کسی نیت خیر نداشت به هیچ وجه تجربشو رایگان اینجا در اختیار کسی قرار نمیداد تجربه ای که گاها به هزینه ضرر و صرف وقت زیادی به دست اومده که تو این تایپیک دوستان کاربلد زیادند ک تجربیاتشونو در اختیار همه قرار دادند.
به قول بیل گیتس بازار کریپتو بازراییه که فقیرا رو میتونه راحت پولدار کنه .
به امید موفقیت همه