کجا نوشته بودن ؟؟
coin رو فریز میکنه یا فقط IP ایران رو بسته ؟
بعید میدونم همیچین چیزی باشه و بتونه والت و یا حساب ایرانی رو ببنده و این کارو بکنه چون اولا که private keys رو همه دارن دوما بخشی به نام kyc یا احراز هویت نداره که بتونه اثبات کنه ایرانی هستی یا نه حتی اکسچنجش برای ای پی ایران بسته است که وقتی با وی پی ان باز کنید والتو میشه از اکسچنجش هم که تحریمه استفاده کرد البته بنده که همیشه محض احتیاط والتهامو هم با وی پی ان باز میکنم شما هم همیشه با وی پی ان کار کنید تا خیالتون تو اینترنت راحت باشه مشکلی پیش نیاد براتون استفاده از ای پی ایران کلا تو سایت گوگل رفتن هم ریسکه ولله .
فقط اگر با ای پی ایران وارد سایت اگزودوس بشید و روی دانلود کلیک کنید این پغامو به شما میده و اگر با وی پی ان روی دانلود کلیک کنید میتونید والت رو دانلود کنید به نظر من این محض احتیاط و فرمالیته هست از ترس دولت ایالت متحده چون از دسش بر نماید والت رو ببنده و اگر هم میخواست ببنده یا میتونست تا حالا بسته بود و یا اخطاری میداد که پولتونو بکشید بیرون یا مثل بیترکس میبست پس از نظر من مشکلی نیست و این پیام هم فرمالیته و رو ناچاری هست چون تنها کاریه که از دسش بر میاد .
از نظر من جای نگرانی نیست و مشکلی نداره باز هم هر کس صلاح خود رو بیشتر میدونه و تصمیم گیرنده نهایی خودتونه چون من نمیتونم تضمین کنم بر حسب سواد و تجربم فقط گفتم