• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

8030

Registered User
لایک‌ها
465
کمربند ها رو ببندیم برای $2800 ؟ :)

یادت باشه این بازار اگر قابل پیش‌بینی بود الان همه میلیاردر بودن.
فقط عده محدودی سود کلفت میکنن تو این بازار.
در صورتی بیت میره زیر 3000 که مردم شروع به خرید بزنن و نهنگ‌ها دوباره ترس ایجاد کنن با ریزش قیمت. وقتی قیمت‌ها دوباره جهش میکنه که نهنگ‌ها جیبشون از بیت کوین پر باشه و تعداد خیلی زیادی بیت داشته باشن.
این نظر شخصی منه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
انگار بیت کوین میخواد مدتی روی کانال 3000 بمونه بعد سقوط به 2000. 10 روزه زیر 4000 هست
همه اش از اون فورک بیت کوین کش شروع شد. بیت کوین نصف شد. خود بیت کش هم از 500 اومده 80. از اتریوم کمتر:general710:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام
مقدار ناچیزی بیت تو wexداشتم کلی وقت بود بهش سر نزده بودم .الان سایتش باز نمیشه ظاهرا دوباره پولها را بالا کشیده درسته؟؟؟؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام
مقدار ناچیزی بیت تو wexداشتم کلی وقت بود بهش سر نزده بودم .الان سایتش باز نمیشه ظاهرا دوباره پولها را بالا کشیده درسته؟؟؟؟

از 20 نوامبر خبری نیستش

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام

بعله، والت exodus هم عذر ما ایرانی ها رو خواست آخرش
دوستان اگه موجودی روش دارین سریعا خارج کنید

15449607381.png

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام

بعله، والت exodus هم عذر ما ایرانی ها رو خواست آخرش
دوستان اگه موجودی روش دارین سریعا خارج کنید

15449607381.png

کجا نوشته بودن ؟؟
coin رو فریز میکنه یا فقط IP ایران رو بسته ؟

Last edited:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
کجا نوشته بودن ؟؟

بعید میدونم همیچین چیزی باشه و بتونه والت و یا حساب ایرانی رو ببنده و این کارو بکنه چون اولا که private keys رو همه دارن دوما بخشی به نام kyc یا احراز هویت نداره که بتونه اثبات کنه ایرانی هستی یا نه حتی اکسچنجش برای ای پی ایران بسته است که وقتی با وی پی ان باز کنید والتو میشه از اکسچنجش هم که تحریمه استفاده کرد البته بنده که همیشه محض احتیاط والتهامو هم با وی پی ان باز میکنم شما هم همیشه با وی پی ان کار کنید تا خیالتون تو اینترنت راحت باشه مشکلی پیش نیاد براتون استفاده از ای پی ایران کلا تو سایت گوگل رفتن هم ریسکه ولله .

فقط اگر با ای پی ایران وارد سایت اگزودوس بشید و روی دانلود کلیک کنید این پغامو به شما میده و اگر با وی پی ان روی دانلود کلیک کنید میتونید والت رو دانلود کنید به نظر من این محض احتیاط و فرمالیته هست از ترس دولت ایالت متحده چون از دسش بر نماید والت رو ببنده و اگر هم میخواست ببنده یا میتونست تا حالا بسته بود و یا اخطاری میداد که پولتونو بکشید بیرون یا مثل بیترکس میبست پس از نظر من مشکلی نیست و این پیام هم فرمالیته و رو ناچاری هست چون تنها کاریه که از دسش بر میاد .

از نظر من جای نگرانی نیست و مشکلی نداره باز هم هر کس صلاح خود رو بیشتر میدونه و تصمیم گیرنده نهایی خودتونه چون من نمیتونم تضمین کنم بر حسب سواد و تجربم فقط گفتم

Last edited:

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
بعید میدونم همیچین چیزی باشه و بتونه والت و یا حساب ایرانی رو ببنده و این کارو بکنه چون اولا که private keys رو همه دارن دوما بخشی به نام kyc یا احراز هویت نداره که بتونه اثبات کنه ایرانی هستی یا نه حتی اکسچنجش برای ای پی ایران بسته است که وقتی با وی پی ان باز کنید والتو میشه از اکسچنجش هم که تحریمه استفاده کرد البته بنده که همیشه محض احتیاط والتهامو هم با وی پی ان باز میکنم شما هم همیشه با وی پی ان کار کنید تا خیالتون تو اینترنت راحت باشه مشکلی پیش نیاد براتون استفاده از ای پی ایران کلا تو سایت گوگل رفتن هم ریسکه ولله .

فقط اگر با ای پی ایران وارد سایت اگزودوس بشید و روی دانلود کلیک کنید این پغامو به شما میده و اگر با وی پی ان روی دانلود کلیک کنید میتونید والت رو دانلود کنید به نظر من این محض احتیاط و فرمالیته هست از ترس دولت ایالت متحده چون از دسش بر نماید والت رو ببنده و اگر هم میخواست ببنده یا میتونست تا حالا بسته بود و یا اخطاری میداد که پولتونو بکشید بیرون یا مثل بیترکس میبست پس از نظر من مشکلی نیست و این پیام هم فرمالیته و رو ناچاری هست چون تنها کاریه که از دسش بر میاد .

از نظر من جای نگرانی نیست و مشکلی نداره باز هم هر کس صلاح خود رو بیشتر میدونه و تصمیم گیرنده نهایی خودتونه چون من نمیتونم تضمین کنم بر حسب سواد و تجربم فقط گفتم
وقتی پرایوت کی رو میده و داریم خودمون اصلا چجوری میخواد بلوکه کنه موجودیمون رو آخه؟
به قول شما یه حرکت فرمالیته هست که فردا جریمه های میلیاردی نکنن بدبختها رو
با وی پی ان کار کنین باهاش فکر نکنم مشکلی داشته باشه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اصلا exodus که والت نیستش

نمایش دهنده سیستم بلاکچین هست
موجودی توکن های اتریوم ما روی بلاکچین هست نه اگزودوس
این اگزودوس فقط میاد با اینترفیس اینا رو نمایش میده

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
کجا نوشته بودن ؟؟

سلام جواد جان

رو خود سایت بری هدایت میکنه رو عکسی که من بالا بهت نشون دادم

فعلا که کوین و والتی رو فریز نکرده، با IP ایران نمیشه رفت داخلش سایتش.

اینم متن ایمیلش هست گویا

15449924331.png

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
اصلا exodus که والت نیستش

نمایش دهنده سیستم بلاکچین هست
موجودی توکن های اتریوم ما روی بلاکچین هست نه اگزودوس
این اگزودوس فقط میاد با اینترفیس اینا رو نمایش میده

exodus والت واسطه هست، که کاربرایی مثل ما فقط بهش اعتماد کردیم
به حر حال پول رو والتهایی هست که دست اینا هست، راحت میتونند موجودی ما رو خالی کنند.
پریوت کی و اینها هم بعدش به دردمون نمیخوره، در کل به سیستمهای آمریکایی اعتباری نیست برای ما ایرانی ها.

من می ترسم دو روز دیگه نتونیم وارد جیمیل و یاهو هم بشیم، دوستان عزیز در صورت امکان در mail.ru یه ایمیل باز کنید و با این کار کنید، در هیچ جا هم با IP ایران وارد نشیم بهتره، مشخصات ایرانی و کشور های همسایه ی خودمان رو هم نباید بدیم.

بالا