• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
والا به نظر خودم هم وقتی پرایوت کی رو داری نباید مشکلی پیش بیادش و اگر قرار باشه پرایوت کی رو تیم exodus داشته باشن و بتونن کوینهات بردارن اینجوری دیگه نمیشه به هیچ والتی اطمینان کرد
اینم برای این پرسیدم دوستان خیلی میگفتن انتقال بدید از این کیف پول ولی اخرش چی. اگر قرار به تحریم بشه یکی یکی همه شون میگن شما رو ساپورت نمیکنیم اونوقت علی میمونه و حوضش :D
اینا فقط اجازه استفاده از IP ایرن رو نمیدن بقیه موارد کاری ندارن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
از زمان کف قیمت کرپتوها (17 دسامبر - 6 روز پیش) تا امروز قیمتا چقدر تغییر کردن

درصد تغییر .. قیمت امروز ... قیمت قبل ...کوین
bch ..... 77$..........195$ ......153%
trx .....0.0128$.. 0.021$ .....64%
ada ....0.028$...0.044$..... 57%
wave ................................. 54%
eth ........85$........130$........52%
eos.........1.9$ ......2.74$.......44%
ltc .........23$.......... 33$.......43%
neo......... 5.7$..... 7.5$.........31%
xlm....0.0977$..... 0.125$.....28%
xrp.........0.29$ ....0.37$.......28%
btc..... 3200$..... 4070$...... 27%​
قیمتا حدودی هست و برای اکسچنجر exmo هست.

هر موقع من خرید داشتم قله بود بعدش قیمتا سقوط کرد و نتونستم تو دره خرید بزنم.
بیت کش 80 بود برای آربیتراژ خواستم بگیرم نگرفتم. اگرم میگرفتم یا سقوط میگرد یا روی 2-3 درصد سود ردش میکردم D:

Last edited:

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
به نظر من تو این بازار باید پله ای خرید کرد
هیچ وقت تموم پول رو نباید یه جا خرید کرد اینطوری با قیمت خوبی میشه خرید و مجموع سطح خرید رو پایین آورد...

از زمان کف قیمت کرپتوها (17 دسامبر - 6 روز پیش) تا امروز قیمتا چقدر تغییر کردن

درصد تغییر .. قیمت امروز ... قیمت قبل ...کوین
bch ..... 77$..........195$ ......153%
trx .....0.0128$.. 0.021$ .....64%
ada ....0.028$...0.044$..... 57%
wave ................................. 54%
eth ........85$........130$........52%
eos.........1.9$ ......2.74$.......44%
ltc .........23$.......... 33$.......43%
neo......... 5.7$..... 7.5$.........31%
xlm....0.0977$..... 0.125$.....28%
xrp.........0.29$ ....0.37$.......28%
btc..... 3200$..... 4070$...... 27%​
قیمتا حدودی هست و برای اکسچنجر exmo هست.

هر موقع من خرید داشتم قله بود بعدش قیمتا سقوط کرد و نتونستم تو دره خرید بزنم.
بیت کش 80 بود برای آربیتراژ خواستم بگیرم نگرفتم. اگرم میگرفتم یا سقوط میگرد یا روی 2-3 درصد سود ردش میکردم D:

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
به نظرتون سال دیگه همون موقع بیت روی چنده؟

hasan1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان با تجربه می تونن راهنمایی کنن سرمایه گذاری روی سایت ایران کوین ماین منطقیه یا نه آِیا سایت کلاهبرداریه یا قابل اعتماده از کجا باید بفهمیم ؟؟؟؟
اگه کسی تجربه ای داره تجربیاتشو در اختیار ما هم قرار بده با تشکر ....

8030

Registered User
لایک‌ها
465
دوستان با تجربه می تونن راهنمایی کنن سرمایه گذاری روی سایت ایران کوین ماین منطقیه یا نه آِیا سایت کلاهبرداریه یا قابل اعتماده از کجا باید بفهمیم ؟؟؟؟
اگه کسی تجربه ای داره تجربیاتشو در اختیار ما هم قرار بده با تشکر ....

نه منطقی نیست.تو هیچ سایت خارجی یا ایرانی اعم از هایپ یا معاملات کریپتو یا کلود ماینینگ سرمایه نریزین.

hasan1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
نه منطقی نیست.تو هیچ سایت خارجی یا ایرانی اعم از هایپ یا معاملات کریپتو یا کلود ماینینگ سرمایه نریزین.
سلام ممنون می شه یکم بیشتر توضیح بدی دوست عزیز دلیلش چیه میشه لطف کنی سایت مورد نظر رو چک کنی یکم برای من که تازه کارم تو ارز دیجیتال توضیحات بدی ممنون می شم .........

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
از دوستان کسی با زرین پال کار کرده میشناسه مورد اعتماده یا نه اخه بیتکوین رو 4 میلیون بالاتر از قیمت فروش برخی صرافیا زده یعنی میشه 45 میلیون خرید و 49 میلیون فروخت به این زرین پال ولی نمیدونم مورد اعتماده ی ن

8030

Registered User
لایک‌ها
465
سلام ممنون می شه یکم بیشتر توضیح بدی دوست عزیز دلیلش چیه میشه لطف کنی سایت مورد نظر رو چک کنی یکم برای من که تازه کارم تو ارز دیجیتال توضیحات بدی ممنون می شم .........

اکثر قدیمیهای اینجا از جمله خودم اینطور سایتها رو امتحان کردیم و پولمون رفته .نیازی به توضیح نداره.
شما هم دوست داری به تجربیاتت اضافه بشه میتونین امتحان کنین.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
از دوستان کسی با زرین پال کار کرده میشناسه مورد اعتماده یا نه اخه بیتکوین رو 4 میلیون بالاتر از قیمت فروش برخی صرافیا زده یعنی میشه 45 میلیون خرید و 49 میلیون فروخت به این زرین پال ولی نمیدونم مورد اعتماده ی ن
ادرسش یادم رفت بزارم زرین ارز
https://zearinarz.com

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام جواد جان یک توضیحی در این مورد میدهید ؟ من درست متوجه نشدم اصل کار چی هست ؟

همچنین دوستان خواهشا یک صرافی ایرانی خوب معرفی کنید همه صرافی ها همه ارزها را ندارند و ریفال انها دادن عکس کارت ملی و کارت بانکی هست که مثل صرافی فرهاد ممکنه هک بشه لطفا یک صرافی بدون سخت گیری پیام خصوصی کنید

ممنون

golden b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلام دوستان
دوستان باتجربه کسی تاحالا با اکسچنج dexma.info کار کرده؟ پرداختی داره آیا یا کلاهبرداره؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سلام دوستان
دوستان باتجربه کسی تاحالا با اکسچنج dexma.info کار کرده؟ پرداختی داره آیا یا کلاهبرداره؟
کلاه برداره
یکی به من تو دیسکورد پیام داد که میتونی بهم کمک کنی 0.9 بیتکوین رو جابجا کنم بهت 0.1 میدم . میگفت خودم نمیتونم اینکار رو بکنم فقط داخل سایت میتونم جابجا کنم و از این حرفها .گفتم باشه وکمی تو گوگل سرچ کردم دیدم هیچ اطلاعاتی راجبه این سایت نیستش خلاصه گفت برو تو همین سایت ثبت نام کن ایدیه ثبت نامت رو بده انجام دادم و بهش ایدی رو دادم یخورده بعد دیدم 0.9 بیت رو ریخته گفت حالا برداشت بزن بعد 0.8 رو برام بفرست
برداشت رو زدم دیدم زده برای اینکه برداشت کنی باید 0.01 واریز کنید تا اجازه برداشت بده به طرف گفتم و گفتش اخ یادم رفته بود بهت بگم 0.01 واریز کن بعدش میتونی برداشت کنی منم بهش گفتم خودت 0.01 بهم بده تا واریز کنم گفت نه نمیشه میتونی 0.005 بریزی منم گفتم فقط 100 ساتوشی میتونی براش بریزم :D گذاشتش رفتش دیگه جوابم نداد و اکانتش هم غیر فعال شدش
خلاصه کلک هایه کلاه بداری هستش قبلا ایمیل میزدن حالا پیشرفت کردن سایتم درست میکنن

golden b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
کلاه برداره
یکی به من تو دیسکورد پیام داد که میتونی بهم کمک کنی 0.9 بیتکوین رو جابجا کنم بهت 0.1 میدم . میگفت خودم نمیتونم اینکار رو بکنم فقط داخل سایت میتونم جابجا کنم و از این حرفها .گفتم باشه وکمی تو گوگل سرچ کردم دیدم هیچ اطلاعاتی راجبه این سایت نیستش خلاصه گفت برو تو همین سایت ثبت نام کن ایدیه ثبت نامت رو بده انجام دادم و بهش ایدی رو دادم یخورده بعد دیدم 0.9 بیت رو ریخته گفت حالا برداشت بزن بعد 0.8 رو برام بفرست
برداشت رو زدم دیدم زده برای اینکه برداشت کنی باید 0.01 واریز کنید تا اجازه برداشت بده به طرف گفتم و گفتش اخ یادم رفته بود بهت بگم 0.01 واریز کن بعدش میتونی برداشت کنی منم بهش گفتم خودت 0.01 بهم بده تا واریز کنم گفت نه نمیشه میتونی 0.005 بریزی منم گفتم فقط 100 ساتوشی میتونی براش بریزم :D گذاشتش رفتش دیگه جوابم نداد و اکانتش هم غیر فعال شدش
خلاصه کلک هایه کلاه بداری هستش قبلا ایمیل میزدن حالا پیشرفت کردن سایتم درست میکنن
دمت گرم داداش دقیقا همین موضوع از طریق تلگرام برام اتفاق افتاد منتها رقم ۱.۵ btc بود با همین ترفندی که گفتید ... طرف خودشو ویتنامی معرفی کرده بود

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
روزی 20 نفر توی تلگرام و دیسکورد این پیام رو میدن به من

زیاد به این چیزا توجه نکنید
کلا هر کی هر پیغامی داد بلاکش کنید

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
روزی 20 نفر توی تلگرام و دیسکورد این پیام رو میدن به من

زیاد به این چیزا توجه نکنید
کلا هر کی هر پیغامی داد بلاکش کنید
اقا جواد شما جزو طبقه مرفه هستید بهتون هر روز پیام میدن به ما ضعیفا هر 3 ماه یه بار پیام میدن :D:general106:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان کسی میدونه تو trust wallet چجوری میشه پرایوت کی هر کدوم از کوینها رو دراورد ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اقا جواد شما جزو طبقه مرفه هستید بهتون هر روز پیام میدن به ما ضعیفا هر 3 ماه یه بار پیام میدن :D:general106:
بیشتر به مقدار فعالیت توی شبکه های اجتماعی ربط داره تا میزارن پول دار بودن

بالا