• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
بله صحبت شما در صورتی که بالا بره درسته. و اینکه من تاحالا وارد بازار نشده باشم
ولی شما سوال من رو متوجه نشدید. چه تضمینی هست که کلا بالا بره؟ اصلا چرا باید ارزشش بالا بره؟ مگه راه انداختن یه ارز مثل بیت کوین چقدر کار داره؟ مخصوصا تو آینده خیلی هم راحتتر میشه...
برای همین میگم خیلی ریسکش بالاست این بازار و به خیلی چیزا بستگی داره و بعید میدونم هیچ کدوم از اون قیمت های نجومی که برای بیتکوین پیش بینی می کنن محقق بشه...
'گفتم تضمین 100 درصد وجود نداره .
ولی 90 درصد چرا . در مورد اینکه هر کی بخواد یه کوینی بزنه اره من میتونم کوین راه بندازم و این کارم بلدم با والت حتی استخراج ولی این حرف شما مثل این میمونه بگی هر کی میخواد و بخواد میتونه یه سایت راه اندازی کنه اگر درامد داره و خوبه اره ولی هر کسی نمیتونه سایتی مثل پرشین تولز داشته باشه سایت زدن راحته ولی مثل پرشین تولز شدن راحت نیست .

سکه زدن راحته اگر علمشو داشته باشی ولی بیتکوین شدن به این راحتی نیست. شما میدونی فقط برای اد شدن تو یه صرافی در پیت چند بیتکوین باید به صرافی بدی تا ادد بشی . در بهترین حالت 10 بیتکوین برای یه صرافی ساده هزینه داره حالا برای صرافیهایی چون بایننس و اوککس و بیتهامپ و بیتفینیکس و ببینید چه مبلغ هنگفتی هر کدوم میگیرن برای ادد شدن سکه شما توشون . پس کار راحتی نیست بخوای یه سکه سلطان راه بندازی . شما مثلا کوینQTUM رو ببین قسمت مارکت ببین چقد فقط مارکت داره مثل اتریوم و چقدر صرافی هست که این بابا هزینه کرده که کوینشو ادد کنه توش و هر ماهم داره هی اضافه میکنه .
با امازون قرارداد همکاری بسته ایا این کارارو من و شما و یا هر کی میتونه بکنه و یا این بودجه رو هر کی داره واقعا .

همونطور که گفتم 10 درصد ریسک در مقابل 90 درصد موفقیت خوب واقعا برخیا بگی 99 درصد موفقیت و 1 درصد ریسک بازم ترسو هستن و تو زندگی ریسک نخواهند کرد و خوب کسی که ریسکپذیر نیست نباید تو این تایپیک سر بزنه . فرضا یکی ریسک پذیریش صفره و بیاد به بورس فکر کنه همیچین چیزی نمیشه .
ضمنا شما بدون تحقیق و اطلاعات کافی از این بازار دلیلی نداره که بخواید حس درونیتون رو بگید باید دلیل بیارید نه بگید من حس میکنم که فلان اتفاق نمیفته .

البته من اصراری ندارم که شما سرمایه گذاری کنید هیچکی اصرار نداره برا کسی خطاب فقط دوستانیند که ریسک پذیرند و قصد امتحان کردن شانسشونو برای پولدار شدن دارند این شرکت هرمی نیست که من نیازی به زیر مجموعه داشته باشم . کسایی که زندگی محطاطانه دارند همیشه رو همون ریل پیش میرند تا لحظه مرگ کاملا یکنواخت.
داستان به این سادگیام نیست که همه چی تموم بشه و بره همه چی تازه شروع شده .

زمانی هم وقتی اولین بانک راه اندازی شد همه مردم میگفتن بانک فلانه و بیسار هر کی میتونه بره بانک بزنه پول مردمو بوخوره چه تضمین و اعتمادی به بانک هست ولی امروز بانکها همه دنیا رو گرفتند و همه پولشون اونجاست سیستم بانکداری جدید یعنی بلوک چاین و اگر کسی بلوک چاین رو بشناسه به هیچ وجه در مورد نابود شدن این سیستم صحبت نخواهد کرد .
در پایان شما اگر ریسک پذیری ندارید توصیه میکنم کاملا دور این بازار رو خط بکشید

یه شعار هست ک میگه در اکثر مواقع هر چیز رو ک اکثر مردم روش اتفاق نظر دارن بدون که برعکسش درسته . پس همیشه حرف اکثریت رو بشنو و برعکسش رو عمل کن

Last edited:

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
'گفتم تضمین 100 درصد وجود نداره .
ولی 90 درصد چرا . در مورد اینکه هر کی بخواد یه کوینی بزنه اره من میتونم کوین راه بندازم و این کارم بلدم با والت حتی استخراج ولی این حرف شما مثل این میمونه بگی هر کی میخواد و بخواد میتونه یه سایت راه اندازی کنه اگر درامد داره و خوبه اره ولی هر کسی نمیتونه سایتی مثل پرشین تولز داشته باشه سایت زدن راحته ولی مثل پرشین تولز شدن راحت نیست .

سکه زدن راحته اگر علمشو داشته باشی ولی بیتکوین شدن به این راحتی نیست. شما میدونی فقط برای اد شدن تو یه صرافی در پیت چند بیتکوین باید به صرافی بدی تا ادد بشی . در بهترین حالت 10 بیتکوین برای یه صرافی ساده هزینه داره حالا برای صرافیهایی چون بایننس و اوککس و بیتهامپ و بیتفینیکس و ببینید چه مبلغ هنگفتی هر کدوم میگیرن برای ادد شدن سکه شما توشون . پس کار راحتی نیست بخوای یه سکه سلطان راه بندازی . شما مثلا کوینQTUM رو ببین قسمت مارکت ببین چقد فقط مارکت داره مثل اتریوم و چقدر صرافی هست که این بابا هزینه کرده که کوینشو ادد کنه توش و هر ماهم داره هی اضافه میکنه .
با امازون قرارداد همکاری بسته ایا این کارارو من و شما و یا هر کی میتونه بکنه و یا این بودجه رو هر کی داره واقعا .

همونطور که گفتم 10 درصد ریسک در مقابل 90 درصد موفقیت خوب واقعا برخیا بگی 99 درصد موفقیت و 1 درصد ریسک بازم ترسو هستن و تو زندگی ریسک نخواهند کرد و خوب کسی که ریسکپذیر نیست نباید تو این تایپیک سر بزنه . فرضا یکی ریسک پذیریش صفره و بیاد به بورس فکر کنه همیچین چیزی نمیشه .
ضمنا شما بدون تحقیق و اطلاعات کافی از این بازار دلیلی نداره که بخواید حس درونیتون رو بگید باید دلیل بیارید نه بگید من حس میکنم که فلان اتفاق نمیفته .

البته من اصراری ندارم که شما سرمایه گذاری کنید هیچکی اصرار نداره برا کسی خطاب فقط دوستانیند که ریسک پذیرند و قصد امتحان کردن شانسشونو برای پولدار شدن دارند این شرکت هرمی نیست که من نیازی به زیر مجموعه داشته باشم . کسایی که زندگی محطاطانه دارند همیشه رو همون ریل پیش میرند تا لحظه مرگ کاملا یکنواخت.
داستان به این سادگیام نیست که همه چی تموم بشه و بره همه چی تازه شروع شده .

زمانی هم وقتی اولین بانک راه اندازی شد همه مردم میگفتن بانک فلانه و بیسار هر کی میتونه بره بانک بزنه پول مردمو بوخوره چه تضمین و اعتمادی به بانک هست ولی امروز بانکها همه دنیا رو گرفتند و همه پولشون اونجاست سیستم بانکداری جدید یعنی بلوک چاین و اگر کسی بلوک چاین رو بشناسه به هیچ وجه در مورد نابود شدن این سیستم صحبت نخواهد کرد .
در پایان شما اگر ریسک پذیری ندارید توصیه میکنم کاملا دور این بازار رو خط بکشید

یه شعار هست ک میگه در اکثر مواقع هر چیز رو ک اکثر مردم روش اتفاق نظر دارن بدون که برعکسش درسته . پس همیشه حرف اکثریت رو بشنو و برعکسش رو عمل کن
من نگفتم بی ارزش هست! اتفاقا من خودم طرفدارش هستم چون برای مبلغ های ریز خیلی کارم رو راه انداختن تو وقتا
ولی حرفم اینه که ۱ بیلیون دلار برای هر بیتکوین؟؟ خیلی به نظرم دور از واقعیت هست.
من پیشبینی ها رو میگم واقعا دور از واقعیت هستن
درسته مورد پذیرش قرار گرفتن به این راحتی نیست ولی سخت هم نیست و اینقدر انحصاری در آینده نخواهد بود به نظرم
ممنون بابت پاسخت نظر شما هم کمک کننده بود
موفق باشید

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام
داشتم اخبار را دنبال میکردم دیدم این مطلب هم برای دوستان بد نیست جهت اطلاع ولی روی قیمت گفته شده اصلا فکر نکنید فقط خبر هست:

تب فروش در بازار کریپتوکارنسی ،ارزش کل بازار را به 106 میلیارد دلاردر 7 دسامبر کاهش داد. بازار کریپتوکارنسی بیش از 87 درصد ارزش نسبت به اواخر سال 2017 خود را از دست داده است.آخرین ضربه برای که منجر به افزایش فروش شد، خبر به تعویق انداختن صندوق معاملاتی مبادلاتی بیت کوین از طرف کمیسیون نظارت مبادلاتی ایالات متحده (SEC) به 27 فوریه سال آینده بود.بر اساس عملکرد شاخص حرکت جهت دار و شاخص میانگین جهت دار، Mike McGlone تحلیلگر بلومبرگ پیش بینی کرد که بیتکوین تا 1500 دلار کاهش یابد.

این پیش بینی سقوط بیشتر سرمایه گذاران خرد را ترسانده است. با این وجود، Morgan Creek Digital معتقد است که صندوق دارایی دیجیتال این شرکت – یک سبد از ده دارایی کریپتو برتر – بازدهی بهتری از SPX در 10 سال آینده، از 1 ژانویه 2019 خواهد داشت. Morgan Creek Digital آماده است تا 1 میلیون دلارشرط در پیش بینی خود بگذارد.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
من نگفتم بی ارزش هست! اتفاقا من خودم طرفدارش هستم چون برای مبلغ های ریز خیلی کارم رو راه انداختن تو وقتا
ولی حرفم اینه که ۱ بیلیون دلار برای هر بیتکوین؟؟ خیلی به نظرم دور از واقعیت هست.
من پیشبینی ها رو میگم واقعا دور از واقعیت هستن
درسته مورد پذیرش قرار گرفتن به این راحتی نیست ولی سخت هم نیست و اینقدر انحصاری در آینده نخواهد بود به نظرم
ممنون بابت پاسخت نظر شما هم کمک کننده بود
موفق باشید
اون پیشبینیهای بلند که اره و خیلی وقتا دور از ذهن و واقعیته و اینکه اتفاق 2017 تا ابد تکرار نمیشه ولی من پیشبی بیتکوین حدودا 30 تا 80 هزار دلاری رو برای چند سال اینده دارم و مابقی التکوینها هم به نسبت ما باید فکر خودمون باشیم و مهم نیست اونا چی میگن از چند بار ازر نجومی که شاید تو تاریخ به وجود بیاد حسابی پول به جیب بزنیم ما ایرانیها که اقتصاد فلجی داریم و با حقوقها و درامدهای کشور نمیتونیم به ارزوهای بزرگمون برسیم و بعدشم بتکوین نابود بشه هم بشه 1 بیلارد هر چی فرق نداره ما در حد منطقشو در نظر میگیریم استفاده میکنیم و مابقیش به خودش واگذار میکنیم بازارو .

شما هم موفق باشید

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بلاکچین و کوین های قدیمی تازه در حال شکوفایی و جوانه زدن هستن خیلی ها حتی برنامه رو برای سال 2020 گذاشتن

اینجا میگیم فلان کوین رو بخرید اسلحه رو سر کسی نمیزاریم که
یه پیشنهاد هستش که میدیم

سود و زیان هم دست خود شماست

من گوچینم رو روی 70 درصد نفروختم الان اومد تو ضرر ، نباید بیام کسی رو سرزنش کنم که اینطور شد اونطور شد

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
صد درصد همینه
همونطور که شما بابت توصیه درست یه نفر امتیازی بهش نمیدی برای توصیه غلط هم قرار نیست شاکی باشی
در نهایت خود شخص هست که با استفاده از یه سری تحلیل ها تصمیم میگیره که چکار کنه بخره بفروشه یا نگه داره
کاملا موافقم
موفق باشید

بلاکچین و کوین های قدیمی تازه در حال شکوفایی و جوانه زدن هستن خیلی ها حتی برنامه رو برای سال 2020 گذاشتن

اینجا میگیم فلان کوین رو بخرید اسلحه رو سر کسی نمیزاریم که
یه پیشنهاد هستش که میدیم

سود و زیان هم دست خود شماست

من گوچینم رو روی 70 درصد نفروختم الان اومد تو ضرر ، نباید بیام کسی رو سرزنش کنم که اینطور شد اونطور شد

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
دوستان dnt رو از دست ندید ارزش ریسک رو داره ممکنه کوین اینده دار خوبی بشه جدیدا هم تو کوین بیس ادد شده

سلام

بله درسته، کوین خوبیه، روزای اول که اومده بود 2 سنت بود، بعد سلطان که رفت تا 20 هزار، اینم 20 برابر شده بود و قیمتش 40 سنت شد، در حالی که سلطان فقط 5 برابر شده بود.
توکن پر قدرتی به نظر می یاد.

در ضمن یه سوال :
دوستان شما هم رو والت neon که برای نئو هست به مشکل برخوردین؟ من هر کاری میکنم موجودیم رو نشون نمیده، ظاهرا شبکش مشکل داره در حال حاظر.

15444767461.jpg

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام

بله درسته، کوین خوبیه، روزای اول که اومده بود 2 سنت بود، بعد سلطان که رفت تا 20 هزار، اینم 20 برابر شده بود و قیمتش 40 سنت شد، در حالی که سلطان فقط 5 برابر شده بود.
توکن پر قدرتی به نظر می یاد.

در ضمن یه سوال :
دوستان شما هم رو والت neon که برای نئو هست به مشکل برخوردین؟ من هر کاری میکنم موجودیم رو نشون نمیده، ظاهرا شبکش مشکل داره در حال حاظر.

\
با وی پی ان هم یه تست بزن این مشکل پیش میاد برا نئون ولی شما دو سه بار رفرش کن والت رو یا دکمه سعی مجدد رو بزن retry

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
سلام دوستان.30 دلار بیتکوین نیاز دارم. هم میتونم معادل ریالی پرداخت کنم هم معادل پیپال.
فوری هست.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
با وی پی ان هم یه تست بزن این مشکل پیش میاد برا نئون ولی شما دو سه بار رفرش کن والت رو یا دکمه سعی مجدد رو بزن retry

سلام
ممنون بابت کمک

هر 3 موردی که شما فرمودین رو قبلا تست کردم، درست بشو نیست که نیست
از شانس منه دیگه :general208:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سلام

در ضمن یه سوال :

15444767461.jpg

سلام
مشکلی نداره من همین الان نصبش کردم و واردش شدم مشکلی نداره ببینید شبکش رو mainnet هستش
یا پاک کنیدش دوباره نصبش کنید (پریوت کی رو هم که حتما دارید)

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام
مشکلی نداره من همین الان نصبش کردم و واردش شدم مشکلی نداره ببینید شبکش رو mainnet هستش
یا پاک کنیدش دوباره نصبش کنید (پریوت کی رو هم که حتما دارید)
سلام ممنون، بله رو mainnet هست
بله یه بار باید پاکش کنم بعد دوباره نصب کنم ببینم درست میشه یا نه

بله پریوت کی و همه چی رو دارم

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها