shahrokh222
Registered User
'گفتم تضمین 100 درصد وجود نداره .بله صحبت شما در صورتی که بالا بره درسته. و اینکه من تاحالا وارد بازار نشده باشم
ولی شما سوال من رو متوجه نشدید. چه تضمینی هست که کلا بالا بره؟ اصلا چرا باید ارزشش بالا بره؟ مگه راه انداختن یه ارز مثل بیت کوین چقدر کار داره؟ مخصوصا تو آینده خیلی هم راحتتر میشه...
برای همین میگم خیلی ریسکش بالاست این بازار و به خیلی چیزا بستگی داره و بعید میدونم هیچ کدوم از اون قیمت های نجومی که برای بیتکوین پیش بینی می کنن محقق بشه...
ولی 90 درصد چرا . در مورد اینکه هر کی بخواد یه کوینی بزنه اره من میتونم کوین راه بندازم و این کارم بلدم با والت حتی استخراج ولی این حرف شما مثل این میمونه بگی هر کی میخواد و بخواد میتونه یه سایت راه اندازی کنه اگر درامد داره و خوبه اره ولی هر کسی نمیتونه سایتی مثل پرشین تولز داشته باشه سایت زدن راحته ولی مثل پرشین تولز شدن راحت نیست .
سکه زدن راحته اگر علمشو داشته باشی ولی بیتکوین شدن به این راحتی نیست. شما میدونی فقط برای اد شدن تو یه صرافی در پیت چند بیتکوین باید به صرافی بدی تا ادد بشی . در بهترین حالت 10 بیتکوین برای یه صرافی ساده هزینه داره حالا برای صرافیهایی چون بایننس و اوککس و بیتهامپ و بیتفینیکس و ببینید چه مبلغ هنگفتی هر کدوم میگیرن برای ادد شدن سکه شما توشون . پس کار راحتی نیست بخوای یه سکه سلطان راه بندازی . شما مثلا کوینQTUM رو ببین قسمت مارکت ببین چقد فقط مارکت داره مثل اتریوم و چقدر صرافی هست که این بابا هزینه کرده که کوینشو ادد کنه توش و هر ماهم داره هی اضافه میکنه .
با امازون قرارداد همکاری بسته ایا این کارارو من و شما و یا هر کی میتونه بکنه و یا این بودجه رو هر کی داره واقعا .
همونطور که گفتم 10 درصد ریسک در مقابل 90 درصد موفقیت خوب واقعا برخیا بگی 99 درصد موفقیت و 1 درصد ریسک بازم ترسو هستن و تو زندگی ریسک نخواهند کرد و خوب کسی که ریسکپذیر نیست نباید تو این تایپیک سر بزنه . فرضا یکی ریسک پذیریش صفره و بیاد به بورس فکر کنه همیچین چیزی نمیشه .
ضمنا شما بدون تحقیق و اطلاعات کافی از این بازار دلیلی نداره که بخواید حس درونیتون رو بگید باید دلیل بیارید نه بگید من حس میکنم که فلان اتفاق نمیفته .
البته من اصراری ندارم که شما سرمایه گذاری کنید هیچکی اصرار نداره برا کسی خطاب فقط دوستانیند که ریسک پذیرند و قصد امتحان کردن شانسشونو برای پولدار شدن دارند این شرکت هرمی نیست که من نیازی به زیر مجموعه داشته باشم . کسایی که زندگی محطاطانه دارند همیشه رو همون ریل پیش میرند تا لحظه مرگ کاملا یکنواخت.
داستان به این سادگیام نیست که همه چی تموم بشه و بره همه چی تازه شروع شده .
زمانی هم وقتی اولین بانک راه اندازی شد همه مردم میگفتن بانک فلانه و بیسار هر کی میتونه بره بانک بزنه پول مردمو بوخوره چه تضمین و اعتمادی به بانک هست ولی امروز بانکها همه دنیا رو گرفتند و همه پولشون اونجاست سیستم بانکداری جدید یعنی بلوک چاین و اگر کسی بلوک چاین رو بشناسه به هیچ وجه در مورد نابود شدن این سیستم صحبت نخواهد کرد .
در پایان شما اگر ریسک پذیری ندارید توصیه میکنم کاملا دور این بازار رو خط بکشید
یه شعار هست ک میگه در اکثر مواقع هر چیز رو ک اکثر مردم روش اتفاق نظر دارن بدون که برعکسش درسته . پس همیشه حرف اکثریت رو بشنو و برعکسش رو عمل کن
Last edited: