zcl پیدا کردید بخرید
کمیاب شده مگر جواد خانzcl پیدا کردید بخرید
https://support.binance.com/hc/en-us/articles/360023804971Gas عصبانی شد، فاندای خاصی داشته؟
این private key رو داشته باشیم اگه والت ترکید (تحریم یا بسته شدن یا هر چی)، میتونیم به کوین هامون دسترسی داشته باشم؟
کاربر تازه وارد با یه پست جسارت نباشه ولی مشکوکه لینکتونو بزارید تو تایپیک تا بررسی بشهسلام دوستان چند وقته یه اکسچنج پیدا کردم باهاش دارم کار میکنم و ترید میزنم با ایرانم مشکل نداره حتی ریال هم داره واحد پول:general609:!! خواستین لینکشو براتون میفرستم فقط قول بدین با لینک من ثبت نام کنید آخه خودتون که میدونید!!!
خیلی ببخشید ولی شما روز اول عضو شدید واسه شروع 495 نوشته داشتید؟کاربر تازه وارد با یه پست جسارت نباشه ولی مشکوکه لینکتونو بزارید تو تایپیک تا بررسی بشه
من عذر خواهی کردم که جسارت به شخص شما نباشه. ولی به هر حال با توجه به قانون این کار باید همه چیز موشکافی بشه و اثبات اعتماد بشه وظیفه همه کاربران از جمله شخص خود شماست که مشکوک باشید به هر سایتی تا اثبات بشه ک مورد اعتماده که خدایی ناکرده کسی ضرر نکنه .خیلی ببخشید ولی شما روز اول عضو شدید واسه شروع 495 نوشته داشتید؟
قوانین تاپیک:
1)گذاشتن لینک رفرال ممنوعه
2)لینک و معرفی سایت های پانزی و هایپ ممنوع
3)بحث های حاشیه ای و اسپم که ربطی به موضوع کریپتو کارنسی و بیتکوین و بلاکچین ندارن ممنوع
4)کاربران مراقب فایلهای مخرب و لینک های فیشینگ باشن
5) دوستان عزیز لطفا تا حد امکان از سوالات تکراری پرهیز کنین و با یه سرچ تو تاپیک شاید به جواب سوالتون برسید
6)هر نوع خدمات و معرفی محصولات مرتبط با بیتکوین و کریپتو آزاد است
7)دوستان این نکته رو در نظر بگیرید که این بازار دارای ریسک بالا و نوسانات شدید هست،حتما با شناخت کامل وارد این بازار شید.
8)از هر والت و اکسچنجی استفاده نکنید و روی هر ICO و کوینی سرمایه گذاری نکنید،با مطالعه و بررسی های لازم عمل کنید.
کاربر تازه وارد با یه پست جسارت نباشه ولی مشکوکه لینکتونو بزارید تو تایپیک تا بررسی بشه
احتمال میدم صرافیه bisq رو میگن اینم لینکشلینک رو واسه بررسی بذارن، اما بدون لینک رفرال :دی
شما بزرگواریمن عذر خواهی کردم که جسارت به شخص شما نباشه. ولی به هر حال با توجه به قانون این کار باید همه چیز موشکافی بشه و اثبات اعتماد بشه وظیفه همه کاربران از جمله شخص خود شماست که مشکوک باشید به هر سایتی تا اثبات بشه ک مورد اعتماده که خدایی ناکرده کسی ضرر نکنه .
اگر لطف کنید لینک رفرالتونو بزارید که علاوه بر بررسی در صورت مناسب بودن عضو بشیم استفاده کنیم با استفاده از لینک عضویت شما تشکری هم بابت معرفی شده باشه ممنون
نه جانم این صرافی نست
شما خودت صاحب اختیاری قربونتلینک رو واسه بررسی بذارن، اما بدون لینک رفرال :دی