از کریپتو تب کسی برداشتی داشته؟!
خبر خاصی نیست
سلام. نظرت درباره کوین PPT چی هستش؟ جای رشد داره؟
سوال بعدی اینه که برای سیگنال همون سایت تریدینگ ویو اعتبار داره؟
سایتی که خبرهای هر ارز را با درصد واقیعت داشتن داره:general601: برام آدرسش را می زارید؟
داره مثل آخرای 2017 میشه، یه جهش بعد چند تا پایین و بالا و...
مشاهده پیوست 1140136
آخرای 2017
مشاهده پیوست 1140137
------------------------
یه ماهه کاهشیه.
این 1 ماه از بیت کوین اومدم رو لایت کوین ، LTC رو با ضرر ردش کردم، ضرر رو جبران کردم. بعد اومدم ریپل خریدم برم یه اکسچنجر دیگه قیمت ریپل پایین اومد نفروختم تا اینم ضرر زد. بعد از اینکه ریپل رو به اتر تبدیل کردم نرخ ریپل/اتر تا 20 درصد رفت بالا. الان دو هفته اس ریت بالا هست واسه من مدام کاهشی بود:general710: هر چند این مدت با اتر کار کردم و الان ارزشش بیشتر از ریپل ها یا بیت کوینی هست که داشتم
چرا با ولوم کم ترید میکنی؟ اکه total به جای 0.004 بیت کوین، 0.04 بود سودش 10 برابر بوددو سه هفته پیش بود که توی تقویم ها دیدم نوشتن یه خبر ویژه برای ark در 31 جولای
گفتم حتما از این خبر چرتاس ، 31 درصد اون روز رشد کرد و من سریع فروختم ، و قیمت پایینتر خرید زدم که حدود 31تا ark سود کردم
مشاهده پیوست 1140738
همین مسئله برای grs هم پیش اومد البته خبرهای grs عموما درست و حسابی و به درد بخور هستش که اونم تونستم سود خوبی داشته باشم
grs هیچ موقع من رو ناامید نمیکنه
مشاهده پیوست 1140739
این دفعه به جای اینکه مثل 2017 بیاد پایین از 30 جولای رفت بالا.. امروز کاهشیه قراره باز چند روز کاهشی باشه؟داره مثل آخرای 2017 میشه، یه جهش بعد چند تا پایین و بالا و...
مشاهده پیوست 1140136
آخرای 2017
مشاهده پیوست 1140137
------------------------
یه ماهه کاهشیه.
این 1 ماه از بیت کوین اومدم رو لایت کوین ، LTC رو با ضرر ردش کردم، ضرر رو جبران کردم. بعد اومدم ریپل خریدم برم یه اکسچنجر دیگه قیمت ریپل پایین اومد نفروختم تا اینم ضرر زد. بعد از اینکه ریپل رو به اتر تبدیل کردم نرخ ریپل/اتر تا 20 درصد رفت بالا. الان دو هفته اس ریت بالا هست واسه من مدام کاهشی بود:general710: هر چند این مدت با اتر کار کردم و الان ارزشش بیشتر از ریپل ها یا بیت کوینی هست که داشتم
چرا با ولوم کم ترید میکنی؟ اکه total به جای 0.004 بیت کوین، 0.04 بود سودش 10 برابر بود
فرضا اگه ark ها رو با قیمت قبلی بفروشی، 30 درصد 0.004 بیت کوین میشه 12 دلار، برای 0.04 بیت کوین میشه 127 دلار.
این دفعه به جای اینکه مثل 2017 بیاد پایین از 30 جولای رفت بالا.. امروز کاهشیه قراره باز چند روز کاهشی باشه؟
مشاهده پیوست 1141115
**********************************************************************************************
این اتر چرا همه اش کاهشیه. میگم این دفعه اومد روی 0.022btc ردش کنم
مشاهده پیوست 1141118