parsaweb
Registered User
- نوشتهها
- 3,150
- لایکها
- 7,759
سلام
صرافی hitbtc معتبر هست؟
بله دوست عزیز معتبر ـــه
سلام
صرافی hitbtc معتبر هست؟
بله دوست عزیز معتبر ـــه
ممنونم
با ایرانی ها مشکلی نداره؟بین این و بایننس کدوم رو انتخاب می کنید؟
و اینکه اگر قرار بشه حساب ایرانی ها رو بلوکه کنه قبلش اطلاع میدن؟
این بعضی کوین ها وقتی مورد توجه سرمایه گذار قرار نمی گیرن بالا نمیرن. که توی ریزش و صعود های هیجانی کمتر مورد توجه هم قرار می گیرنبعضی از coin ها با بالا رفتن BTC پایین میان و با پایین اومدن BTC هم باز نزولی نزولی میشن . فقط زمانی که بازار آرومه اینا صعودی میشن ! :دی جریان این Coin ها چیه ؟
mth بخرید
خبر خاصی نیستخبری ـــه ؟ چون قیمت ــش نزولی ــه
بله کاملا وابسته هستن مخصوصا ارزهای رده پایین نوسان خیلی شدیدی دارن.یه سوالی ذهن من رو مشغول کرده بعنوان یه نوب میپرسم از دوستان محض کنجکاوی
اونم اینه که ایا کل ارزهای دیجیتال با کاهش یا افزایش قیمت بیت کوین قیمتشون تغییر میکنه و یه جورایی وابسطه به بیت کوین هستن یا هر کوینی یه چیز و ماجرای جداگونه هستش ؟؟
باید اسم hitbtc رو بزارن شیت بیتی سی
شیش روز پیش اومدم با کوین EMC از livecoin به hitbtc آربیتاژ کنم امروز بعد کلی تماس با پشتیبانی اومده تو حسابم منتها 70 درصد قیمتش اومده پایین
هر دو تا ولت رو چک کردم...آنلاین و فعال بودن...نمیدونم مرضشون چی بود کانفیگ هم کامل شد و لی بازم اضافه نکردن تا اینکه بعد شیش روز سود بیست درصدی که میتونستم بکنم تبدیل به ضرر 70 درصدی شدباید قسمت بالانس هر دو سایت چک کنید که آنلاین باشن. دوم باید شبکه کوین را هم چک کنید که اونم فعال باشه. وگرنه مثل من میشید که نزدیک 1500 دلار سود پرید ( البته این مقدار ضرر نکردم تا این اندازه بالا رفت) . البته باز درنهایت ضرر نکردم.
هر دو تا ولت رو چک کردم...آنلاین و فعال بودن...نمیدونم مرضشون چی بود کانفیگ هم کامل شد و لی بازم اضافه نکردن تا اینکه بعد شیش روز سود بیست درصدی که میتونستم بکنم تبدیل به ضرر 70 درصدی شد
آربیتاژه دیگه ... کسی بابتش تحقیق نمیکنه...نفروختم وایمیستم تا حداقل با یه ضرر کم بقروشمچرا با ضررفروختی؟ نمی تونستی نگه داری؟ برای این کوین تحقیق کرده بودی؟