• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
همین طوری پیش بره جند ساعت دیگه بیت کوین زیر 10000:general710:
چی شد 8 روز پشت سر هم رفت بالا بعد تصادفی یهو 20 درصد سقوط کرد.
یا باز میخواد سقوط کنه. یا کلاهبردارها عمدا قیمت رو پایین اوردن ارزون بخرن قیمت بالا بفرشون

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام دوستان
من با یه هزینه اندک میخوام شروع کنم در حد دو سه تومن ولی نمی دونم چی کار باید کرد؟ میشه باهاش ترید کرد؟یا یه ارز ارزون بخرم نگه دارم
لطفا یه نفرمنو راهنمایی کنه
ممنون

اینجا کسی به تازه کارها جواب نمیده
حداقل بگید کجا ترید میکنید؟ باینانس خوبه؟ با قند شکن هر جا برم مشکلی نداره؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اینجا کسی به تازه کارها جواب نمیده
حداقل بگید کجا ترید میکنید؟ باینانس خوبه؟ با قند شکن هر جا برم مشکلی نداره؟
دوست عزیز اکسچنجر های معروف خوبن مثل همین بایننس - کو کوین و بقیه منتها با ای پی ایران نباید برید جزو قوانین شون هست که بن میکنن
اگرم که میخوایید نگه دارید کوین هاتون رو- سایت های ایرانیم هست که میتونید کوین های مورد نظرتون رو بخرید

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
خیلی ممنون از شما
همین بایننس رو اگه با آی پی های خارجی متفاوت بریم مشکل نداره؟ یا فقط با آی پی یه کشور؟

دوست عزیز اکسچنجر های معروف خوبن مثل همین بایننس - کو کوین و بقیه منتها با ای پی ایران نباید برید جزو قوانین شون هست که بن میکنن
اگرم که میخوایید نگه دارید کوین هاتون رو- سایت های ایرانیم هست که میتونید کوین های مورد نظرتون رو بخرید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
خیلی ممنون از شما
همین بایننس رو اگه با آی پی های خارجی متفاوت بریم مشکل نداره؟ یا فقط با آی پی یه کشور؟

سلام

اگر تغییر آی پی داشته باشید به احتمال خیلی زیاد مسدود میشه برداشت از حساب و مجبورید وریفای کنید.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
والت که با ایران مشکل نداشته باشه چی هست؟ لازم نباشه وی بی ان روشن کرد

تو سایت لایت کوین والتهای LiteVault Coinbase Uphold Wirex هست

Captive

لایک‌ها
16,664
گزینه 2fa رو هم فعال نکنیم برای موبایل؟

فکر کنم باینانس اجباری باشه، باید یکی از موارد امنیتی رو فعال کنید،در هر صورت اگر اجباری هم نبود فعال کنید بد نیست ( فقط بک آپ ) حتما بگیرید که بعدا مشکلی پیش نیاد.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
خب اون موقع باید شماره موبایل ایران بدیم که نمیشه
البته الان دارم آموزش ها رو می خونم به غیر از موبایل از جیمیل هم میشه برای امنیت استفاده کرد.
حالا ثبت نام می کنم ببینم چی پیش میاد.
ممنونم از پاسختون

فکر کنم باینانس اجباری باشه، باید یکی از موارد امنیتی رو فعال کنید،در هر صورت اگر اجباری هم نبود فعال کنید بد نیست ( فقط بک آپ ) حتما بگیرید که بعدا مشکلی پیش نیاد.

Captive

لایک‌ها
16,664
خب اون موقع باید شماره موبایل ایران بدیم که نمیشه
البته الان دارم آموزش ها رو می خونم به غیر از موبایل از جیمیل هم میشه برای امنیت استفاده کرد.
حالا ثبت نام می کنم ببینم چی پیش میاد.

Google Authenticator - فعال کنید نیازی به شماره موبایل نداره، اَپ هست.

ممنونم از پاسختون

خواهش میکنم

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
والت که با ایران مشکل نداشته باشه چی هست؟ لازم نباشه وی بی ان روشن کرد

تو سایت لایت کوین والتهای LiteVault Coinbase Uphold Wirex هست
coinomi فعلا که مشکلی نداره
trust و enjin هم همینطور فعلا مشکلی ندارن
خودم که بدون وی ..ان بازشون میکنم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کوین ها تک و توک تا 30 درصد بالا میرن

دیروز cvcسریع رفت بالا نتونستم بفروشم

امروز tomochain رو فروختم 0.00005752

latari

Registered User
لایک‌ها
86
اینجا گرون میدن لجر نانو 60 یوروئه اینجا 1.5 میلیون میدن
عوضش خیالت راحته من که دو ساله گرفتم راحت شدم این سایتها حساب و کتاب ندارن نمیدونم سنتون قد میده یا نه اون موقع که بیت کوین بیست دلار بود سی تا بیت کوین من رو ام تی گوگس خورد تو اون زمان معتبرترین سایت دنیا بود

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چند روزه منتظرم لایت کوین یه تکونی بخوره اما بخاری ازش بلند نمیشه. امروز لینک 56 درصد رفته بالا کوانتوم 17 درصد

Last edited:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
عجب خوب شد چیزی انتقال ندادم

داداش این چیزا خیلی تابلو و ضایع هست نیم بیتکوین بده 5 بیتکوین بدم اخه منطقیه توش ادم با منطق خودش اگر همیشه فکر میکرد هیچ وقت گول نمیخورد همونطور که بدون دید منطقی برخی ادما فک میکنند که توسط گل اولین ادم وجود اومده و این افسانه رو باور دارند و به چشمشونم اعتماد ندارند بگذریم

همین طوری پیش بره جند ساعت دیگه بیت کوین زیر 10000:general710:
چی شد 8 روز پشت سر هم رفت بالا بعد تصادفی یهو 20 درصد سقوط کرد.
یا باز میخواد سقوط کنه. یا کلاهبردارها عمدا قیمت رو پایین اوردن ارزون بخرن قیمت بالا بفرشون

نگران نباش همونطور ک گفتم بازار وارد سعود دراز مدت شده و حالا حالا ها ما در بازار سعودی خواهیم بودی و به امسال ختم نمیشه خوب ریزش داریم استپ داریم و این طبیعیه اگر مدام بخواد بره که تا اخر هفته میشه 100 هزار دلار بیتکوین که منطقی نیست اسه اسه ریسه ریسه . یکی از راههای که میشه بازارو حدس زد ولوم مارکت هست حدودا اوایل 2019 ک شروع شد ولوم بازار از 10 میلیارد به 20 الی 30 میلیارد رسید که همونموقع من گفتم بازار سعودی شروع شد و دیگه همه چی از حالا تغییر میکنه و هی این پول بیشتر هم شد وقتی هنوز ولوم بازار 50 70 یا 80 یا 100 میلیارده یعنی هنوز اون پول درشتی ک وارد بازار شده و هدفی داره خارج نشده و بازار در کل سعودی خواهد بود در صورتی که این ولوم برگرده و همه این پولا خارج بشه باید ترسید . پس حالا حالاها ما شاهد روند سعودی دراز مدت خواهیم بود

یه چیزم بهتون بگم نوبت بعدی پامپ بازار که مطمعنا قبل از نصف شدن بیتکوین نیست و بعد از اون اتفاق میفته حالا 6 ماه بعدش یا 1 سال در برابر بازار افزایشی اواخر 2017 یه غوله و اون پامپ 2017 یه جک خواهد بود در برابرش مطمعن باشید سعی کنید تا میشه بازیچه دست نهنگها نشید

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
علل حساب اینا رو فروختم

56a4d56a.JPG

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
گزینه 2fa رو هم فعال نکنیم برای موبایل؟

دوست عزیز و دوستان گرامی دیگه این صرافی https://www.coinex.com/register?refer_code=xmaq5 مبالغ بالا باهاش کار شده با ویرفای ایرانی مشکلی نداره اکثر کوینهای خوبم توش هستند بدون ویرفای روزی 10 هزار دلار و با ویرفای تا 1 میلیون دلار روزانه قابل برداشته تا حالا مشکلی نداشته و مبلغ بالا هم ج داده

بالا