عجب خوب شد چیزی انتقال ندادم
داداش این چیزا خیلی تابلو و ضایع هست نیم بیتکوین بده 5 بیتکوین بدم اخه منطقیه توش ادم با منطق خودش اگر همیشه فکر میکرد هیچ وقت گول نمیخورد همونطور که بدون دید منطقی برخی ادما فک میکنند که توسط گل اولین ادم وجود اومده و این افسانه رو باور دارند و به چشمشونم اعتماد ندارند بگذریم
همین طوری پیش بره جند ساعت دیگه بیت کوین زیر 10000:general710:
چی شد 8 روز پشت سر هم رفت بالا بعد تصادفی یهو 20 درصد سقوط کرد.
یا باز میخواد سقوط کنه. یا کلاهبردارها عمدا قیمت رو پایین اوردن ارزون بخرن قیمت بالا بفرشون
نگران نباش همونطور ک گفتم بازار وارد سعود دراز مدت شده و حالا حالا ها ما در بازار سعودی خواهیم بودی و به امسال ختم نمیشه خوب ریزش داریم استپ داریم و این طبیعیه اگر مدام بخواد بره که تا اخر هفته میشه 100 هزار دلار بیتکوین که منطقی نیست اسه اسه ریسه ریسه . یکی از راههای که میشه بازارو حدس زد ولوم مارکت هست حدودا اوایل 2019 ک شروع شد ولوم بازار از 10 میلیارد به 20 الی 30 میلیارد رسید که همونموقع من گفتم بازار سعودی شروع شد و دیگه همه چی از حالا تغییر میکنه و هی این پول بیشتر هم شد وقتی هنوز ولوم بازار 50 70 یا 80 یا 100 میلیارده یعنی هنوز اون پول درشتی ک وارد بازار شده و هدفی داره خارج نشده و بازار در کل سعودی خواهد بود در صورتی که این ولوم برگرده و همه این پولا خارج بشه باید ترسید . پس حالا حالاها ما شاهد روند سعودی دراز مدت خواهیم بود
یه چیزم بهتون بگم نوبت بعدی پامپ بازار که مطمعنا قبل از نصف شدن بیتکوین نیست و بعد از اون اتفاق میفته حالا 6 ماه بعدش یا 1 سال در برابر بازار افزایشی اواخر 2017 یه غوله و اون پامپ 2017 یه جک خواهد بود در برابرش مطمعن باشید سعی کنید تا میشه بازیچه دست نهنگها نشید