mehrdadb3
Registered User
- نوشتهها
- 2,667
- لایکها
- 2,238
مگه رو چند خریده بودی؟vet عجب سودی داد خداییش 35 درصد
انقدر نگه داشتم اخرش یه سود خوب داد
مگه رو چند خریده بودی؟vet عجب سودی داد خداییش 35 درصد
انقدر نگه داشتم اخرش یه سود خوب داد
مگه رو چند خریده بودی؟
بعد از پاکس USDC سومهبله اون یکی شبکه ترون هست. ترون زمانی خودش جز اتریوم بود
بعد از پاکس کدوم مورد قبول تره.
درگاه coingate.com کوین های dai - usdc - tusd رو ساپورت میکنه ... از فروشگاه هایی که درگاه coingate دارن هم میشه با اینا خرید کرد
bitpay هم gusd - pax - usdc
nexo چطوریه؟؟ نوشته تا 6.5 درصد در سال سود میده
https://nexo.io
اکسدوس مطمئن تره یا متاماسک یا Eidooبعد از پاکس USDC سومه
truusd و usdc و تتر تو اگزودوس ساپورت میشن برا نگهداری و میتونید
نمی گیم. من همین رو نکه دارم مثل پارسال از دستش ندم هنر کردمدوستانی که میگن سه ماه پیش بیت 3 هزار دلار بود باید همه دار و ندارمون رو میخریدیم یا از آینده خبر نداشتیم
40 روز دیگه Litecoin Block Reward Halving هستش
Reward-Drop ETA date: 05 Aug 2019 12:37:18
دوباره نگید که اگر میدونستم فلان میشه کل عالم و ادم رو میفروختم لایت کوین میخریدم
تو 2017 قبل اینکه قیمتا اونطوری بره بالا ، بازار چند هفته صعودی بوده بعد یه هفته نزولی شده، اومده تا زیر 6000 بعد دوباره 5 هفته صعودی ، رفته تا 19000. این بار هم بعد چند هفته بازار صعودی ، یه هفته نزولی شده، اومده زیر 8000 بعد از اون 3 هفته اس که صعودیه.
به نظرم کار والهاس تا بقیه بترسن یا تو قیمیت پایین تر کوین ها رو بفروشن یا قیمت پایین خرید نکنن.
امشاهده پیوست 1135063
اکسدوس مطمئن تره یا متاماسک یا Eidoo
م
اکسدوس با ایران مشکل داره؟والت ایدو که به نظرم موبایل داشت فقط که کیف موبایل امنیتش مثل ویندوز نیست . کریپتو دات کام هم سود میداد 8 درصد به نظرم ک اونم ایران تحریمه اسم ایران میاد فرار میکنند حتی ج نمیدن . من خودم با وی پی ان از اگزودوس استفاده میکنم و کار باهاش راحتتره و دوس میدارم و به نظرم والتش حسابی تره ولی متاماسک به نظرم امنیستش مثل همون مای اتر والته حسابی نیست . کیف اتومیک هم هست که همه توکنا توش فعال میشن و زیاد طرفدار داره و میگن خوبه ولی من فقط توش یه 20 دلار داجکوین دارم
ریپل رو رد کردم (دیشب ریپل روی 48 سنت sell زده بودم صبح دیدم فروش رفته بود. به بیت کوین ضرر زد) الان فقط فیات دارم. نمی دونم الان کوین بخرم یا بزارم یکم بیان پایین بعد بخرم.. با ریال بخرم یا با فیات. فرقی هم ندارن3 میلیون تومن trx خریدم قربة الی الله
اکسدوس با ایران مشکل داره؟
ایدو نسخه ویندوز هم داره . یه مقدار اتر اونجا داشتم خواستم ویتدارو کنم هی ارور میداد. با یه والت تحت وب و اون چند تا کلمه import کردم و اتر رو فرستادم
ریپل رو رد کردم (دیشب ریپل روی 48 سنت sell زده بودم صبح دیدم فروش رفته بود. به بیت کوین ضرر زد) الان فقط فیات دارم. نمی دونم الان کوین بخرم یا بزارم یکم بیان پایین بعد بخرم.. با ریال بخرم یا با فیات. فرقی هم ندارن
اقا جواد این halving چی هستش جدیدا به چشم میخوره تو چند جا؟دوستانی که میگن سه ماه پیش بیت 3 هزار دلار بود باید همه دار و ندارمون رو میخریدیم یا از آینده خبر نداشتیم
40 روز دیگه Litecoin Block Reward Halving هستش
Reward-Drop ETA date: 05 Aug 2019 12:37:18
دوباره نگید که اگر میدونستم فلان میشه کل عالم و ادم رو میفروختم لایت کوین میخریدم
trx خبری هست ازش؟3 میلیون تومن trx خریدم قربة الی الله
جفتشون کوین هایه خوبینtomo بخر یا zil
اقا جواد این halving چی هستش جدیدا به چشم میخوره تو چند جا؟
trx خبری هست ازش؟
جفتشون کوین هایه خوبین
نظرت راجبه کوین Wan چی هستش و Man
از کوین MAN چیزی نگفتی بدرد نمیخورههالوینگ یعنی نصف شدن پاداش
مثلا اگر در روز میشد 100 لایت کوین استخراج کرد میشه 50 تا ( نصف میشه )
یعنی به زبان ساده تر : هزینه استخراج یه کوین دوبرابر میشه .
wan خیلی وقته چیزی ازش نمیبینم الان ریسکش خیلی بالاست
ترون هم همینطوری خردیم برای ایام پیری
مارکت kucoin , gate io داره ولی خب بازم ریسکش بالاستاز کوین MAN چیزی نگفتی بدرد نمیخوره
https://coinmarketcap.com/currencies/matrix-ai-network/
می ترسم با همین فومو تا 50 هزارم برهReal FOMO![]()
تا کجا میخواد بره بالا
رو هر چی سرمایه گذاری کردم یا سود کمی بردم یا رو ضرر فروختم همین بیت کوین رو زمستون با یه سود ناچیزی فروختم