• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستانی که میگن سه ماه پیش بیت 3 هزار دلار بود باید همه دار و ندارمون رو میخریدیم یا از آینده خبر نداشتیم

40 روز دیگه Litecoin Block Reward Halving هستش

Reward-Drop ETA date: 05 Aug 2019 12:37:18

دوباره نگید که اگر میدونستم فلان میشه کل عالم و ادم رو میفروختم لایت کوین میخریدم

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
بله اون یکی شبکه ترون هست. ترون زمانی خودش جز اتریوم بود
بعد از پاکس کدوم مورد قبول تره.
درگاه coingate.com کوین های dai - usdc - tusd رو ساپورت میکنه ... از فروشگاه هایی که درگاه coingate دارن هم میشه با اینا خرید کرد
bitpay هم gusd - pax - usdc
بعد از پاکس USDC سومه
truusd و usdc و تتر تو اگزودوس ساپورت میشن برا نگهداری و میتونید حتی با صرافی داخلی والت هم تتر به کوین و کوین به تتر انجام بدید یا ترو یو اس دی

nexo چطوریه؟؟ نوشته تا 6.5 درصد در سال سود میده
https://nexo.io

اره 6.5 درصد سود میده به استابل کوینها و حدودا 10 دوازده تایی کوین نظیر بیتکوین بایننس نئو کوانتوم ریپل ترون اتریوم و اتریوم کلاسیک و چند تایی دیگه سود میده سالیانه 6.5 درصد اینکه مورد اعتماد باشه در اینده یا نه مشخص نیست

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو 2017 قبل اینکه قیمتا اونطوری بره بالا ، بازار چند هفته صعودی بوده بعد یه هفته نزولی شده، اومده تا زیر 6000 بعد دوباره 5 هفته صعودی ، رفته تا 19000. این بار هم بعد چند هفته بازار صعودی ، یه هفته نزولی شده، اومده زیر 8000 بعد از اون 3 هفته اس که صعودیه.
به نظرم کار والهاس تا بقیه بترسن یا تو قیمیت پایین تر کوین ها رو بفروشن یا قیمت پایین خرید نکنن.
اupload_2019-6-26_17-4-15.png

بعد از پاکس USDC سومه
truusd و usdc و تتر تو اگزودوس ساپورت میشن برا نگهداری و میتونید
اکسدوس مطمئن تره یا متاماسک یا Eidoo

اره 6.5 درصد سود میده به استابل کوینها و حدودا 10 دوازده تایی کوین نظیر بیتکوین بایننس نئو کوانتوم ریپل ترون اتریوم و اتریوم کلاسیک و چند تایی دیگه سود میده سالیانه 6.5 درصد اینکه مورد اعتماد باشه در اینده یا نه مشخص نیست[/QUOTE]
تو چت درباره Buy NEXO Tokens Earn 30% Dividends ازشون پرسیدم kyc لازم بود. گفتم کشور ما تو لیست نیست گفت از کجایی گفتم ایران چت رو بست.
قیمت خرید nexo تو سایت خودشون از قیمت اکسچنجرها بیشتره
دوستانی که میگن سه ماه پیش بیت 3 هزار دلار بود باید همه دار و ندارمون رو میخریدیم یا از آینده خبر نداشتیم

دوباره نگید که اگر میدونستم فلان میشه کل عالم و ادم رو میفروختم لایت کوین میخریدم
نمی گیم. من همین رو نکه دارم مثل پارسال از دستش ندم هنر کردم

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
تو 2017 قبل اینکه قیمتا اونطوری بره بالا ، بازار چند هفته صعودی بوده بعد یه هفته نزولی شده، اومده تا زیر 6000 بعد دوباره 5 هفته صعودی ، رفته تا 19000. این بار هم بعد چند هفته بازار صعودی ، یه هفته نزولی شده، اومده زیر 8000 بعد از اون 3 هفته اس که صعودیه.
به نظرم کار والهاس تا بقیه بترسن یا تو قیمیت پایین تر کوین ها رو بفروشن یا قیمت پایین خرید نکنن.
امشاهده پیوست 1135063
اکسدوس مطمئن تره یا متاماسک یا Eidoo

م

والت ایدو که به نظرم موبایل داشت فقط که کیف موبایل امنیتش مثل ویندوز نیست . کریپتو دات کام هم سود میداد 8 درصد به نظرم ک اونم ایران تحریمه اسم ایران میاد فرار میکنند حتی ج نمیدن . من خودم با وی پی ان از اگزودوس استفاده میکنم و کار باهاش راحتتره و دوس میدارم و به نظرم والتش حسابی تره ولی متاماسک به نظرم امنیستش مثل همون مای اتر والته حسابی نیست . کیف اتومیک هم هست که همه توکنا توش فعال میشن و زیاد طرفدار داره و میگن خوبه ولی من فقط توش یه 20 دلار داجکوین دارم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
والت ایدو که به نظرم موبایل داشت فقط که کیف موبایل امنیتش مثل ویندوز نیست . کریپتو دات کام هم سود میداد 8 درصد به نظرم ک اونم ایران تحریمه اسم ایران میاد فرار میکنند حتی ج نمیدن . من خودم با وی پی ان از اگزودوس استفاده میکنم و کار باهاش راحتتره و دوس میدارم و به نظرم والتش حسابی تره ولی متاماسک به نظرم امنیستش مثل همون مای اتر والته حسابی نیست . کیف اتومیک هم هست که همه توکنا توش فعال میشن و زیاد طرفدار داره و میگن خوبه ولی من فقط توش یه 20 دلار داجکوین دارم
اکسدوس با ایران مشکل داره؟
ایدو نسخه ویندوز هم داره . یه مقدار اتر اونجا داشتم خواستم ویتدارو کنم هی ارور میداد. با یه والت تحت وب و اون چند تا کلمه import کردم و اتر رو فرستادم
3 میلیون تومن trx خریدم قربة الی الله
ریپل رو رد کردم (دیشب ریپل روی 48 سنت sell زده بودم صبح دیدم فروش رفته بود. به بیت کوین ضرر زد) الان فقط فیات دارم. نمی دونم الان کوین بخرم یا بزارم یکم بیان پایین بعد بخرم.. با ریال بخرم یا با فیات. فرقی هم ندارن

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اکسدوس با ایران مشکل داره؟
ایدو نسخه ویندوز هم داره . یه مقدار اتر اونجا داشتم خواستم ویتدارو کنم هی ارور میداد. با یه والت تحت وب و اون چند تا کلمه import کردم و اتر رو فرستادم

ریپل رو رد کردم (دیشب ریپل روی 48 سنت sell زده بودم صبح دیدم فروش رفته بود. به بیت کوین ضرر زد) الان فقط فیات دارم. نمی دونم الان کوین بخرم یا بزارم یکم بیان پایین بعد بخرم.. با ریال بخرم یا با فیات. فرقی هم ندارن

tomo بخر یا zil

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238

اقا جواد این halving چی هستش جدیدا به چشم میخوره تو چند جا؟

3 میلیون تومن trx خریدم قربة الی الله
trx خبری هست ازش؟

جفتشون کوین هایه خوبین
نظرت راجبه کوین Wan چی هستش و Man

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اقا جواد این halving چی هستش جدیدا به چشم میخوره تو چند جا؟

trx خبری هست ازش؟

جفتشون کوین هایه خوبین
نظرت راجبه کوین Wan چی هستش و Man

هالوینگ یعنی نصف شدن پاداش

مثلا اگر در روز میشد 100 لایت کوین استخراج کرد میشه 50 تا ( نصف میشه )

یعنی به زبان ساده تر : هزینه استخراج یه کوین دوبرابر میشه .

wan خیلی وقته چیزی ازش نمیبینم الان ریسکش خیلی بالاست

ترون هم همینطوری خردیم برای ایام پیری

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
هالوینگ یعنی نصف شدن پاداش

مثلا اگر در روز میشد 100 لایت کوین استخراج کرد میشه 50 تا ( نصف میشه )

یعنی به زبان ساده تر : هزینه استخراج یه کوین دوبرابر میشه .

wan خیلی وقته چیزی ازش نمیبینم الان ریسکش خیلی بالاست

ترون هم همینطوری خردیم برای ایام پیری
از کوین MAN چیزی نگفتی بدرد نمیخوره
https://coinmarketcap.com/currencies/matrix-ai-network/

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

latari

Registered User
لایک‌ها
86
فکر کنم بیت کوین امسال از اون رشدهای عجیب و غریب کنه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تا کجا میخواد بره بالا
رو هر چی سرمایه گذاری کردم یا سود کمی بردم یا رو ضرر فروختم همین بیت کوین رو زمستون با یه سود ناچیزی فروختم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
تا کجا میخواد بره بالا

از لحاظ فاندا فعلا اوضاع خوبه، از لحاظ تکنیکال باید حمایت ها و مقاومت ها رو چک کنید( تحلیل هایی که در گروه ها و سایت ها هست ) از لحاظ نهنگ بازی تو مارکت هم تقریبا هیچکس نمیدونه چه اتفاقی قراره رخ بده :دی

رو هر چی سرمایه گذاری کردم یا سود کمی بردم یا رو ضرر فروختم همین بیت کوین رو زمستون با یه سود ناچیزی فروختم

اگه هر چی بیت داشتید فروختید که خب اشتباه بوده ولی اگه دست خالی کردید ( با سود ) اشکال نداره، الان اگه بخواهید ریسک کنید، به نظر من ریپل، لایت کوین،اتر و تا حدودی بیت کوین کش بد نیست.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این والها خوب ملت رو سر کار گداشتن بیت کوینهایی که 3500 دلار از ملت خریده بودن رو دارن 13500 به خودشون می فروشن. فردا هم می بینی فرت میاد روی 6000

بالا