shahrokh222
Registered User
اگه میدونستیم که کل زندگیمونو تبدیل میکردیم به بیت کوین
متاسفانه اگر اهل ریسک نباشید همیشه همینو میگید بیت 4 هزاره میشه 3 هزار هی تماشا میکنید میگید وای از بین رفت بر میگرده رو 20 هزار میگید حیف 20 هزار بودت نخریدیم باز میاد 3 هزار و فرصت دوباره میده ولی بازم تماشاچی . من الان میگم التکوینا رشد قابل توجهی نکردن و هنوز موقع خرید خیلی خوبی و گرون شدن بیتکوین در 2019 دستگرمیه . بیتکوین رکورد 60 تا 100 هزار دلارو خواهد زد و این اخرین سال یا ماههایی هست که بیت 10 هزار دلاری میبینید و برا همیشه با 10 هزار خدافظی میکنه سال دیگه که بیت نصف بشه تازه استارت میخوره بترکون هر چی که قبلا رکورد برای بیت و کوینای خوب دیگه ثبت شده بهتون قول میدم که خیلی بالاتر از اون ثبت بشه برا همشون البته در مورد کوینای خوب مثل اتریوم بیتکوین نئو و امثال اینا 2020 الی 2021 قیمتهای پامپی و وحشتناکی رو خواهید دید دوستان
خود بنده بیت که رسید 3500 هر چی التکوین بود پارو کردم البته 10 تا از بهتریناشو نه هر چی و الان دیگه با خیال راحت زندگیمو میکنم مثلا بینانس خریدم 6 دلار الان 40 دلاره 100 عدد نئو 200 عدد خریدم 7.1 دلار الان حدودا 18 دلاره ار سی ان خریدم 0.013 سنت حدود 20 هزار عدد که الان 0.033 هست دیگه خیالم راحته که رو سودم و مشکلی ندارم تا روزی که بفهمم روز فروشه با قیمت نجومی