• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اگه میدونستیم که کل زندگیمونو تبدیل میکردیم به بیت کوین :)

متاسفانه اگر اهل ریسک نباشید همیشه همینو میگید بیت 4 هزاره میشه 3 هزار هی تماشا میکنید میگید وای از بین رفت بر میگرده رو 20 هزار میگید حیف 20 هزار بودت نخریدیم باز میاد 3 هزار و فرصت دوباره میده ولی بازم تماشاچی . من الان میگم التکوینا رشد قابل توجهی نکردن و هنوز موقع خرید خیلی خوبی و گرون شدن بیتکوین در 2019 دستگرمیه . بیتکوین رکورد 60 تا 100 هزار دلارو خواهد زد و این اخرین سال یا ماههایی هست که بیت 10 هزار دلاری میبینید و برا همیشه با 10 هزار خدافظی میکنه سال دیگه که بیت نصف بشه تازه استارت میخوره بترکون هر چی که قبلا رکورد برای بیت و کوینای خوب دیگه ثبت شده بهتون قول میدم که خیلی بالاتر از اون ثبت بشه برا همشون البته در مورد کوینای خوب مثل اتریوم بیتکوین نئو و امثال اینا 2020 الی 2021 قیمتهای پامپی و وحشتناکی رو خواهید دید دوستان

خود بنده بیت که رسید 3500 هر چی التکوین بود پارو کردم البته 10 تا از بهتریناشو نه هر چی و الان دیگه با خیال راحت زندگیمو میکنم مثلا بینانس خریدم 6 دلار الان 40 دلاره 100 عدد نئو 200 عدد خریدم 7.1 دلار الان حدودا 18 دلاره ار سی ان خریدم 0.013 سنت حدود 20 هزار عدد که الان 0.033 هست دیگه خیالم راحته که رو سودم و مشکلی ندارم تا روزی که بفهمم روز فروشه با قیمت نجومی

ValidGCoins

Registered User
لایک‌ها
79
متاسفانه اگر اهل ریسک نباشید همیشه همینو میگید بیت 4 هزاره میشه 3 هزار هی تماشا میکنید میگید وای از بین رفت بر میگرده رو 20 هزار میگید حیف 20 هزار بودت نخریدیم باز میاد 3 هزار و فرصت دوباره میده ولی بازم تماشاچی . من الان میگم التکوینا رشد قابل توجهی نکردن و هنوز موقع خرید خیلی خوبی و گرون شدن بیتکوین در 2019 دستگرمیه . بیتکوین رکورد 60 تا 100 هزار دلارو خواهد زد و این اخرین سال یا ماههایی هست که بیت 10 هزار دلاری میبینید و برا همیشه با 10 هزار خدافظی میکنه سال دیگه که بیت نصف بشه تازه استارت میخوره بترکون هر چی که قبلا رکورد برای بیت و کوینای خوب دیگه ثبت شده بهتون قول میدم که خیلی بالاتر از اون ثبت بشه برا همشون البته در مورد کوینای خوب مثل اتریوم بیتکوین نئو و امثال اینا 2020 الی 2021 قیمتهای پامپی و وحشتناکی رو خواهید دید دوستان

خود بنده بیت که رسید 3500 هر چی التکوین بود پارو کردم البته 10 تا از بهتریناشو نه هر چی و الان دیگه با خیال راحت زندگیمو میکنم مثلا بینانس خریدم 6 دلار الان 40 دلاره 100 عدد نئو 200 عدد خریدم 7.1 دلار الان حدودا 18 دلاره ار سی ان خریدم 0.013 سنت حدود 20 هزار عدد که الان 0.033 هست دیگه خیالم راحته که رو سودم و مشکلی ندارم تا روزی که بفهمم روز فروشه با قیمت نجومی
منظورم این بود که اگه میدونستیم بیت قراره ظرف دو ماه از 4 هزار برسه به 11 هزار .. کل زندگیمونو روش میذاشتیم. ( در اصل باید به بیت کوین ایمان بیاریم و ریسکشو بپذیریم . اگه اهل ریسک نباشیم هرگز از جایی که الان هستیم نمیتونیم بلند شیم و تکونی به این زندگی پر از خالی بدیم.)
من تا الان 40 میلیون سرمایه گذاشتم رو آلت کوین ها و بیشترشون رو هم تو کف قیمت خریدم خداروشکر والان هم ماهانه 2 میلیون دارم میخرم و ذخیره میکنم.
ازترید کردن هم ماهانه حداقل یه میلیون تومن درامد دارم. (با ده میلیون سرمایه)
الگوی من شما هستی تو این کار . یعنی از اولین پستی که گذاشتی تا به الان همه رو دنبال کردم. و بعضیارو چندین بار خوندم. با خوندن نوشته های شما اعتمادم به آینده بیشتر میشه و امیدوارتر میشم.
ممنونم موفق باشی شاهرخ عزیز

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
منظورم این بود که اگه میدونستیم بیت قراره ظرف دو ماه از 4 هزار برسه به 11 هزار .. کل زندگیمونو روش میذاشتیم. ( در اصل باید به بیت کوین ایمان بیاریم و ریسکشو بپذیریم . اگه اهل ریسک نباشیم هرگز از جایی که الان هستیم نمیتونیم بلند شیم و تکونی به این زندگی پر از خالی بدیم.)
من تا الان 40 میلیون سرمایه گذاشتم رو آلت کوین ها و بیشترشون رو هم تو کف قیمت خریدم خداروشکر والان هم ماهانه 2 میلیون دارم میخرم و ذخیره میکنم.
ازترید کردن هم ماهانه حداقل یه میلیون تومن درامد دارم. (با ده میلیون سرمایه)
الگوی من شما هستی تو این کار . یعنی از اولین پستی که گذاشتی تا به الان همه رو دنبال کردم. و بعضیارو چندین بار خوندم. با خوندن نوشته های شما اعتمادم به آینده بیشتر میشه و امیدوارتر میشم.
ممنونم موفق باشی شاهرخ عزیز

ممنون شما لطف داری به ما دوست عزیز . کوینهایی که میخری کوینهای خوبی باشن که از بین نرن با تیمهای قوی که من زیاد معرفی کردم که اخرین بار هم یه کوین ریسک دارتر معرفی کردم ردیف 700 جدول با نام سوکا که تغییر کرد شد سینووت که 0.0012 بود و تا 0.009 اومد و الان 0.006 هست و رشد خوبی کرد نسبت به کف برا کوتاه مدت گزینه خوبی بود .

کوین خوب + تا میشه والت اختصاصیی که کوینها خودشون معرفی میکنند تو سایتشون و ذخیره سیید و یا بک اپ و یا جمله 12 حرفی در چندین مکان مختلف به همراه پسورد که اگر یکیش از بین رفت دیگر برای بازیابی باشه و اگر دو تاش رفت سومیش در دسترس باشه برا بازیابی حتما این قضیه رو جدی بگیر که بارها گفتم و خیلی زیاد هم اتفاق میفته برا دوستان این موضوع گم کرد بک آپ و اگر والت اختصاصی نداشت امثال اگزودوس خوبن برا برخی توکنها و یا کوینهایی که کیف پولشون سنگینه و الکتروم ندارن و یا کیف سبک . ضرافیا خیلی خطریند والت اندروید امنیت خوبی نداره و والت وب و انلاین هم خطریه مثلا جدیدا کوین پایمنت که حتی مدیرای ایرانی هم توشون هست تهدید به بستن ایرانیا کرده این نکاتو توجه کنید که مهمترین قسمت ریسکند ریسک ضرر کردن رو کوینهایی خوب که میخرید در قیمت قبلی و فعلی نزدیک به صفره و حتما سود میکنید و از قیمت خریدتون بالاتر خواهید فروخت در بدترین شرایط 2 برابر میشه یعنی بدشانسترین حالت و به اصطلاح حالت ضررش دو سه برابر شدن پولتونه . 2020 الی اواخر 2021 میبینمتون به سلامتی

موفق باشید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام
وقتی 60% بازار دست بیت کوین هست و روندش هم صعودی بوده (BTC Dominance) و فاندا روش هست چرا باید بیت رو تبدیل کنی به ریپل؟؟؟!!! اگر احساس میکنی که ریپل میره بالا باید بخری، مگر اینکه شت کوین داشته باشی بخوای تبدیل کنی به ریپل که بد نیست به نظر من، اما بیت ...

اینجور موقع ها حتما تحلیل ها رو بخونید و یا از چند تا آدم اینکاره سیگنال بگیرید، اگر دیدی اذیت میکنه فقط هودل کن به نظر من و بیخیال ترید و اسکالپ شو...

پ.ن: الان بیت کوین حدود 11ک هست، کسی جرات نمیکنه بخره، حالا وقتی شد 20ک همه میگن وقتی 11ک بود میخواستیم 20 تا بخریم دختر عمم گفت نخر :دی، وقتی هم بریزه کسی جرات نمیکنه بخره ( از جمله خود من به نوعی ) ...
گفتم برای انتقال بیت کوین رو به ریپل تبدیل کردم...
اون دفعه که ریپل داشتم همونایی بود که از دست رفته بود ، اما تونسته بودم از اون سایت اسکم درشون بیارم (تقریبا دو سوم شون رو) . اونو روی 43 سنت فروختم یه روز بعد ریپل تا 50 سنت رفت.

این که الان چرا کسی جرات نمی کنه روی 11000 بخره برای اینه میگن سود خودش رو داده. ممکنه بالاتر نره یا بیاد پایین، ریسک نمی کنن.
قبلا تو تاپیک ارز افتک پست مشابه ای زده بود. مردم سقوط دلار از 19000 تومن به 10000 تومن رو دیدن دیگه کسی ریسک نمی کنه روی 10-11 هزار تومن بخره. درنتیجه وقتی دلار میره روی 14000 سود 30-40 درصدی از دست میره

خودم بیشتر به خاطر اینکه تصمیم گرفته بودم روی همون یه خورده بیت کوین که از قبل داشتم کار کنم، دیده بودم قیمت کوین ها نصف شده و تکون نمی خوره، اگه قرار بود بازار درست نشه همون مقدار از دست بره نه بیشتر، بیت کوین نخریدم (اگه اون موقع همه پولم که تو بانک بود رو تبدیل به بیت کوین میکردم و بیت کوین پایین تر می رفت یا ضرر میکردم همه پولی هم که تو بانک داشتم هم از دست می رفت. اما اگه بیت کوین (که از قبل داشتم) از دست می رفت خوب یه مقدار بود و پولی که تو بانک داشتم سر جاش بود)
همین 0.015 بیت کوین که پارسال خریدم هم تا حالا سود خوبی داده.

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

منم چند یار خواستم اتریوم و یکی دو آلت کوین دیگه روی قیمت پایین بخرم نگه دارم اما به خاطر دلیلی که پست بالا نوشتم منصرف شدم. البته سودی که از ترید در اوردم از سودی که اتریوم از کمترین قیمت تا الان داشته بیشتر بوده

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پست قبلتر افزایش قیمت کوین ها از 12 فروردین تا 1 تیر رو زده بودم. الان میزان سود کوین ها از موقعی که پایین ترین قیمت رو داشتن تا به امروز ..
تاریخی که کوین ها کمترین قیمت رو داشتن جلوشون آورده شده

بایننس کوین
12/3/2018
4.12
الان 37.1
800% o_O

بیت کوین کش 12/10/2018
74.02
470.1
535%

لایت کوین 12/3/2018
22.32
133.47
497%

ایاس (ایوس) 12/3/2018
1.528
7.144
367%

اتر 12/10/2018
81.78
308.4
277 درصد

کاردانو 12/3/2018
0.027
0.096
255%

بیت کوین 12/10/2018
3156.26
10899
245%

ترون 11/19/2018
0.011
0.038
245%

نیو 12/3/2018
5.4 دلار
17.63 دلار
226%

آیوتا 12/10/2018
0.202
0.451
123%

ریپل 8/13/2018
0.246
0.461
87%

Last edited:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
منم چند یار خواستم اتریوم و یکی دو آلت کوین دیگه روی قیمت پایین بخرم نگه دارم اما به خاطر دلیلی که پست بالا نوشتم منصرف شدم. البته سودی که از ترید در اوردم از سودی که اتریوم از کمترین قیمت تا الان داشته بیشتر بوده

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پست قبلتر افزایش قیمت کوین ها از 12 فروردین تا 1 تیر رو زده بودم. الان میزان سود کوین ها از موقعی که پایین ترین قیمت رو داشتن تا به امروز ..
تاریخی که کوین ها کمترین قیمت رو داشتن جلوشون آورده شده

87%
سرمایه گذاری دراز مدتو تو دراز مدت محاسبه کنید کف قیمت با اوج قیمت رو در نظر بگیرید که مثلا 2 سال طی شده مثلا پولتون شده 60 برابر بعد ببینید تو ترید هم رو اتریوم 60 برابر سود کردید تو این دو سال یا نه روش محاسبش اینجوریه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام
وقتی 60% بازار دست بیت کوین هست و روندش هم صعودی بوده (BTC Dominance) و فاندا روش هست چرا باید بیت رو تبدیل کنی به ریپل؟؟؟!!! اگر احساس میکنی که ریپل میره بالا باید بخری، مگر اینکه شت کوین داشته باشی بخوای تبدیل کنی به ریپل که بد نیست به نظر من، اما بیت ...

اینجور موقع ها حتما تحلیل ها رو بخونید و یا از چند تا آدم اینکاره سیگنال بگیرید، اگر دیدی اذیت میکنه فقط هودل کن به نظر من و بیخیال ترید و اسکالپ شو...

پ.ن: الان بیت کوین حدود 11ک هست، کسی جرات نمیکنه بخره، حالا وقتی شد 20ک همه میگن وقتی 11ک بود میخواستیم 20 تا بخریم دختر عمم گفت نخر :دی، وقتی هم بریزه کسی جرات نمیکنه بخره ( از جمله خود من به نوعی ) ...

الان شما میگی ما اهل ریسک نیستیم بیت نمیخریم ؟ پول نیست داداش

کی 11 هزار دلار داره الان توی جیبش

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سرمایه گذاری دراز مدتو تو دراز مدت محاسبه کنید کف قیمت با اوج قیمت رو در نظر بگیرید که مثلا 2 سال طی شده مثلا پولتون شده 60 برابر بعد ببینید تو ترید هم رو اتریوم 60 برابر سود کردید تو این دو سال یا نه روش محاسبش اینجوریه
دراز مدت کسی نمیدونه چی میشه. 2012 بیت کوین 4.5 دلار بود ، 2017 ظرف 5 سال شد 19000، 3800 برابر یا 379،900 درصد افزایش.
100 هزار تومن (7 بیت کوین) اون موقع الان 1 میلیارد تومن میشد/ کسی چه میدونه بیت کوین 5 سال دیگه 200،000 دلار بشه یا 4 دلار

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

لازم نیست که 11000 دلار رو گذاشت. من پارسال با 0.015 بیت کوین شروع کردم. دو سال پیش هم با 300 دلار شروع کردم

اما هر چی پول کمتر باشه دیرتر به سود دلخواه می رسه.
100 ذلار داشته باشی 100 درصد سود کنی 100 دلار درآوردی. اما 1000 دلار داشته باشی فقط 10 درصد سود کنی باز همون 100 دلار در آوردی

ValidGCoins

Registered User
لایک‌ها
79
ممنون شما لطف داری به ما دوست عزیز . کوینهایی که میخری کوینهای خوبی باشن که از بین نرن با تیمهای قوی که من زیاد معرفی کردم که اخرین بار هم یه کوین ریسک دارتر معرفی کردم ردیف 700 جدول با نام سوکا که تغییر کرد شد سینووت که 0.0012 بود و تا 0.009 اومد و الان 0.006 هست و رشد خوبی کرد نسبت به کف برا کوتاه مدت گزینه خوبی بود .

کوین خوب + تا میشه والت اختصاصیی که کوینها خودشون معرفی میکنند تو سایتشون و ذخیره سیید و یا بک اپ و یا جمله 12 حرفی در چندین مکان مختلف به همراه پسورد که اگر یکیش از بین رفت دیگر برای بازیابی باشه و اگر دو تاش رفت سومیش در دسترس باشه برا بازیابی حتما این قضیه رو جدی بگیر که بارها گفتم و خیلی زیاد هم اتفاق میفته برا دوستان این موضوع گم کرد بک آپ و اگر والت اخت
صاصی نداشت امثال اگزودوس خوبن برا برخی توکنها و یا کوینهایی که کیف پولشون سنگینه و الکتروم ندارن و یا کیف سبک . ضرافیا خیلی خطریند والت اندروید امنیت خوبی نداره و والت وب و انلاین هم خطریه مثلا جدیدا کوین پایمنت که حتی مدیرای ایرانی هم توشون هست تهدید به بستن ایرانیا کرده این نکاتو توجه کنید که مهمترین قسمت ریسکند ریسک ضرر کردن رو کوینهایی خوب که میخرید در قیمت قبلی و فعلی نزدیک به صفره و حتما سود میکنید و از قیمت خریدتون بالاتر خواهید فروخت در بدترین شرایط 2 برابر میشه یعنی بدشانسترین حالت و به اصطلاح حالت ضررش دو سه برابر شدن پولتونه . 2020 الی اواخر 2021 میبینمتون به سلامتی

موفق باشید
بسیار ممنونم بزرگوار بابت توصیه های مفید و ارزشمندت
من والت لجر نانو اس دارم پس خیالم از بابت کیف پول راحته ...
فقط اینکه من کل سرمایه مو رو آلت کوینها گذاشتم و هنوزم دارم روشون سرمایه وارد میکنم، به نظرت این کار درسته؟
یا بهتر بود مقداریش رو بیت کوین میگرفتم؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
دراز مدت کسی نمیدونه چی میشه. 2012 بیت کوین 4.5 دلار بود ، 2017 ظرف 5 سال شد 19000، 3800 برابر یا 379،900 درصد افزایش.
100 هزار تومن (7 بیت کوین) اون موقع الان 1 میلیارد تومن میشد/ کسی چه میدونه بیت کوین 5 سال دیگه 200،000 دلار بشه یا 4 دلار

این حرف شما علمی نیست و تو بازار ارز اشتباهه کلمه کسی چمیدونه یک کلمه اشتباهه شما فقط میتونی بگی چیزی 100درصد نیست ک خوب تو دنیا زنده موندن منو شما برای فردا هم 100 درصد نیست .

ما با استفاده از تحلیلها اخبار هیستوری و داده ها میتونیم حدس بزنیم خوب من الان براتون بر اساس اطلاعاتم میگم احتمال اینکه دو سال دیگه بیت 4 دلار باشه 1 درصد هست و احتمال اینکه بالای 50 الی 100 هزار دلار باشه 99 درصد شما کدومو در نظر میگیری میری دنبال اون یه درصده یه میری دنبال اون 99 درصده . اصلا اگر به کسی چمیدونه اعتقاد دارید مگه شما میدونید هفته دیگه بیت چنده که میخرید شاید 10 هزار بخرید و هفته دیگه شد 8 هزار دیگم تا ده سال دیگه 10 هزارو به خود ندید پس چرا میخرید .

با استفاده از اخبار و داده ها و تحلیلها پیشبینی کرده درصد میزارید و ریسک رو میپذیرید و انجام میدید و به کلماتی چون کسی چمیدونه تکیه نمیکنید . این قانون بازاره برای ریسک پذیرها .وگرنه شما تو بازار نباید میبودی الان اقا تیام.:general601::general601:

Last edited:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
بسیار ممنونم بزرگوار بابت توصیه های مفید و ارزشمندت
من والت لجر نانو اس دارم پس خیالم از بابت کیف پول راحته ...
فقط اینکه من کل سرمایه مو رو آلت کوینها گذاشتم و هنوزم دارم روشون سرمایه وارد میکنم، به نظرت این کار درسته؟
یا بهتر بود مقداریش رو بیت کوین میگرفتم؟
خرید التکوینهای قلدر ترسی و ریسک بالایی نداره و خوب بیت ممکنه 10 برابر یا 20 برابر بشه و اون التکوین 3 دلاری بشه 100 برابر و سودش بیشتره و ضررش بیشتر تو ریزش البته . من خودمم همین کارو که شما کردی کردم و البته رو ضررم نیستم فقط یکی از کوینا رو قیمت بالا خریدم که در قیمت پایین اینقدر خرید زدم که میانگین خریدم حسابی ریزش کرد . از جمله کوینهای که قلدره و من بهش علاقه دارم QTUM هست که تا 1.4 اومد و الان 4.3 هست ولی به اطرافیانم برای رسوندن ریسکشون به صفر مطلق تقریبا میگم یه مقدار بیت داشته باشید که اگر التکویناتون از بین رفت که احتمال از بین رفتن فرضا QTUM خوب خیلی خیلی کمه نزدیک به صفره طی این یکی دو سال البته لااقل با بالا کشیدن بیت ضررت رو التکوینو جبران کنه که البته به نظر من با داشتن سبد متنوع این ریسک خود به خود به صفر میرسه وقتی شما 5 تا التکوین یا 10 تا متنوع از نوع خوبشو داشته باشید احتمال اینکه ضرر کنید دیگه خیلی کمه در کل از نظر من ضرر کردن تو این بازار به جز جریان هک و بن شدن نزدیک به صفره تو دراز مدت نه ترید البته نگرانش نباشید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
این که الان چرا کسی جرات نمی کنه روی 11000 بخره برای اینه میگن سود خودش رو داده. ممکنه بالاتر نره یا بیاد پایین، ریسک نمی کنن.
قبلا تو تاپیک ارز افتک پست مشابه ای زده بود. مردم سقوط دلار از 19000 تومن به 10000 تومن رو دیدن دیگه کسی ریسک نمی کنه روی 10-11 هزار تومن بخره. درنتیجه وقتی دلار میره روی 14000 سود 30-40 درصدی از دست میره
\.

من بیشتر منظورم این بود که از لحاظ روانی وقتی بازار یهو کله میکنه و ریزشی میشه مردم عادی ( از جمله خود من ) میترسن و نه تنها دیگه خرید نمیزنن بلکه خرید های قبلشون رو هم شاید با ضرر بفروشن، برعکسش هم هست وقتی بالا میره میگم بذار حالا $100 بیاد پایین خرید میزنیم و دیگه هیچوقت پایین نمیاد :دی

همه ی این موارد هست اما اگر بابت هر پوزیشِنی که میگیریم { تحلیل فاندا،تکنیکال، مدیریت سرمایه و ... } باشه، حتی اگر ضرر هم داد باعث نگرانی نمیشه..

البته کریپتو بیشتر روی فاندا میچرخه تا تکنیکال ( به نظر من )

پ.ن: در مورد شما هنوز نظرم همونه که هودل کنی تا ترید ...

جواد جون، من کلی گفتم الانم اصلا نظرم این نیست که کسی خرید بزنه ولی اگر شد مثلا 20ک دوباره میایم اینجا میگیم ای کاش خریده بودیم، ای کاش برگرده دوباره بخریم و... حالا وقتی برگشت هم، باز کسی نمیخره و انتظار داره بشه 0.01 سنت :دی

البته میون ماها هم افرادی هستند که میدونن کی ورود کنن و کی خروج /.

یه نظر شخصی دیگه هم بدم اونم اینکه، اگر کسی میخواد 10 میلیون بخره یا 1 میلیارد خرید بزنه، حتما مدیریت سرمایه رو در نظر بگیره،اینجوری فکر نکنه که مثلا چون قبلا 20 بار سقف رو زده و بالاتر رفته الانم همینطور میشه...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من بیشتر منظورم این بود که از لحاظ روانی وقتی بازار یهو کله میکنه و ریزشی میشه مردم عادی ( از جمله خود من ) میترسن و نه تنها دیگه خرید نمیزنن بلکه خرید های قبلشون رو هم شاید با ضرر بفروشن، برعکسش هم هست وقتی بالا میره میگم بذار حالا $100 بیاد پایین خرید میزنیم و دیگه هیچوقت پایین نمیاد :دی

همه ی این موارد هست اما اگر بابت هر پوزیشِنی که میگیریم { تحلیل فاندا،تکنیکال، مدیریت سرمایه و ... } باشه، حتی اگر ضرر هم داد باعث نگرانی نمیشه..

البته کریپتو بیشتر روی فاندا میچرخه تا تکنیکال ( به نظر من )

پ.ن: در مورد شما هنوز نظرم همونه که هودل کنی تا ترید ...

جواد جون، من کلی گفتم الانم اصلا نظرم این نیست که کسی خرید بزنه ولی اگر شد مثلا 20ک دوباره میایم اینجا میگیم ای کاش خریده بودیم، ای کاش برگرده دوباره بخریم و... حالا وقتی برگشت هم، باز کسی نمیخره و انتظار داره بشه 0.01 سنت :دی

البته میون ماها هم افرادی هستند که میدونن کی ورود کنن و کی خروج /.

یه نظر شخصی دیگه هم بدم اونم اینکه، اگر کسی میخواد 10 میلیون بخره یا 1 میلیارد خرید بزنه، حتما مدیریت سرمایه رو در نظر بگیره،اینجوری فکر نکنه که مثلا چون قبلا 20 بار سقف رو زده و بالاتر رفته الانم همینطور میشه...

خودمم بیشتر مواقع اینطوریم ... یکم ریزش کنه sell میزنم ، یا قیمت پایینه میگم بزار یکم دیگه پایین بیاد بعد میخرم. اما پایین نمیاد
بعضی مواقع هم تو ضرر باشه اگه فرصت سود به دست بیارم حتی با ضرر رد کردن کوین ها از فرصت استفاده میکنم تا از ضرر در بیام . مثلا پارسال که با 115 دلار شروع کردم وقتی بیت کوین ریزش کردم ارزش کوین هام 70 دلار هم نمی شد. با ترید از ضرر در اومدم رفتم تو سود هم
اگه هولد کرده بودم که روی 0.015 بیت کوین مونده بودم. 115 دلار شده بود 170 دلار ...

امروز باز ریپل گرفتم :D اتر رو تبدیل کردم به ریپل فرستادم اکسچنجر دیگه. این دفعه سریع (تو مقصد) ریپل رو تبدیل به اتر بعد تتر کردم

Last edited:

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام دوستان
من با یه هزینه اندک میخوام شروع کنم در حد دو سه تومن ولی نمی دونم چی کار باید کرد؟ میشه باهاش ترید کرد؟یا یه ارز ارزون بخرم نگه دارم
لطفا یه نفرمنو راهنمایی کنه
ممنون

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
استیبل کوینهای usdc - tusd - dai - pax کدوم شون برای نگهداری بهتره؟ میشه تو متاماسک هم نگه داری شون کرد. تتر بر پایه شبکه اتریوم هم هست
چند باره این سوال رو میپرسم.
*******************************************************************************************

بیت کوین 12800 هم رد کرد. یه پله میاد پایین دو پله میره بالا ... به نظرم ملت جو زده شدن هی دارن می خرن. همون طور روی کانال3000 می فروختن.. رتبه الکسا اکسچنجرها با بالا رفتن قیمت بیت کوین رفته بالا. بایننس اول آوریل 1070 بوده امروز شده 790 ...

معلوم نیست این یه پله پایین اومدن دو پله بالا رفتن کی تبدیل بشه به دو پله پایین اومدن یه پله بالا رفتن

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تغییر قیمت آلت کوین ها نسبت به بیت کوین تو این دو روزه (24 ژوئن تا الان) به درصد
کاردانو 15.8-
لایت کوین 15.5-
ایاس 14.8-
ریپل 13.5-
بیت کوین کش 12.2-
ترون 11.3-
اتریوم 8.1-
نئو تقریبا 0
وی چین 13.6+
کوانتوم 20+

Last edited:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
استیبل کوینهای usdc - tusd - dai - pax کدوم شون برای نگهداری بهتره؟ میشه تو متاماسک هم نگه داری شون کرد. تتر بر پایه شبکه اتریوم هم هست
چند باره این سوال رو میپرسم.

نئو تقریبا 0
وی چین 13.6+
کوانتوم 20+
هم بر پایه اتریومه هم اومنی و یه شبکه دیگم جدیدا اضافه داشت میکرد یادم نیست ترون بود شاید .
در حال حاظر پرطرفدارترین و مورد اعتمادترین استابل کوین با اختلاف زیاد هنوزم تتر هست بعد پاکس

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
هم بر پایه اتریومه هم اومنی و یه شبکه دیگم جدیدا اضافه داشت میکرد یادم نیست ترون بود شاید .
در حال حاظر پرطرفدارترین و مورد اعتمادترین استابل کوین با اختلاف زیاد هنوزم تتر هست بعد پاکس
بله اون یکی شبکه ترون هست. ترون زمانی خودش جز اتریوم بود
بعد از پاکس کدوم مورد قبول تره.
درگاه coingate.com کوین های dai - usdc - tusd رو ساپورت میکنه ... از فروشگاه هایی که درگاه coingate دارن هم میشه با اینا خرید کرد
bitpay هم gusd - pax - usdc

بالا