• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
از لحاظ فاندا فعلا اوضاع خوبه، از لحاظ تکنیکال باید حمایت ها و مقاومت ها رو چک کنید( تحلیل هایی که در گروه ها و سایت ها هست ) از لحاظ نهنگ بازی تو مارکت هم تقریبا هیچکس نمیدونه چه اتفاقی قراره رخ بده :دی
اگه هر چی بیت داشتید فروختید که خب اشتباه بوده ولی اگه دست خالی کردید ( با سود ) اشکال نداره، الان اگه بخواهید ریسک کنید، به نظر من ریپل، لایت کوین،اتر و تا حدودی بیت کوین کش بد نیست.

روی 3300 خرید بودم و با سود ناچیزی فروختم
یه مقدار جزئی نگه داشتم
مسئله اینه که پولی که تو این کار دارم کل سرمایه زندگی ـــمه تا میخوام برای بلند مدت سرمایه گذاری کنم یه چاله تو زندگیم باز میشه مجبور میشم به ریال تبدیل کنم بعدش هم حسرت ــش رو میخورم
لایت کوین رو چند جا دیدم تا شهریور حداقل سود 100 درصدی براش در نظر گرفتن به نظرتون ریسک سرمایه گذاریش چقدره ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
لایت کوین رو چند جا دیدم تا شهریور حداقل سود 100 درصدی براش در نظر گرفتن به نظرتون ریسک سرمایه گذاریش چقدره ؟

لایت کوین تا همینجا هم سود خوبی داده ولی خب به خاطر Halving احتمال اینکه تا 40-50% دیگه بالا بره هست ( به نظر من ) ریسکش نسبت به ریپل که الان یه جورایی کف هست بیشتره اما نسبت به اینکه آیا ضرر میده یا نه 50-50 هست..

بیت کش هم به خاطر اینکه نهنگ زیاد داره میتونه کوتاه مدت سود خوبی بده به دلیل ( فیک پامپ )

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اکسدوس با ایران مشکل داره؟
ایدو نسخه ویندوز هم داره . یه مقدار اتر اونجا داشتم خواستم ویتدارو کنم هی ارور میداد. با یه والت تحت وب و اون چند تا کلمه import کردم و اتر رو فرستادم

ریپل رو رد کردم (دیشب ریپل روی 48 سنت sell زده بودم صبح دیدم فروش رفته بود. به بیت کوین ضرر زد) الان فقط فیات دارم. نمی دونم الان کوین بخرم یا بزارم یکم بیان پایین بعد بخرم.. با ریال بخرم یا با فیات. فرقی هم ندارن
ایران تحریمه ولی خوب این نوع والت معمولا کاری ازش نمیاد بکنه و برا اطمینان از وی پی ان استفاده کنی ویرفای که نداره بخواد شناسایی کنه مشکلی پیش نمیاد به نظر من تو اگزودوس .

دوستان به نظر من بیت وارد یه روند سعودی دراز مدت شده و این سعود ممکنه تا اخر 2020 هم ادامه پیدا کنه و ممکنه تا 400 هزار دلار هم خودشو برسونه بعید نیست . و به نظر من قیمتهای 10 هزار دلار برای بیت کم کم به تاریخ میپیونده و شاید سال دیگه اینموقع بیت 10 هزار دلاری خاطره باشه بعید میدونم همین حالاشم دیگه بیت 10 هزار دلاریو ببینید تو زندگی 90 درصد رو به بالاست دراز مدت پش به نظر من هنوز برا وحشت کردن خیلی زوده

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اون دفعه هم میگفتن لایت کوین به خاطر فورک بالا میره. چند درصد بالا رفت، بعد اومد پایین .. کوینی که فورک شد الان قیمتش نزدیک صفره. یکی از ضررهای پارسالم به خاطر همین شیت کوین بود
https://coinmarketcap.com/currencies/litecoin-cash/

--------------------------

به نظر منم این آلت کوین هایی که در مقابل بیت کوین ارزش شون اومده پایین مقداری برن بالا. اتر که گذشته اینطور بوده

..........
من دیگه سمت ریپل نمیرم

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چند دقیقه پیش لایت کوین روی 135$ خریدم ظرف 3 دقیقه 3 درصد اومد پایین. بیت کوین هم اومد زیر 12000 بعد ظرف چند دقیقه رفت بالای 12600. تو این نیم ساعت 14 درصد پایین اومد و 6 درصد رفت بالا.
شانس منه.

Captive

لایک‌ها
16,664
چند دقیقه پیش لایت کوین روی 135$ خریدم ظرف 3 دقیقه 3 درصد اومد پایین. بیت کوین هم اومد زیر 12000 بعد ظرف چند دقیقه رفت بالای 12600. تو این نیم ساعت 14 درصد پایین اومد و 6 درصد رفت بالا.
شانس منه.

HODL:)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دیگه مجبورم هولد کنم. مگه اینکه فرصت خوبی برای سود به دست بیارم
اتر هم خیلی اومد پایین. از 365 اومد 325 .. بیت کوین از 13900 اومد روی 12000 ... نمیدونم دوباره میخواد استارت بزنه یا ...
LTC/BTC تا 0.0108 هم رفت (8 درصد رشد) . نمیدونم برم روی بیت کوین شاید دوباره بیت کوین بکشه بالا مثل چند دقیقه پیش که 700 دلار رفت بالا یا نه روی LTC بمونم. تا این پست رو نوشتم LTC/BTC اومد روی 0.0105

ریپل مسخره از 49 سنت اومده 45.5 سنت. خوب شد دیشب فروش رفتن

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
metavers هام به آغوش خانواده برگشتن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
لعنت به این بازار
لایت کوین بخری درست همون موقع سقوط کنه. کمتر 12 ساعت 23 دلار/ 17 درصد بیاد پایین. Halving قراره چقدر سود بده؟ بهم نشد تبدیل کنم بیت کوین. دیشب 0.0108btc بود الان 0.0098. اگه تبدیل میکردم 10 درصد کمتر تو ضرر بود

Captive

لایک‌ها
16,664
لعنت به این بازار
لایت کوین بخری درست همون موقع سقوط کنه. کمتر 12 ساعت 23 دلار/ 17 درصد بیاد پایین. Halving قراره چقدر سود بده؟ بهم نشد تبدیل کنم بیت کوین. دیشب 0.0108btc بود الان 0.0098. اگه تبدیل میکردم 10 درصد کمتر تو ضرر بود

نسبت به شناختی که از شما دارم ( از قدیم کار کردیم باهم ) تعجب میکنم از این همه استرس شما :دی ... وقتی وارد این بازار شدی دیگه نباید به خودت استرس بدی خونسرد باش و صبر کن، از این کوین به اون کوین هم نپر.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نسبت به شناختی که از شما دارم ( از قدیم کار کردیم باهم ) تعجب میکنم از این همه استرس شما :دی ... وقتی وارد این بازار شدی دیگه نباید به خودت استرس بدی خونسرد باش و صبر کن، از این کوین به اون کوین هم نپر.
حالت عادی هم من استرس دارم
خو زورم داره دقیق موقعی که خرید زدم سقوط استارت خورد. دیشب فکر کردم لایت کوین برعکس اتر یکم استیبل هست اینقد پایین نمیاد وگرنه روی 129 هم می فروختم. بعدش یا دست نگه میداشتم یا اتر یا بیت کوین با قیمت ارزونتر می خریدم.
17 درصد ضرر تو 12 ساعت کمه؟ طرف بستنیش میوفته تو جوب سکته میکنه همه اش 1000 تومنه .. یا یه ماشین میزنه به ماشینش چراغش می شکنه. یقه طرف رو میگیره

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
حالت عادی هم من استرس دارم
خو زورم داره دقیق موقعی که خرید زدم سقوط استارت خورد. دیشب فکر کردم لایت کوین برعکس اتر یکم استیبل هست اینقد پایین نمیاد وگرنه روی 129 هم می فروختم. بعدش یا دست نگه میداشتم یا اتر یا بیت کوین با قیمت ارزونتر می خریدم.
17 درصد ضرر 12 ساعت کمه؟ طرف بستنیش میوفته تو جوب سکته میکنه همه اش 1000 تومنه .. یا یه ماشین میزنه به ماشینش چراغش میشکنه. یقه طرف رو میگیره

باید میدونستیم که آخر ماه هستش و bear ها تلاش میکنن که قیمت اخر ماه بیاد از ماه قبلی کمتر بشه یعنی 10 هزار

الان جنگ بین bear و bull هستش
ما داخل بشیم ضرر کامله

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
باید میدونستیم که آخر ماه هستش و bear ها تلاش میکنن که قیمت اخر ماه بیاد از ماه قبلی کمتر بشه یعنی 10 هزار

الان جنگ بین bear و bull هستش
ما داخل بشیم ضرر کامله
دیشب دیدم قیمتا بالا پایین میشه گفتم چند دلار از این بالا پایین رفتن در بیارم خرید زدم پایین اومد بالا نرفت ... الان بیت کوین پنچمین کندل 4 ساعته هست که قرمزه.

جایی سراغ داری ادوکش یا استیبل کوین بفروشه؟ کارت ملی اینا نخواد.

Captive

لایک‌ها
16,664

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
لینک توییتر بایننس چک کن :general705:
Scammers are impersonating official Binance accounts and tweeting to ask for deposits to specific addresses in return for gifts. You will lose your tokens if you do this! Binance will never ask you to send coins directly to any address for any reason.

این چند هزار تراکنش فقط 4 تا بوده؟
https://etherscan.io/address/0xd449E4587dc83aDFdc92751fc853A67D3CcA5583

اون تراکنشها که زده تقلبیه کل in و out ها برای 0xd449E4587dc83aDFdc92751fc853A67D3CcA5583 هست.

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
لینک توییتر بایننس چک کن :general705:

یا انقدر ساده ای که شک نمیکنی چرا باید رئیس بایننس هیچ فالوور و فالووینگی داشته باشه
یا اون اکانت برای خودته
5a4d65a4d.JPG

بالا