• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
etp کوین خیلی خوبی هستش و میتونه تا 20 دلارم بره

من که شخصا روی ترید روزانه ش کار میکنم

یخورده تیمش ساکت هستش
تبلیغاتش بیشتر بشه خیلی رشد میکنه
ممنون از توجهتون
این 20 دلار که فرمودید در چه بازه ای هست؟ شش ماهه یا بعد از زمان هالوینگ بیت کوین؟ چون همونطور که بالا گفتم میخوام به اتر تبدیل کنم و اگه این روند صعودی که در این دو سه هفته داشته رو همینطوری ادامه بده نسبت به اتر رشد خوبی میکنه (خداروشکر فعلا که اتر ثابته) و میتونم به اتر تبدیل کنم ، البته چند ماهه در حال ماین این سکه هستم و حتما ی مقدار برای بلند مدت نگه میدارم اما این مقداری که در این مدت ماین کردم رو منتظر یک زمان مناسب هستم که به اتر تبدیل کنم

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام Captive

من نگفتم توی صحبت هام که ارور میده شما از کجا فهمیدی ؟:D

خوب تو والت https://wallet.nel.group
فقط زمان طول میکشه و تایید نمیکنه در عکس 1 نشان دادم
چند روز بود اینطوری بود امروز امدم کیف پول neon را دانلود کردم و با کلید پروایت والت را انتقال دادم به neon و بعد خواستم 1 neo انتقال بدم که خطا داد توی activity نیو نبود که تاید بشه تو خطا policy filters هست که من نمیدونم این برای چی هست حتی من
به فورلد نصبی والت اجازه دسترسی کامل دادم باز هم خطا داره

من قبلا فکر کردم چون neo داره آپدیت میکنه شبکه را نمیشه انتقال داد اما الان 9 روز گذشته
مشاهده پیوست 1132797 مشاهده پیوست 1132798

سلام
دوستان مشکل حل شد دوستانی که نئو دارند در کیف پولهایشان و برای انتقال به مشکل برمی خورند مال هزینه انتقال هست که با 0.001 GAS نمیشه انتقال داد بلکه من برای انتقال کارمزد 0.05 GAS را در کیف NEONانتخاب کردم که دیدم انتقال داد پس مشکل سر هزینه انتقال بود :D:D:D:D دو هفته سر کار بودیم:general304:

8030

Registered User
لایک‌ها
465
صرافی های ارز دیجیتال ایرانی دارن رفع فیلتر میشن.
یکیش که من باهاش کار میکنم رفع فیلتر شده.

با توجه به نمودارها و تحلیلها و نظرهای تریدرها در مورد بازار 3 تا احتمال وجود داره 2 موردش صعودی هست و یک موردش نزولی دراز مدت:
1.بیت کوین تا 4یا 5 ماه اینده(شایدم زودتر) 20 هزارتا رو راحت رد میکنه و میره بالای 20 هزار
2.بیت کوین اروم و پله پله تا اخر سال میره رو 12 هزار و به حرکت صعودیش ادامه میده .
3.الان تو بالاترین قیمت بیت کوین هستیم و 9 هزار پیک قیمت بوده واز الان پله پله و با شیب کم بیت کوین قیمتش میاد پایین تا یک سال اینده که به 3 هزار تا 4 هزار برسه.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
صرافی های ارز دیجیتال ایرانی دارن رفع فیلتر میشن.
یکیش که من باهاش کار میکنم رفع فیلتر شده.

با توجه به نمودارها و تحلیلها و نظرهای تریدرها در مورد بازار 3 تا احتمال وجود داره 2 موردش صعودی هست و یک موردش نزولی دراز مدت:
1.بیت کوین تا 4یا 5 ماه اینده(شایدم زودتر) 20 هزارتا رو راحت رد میکنه و میره بالای 20 هزار
2.بیت کوین اروم و پله پله تا اخر سال میره رو 12 هزار و به حرکت صعودیش ادامه میده .
3.الان تو بالاترین قیمت بیت کوین هستیم و 9 هزار پیک قیمت بوده واز الان پله پله و با شیب کم بیت کوین قیمتش میاد پایین تا یک سال اینده که به 3 هزار تا 4 هزار برسه.

تجربه من که 5 ساله اشنام با این بازار میگه حوالی همون 10 هزار یه کم اینور اونور تا اخر 2019 بیشتر نره ولی احساسم میگه تا همون 20 هزار بیاد که بعید میدونم تو 2019 بیتکوین 20 هزار دلاری دیده بشه . به هر حال امیدوارم که بشه ولی یه چیز رو قطعی میگم تقریبا زیر 6 هزار رو دیگه نخواهد دید بیتکوین در حالت عادی بازار . حالت غیر عادیش هر چیزی البته ممکنه یه نفر مثلا ساتوشی ناکاماتو یه میلیون بیتشو بزاره برا فروش زیر قیمت مثلا یا دولتها یه حرکتی قابل توجهی بزنند رو بیت که احتمالش ضعیفه اینا .)

به هر حال ارزوی من پولدار شدن همه برو بچز این تایپیکه که اگر این بازارو جدی گرفته باشن و حتی اون چند تا کوینی که من خودم کلی تحقیق کردم و قبلا معرفی کردم چند ماه پیش سرمایه روش پیاده کنند و تو والت استاندارد هولد کنند و زمان مناسب بفروشند پولدار شدنشون حتمیه البته اگر سرمایشو هم داشته باشن برا خرید :general705:;):general601:

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
تجربه من که 5 ساله اشنام با این بازار میگه حوالی همون 10 هزار یه کم اینور اونور تا اخر 2019 بیشتر نره ولی احساسم میگه تا همون 20 هزار بیاد که بعید میدونم تو 2019 بیتکوین 20 هزار دلاری دیده بشه . به هر حال امیدوارم که بشه ولی یه چیز رو قطعی میگم تقریبا زیر 6 هزار رو دیگه نخواهد دید بیتکوین در حالت عادی بازار . حالت غیر عادیش هر چیزی البته ممکنه یه نفر مثلا ساتوشی ناکاماتو یه میلیون بیتشو بزاره برا فروش زیر قیمت مثلا یا دولتها یه حرکتی قابل توجهی بزنند رو بیت که احتمالش ضعیفه اینا .)

به هر حال ارزوی من پولدار شدن همه برو بچز این تایپیکه که اگر این بازارو جدی گرفته باشن و حتی اون چند تا کوینی که من خودم کلی تحقیق کردم و قبلا معرفی کردم چند ماه پیش سرمایه روش پیاده کنند و تو والت استاندارد هولد کنند و زمان مناسب بفروشند پولدار شدنشون حتمیه البته اگر سرمایشو هم داشته باشن برا خرید :general705:;):general601:
قربون ارزوت
تنها اروزیی که دارم اینه دوباره بیت به 20 هزار برسه هرچی بیت و اتریوم دارم بفروشم دیگه تا اخر عمرم فقط از زندگی لذت ببرم

kayvan.kh

Registered User
لایک‌ها
195
من از کیف پول جکس واسه نگهداری بیتکوین هام استفاده میکنم ، امروز خواستم مقدار 0.0001 بیتکوین رو انتقال بدم اما والت جکس واس این انتقال کوچیک از من 0.0002 بیتکوین کارمزد گرفت.
دوستان کسی راه حلی نداره ؟ کیف پول کم کارمزد تر کسی سراغ داره؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
من از کیف پول جکس واسه نگهداری بیتکوین هام استفاده میکنم ، امروز خواستم مقدار 0.0001 بیتکوین رو انتقال بدم اما والت جکس واس این انتقال کوچیک از من 0.0002 بیتکوین کارمزد گرفت.
بیتکوین کارمزد انتقالش بالا هستش . شما باید تبدیل میکردید مثلا به ترون و انتقال میدادید واونور ترون به بیت

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
بیتکوین کارمزد انتقالش بالا هستش . شما باید تبدیل میکردید مثلا به ترون و انتقال میدادید واونور ترون به بیت

سلام مهرداد
نمیشه اگر از صرافی بود و میخواست بیت کوینش را بفروشه میشد که انها را به ترون تبدیل کنه و خارج کنه اگر از بیت کوین کیف به کیف بیت کوین باشه که نمیشه به ترون تبدیلیش کنه حتی اگر داخل کیف پول هم بخواد تبدیل کنه باید مثلا حداقل 50 دلار تبدیل کنه

حالا شما منظورتان تبدیل به ترون چی هست ؟ شاید من درست متوجه نشدم راه حل را !

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282

بیتکوین برا این مبالغ پایین به صرفه نیست 20 هزار ساتوشی از شما کارمزدگرفته که هیچیم نیست شانس اوردی 100 هزار ساتوشی کم نکرده ازت.بیشتر برا مبالع بالاست شما اگر 500 دلارم ارسال میکردی شاید یه چیز تو همین مایعها ازت کارمزد میگرفت ولی به صرفه بود

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سلام مهرداد
نمیشه اگر از صرافی بود و میخواست بیت کوینش را بفروشه میشد که انها را به ترون تبدیل کنه و خارج کنه اگر از بیت کوین کیف به کیف بیت کوین باشه که نمیشه به ترون تبدیلیش کنه حتی اگر داخل کیف پول هم بخواد تبدیل کنه باید مثلا حداقل 50 دلار تبدیل کنه

حالا شما منظورتان تبدیل به ترون چی هست ؟ شاید من درست متوجه نشدم راه حل را !
اره منظورم اگر changly تو کیف پولت فعال باشه.ولی از طرفی هم درست میگی برای مبالغ کم نمیشه اینکار رو کرد اونم یه محدودیت داره

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دوستان ماین با این دستگاهها بصرفس؟ مثلا s9
متشکر

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173

نظر من هم حوالی 10 تاس تا آخر سال، به 20 یا زیر 6 تا بعیده برسه...

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
خدا رو شکر که تونستیم مقداری روی این کوین سود کنیم
czcc.JPG

اینم برای neblio

a64d6a5d46.JPG

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
Last edited:

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
دوستان ماین با این دستگاهها بصرفس؟ مثلا s9
متشکر
ماین فقط این نیست که دستگاه بخری بزاری ماین کنه
خیلی موارد دیگرو باید در نظر بگیری از خنک سازی و قیمت برق گرفته تا ....

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
روی ENG که سود نکردی درسته تعداد کوین ها زیاد شده ولی قیمتش از نصفم کمتر شده .و برحسب بیت کوین ضرر کردی.
سال های آینده مشخص میکنه که این ضرر بوده یا سود

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
اگه دید بلند مدت داشته باشی حرفت درسته .من منظورم برای کوتاه مدت بود.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
حواستون به اکسچنجرها باشه. از 2017 با bitsane کار میکردم 2 هفته پیش ویتدراو ها رو پرداخت نکردن. دیروز هم سایت رو بستن. من اونجا ریپل داشتم 3 روز قبل اینکه سایت بسته بشه به زحمت تونستم نصف بیشترش رو خارج کنم.
BITE BTC انگار همین طور شده.

بعد این xrp iou چیه؟ مثل توکن ها تو اتریوم هستن؟ چطور میشه اونا رو تهیه کرد؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
upload_2019-6-18_19-53-56.png
از اکتبر 2018 تا فوریه 2019 بیت کوین کانال 3000 و 4000 بود. گولمون زد .. فکر میکنم والها خواستن هر چه بیشتر بیت کوین ارزون بخرن. از فوریه تا ژوئن 100 درصد داشته.

وقتی کانال 3000 بود زد به سرم پولی که تو بانک رو داشتم رو تبدیل به بیت کوین کنم. چند ماه بزارم هر چی شد. اما این کار رو نکردم.

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
مشاهده پیوست 1133896
از اکتبر 2018 تا فوریه 2019 بیت کوین کانال 3000 و 4000 بود. گولمون زد .. فکر میکنم والها خواستن هر چه بیشتر بیت کوین ارزون بخرن. از فوریه تا ژوئن 100 درصد داشته.

وقتی کانال 3000 بود زد به سرم پولی که تو بانک رو داشتم رو تبدیل به بیت کوین کنم. چند ماه بزارم هر چی شد. اما این کار رو نکردم.
,وضعیت چطوره ؟؟
سود کردی تا الان یا نه ؟

بالا