سلام
این عکس و آواتور که من گذاشتم مفهمومش بر ضد یهودی هاست، این رو خیلی قبل تر از موقعی گذاشتم که هنوز بیت کوین و کریپتو به دنیا نیومده بودند.
به هر حال هر کس عقیده ای داره، بالاخره در هر جمعی آدمای خوب هم پیدا میشه، ولی من در کل بهشون اعتماد و اعتقادی ندارم، به مراتب دزد تر از سیستمهای غربی هستند.
شما راحت میتونید رو کوین ها و صرافی های روسی پول بخوابونید و ببینید که چطوری روسها پولتون رو به باد میدن.
نمی خوام بحث رو سیاسی کنم، ولی یکی از دلایل بدبختی مردم ما همین روسها هستند، با اندکی تفکر خواهید فهمید که روسها این کشور رو به اسارت گرفتند، چیز دیگه ای جز بدبختی و گرفتاری برای مردم ما به ارمغان نیاوردند.
دوست عزیز من در مورد سیاست صحبت نکردم مسائل سیاسی به سیاستمدارن برمیگرده که همشون به نوعی مورد دارن فرقش اینه یه سریشون لااقل هر چی هستند در حق مردم خودشون خوبند و یه سری برعکس.
بحث اینکه این امضا مال کی هست نیست بحث نژادپرستیه که یهودیام ادمای خیلی خوب و کاردرست زیاد توشونه و اونام انسانند شاخ و دم ندارن یک انسان به واسطه دین و مدهبش نمیتونه بد یا خوب باشه یک انسان به واسطه انسان بودنش و وجدانش میتونه خوب و بد باشه اصلا مهم نیست چ مذهبی داره . من از نزدیک با یهودیها در گرجستان برخورد داشتم بسیار هم مهربان و خوشبرخورد بودند و تاکید هم میکردند ک ما مشکلی با هیچکی نداریم و حساب سیاستمداران از مردم جداست یا همین روسها که میگید یه نمونه مثال زدم براتون ک چقدر یه روس تو تلگرام به ایرانیها کمک کرد تا با یه حرکت سر بیترکس شیره مالیده و پولشونو پس گرفتند و بعدش از همین ایرانیها یکی دو تاشون رفتند پیام دادند به بیترکس که دارند با این روش پولشونو در میارن که بیترکس اون روش رو جلوشو گرفت ببین داداش فرق بین هموطن و غریبه رو نمیخوام باز بگم ایرانیا بدن ولی گاهی میبینی هموطن بدتر از غریبه هست .
تو روسیه تاکسی گرفتیم برا هاستل وقتی رسیدیم صاحب هاست گفت چند دادید گفتیم اینقد ما رو سوار کرد تا فرودگاه برگشت ک دنبال اون یارو بگرده دعواش کنه که چرا اینقد گرفتی رو چ حسابی و از این حرفا این خوب اون بد هر دو هم روس پس بحث مردم عادی از سیاستمداران جداست و همه مذاهب نژادها و رنگ پوستها همه انسانند و خوب و بد دارند و نمیتونیم یه قومی رو کامل به بد یا خوب خطاب کنیم بحث سیاسی نیست و ربطی به سیاست نداره دوست عزیز