• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
احراز هویت نسبت به قبل سخت تر شده معمولا عکس سلفی به همراه مدرک میخوان که باید عکس مدرک با چهره شما هماهنگ باشه
راهکار می تونی بزنی بعضی سایتها هستن پاسپورت یا گواهینامه رانندگی جعلی بهت میدن, عکس خودت میفرستی برات با عکست مدرک میزنن بعدش که مدرک گرفتی خودت تو خونه میتونی با پرینت رنگی روی کارت درش بیاری :general406: (اینم نوعی فلک زدگی توی دنیایی زندگی کنی که مجبور باشی هویت خودت جعل کنی به لطف ما رکورد زدیم)
نمونه ای از این سایت ها سراغ ندارید؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام
کسی می دونه تکلیف اکسچنجر wexچی شد اینجا چی میگه؟؟؟؟؟؟
https://www.coindesk.com/crypto-exchange-wex-linked-to-iranian-ransomware-operators

سلام
این سایت رو نمی دونم چی میگه، چون انگلیسیم خوب نیست

ولی از من میشنوید کلا سراغ کوین و صرافی و سایت ها و تیم های روسی نباشین، چون واقعا کلاه بردارن و پولتون رو می دزدن و میرن
از روسها پلید تر دنیا به خودش ندیده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام

ولی از من میشنوید کلا سراغ کوین و صرافی و سایت ها و تیم های روسی نباشین، چون واقعا کلاه بردارن و پولتون رو می دزدن و میرن
اینم که اروپایی هست ظاهرا داره مثل wexبالا میکشه میره
https://www.cryptopia.co.nz

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام

داداش شما با اون امضاتون و حرفی که خطاب به روسها زدید مشخصه شدیدا درگیر افکار نژادپرستانه هستید ما نمیتونیم یه قوم رو کاملا بد یا خوب خطاب کنی در هر دوصورت نژادپرستی هست . یه روس بود تو تلگرام به خیلی از بچها رایگان کمک کرد تا اکانتشون تو بیترکس رو ازاد کنند فوتوشاپ خیلی حرفه ای رایگان انجام میداد ک هر کی اگر کارش شد و موفق به ازاد سازی اکانت شد بعد 100 دلار بده دستمزد اگر براش به صرفه بود . و کلی راهنمایی و کمک به تک تک ملت میکرد و همه رو تکت تک جواب میداد بیچاره صداشم در نمیومد چون کار سختی بود این همه ادمو ج بدی و خیلیام با کمک همین برادر روسی اکانتشونو باز کردند ک کلی پول توش داشتند چنصد میلیون. حرف شما جنبه علمی و تخصصی نداره و از رو احساسه.

موفق باشید

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
داداش شما با اون امضاتون و حرفی که خطاب به روسها زدید مشخصه شدیدا درگیر افکار نژادپرستانه هستید ما نمیتونیم یه قوم رو کاملا بد یا خوب خطاب کنی در هر دوصورت نژادپرستی هست . یه روس بود تو تلگرام به خیلی از بچها رایگان کمک کرد تا اکانتشون تو بیترکس رو ازاد کنند فوتوشاپ خیلی حرفه ای رایگان انجام میداد ک هر کی اگر کارش شد و موفق به ازاد سازی اکانت شد بعد 100 دلار بده دستمزد اگر براش به صرفه بود . و کلی راهنمایی و کمک به تک تک ملت میکرد و همه رو تکت تک جواب میداد بیچاره صداشم در نمیومد چون کار سختی بود این همه ادمو ج بدی و خیلیام با کمک همین برادر روسی اکانتشونو باز کردند ک کلی پول توش داشتند چنصد میلیون. حرف شما جنبه علمی و تخصصی نداره و از رو احساسه.

موفق باشید

سلام
این عکس و آواتور که من گذاشتم مفهمومش بر ضد یهودی هاست، این رو خیلی قبل تر از موقعی گذاشتم که هنوز بیت کوین و کریپتو به دنیا نیومده بودند.
به هر حال هر کس عقیده ای داره، بالاخره در هر جمعی آدمای خوب هم پیدا میشه، ولی من در کل بهشون اعتماد و اعتقادی ندارم، به مراتب دزد تر از سیستمهای غربی هستند.

شما راحت میتونید رو کوین ها و صرافی های روسی پول بخوابونید و ببینید که چطوری روسها پولتون رو به باد میدن.
نمی خوام بحث رو سیاسی کنم، ولی یکی از دلایل بدبختی مردم ما همین روسها هستند، با اندکی تفکر خواهید فهمید که روسها این کشور رو به اسارت گرفتند، چیز دیگه ای جز بدبختی و گرفتاری برای مردم ما به ارمغان نیاوردند.

Last edited:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام
این عکس و آواتور که من گذاشتم مفهمومش بر ضد یهودی هاست، این رو خیلی قبل تر از موقعی گذاشتم که هنوز بیت کوین و کریپتو به دنیا نیومده بودند.
به هر حال هر کس عقیده ای داره، بالاخره در هر جمعی آدمای خوب هم پیدا میشه، ولی من در کل بهشون اعتماد و اعتقادی ندارم، به مراتب دزد تر از سیستمهای غربی هستند.

شما راحت میتونید رو کوین ها و صرافی های روسی پول بخوابونید و ببینید که چطوری روسها پولتون رو به باد میدن.
نمی خوام بحث رو سیاسی کنم، ولی یکی از دلایل بدبختی مردم ما همین روسها هستند، با اندکی تفکر خواهید فهمید که روسها این کشور رو به اسارت گرفتند، چیز دیگه ای جز بدبختی و گرفتاری برای مردم ما به ارمغان نیاوردند.

دوست عزیز من در مورد سیاست صحبت نکردم مسائل سیاسی به سیاستمدارن برمیگرده که همشون به نوعی مورد دارن فرقش اینه یه سریشون لااقل هر چی هستند در حق مردم خودشون خوبند و یه سری برعکس.
بحث اینکه این امضا مال کی هست نیست بحث نژادپرستیه که یهودیام ادمای خیلی خوب و کاردرست زیاد توشونه و اونام انسانند شاخ و دم ندارن یک انسان به واسطه دین و مدهبش نمیتونه بد یا خوب باشه یک انسان به واسطه انسان بودنش و وجدانش میتونه خوب و بد باشه اصلا مهم نیست چ مذهبی داره . من از نزدیک با یهودیها در گرجستان برخورد داشتم بسیار هم مهربان و خوشبرخورد بودند و تاکید هم میکردند ک ما مشکلی با هیچکی نداریم و حساب سیاستمداران از مردم جداست یا همین روسها که میگید یه نمونه مثال زدم براتون ک چقدر یه روس تو تلگرام به ایرانیها کمک کرد تا با یه حرکت سر بیترکس شیره مالیده و پولشونو پس گرفتند و بعدش از همین ایرانیها یکی دو تاشون رفتند پیام دادند به بیترکس که دارند با این روش پولشونو در میارن که بیترکس اون روش رو جلوشو گرفت ببین داداش فرق بین هموطن و غریبه رو نمیخوام باز بگم ایرانیا بدن ولی گاهی میبینی هموطن بدتر از غریبه هست .
تو روسیه تاکسی گرفتیم برا هاستل وقتی رسیدیم صاحب هاست گفت چند دادید گفتیم اینقد ما رو سوار کرد تا فرودگاه برگشت ک دنبال اون یارو بگرده دعواش کنه که چرا اینقد گرفتی رو چ حسابی و از این حرفا این خوب اون بد هر دو هم روس پس بحث مردم عادی از سیاستمداران جداست و همه مذاهب نژادها و رنگ پوستها همه انسانند و خوب و بد دارند و نمیتونیم یه قومی رو کامل به بد یا خوب خطاب کنیم بحث سیاسی نیست و ربطی به سیاست نداره دوست عزیز

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بین استیبل کوین ها کدوم بهتره؟ مقبولیت بیشتری داشته باشه، فی کمتر و نقل و انتقال راحت باشه
pax os - true usd - usd coin - dai

مارکت کپ
usd coin 361.5 m
true usd 234.7 m
pax os 170.5 m
dai 80.6 m

الان تو binance ارزش شون حدود 0.995 تتر هست

موفق باشید
فقط ما نیستیم که نظرمون درباره روسها منفی هست. تو سایت هم exmo همین نظر رو نسبت به روسیه و اوکراین داشتن. وقتی میگن روسها فلان هستن منظورشون همه (100 درصدشون) نیست. بالاخره توشون چندتا درست هم پیدا میشه.
خودم با چند سایت روسی کار کردم. بعضیاشون کارشون درست بوده. بعضیاشون اذیت کردن

Last edited:

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
سلام
دوستان چینجر معتبری ک استفاده میکنید رو معرفی کنید لطفا.
منظورم کارمزد نقل و انتقال نیست, بحث بی دردسر و مطمن بودنش حتا با کارمزد بیشتر.
از changer.com بهتر جای سراغ دارید؟

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوستان الان تو یه گروه تلگرامی بحث لوکال بیتکوینز شد برای یه سایت جایگزین با توجه به تجربه شخصیم و اینکه موجودیم تو بیترکس بعد از دوسال هنوز قفل شده و پریده به نظرم بهتره دیگه ایرانی ها از لوکال استفاده نکنن ,دوستان بهتون توصیه میکنم از هدل هدل استفاده کنید ,بچه های تیمشون قدیمی هستن و معتبرن تو کامیونیتی ,,میتونین اکانت خودتون تو لوکال بیتکوین رو بهش لینک بدین که اعتبار قدیمیتون مشخص باشه ,,من امروز ازشون پرسیدم کنترل بیتکوین ها دستشون نیست و قراردادها بصورت چند امضایی هست multi sig که یک مزیت خیلی خوب هست و نمیتونن به تنهایی موجودی شما رو فریز کنن ,مطمعنم در آینده رشد خوبی میکنن ومیتونه رقیب جدی برای لوکال باشه چون من خودم چند تا سایت دیگه میشناسم که زیاد جالب نیست ولی این سایت خوبی هست
https://hodlhodl.com/join/QPPW

اینم لینک گروه تلگرامی فارسی زبانشون
https://t.me/joinchat/EooAP1j3Vjd-psxOjnNg9w

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بیت کوین دیروز تا 9000 رفته بعد اون داره میاد پایین. الان 8500 هست. دلیلش چیه؟ بعضی وقتا اینطوری اومده پایین باز بالا رفته.
پایینتر میاد یا باز بالا میره
---------------------------------------
پریروز 10 تتر (توکن) فرستام لایو کوین اشتباهی به جای والت تتر به والتر اتر قرستادم. گفتن نمی تونیم کمک کنیم/ میتونستن به والت تتر انتفالش بدن اما گفتن چون یه ارز دیگه به والت تتر فرستادی تتر پرید. می خواستم یه دلار بفرستم نمی دونم چرا 10 تا فرستادم.
دورش خط کشیدم. پیشنهاد میکنم شما هم سمتش نرید. دپوزیت خیلی طول میکشه. گفته اتر بعد 29 کانفیرم به بالانس اضافه میشه اما من تا 150 کانفیرم هم طول کشیده. ولوم ترید هم انگار الکیه.

Last edited:

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
سلام
دوستان ببخشید یک مشکل دارم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم
من توی سایت https://www.coinpayments.net ثبت نام کردم خواستم api بگیرم که زد

KYC Verification Needed

اینو باید چیکارش کنم ؟
با مدارک ایرانی نمیخوام انجام بدم چون خطر تحریم هست

راه دیگه ای داره ؟

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
من یه مقدار بیتکوین تو سایت blockchain.com دارم. به نظرتون حساب رو با شماره موبایل ایران verify کنم؟ یا ممکنه از نظر تحریم و این مسائل مشکل ساز بشه و حساب رو ببندند؟ از یه طرف آدم از نظر امنیت دلش میلرزه که با موبایل اکانتش رو وریفای نکرده,از طرف دیگه ادم میترسه اکانت رو وریفای کنه بعدا به بهانه تحریم حساب مسدود بشه :general712:

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
من یه مقدار بیتکوین تو سایت blockchain.com دارم. به نظرتون حساب رو با شماره موبایل ایران verify کنم؟ یا ممکنه از نظر تحریم و این مسائل مشکل ساز بشه و حساب رو ببندند؟ از یه طرف آدم از نظر امنیت دلش میلرزه که با موبایل اکانتش رو وریفای نکرده,از طرف دیگه ادم میترسه اکانت رو وریفای کنه بعدا به بهانه تحریم حساب مسدود بشه :general712:
همین الانشم با ip ایران اگر لاگین کنی حسابتو میبنده

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759

به هیچ عنوان با شماره و آدرس ایران ، KYC نکنید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
بایننس یه بار میگه ایران و چند کشور نمی تونن تو Binance DEX ترید کنن یه بار هم عنوان میکنن که مشکلی نیست و این کشورها هیچ محدودیتی برای ترید ندارن !

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان با 100 میلیون چه دستگاههایی بخریم بهتر هست؟ و همینطور برق خونه جوابگوی همچنین مصرف برقی هست آیا؟

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
دوستان با 100 میلیون چه دستگاههایی بخریم بهتر هست؟ و همینطور برق خونه جوابگوی همچنین مصرف برقی هست آیا؟
با برق منزل ۲ عدد اسیک جوابگو هست.
اگه ۴ عدد اسیک به برق منزل وصل کنید احتمالا سیم کشی ها ذوب میشن.

به نظر بنده حتما اسیک بیتکوین بخرید.
مثلا اسیک های Equihash در سال اخیر درآمدش ۱/۳ شده چون سختی شبکه ۳برابر افزایش داشته‌ ولی سختی شبکه SHA256 زیاد نوسان نداره.

-------------
با ۱۰۰تومن میشه ۸عدد دستگاه S9j تهیه کرد که معادل 116 TH قدرت داره.
IMG_20190604_073052_029.jpg

از سایت زیر میتونید مدل و مصرف و درآمد و قیمت اسیک ها رو مشاهده کنید.

https://www.asicminervalue.com

Last edited:
بالا