• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
دوستان با 100 میلیون چه دستگاههایی بخریم بهتر هست؟ و همینطور برق خونه جوابگوی همچنین مصرف برقی هست آیا؟
سلام
منم با دوستمون موافقم اما با ماین کردن مخالفم
الان که قیمت بالا اومده سختی شبکه کم کم میاد بالا ، برای همین وقتی درامد رو حساب میکنید درامد خوبی رو مشاهده می کنید که واقعا اینطور نیست و با بالارفتن سختی شبکه دوباره به حالت قبل بر میگرده... ، اگر فرض رو بر این بزاریم که قیمت بیت کوین بره بالا تا درامد افزایش پیدا کنه ، خب چرا همون بیت کوین رو نگیریم تا راحت تر به سود نرسیم
در صورتی موافقم با ماین کردن که دستگاهی که 500 دلار قیمتش هست رو به قیمت واقعی بخرید نه دوبرابر اون قیمت از دلالهای شریف....

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
دستگاه های اسیک رو میشه به صورت مسافری آورد ؟ مثلا بزاریم تو چمدون قسمت بار ؟ از دوستان کسی در این مورد تجربه ای داره ؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستانی که کوین KMD در والت Agama رو دارن باید هر چه سریعتر انتقال بدن کوین هاشون رو طبق گفته تیمشون

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
دستگاه های اسیک رو میشه به صورت مسافری آورد ؟ مثلا بزاریم تو چمدون قسمت بار ؟ از دوستان کسی در این مورد تجربه ای داره ؟
تا 3 تا دستگاهو گیر نمیدن و بستگی داره به مامور اونجا یهو دیدی به یه دونه هم گیر داد
بیشتر از این رو باید گمرک و برگ سبز و ... داشت

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
خدا رو شکر توی همین بازار هم تونستیم بخشی از کوین ها رو افزایش بدیم

انشالله اوضاع بهتر میشه
1600 تا بودش کردمش 1888 تا
cxc.JPG

اینم 126 تا بودش که کردمش 187 تا

6a5d456a4d6a.JPG

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام

دوستان کسی neo داره که تازه انتقال داده باشه از کیف پولش به کسی دیگه یا به صرافی؟

چرا الان نمیشه neo تو شبکه انتقال داد؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام

دوستان کسی neo داره که تازه انتقال داده باشه از کیف پولش به کسی دیگه یا به صرافی؟

چرا الان نمیشه neo تو شبکه انتقال داد؟

سلام

لطفا از اروری که میگیرید اسکرین شات بدید.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام

لطفا از اروری که میگیرید اسکرین شات بدید.

سلام Captive

من نگفتم توی صحبت هام که ارور میده شما از کجا فهمیدی ؟:D

خوب تو والت https://wallet.nel.group
فقط زمان طول میکشه و تایید نمیکنه در عکس 1 نشان دادم
چند روز بود اینطوری بود امروز امدم کیف پول neon را دانلود کردم و با کلید پروایت والت را انتقال دادم به neon و بعد خواستم 1 neo انتقال بدم که خطا داد توی activity نیو نبود که تاید بشه تو خطا policy filters هست که من نمیدونم این برای چی هست حتی من
به فورلد نصبی والت اجازه دسترسی کامل دادم باز هم خطا داره

من قبلا فکر کردم چون neo داره آپدیت میکنه شبکه را نمیشه انتقال داد اما الان 9 روز گذشته
1.png 2.png

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
سلام ، دوستان نظرتون در مورد این تحلیل چیه؟ به نظرتون تا کجا میره؟ و همچنین نسبت به نئو چه مزیتی داره؟ ETP در روزهای گذشته خیلی خوب بوده اما هیچجا ازش خبری نمیبینم
photo_2019-06-11_15-39-52.jpg
mtvvv.jpg

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام ، دوستان نظرتون در مورد این تحلیل چیه؟ به نظرتون تا کجا میره؟ و همچنین نسبت به نئو چه مزیتی داره؟ ETP در روزهای گذشته خیلی خوب بوده اما هیچجا ازش خبری نمیبینم
مشاهده پیوست 1132799
مشاهده پیوست 1132800

abc.abc سلام
من فکر کنم این ارز دستکاری میشه تو عکس دایره را نشان دادم تو ماهانه

این ارز به نظر من تا 2 دلار بالا میره چون حداکثر 6 دلار هست پس میشه در درازمدت تا دو دلار روش حساب باز کرد اگر در عکس نگاه کنی اگر دایره ای که روی کندل ها هستند کلا کندلها را (من فکر کنم در ان مدت دستکاری شده قیمت ) حذف کنی میبینی که دنبال نمودار بعد از دایره داره روند طبیعی خودش را طی میکنه و دارد رشد میکند البته در درازمدت نمودار ماهانه است
همچنین یک مقاومت در 2.5 دلار داره با خط زرد نشان دادم این را رد کنه شده سه دلار

در مورد نیو دلیل این است که زیاد مبادله میشه نسبت به ارزهای پاین تر از رده 20 تا 25 ارز اولی ها که در لیست ارزهای دیجیتالی هست ETP در رده 66 هست

3.png

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نرخ برق برای استخراج‌کنندگان بیت‌کوین تغییر می‌کند / برای ماینینگ، چه میزان از ذخایر انرژی ما مصرف می‌شود؟

معاون وزیر نیرو:
️ به زودی نرخ برق برای ماینرها تغییر خواهد کرد. گسترش فعالیت ماینرها، تامین برق کشور در فصل تابستان را با مشکل مواجه خواهد کرد.
️ برای استخراج هر بیت‌کوین، ۵۵ مگاوات ساعتی برق نیاز است. بر اساس این محاسبات، هزینه برق لازم برای استخراج هر بیت‌کوین در ایران، با برق یارانه‌ای حدود ۳۳۱ دلار می‌شود.
️ در حالی که همین هزینه در صورتی که قیمت واقعی برق در نظر گرفته شود معادل ۳۶۰۵ دلار می‌شود.
️ یعنی برای استخراج هر بیت‌کوین، دولت بیش از ۳۰۰۰ دلار یارانه می‌دهد.
@eghtesadonline

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام Captive

من نگفتم توی صحبت هام که ارور میده شما از کجا فهمیدی ؟:D

معمولا وقتی یک Action به درستی انجام نمیشه همراه با پیغام خطا ( ارور ) هست :>

اولین بار هست که اسمش رو میشنوم، شاید خود والت مشکل داره، شما وقتی پرایوت کی رو ایمپورت کردی تو نئون، بالانس رو نشون داد؟ موجودیتون کامل و صحیح نشون میده؟؟

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
معمولا وقتی یک Action به درستی انجام نمیشه همراه با پیغام خطا ( ارور ) هست :>

اولین بار هست که اسمش رو میشنوم، شاید خود والت مشکل داره، شما وقتی پرایوت کی رو ایمپورت کردی تو نئون، بالانس رو نشون داد؟ موجودیتون کامل و صحیح نشون میده؟؟
این والت از والت های اصلی نئو هست
https://neo.org/client

و من قبلا باهاش انتقال دادم تا یک ماه پیش بدون مشکل
هر دو والت موجودی را کامل و صحیح نشان میدهند چون نئو در این والت https://wallet.nel.groupهست همیشه بهش GAS تعلق میگیره جالب هست که GAS را میتونی انتقال بدی و claim کنی اما نئو را نمیشه

نمیدونم من این مشکل را دارم یا کسی هم نتوانسته نئو انتقال بده

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
نرخ برق برای استخراج‌کنندگان بیت‌کوین تغییر می‌کند / برای ماینینگ، چه میزان از ذخایر انرژی ما مصرف می‌شود؟

معاون وزیر نیرو:
️ به زودی نرخ برق برای ماینرها تغییر خواهد کرد. گسترش فعالیت ماینرها، تامین برق کشور در فصل تابستان را با مشکل مواجه خواهد کرد.
️ برای استخراج هر بیت‌کوین، ۵۵ مگاوات ساعتی برق نیاز است. بر اساس این محاسبات، هزینه برق لازم برای استخراج هر بیت‌کوین در ایران، با برق یارانه‌ای حدود ۳۳۱ دلار می‌شود.
️ در حالی که همین هزینه در صورتی که قیمت واقعی برق در نظر گرفته شود معادل ۳۶۰۵ دلار می‌شود.
@eghtesadonline

یکی از دوستام 3 تا s9j گذاشته بود تو زیر زمین خونه برقشم برق امامی بود ( پشت کنتور )
تا اینکه از صدای دستگاها مامور برق رفته بوده گزارش داده بوده
جریمش کردن و بعدش دوباره شروع کرد میگه مجوز گرفتم نمیدونم راسته یا نه
یعنی میشه مجوز گرفت ؟

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
یکی از دوستام 3 تا s9j گذاشته بود تو زیر زمین خونه برقشم برق امامی بود ( پشت کنتور )
تا اینکه از صدای دستگاها مامور برق رفته بوده گزارش داده بوده
جریمش کردن و بعدش دوباره شروع کرد میگه مجوز گرفتم نمیدونم راسته یا نه
یعنی میشه مجوز گرفت ؟
نه

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
abc.abc سلام
من فکر کنم این ارز دستکاری میشه تو عکس دایره را نشان دادم تو ماهانه

این ارز به نظر من تا 2 دلار بالا میره چون حداکثر 6 دلار هست پس میشه در درازمدت تا دو دلار روش حساب باز کرد اگر در عکس نگاه کنی اگر دایره ای که روی کندل ها هستند کلا کندلها را (من فکر کنم در ان مدت دستکاری شده قیمت ) حذف کنی میبینی که دنبال نمودار بعد از دایره داره روند طبیعی خودش را طی میکنه و دارد رشد میکند البته در درازمدت نمودار ماهانه است
همچنین یک مقاومت در 2.5 دلار داره با خط زرد نشان دادم این را رد کنه شده سه دلار

در مورد نیو دلیل این است که زیاد مبادله میشه نسبت به ارزهای پاین تر از رده 20 تا 25 ارز اولی ها که در لیست ارزهای دیجیتالی هست ETP در رده 66 هست

مشاهده پیوست 1132801
ممنون ، نکته ی جالبی رو اشاره کردید
خودم میخوام به اتر تبدیلشون کنم اینطوری خیالم راحت تره ولی منتظرم ی صعود خوب داشته باشه ، به نظرم اگه به سه دلار برسه و اتر در همون زمان زیر 300 دلار باشه خیلی خوب میشه
نئو و ETP تعداد سکهاشون یکی هست حدودا ، اگه ETP هم به قیمت نئو برسه در مارکت کپ بهش میرسه اتفاقا مالیات خوبی هم داره برای انتقال ، فک کنم 0.0001 هست کارمزدش که واقعا عالیه
@javadth
جواد خان شما هم ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید ، شما قبلا این سکه رو معرفی کرده بودید

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359

معاون وزیر نیرو:
@eghtesadonline

الان با برق سه فاز 25 آمپر به نظرت چندتا دستگاه 2100 واتی رو میشه ساپورت کرد؟

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
الان با برق سه فاز 25 آمپر به نظرت چندتا دستگاه 2100 واتی رو میشه ساپورت کرد؟
2100 وات اگه ورودی پاور اسیک هست میشه نزدیک به 10 امپر ، یعنی هر فاز رو میشه دو تا گذاشت ، البته من تا بحال با سه فاز کارنکردم بازم منتظر نظر دیگر دوستان باشید

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ممنون ، نکته ی جالبی رو اشاره کردید
خودم میخوام به اتر تبدیلشون کنم اینطوری خیالم راحت تره ولی منتظرم ی صعود خوب داشته باشه ، به نظرم اگه به سه دلار برسه و اتر در همون زمان زیر 300 دلار باشه خیلی خوب میشه
نئو و ETP تعداد سکهاشون یکی هست حدودا ، اگه ETP هم به قیمت نئو برسه در مارکت کپ بهش میرسه اتفاقا مالیات خوبی هم داره برای انتقال ، فک کنم 0.0001 هست کارمزدش که واقعا عالیه
@javadth
جواد خان شما هم ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید ، شما قبلا این سکه رو معرفی کرده بودید

etp کوین خیلی خوبی هستش و میتونه تا 20 دلارم بره

من که شخصا روی ترید روزانه ش کار میکنم

یخورده تیمش ساکت هستش
تبلیغاتش بیشتر بشه خیلی رشد میکنه

بالا