پیشبینی من تا آخر سال میلادی قیمتش به 10-12 دلار میرسه
من خودم احتمال میدم تا سال اینده ممکنه 50 دلار رو هم رد کنه
سایت bittrex به نظرتون ارزش معامله داره ؟ یعنی توش ترید انجام بدیم ؟
پیشبینی من تا آخر سال میلادی قیمتش به 10-12 دلار میرسه
تو پامپه طرفش نرو.
یکی از فرصتهایی که از دست دادم همین ark بود.
چرا این التکوین ها فقط در برابر بیتکوین دارن رشد میکنن ؟
چرا در برابر دلار تتر ثابت هستن ؟
در حال حاضر به نظر من بهترین سایت برای ما ایرانی هاستمن خودم احتمال میدم تا سال اینده ممکنه 50 دلار رو هم رد کنه
سایت bittrex به نظرتون ارزش معامله داره ؟ یعنی توش ترید انجام بدیم ؟
احتمالا اين اتفاقات خوشايند مي تونه قيمت ETH بالا ببره البته همين الانم قيمتش رشد كرده.مشاهده پیوست 1030581
والت اتریوم به سایت blockchain.info اضافه شده ،همینطور میتونید مستقیما داخل خود سایت اتریوم به بیتکوین و بالعکس را با فی مورد نظر سایت چنج کنید که این امر با همکاری کمپانی shapeshift صورت گرفته.
هفته پیش هم اتریوم به اکسچنج منطقه یورو یعنی bitstamp اضافه شد.
و اینکه تقریبا در اواخر ماه سپتامبر هاردفورک Metropolis رو در پیش داریم که اتفاق بزرگی هست برای اتریوم.
به نظر من فقط جنگ در منطقه آسیا میتونه قیمت بیت کوین تا این حد بالا ببره (کره جنوبی و ژاپن) یک طرف درگیری باشنیکی از تریدر های حرفه ای قیمت بیت کوین رو در ماه "می" برای 2 سال و نیم بعد پیش بینی کرده که قرار هست تا 110،000$ برسه و تا الان درست از آب دراومده.
دوستان حتما مقداری بیت کوین ذخیره کنید در والت هاتون.
https://www.tradingview.com/chart/B...-of-current-bubble-lays-between-40k-and-110k/
یکی از تریدر های حرفه ای قیمت بیت کوین رو در ماه "می" برای 2 سال و نیم بعد پیش بینی کرده که قرار هست تا 110،000$ برسه و تا الان درست از آب دراومده.
دوستان حتما مقداری بیت کوین ذخیره کنید در والت هاتون.
https://www.tradingview.com/chart/B...-of-current-bubble-lays-between-40k-and-110k/
مطمئنا اگر شرو ور های بقیه رو باور میکردم از سال پیش تا الان، الان سرمایم 7 برابر شده بود. (نمیگم از سال 2011 که فهمیدم داستان از چه قراره و تو پی تی تاپیک زدم و قیمت اون روز حدود11 دلار بود!)زر میزد...
چرا بیت کوین باید ۱۱۰ هزار دلار بشه؟
هر شر و وری رو باور نکنید
خودشو جر بده به ۱۰ هزار تا هم نمیرسه
مطمئنا اگر شرو ور های بقیه رو باور میکردم از سال پیش تا الان، الان سرمایم 7 برابر شده بود. (نمیگم از سال 2011 که فهمیدم داستان از چه قراره و تو پی تی تاپیک زدم و قیمت اون روز حدود11 دلار بود!)
در صورتی که آمازون، فیسبوک و خیلی از غول های اینترنت هنوز بیت کوین رو قبول نکردند (به عنوان درگاه پرداخت، نه استفاده از بلاکپین در سیستم هاشون) قیمت 4300 دلار رسیده دوست گرام.
مطمئن باش اگر فقط یکی از این غول ها، بیت کوین رو در سال های آینده قبول کنند، به خاطر تراکنش های میلیارد دلاری'ی که این شرکت ها دارند قیمت سر به فلک میکشه و ما هم دست به ... واستادیم و داریم آنالیزمون رو میکنیم.
در هر صورت، این یک آنالیز تکنیکال است که در سایت Cointelegraph به اشتراک گذاشتند و میتواند درست باشد و میتواند غلط باشد و در نهایت تصمیم و ریسک با شخص سرمایه گذار است.
https://cointelegraph.com/news/legendary-bitcoin-trader-masterluc-predicts-15000-bitcoin-this-year
مشکل شما هم همینه که دس به ... داری آنالیز میکنی
110 هزار تا که هیچ 10 هزارتا هم نمیشه:general607:
فقط 16 میلیون بیت کوین وجود داره در حالی که فقط 35 میلیون میلیاردر در دنیا وجود داره! یعنی در صورت فراگیر شدن به هر دو تاشون یکی میرسه! حالا بقیه مردم بمانندمشکل شما هم همینه که دس به ... داری آنالیز میکنی
110 هزار تا که هیچ 10 هزارتا هم نمیشه:general607: