• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این بالا رفتن یهویی بعضی از کریپتوها چطوریه؟ یهو 200 درصد رشد میکنن بعد سقوط آزاد
چندتا تریدر (در اصل اسکمر) میان یه کریپتو رو تعداد بالا میخرن بعد جمعیت باهاشون همراه میشه شروع میکنن خرید کردن، بعد که جمعیت شروع کردن به قیمت بالا خریدن اونا یهو همه کرپتو ها رو میفروشن؟ اینطوریه؟

چطور میشه فهمید کدوم کریپتو قراره بالا بکشه

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
این بالا رفتن یهویی بعضی از کریپتها چطوریه؟ یهو 200 درصد رشد میکنن بعد سقوط آزاد
چندتا تریدر (در اصل اسکمر) میان یه کریپتو رو تعداد بالا میخرن بعد جمعیت باهاشون همراه میشه شروع میکنن خرید کردن، بعد که جمعیت شروع کردن به قیمت بالا خریدن اونا یهو همه کرپتو ها رو میفروشن؟ اینطوریه؟

چطور میشه فهمید کدوم کریپتو قراره بالا بکشه

به نظرم اون نهنگ ها میان گونی گونی از یه کوین رو میخرن و بعدش تقاضا ایجاد میشه
تقاضا هم که قیمت رو بالا میبره ، بعد سر یه قیمتی شروع میکنن به فروختن

از اینور میفروشن و از اونور یه سری می افتن به ماین کردن و قیمت اینطوری سقوط میکنه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دیروز یه بابایی تو livecoin، چندهزار دلار بیت کوین تا 10000 دلار buy زده بود ، اونایی که تا 10000دلار sell زده بودن مفتی چند صد دلار سود گیرشون اومد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

از اینور میفروشن و از اونور یه سری می افتن به ماین کردن و قیمت اینطوری سقوط میکنه
بیشتر به اسکم میاد
وقتی اون پست رو زدم تغییر قیمتrise حدود 190 درصد بود الان شد 227 درصد. یعنی تو همین چند دقیقه بالای 15 درصد سود دهی داشت. حالا اگه من خریده بودم شده بود تغییر قیمت میشد 100 درصد یعنی 50 درصد ضرر

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بیشتر به اسکم میاد
وقتی اون پست رو زدم تغییر قیمتrise حدود 190 درصد بود الان شد 227 درصد. یعنی تو همین چند دقیقه بالای 15 درصد سود دهی داشت. حالا اگه من خریده بودم شده بود تغییر قیمت میشد 100 درصد یعنی 50 درصد ضرر
rise از 650 ساتوشی تا 2900 خرید داشتم توی چند صفحه قبل گفتم امکان بیدار شدنش هست. از 13k تا 19k فروش :) یک تیم جدید توسعش دست گرفته

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بیشتر به اسکم میاد

من که تا بهش نگاه کردم از 195 شد 160 :D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
rise از 650 ساتوشی تا 2900 خرید داشتم توی چند صفحه قبل گفتم امکان بیدار شدنش هست. از 13k تا 19k فروش :) یک تیم جدید توسعش دست گرفته
حداقل رو در نظر بگیریم 2900 تا 13000سود خوبی داشته پس، الان 10000 هست (زمان زدن ارسال پاسخ 9350 ساتوشی) . میبینی چند دقیقه دیگه شد 13هزار ساتوشی. یا اومد روی 5000 ساتوشی
یه کریپتو دیگه هم بالای 100 درصد بود. الان فقط rise بالای 100 درصد هست

من تو این آلت کوین یا بهتر بگم شیت کوین ها شانس ندارم. یه بار خرید زدم 50-60 درصد پایین اومد، یکی دیگه هم کلا از روی اکسچنجر برداشته شد. الان فقط آربیتراژ میکنم

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
حداقل رو در نظر بگیریم 2900 تا 13000سود خوبی داشته پس، الان 10000 هست (زمان زدن ارسال پاسخ 9350 ساتوشی) . میبینی چند دقیقه دیگه شد 13هزار ساتوشی. یا اومد روی 5000 ساتوشی

من تو این آلت کوین یا بهتر بگم شیت کوین ها شانس ندارم. یه بار خرید زدم 50-60 درصد پایین اومد، یکی دیگه هم کلا از روی اکسچنجر برداشته شد. الان فقط آربیتراژ میکنم

احتمالا یکبار دیگه امروز قیمت بیارن بالا

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283

شما در نظر بگيريد يه آلتكوين 10 بيت كوين در يه روز معامله بشه . از اين مقدار 0.06 نصيب صاحب تريدر ميشه كه مفته و اگه بخواد مي تونه به هر قيمتي بخواد بفروشه يا دوباره بخره با بيت خودش ( يعني ارز خودشو از خودش مي خره يا به خودش مي فروشه بعضي ها اين كار را انجام ميدن). احتمالا صاحبان تريدرها نوسان شديد قيمت راانجام مي دن كه باعث هجوم ميشه.

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283

در آربيتراژ بايد خيلي دقت كنيد گاهي قيمت ها بنظر ساختگي هستن. من خودم يه كوين قيمت خريدش بسيار بالا بود و كسي هم نفروخت من از سايت ديگه خريدم و انتقال دادم بعد از ساعتها كه آخرين كانفيرم خورد همون لحظه كل اون فروخته شد يا طرف منصرف شد دقيقا مثل يه ربات.

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
قيمت بيت كوين تو c-cex.com شده 5038 دلار - اتريوم 425 دلار - لايتكوين 75 دلار

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
شما در نظر بگيريد يه آلتكوين 10 بيت كوين در يه روز معامله بشه . از اين مقدار 0.06 نصيب صاحب تريدر ميشه كه مفته و اگه بخواد مي تونه به هر قيمتي بخواد بفروشه يا دوباره بخره با بيت خودش ( يعني ارز خودشو از خودش مي خره يا به خودش مي فروشه بعضي ها اين كار را انجام ميدن). احتمالا صاحبان تريدرها نوسان شديد قيمت راانجام مي دن كه باعث هجوم ميشه.

امکانش هست که صاحب کوین با تریدر تبانی کنه

ولی همین تریدرها سرمایه دار های اصلی بیتکوین هستن و میتونن هر کوینی رو بخوان تکون بدن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
در آربيتراژ بايد خيلي دقت كنيد گاهي قيمت ها بنظر ساختگي هستن. من خودم يه كوين قيمت خريدش بسيار بالا بود و كسي هم نفروخت من از سايت ديگه خريدم و انتقال دادم بعد از ساعتها كه آخرين كانفيرم خورد همون لحظه كل اون فروخته شد يا طرف منصرف شد دقيقا مثل يه ربات.

روی بیت کوین و لایت کوین و اتریوم کار میکنم. بعضی وقتا هم برای انتقال از داگ کوین یا ریپل استفاده میکردم
اون اتفاق برای من هم پیش اومده. قیمت یه کریپتو تو سایت a و b مثلا 5 درصد اختلاف داشته. بعد از کانفیرم قیمت تو سایت b پایین اومده ، یا کلا دیر کانفیرم شده قیمت کریپتو پایین اومده
الان اتریوم به c-cex انتقال دادم بعد 119 کانفیرم هنوز redeem نشده. تیکت زدم ببینم ساپورت یونی اش کی جواب بده. شانس بیارم تا موقع redeem قیمت پایین نیاد

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
من بارها گفتم بهترین راه اربیتراژ داشتن همزمان هر دو کوین توی دو اکسچنج هست
قیمتا رو اینجوری راحت جابجا میکنید و سرمایه رو از دو طرف زیاد میکنین
راهش این نیست که اینور بخری ، ببری اونور بعد بفروشی

یه کوین رو انتخاب کنین رو اون اربیتراژ ببندین بهتر از اینه که همه کوین ها رو چک کنین بعد تا بیاید ببرید اونور قیمتش پریده باشه

Web Man

Registered User
لایک‌ها
107
آقا قیمت یه کوین به چه عواملی بستگی داره؟؟چون تو خرید و فروش بیت کوین کار نکردم و تجربه ای در این مورد ندارم نمیدونم

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
دوستان به نظرتون بیتکوین یه دامپ (هرچند کوچیک) میزنه روزهای آینده؟
چون میخواستم یه مقدار بخرم ولی هر لحظه نگاه میکنم 100 دلار گذاشته روش
ممنون میشم دوستان صاحب نظر راهنمایی کنند و نظرشون رو بگن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بعد بیشتر 200 کانفیرم بالاخره اتریوم من redeem شد ، اونجا اول قیمت 425 بود، تا اتریوم من رسید شد 410
اما ویتدراو سریع بود 2 دقیقه بعد درخواست ویتدراو برام پاییر رو فرستادن.

لایت کوین 67 خریدم، تو c-cex روی 71 فروختم.. الان لایت کوین 72 دلار رد کرده

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
بعد بیشتر 200 کانفیرم بالاخره اتریوم من redeem شد ، اونجا اول قیمت 425 بود، تا اتریوم من رسید شد 410
اما ویتدراو سریع بود 2 دقیقه بعد درخواست ویتدراو برام پاییر رو فرستادن.

لایت کوین 67 خریدم، تو c-cex روی 71 فروختم.. الان لایت کوین 72 دلار رد کرده
منم از داگ كوين براي انتقال استفاده مي كنم يا موقتا nlc2 . الان شده 78 دلار.
لايتكوين واقعا غوغا كرده .......... نمي خواد از رشد بيت كوين عقب بمونه.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوستان به نظرتون بیتکوین یه دامپ (هرچند کوچیک) میزنه روزهای آینده؟
چون میخواستم یه مقدار بخرم ولی هر لحظه نگاه میکنم 100 دلار گذاشته روش
ممنون میشم دوستان صاحب نظر راهنمایی کنند و نظرشون رو بگن
بیت کوین 5000 دلار توی هفته بعد رد میکنه

بالا