• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
الان شده نزديك 100 دلار هر لايت كوين !!!! حتي قيمت چند ماه پيش رو هم رد كرد.
لایت کوین الان 88 دلارِ. تو بیت ترکس و چند تا مارکت دیگه. بشترین قیمتش هم 39 دلار بوده تو دسامبر 2013 ... ژوئن امسال رکودش شکسته شد

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوستان دیروز یه خبر خیلی مهم اومد و همونطور که واقعا ته دلم مطمعن بودم سایت btc-e دوباره شروع بکار میکنه ،رو دامنه قدیمیشون که https://btc-e.nz هستش میتونید وارد حساب کاربری تون بشید ولی تو قسمت news سایت گفته کد دومرحله ای رو دوباره کنسل و فعال کنید و رمزتون رو هم تغییر بدید البته خودشون گویا به همه پسورد جدید میدن،واینکه فردا هم یوزرها میتونن 55% از موجودی رو برداشت کنن و 45% مابقی رو تا 15 سپتامبر گویا که امکانات و قوانین جدید سایت راه افتاد بصورت توکن اضافه میشه
البته گویا گفتن هر کسی فردا 55% رو بگیره دیگه 45% بهش تعلق نمیگیره ،حالا باید منتظر بشیم ببینیم در نهایت چیکار میخوان بکنن ولی حتما این نکته رو در نظر بگیرید

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دوستان دیروز یه خبر خیلی مهم اومد و همونطور که واقعا ته دلم مطمعن بودم سایت btc-e دوباره شروع بکار میکنه ،رو دامنه قدیمیشون که https://btc-e.nz هستش میتونید وارد حساب کاربری تون بشید ولی تو قسمت news سایت گفته کد دومرحله ای رو دوباره کنسل و فعال کنید و رمزتون رو هم تغییر بدید البته خودشون گویا به همه پسورد جدید میدن،واینکه فردا هم یوزرها میتونن 55% از موجودی رو برداشت کنن و 45% مابقی رو تا 15 سپتامبر گویا که امکانات و قوانین جدید سایت راه افتاد بصورت توکن اضافه میشه
البته گویا گفتن هر کسی فردا 55% رو بگیره دیگه 45% بهش تعلق نمیگیره ،حالا باید منتظر بشیم ببینیم در نهایت چیکار میخوان بکنن ولی حتما این نکته رو در نظر بگیرید
امتحان کردم وارد شدم نوشت پسورد اکسپایر شده و عوضش کنید. پسورد رو عوض کردم و وارد پنل شدم. همه چی سر جاش بود. آخرین ویتدارو که موجودیم رو برداشته بودم 24.07.17 بوده. فکر کنم 2-3 روز قبل بسته شدن ویتدراو کردم

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
دوستان برای سرمایه گذاری 2 3 سال، به نظرتون روی کدوم آلت کویین سرمایه گذاری کنیم ؟ خوده بیت کویین از همه بهتره یا ....
چون دیگه بیت کویین خیلی ارزشش بالا رفته و برای مثال 2 3 برابر شدنش ممکنه خیلی سخت تر از بقیه باشه ..

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان برای سرمایه گذاری 2 3 سال، به نظرتون روی کدوم آلت کویین سرمایه گذاری کنیم ؟ خوده بیت کویین از همه بهتره یا ....
چون دیگه بیت کویین خیلی ارزشش بالا رفته و برای مثال 2 3 برابر شدنش ممکنه خیلی سخت تر از بقیه باشه ..

لایت و اتریوم و ark

لایک مطمئنا تا اخر سال میلادی 100 رو رد میکنه

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
22 آگوست چرا مدتی کاهش پیدا کرد؟ تا 3500-3600 اومد.
وقتی بیش از 1 هفته همه candleها سبزن و داره رشد میکنه (2700 تا 4400) باید یه مدت بیاد پایین تا اصلاح بشه (correction) مثل الان که داره میاد پایین.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
امن ترین کیف پول برای لایت کوین و ARK چی هستش ؟

به نظرتون ark بخرم برای 1 سال دیگه ؟

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
امن ترین کیف پول برای لایت کوین و ARK چی هستش ؟

به نظرتون ark بخرم برای 1 سال دیگه ؟

سلام
برا ark که خودش داره، خوب هم هست

لایت کوین هم رو سایتش هست، نسخه های مختلفی هم داشت برای سیستم عاملهای مختلف
نسخه های جدید گویا دادن، خودت یه امتحان کن ببین چطوره

کلا نظر قطعی در مورد هیچ کدومشون نمیشه داد، انتخاب ark یا هر کوین دیگه شبیه شرط بندی رو اسب های مسابقه ای هست
که هم احتمالش هست برنده بشن یا نه

ولی به نظر شخص من در دراز مدت بالا خواهد کشید

mpk_021

Registered User
لایک‌ها
24
رفقای عزیز
میخواستم نظرتون رو بدونم برای سرمایه گذاری بلند مدت (۲٬۳ ساله) روی یکی از ارزهای دیجیتال که احتمال صعود ارزشش رو میدین در چند سال آینده
به نظرتون کدوم یکی از ارزهای فعلی جای پیشرفت چشمگیر میتونن داشته باشن ؟

به نظرتون ETC میتونه توی چند سال آینده خودی نشون بده ؟

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
به نظرتون بیت کوین برای همین خبر داره میکشه پایین؟
بله به احتمال زیاد ولی بیشتر روی کوین هایی که بصورت اسمارت کانترکت هستش و پذیره نویسی برای ico ها دارن مثل neo و یا لیسک و اتریوم تاثیر داشته.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
من اولین کوینی که خریدم lisk بود و اون زمون روی گرونترین قیمت 2.5 خریده بودم و چون تازه کار بودم 3 روز بعد به ضرر فروختم چون هنوز صبر کردن رو یاد نگرفته بودم

75 تا lisk بود راحت میتونستم توی کیف نگه شون دارم و اینروزا به قیمت 7 دلار بفروشم :D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اتریوم تا 290 اومد پایین و الان بالای 310 هست امکان داره دوباره بکشه بالا یا باز میاد پایین؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو این 1 ساعنه اتریوم 325 رو رد کرد ...

میگفتن قیمتای کریپتو کارنسی ها فارغ از مسائل سیاسی و دولتها هست .. چند نمونه خلاف اینو نشون داد

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
تو این 1 ساعنه اتریوم 325 رو رد کرد ...

میگفتن قیمتای کریپتو کارنسی ها فارغ از مسائل سیاسی و دولتها هست .. چند نمونه خلاف اینو نشون داد
چینی ها از neo به اتریوم شیفت کردن

Web Man

Registered User
لایک‌ها
107
بیت کوین تا 4800 رفته بود الان تو یه روز کشید پایین تا 4200o_O
دوستان پر آینده دارترین(از نظر رشد قیمت)کدوم کریپتوکارنسی هست؟؟

بالا