• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چرا صبح همه کریپتوها کشیدن پایین
اتریوم تا 330 رفته بود الان 290 دلاره
بیت کوین تا 4500 رفت الان 425 دلاره

دیشب بیت کوین حدود 4500 بود لایت کوین روی 0.0164btc خریدم و انتقال دادم. الان بیت کوین شده 4250 لایت کوین 0.0155 . نیم ساعت دیرتر و بعد رسیدن لایت کوین میخوابیدم اینقدر ضرر نمی شد

Last edited:

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
احتمالا بازم اصلاح قيمت بيت كوين شروع شده تا دارندگان بزرگ بيت كوين با قيمت پايين بخرن و بعد دوباره مي برن بالا تا سود كنن.
من كه اين سري اصلا با قيمت پايين نمي فروشم. چون به احتمال زياد دوباره قيمت بالا مي بره.
وقتي قيمت بيت كوين پايين مياد موقع خريد هست نه فروش.
اين دفعه قيمت آلتكوين ها زياد تغييري نكرده.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
احتمالا این پایین اومدنا عمدی بوده کارنسی ارزون بخرن.
صبح همه درصدها تو بیت ترکس منفی بودن الان اکثراً مثبت شدن. neo اگه اشتباه نکنم صبح بالای 15 درصد منفی بود الان شده مثبت 19 درصد

بیت کوین باز بالای 4400 شده
لایت کوین تو بعضی مارکتها 70 دلار رد کرده
اتریم بالای 310

Last edited:

dss

Registered User
لایک‌ها
198
کاهش قیمت ها بدلیل ممنوع اعلام کردن ICO ها توسط بانک مرکزی چین بود

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
کاهش قیمت ها بدلیل ممنوع اعلام کردن ICO ها توسط بانک مرکزی چین بود
قضيه ICO ها تا اونجا كه من ميدونم ارتباطي به بيتكوين نداره - بيشتر براي اتريوم تاثير قيمت داره. همونطور كه در بالا گفتم حدس مي زنم بازم اين كاربخاطر پايين آوردن قيمت بيتكوين صورت گرفته تا ارزان بخرن و گرون بفروشن.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
دوستان پیش بینی شما چطوره برای آینده بیتکوین
حداقل برای یکماه

Sent from my SM-G570F using Tapatalk
برگشت به سطح قیمت قبلی (از 10 صبح شروع شد)
افت و خیز زیاد و بین 4900 و 4200
(احتمال کم) رشد سریع دوباره و رد کردن 5500
افت شدید توی اکتبر به خاطر نزدیک شدن S2X (شبیه به جولای) کف بسته به قیمت مرحله قبل متغیر
بعدش رو خدا میدونه ولی اگه اوضاع بیریخت نشه میتونین 6000 و بالاتر رو انتظار داشته باشیم ولی اگه دوباره 1 کوین دیگه درست بشه نمیدونم اوضاع چی میشه!

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
برگشت به سطح قیمت قبلی (از 10 صبح شروع شد)
افت و خیز زیاد و بین 4900 و 4200
(احتمال کم) رشد سریع دوباره و رد کردن 5500
افت شدید توی اکتبر به خاطر نزدیک شدن S2X (شبیه به جولای) کف بسته به قیمت مرحله قبل متغیر
بعدش رو خدا میدونه ولی اگه اوضاع بیریخت نشه میتونین 6000 و بالاتر رو انتظار داشته باشیم ولی اگه دوباره 1 کوین دیگه درست بشه نمیدونم اوضاع چی میشه!
پس پویا جان به نظرت خرید رو تا اکتبر به تعویق بندازیم یعنی؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
پس پویا جان به نظرت خرید رو تا اکتبر به تعویق بندازیم یعنی؟

خرید رو باید توی 2. 3 روز اخیر توی افت انجام میدادین.
از این به بعد ریسکش هی میره بالاتر تا یا جهت مارکت معلوم بشه تا بتونیم تصمیم بهتری بگیریم، فکر کنم تا نهایت 1 هفته دیگه معلوم شه کدوم وری میره
بعدش هم نتیجه این SegWit2x لعنتی باید توی اکتبر معلوم بشه. من به شخصه از این بیشتر از اون جولای و بیت‌کوین‌کش میترسم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چند روز پیش قیمت کارنسی ها تو بیت ترکس چند درصدی بالاتر از بقیه اکسچنجرها بود. حالا برعکس شده. قیمت تو بیت ترکس 5-6 درصد پایین تره.
چطور میشه usdt به درست آورد و تو بیت ترکس خرید کرد؟ یه اکسچنجر پیدا کردم قیمت تتر 1.03 دلار بود...مناسب نیست

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
این پروژه برای سرمایه گذاری بلند مدت: (ریسک و تحقیق در نظر بگیرید)
http://latoken.com/

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
yobit.net بی در و پیکر چرا اینقدر ازش استقبال میشه حجم معاملاتش از cex.io و okcoin بین المللی هم بیشتر هست. نه پشتیبانی درست حسابی داره. نه درخواست ویتدراو رو سریع انجام میدن
10 ساعته درخواست برداشت اتریوم دادم هنور انتقال ندادن قیمتش هم هی داره پایین میاد. پشتیبانی هم انگار خوابن تیکت زدم انگار نه انگار

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
yobit.net بی در و پیکر چرا اینقدر ازش استقبال میشه حجم معاملاتش از cex.io و okcoin بین المللی هم بیشتر هست. نه پشتیبانی درست حسابی داره. نه درخواست ویتدراو رو سریع انجام میدن
10 ساعته درخواست برداشت اتریوم دادم هنور انتقال ندادن قیمتش هم هی داره پایین میاد. پشتیبانی هم انگار خوابن تیکت زدم انگار نه انگار
من تو پستهاي قبلي گفتم با yobit اصلا كار نكنيد. كلي بيت من اونجا بايگاني شد با يه كوين مزخرف كه نه اجازه برداشت ميده نه قابل تريد هستش.
گفت كد منبع باز كوين رو نداريم براش فرستادم ديگه جواب نداد. بهش گفتم سايتت مثل باتلاق مي مونه . اومدي توش ديگه برگشتش غيرممكنه.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
حجم معاملاتش fake

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من تو پستهاي قبلي گفتم با yobit اصلا كار نكنيد. كلي بيت من اونجا بايگاني شد با يه كوين مزخرف كه نه اجازه برداشت ميده نه قابل تريد هستش.
گفت كد منبع باز كوين رو نداريم براش فرستادم ديگه جواب نداد. بهش گفتم سايتت مثل باتلاق مي مونه . اومدي توش ديگه برگشتش غيرممكنه.
قبلاً تو 1 روز تا 14 بار هم برداشت اتریوم داشتم مشکلی نبوده. الان 17 ساعته درخواست برداشتم تو in process هست. یه ربع پیش تو ترول باکس یه یوزر گفت والت اتریوم delay داره باید منتظر بمونی .. از اونور صبح تو ترول باکس چند بار به dominik (انگار ساپورت اونجا هست) گفتم ولی اصلاً انگار نه انگار..
چند دقیقه پیش حدود 3 لایت کوین برداشت کردم فوری رفت تو sending

اون یوزر راست گفته والت اتریوم تاخیر داشته؟
الان یه یوزر دیگه گفت اونم مشکل برداشت wave داره...

حجم معاملاتش fake
به چه دلیل؟ 2100 بیت کوین مال اتریوم/بیت کوین هست. این تقلبیه؟

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اتریوم من انتقال داده شد. انگار مشکل از شبکه اتریوم بوده. یکی دیگه از یوزرها مشکل داشت بهش pm دادم، گفت 4 ساعت روی 0/30 کانفیرم گیر کرده

با این حال دریغ از یه پیام از طرف ساپورت. قبلا هم با برداشت بیت کوین کش مشکل داشتم بعد 10-15 ساعت انتقال دادن اما 4 روز بعد از اینکه بیت کوین به حسابم اومد جواب تیکت رو دادن

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
برای ما ایرانیا سایت بیت ترکس بهتره یا hitbtc؟ شاید با تتر کار کنم
hitbtcبرای تتر 2 تا کارمزد داره بیتترکس 5 تا

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
سلام
دوستان سایت localbitcoin.com هم ایت خوب و معتبری هست و همه معاملات سریع و کامل نجام میشه، جدیدا هم چند تا یوزر ایرانی دیگه هم عضو شدن و با بانک های داخلی هم کار میکنن.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چی شد فرتی بیت کوین اومد پایین. چرا هر موقع چیزی میخرم میاد پایین اونم با افت زیاد
الان 4 درصد اومد پایین

باز باید منتظر بمونم یواش یواش کی بره بالا

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بیت کوین تو بیت ترکس تا زیر 4000 هم اومد الان 4200 دلاره. هه تا پست رو زدم اومد زیر 4100

بالا