- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 4,756
این دنباله همون قضیه ای هست که چند ماه پیش هم اتفاق افتاده بود یا یه داستان جدیده؟طبق اخبار طرح پانزی پلاس توکن داره بیت و اتریوم میفروشه احتمال ریزش تا 2k , 3k هست اگر فروش متوقف نکنن
این دنباله همون قضیه ای هست که چند ماه پیش هم اتفاق افتاده بود یا یه داستان جدیده؟طبق اخبار طرح پانزی پلاس توکن داره بیت و اتریوم میفروشه احتمال ریزش تا 2k , 3k هست اگر فروش متوقف نکنن
همونه الان اقدام به فروش کردن, روی اتریوم هم نمیشه حساب کرد چون هکرهای upbit دارن موجودی هک شده رو به حسابهای مختلف انتقال میدن چه زمانی اقدام به فروش کنن معلوم نیستاین دنباله همون قضیه ای هست که چند ماه پیش هم اتفاق افتاده بود یا یه داستان جدیده؟
پس الان موقع ورود نیستش؟ درستهطبق اخبار طرح پانزی پلاس توکن داره بیت و اتریوم میفروشه احتمال ریزش تا 2k , 3k هست اگر فروش متوقف نکنن
بیت کوین کارش مشخص نیست من روی 6500 مقدار کمی خرید کردم اما اکثر تحلیلگرها میگن بیشتر از این ریزش داریم الان آلتها زودتر بازدهی دارن یک خوبی که آلتها دارن با قیمت بیت میشه با درصد بالایی جهت حرکتشون تشخیص داد ولی بیت مثل گاو وحشی می مونه معلوم نیست کدوم طرف میرهپس الان موقع ورود نیستش؟ درسته
همین امروز رو 6530 خواستم خرید بزنم گفتم بزار برسم خونه میزنمبیت کوین کارش مشخص نیست من روی 6500 مقدار کمی خرید کردم اما اکثر تحلیلگرها میگن بیشتر از این ریزش داریم الان آلتها زودتر بازدهی دارن یک خوبی که آلتها دارن با قیمت بیت میشه با درصد بالایی جهت حرکتشون تشخیص داد ولی بیت مثل گاو وحشی می مونه معلوم نیست کدوم طرف میره
الانم شد 6900. به نظر من به شایعات و جوی که ایجاد میکنن نباید توجه کرد.همین امروز رو 6530 خواستم خرید بزنم گفتم بزار برسم خونه میزنم
اومدم شد 6800
اصلا معلوم نیست چه خبره
بازار کریپتو همینه جذابیتشالانم شد 6900. به نظر من به شایعات و جوی که ایجاد میکنن نباید توجه کرد.
جریان این PlusToken چی هستش ؟
PlusToken, the Chinese BitConnect
Much like other Bitcoin-fueled Ponzis, the PlusToken scam swindled investors out of their cryptocurrency by promising high returns. ... In total, the PlusToken Ponzi is believed to have amassed 180,000 BTC, 6,400,000 ETH, 110,000 USDT, and 53 OMG from its victims.
گرفتنشون ؟
فروم وارز یعنی چی و به چه درد میخورن؟
وارز چه معنی میده؟
حالا این ارتباطی به اینجا ندارهفروم وارز یعنی چی و به چه درد میخورن؟
وارز چه معنی میده؟