pool
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,880
- لایکها
- 10,697
نمودار بیت کوین بعد و قبل از نصف شدن پاداش ماینرها:آیا بیتکوین نرخ 20000 دلار و بالاتر رو نشونه گرفته؟
نمودار بیت کوین بعد و قبل از نصف شدن پاداش ماینرها:آیا بیتکوین نرخ 20000 دلار و بالاتر رو نشونه گرفته؟
نیازی نیست ماهانه 100 دلار بدید بیایید تو گروه ما رایگان سیگنال میدیم هیچ گروهی هم نیست که فک کنید سیگنال معجزه اسا میده همش مثل همه بیخود نرید ماهانه 100 دلار بدید هر جا عضو بشید سیگنالاش استاپ هم داره و فرقی نداره شما فقط میتونید با استفاده از سیگنالا خودتون یه استراتژیی در نظر بگیرید تا بتونید سود حداکثری بکنید و ضرر کمتر بشهبعضی وبسایت ها و کانال های خارجی و داخلی هستند که در ازای دریافت حق عضویت ویژه، سیگنال های روزانه خرید و فروش در اختیار اعضا قرار میدن. آیا کسی تجربه استفاده از چنین سرویس هایی رو داشته؟
چه ربطی به پست من داشت؟نیازی نیست ماهانه 100 دلار بدید بیایید تو گروه ما رایگان سیگنال میدیم هیچ گروهی هم نیست که فک کنید سیگنال معجزه اسا میده همش مثل همه بیخود نرید ماهانه 100 دلار بدید هر جا عضو بشید سیگنالاش استاپ هم داره و فرقی نداره شما فقط میتونید با استفاده از سیگنالا خودتون یه استراتژیی در نظر بگیرید تا بتونید سود حداکثری بکنید و ضرر کمتر بشه
داداچ رفتی پستت رو ادیت کردی حالا عیبی نداره جوابم رو قبلا گرفتم خخخخدقت کنی برا تو ریپلی نکردم جواب شما رو بالاتر ریپلی کردم برا شما و و یه پست دیگه دو تا جواب جدا ریپلی کردم
من جوابتو داده بودم منتها چون بالا بود متوجه شدم که ندیدی برا همین اوردمش پایین ک ببینی و اون جوابو هم دقت کنی برا اون ریپلی دومی دادم چیز پیچیده ای نیست البته معذرت میخوام تکرار نمیشهداداچ رفتی پستت رو ادیت کردی حالا عیبی نداره جوابم رو قبلا گرفتم خخخخ
نه داداش معذرت برا چی شوخی کردم جدی نگیر شما قبلا هم خیلی کمکم کردی گفتم یه شوخی بکنممن جوابتو داده بودم منتها چون بالا بود متوجه شدم که ندیدی برا همین اوردمش پایین ک ببینی و اون جوابو هم دقت کنی برا اون ریپلی دومی دادم چیز پیچیده ای نیست البته معذرت میخوام تکرار نمیشه
نیازی نیست ماهانه 100 دلار بدید بیایید تو گروه ما رایگان سیگنال میدیم هیچ گروهی هم نیست که فک کنید سیگنال معجزه اسا میده همش مثل همه بیخود نرید ماهانه 100 دلار بدید هر جا عضو بشید سیگنالاش استاپ هم داره و فرقی نداره شما فقط میتونید با استفاده از سیگنالا خودتون یه استراتژیی در نظر بگیرید تا بتونید سود حداکثری بکنید و ضرر کمتر بشه
این لینگ گروهه: سیگنالا هم تو کانال قرار میگیره که تو گروه پین شده لینکش از گروه هم میتونید کمک بگیرید و میتونید برای شذوع بیتمیکس از اکانت تست استفاده کنه با پولی ک بهتون میده برای تست تریدگروهتون چیه عزیز؟
سلام، دوستان در حال حاضر با هویت ایرانی میشه داخل binance.com و coinex.com کار کرد؟
سلام
باینانس خیر، کوینکس بله میشه ( هرچند پیشنهاد نمیکنم )
چرا پیشنهاد نمی کنید؟
صرافی بهتری واسه ایرانی ها هست در حال حاضر ؟
آقا آدرس Usdt کدوم استاندارد رو باید به پشیبانی بیترکس ارسال کنم ؟
احتمال میدم ERC20 باشه کسی میدونه لطفآ بگه
اینم کسی میدونه بگه مکان جغرافیایی صرافی Kucoin و Crex24 چه چیزایی میپرسه این بیترکس Geographic location of Exchange
مشاهده پیوست 1163331
خیلی ممنون اخه چون دفترصرافی یجا دیگس و بیسش یجا دیگه یکم شک کردم گفتم همینجا بپرسم . اکانت بیترکسم هیچ مشخصاتی توش نیس امیدوارم مشکلی پیش نیادKuCoin - BitcoinWiki
KuCoin is a global cryptocurrency exchange for numerous digital assets and cryptocurrencies. Launched in September 2017, KuCoin has grown into one of the mosten.bitcoinwiki.orgCrex24 is an Estonian cryptocurrency exchangeCrex24 – Reviews, Trading Fees & Cryptos (2023) | Cryptowisser
Read this detailed review on Crex24, compare 500+ other crypto exchanges in our Exchange List, or use our Exchange Filters to find the right exchange for you.www.cryptowisser.com
صرافیها که همشون میتونید بگیرید منتها ارزش نداره نصفشو باید بابت فی انتقال بدید برهصرافی یا فروشنده ای سراغ دارید که بتونه مبالغ زیر 0.001 بیتکوین رو انتقال بده . حالا یا با کارمزد یا بدون کارمزد.
یکی دو تا صرافی که احراز هویت کردم زیر 200 تومن نمیفروشن. مشکلی با پرداخت فی انتقال نیست.صرافیها که همشون میتونید بگیرید منتها ارزش نداره نصفشو باید بابت فی انتقال بدید بره
اگر جایی که میخوایید انتقال بدید میتونید تبدیل کنید کوین های دیگه بگیرید مثل دوج کوینیکی دو تا صرافی که احراز هویت کردم زیر 200 تومن نمیفروشن. مشکلی با پرداخت فی انتقال نیست.