Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
بایننس چرا قفل شده؟
قرار بود ساعت هفت و نیم ترید باز بشه
بازه الان ...
بایننس چرا قفل شده؟
قرار بود ساعت هفت و نیم ترید باز بشه
ساعت نه باز شدبازه الان ...
دوستان از اونجایی که بیترکس داراییم رو پس داد و من خیلی وقته تو نخ ترد و این حرفا نیستم یه والت که هیچ جونوری دستش بهش نمیرسه معرفی کنین
یه سرچی کردم بعد از والت سخت افزاری کوینومی و اتمیک والت ظاهرآ گزینه های معقولی بودن یه دوست باتجربه راهنمایی کنه ممنون میشم
کدوم صرافی یا والتی رو معرفی کردید برای پس گرفتن داراییتوندوستان از اونجایی که بیترکس داراییم رو پس داد و من خیلی وقته تو نخ ترد و این حرفا نیستم یه والت که هیچ جونوری دستش بهش نمیرسه معرفی کنین
یه سرچی کردم بعد از والت سخت افزاری کوینومی و اتمیک والت ظاهرآ گزینه های معقولی بودن یه دوست باتجربه راهنمایی کنه ممنون میشم
این داستان عکس گرفتنش چجوریه؟من livecoin رو معرفی کردم و یه شماره حسابم از صرافی hitntc نوشتم برای همون livecoin و تونستم یه سری از کوینام رو پس بگیرم
هیچ چی از من نخواستاین داستان عکس گرفتنش چجوریه؟
1 دونه با پاسپورت - یدونه با برگه بیترکس و تاریخ روز
و 3تا از خودمون از روبرو و چپ و راست درسته؟
اینو برام فرستادههیچ چی از من نخواست
فقط همون فرم معرفی صرافی
اینو برام فرستاده
Required Proof of Identity
Please provide a government identification and a photo of you holding the identifications where we can match your face and information. Please also write Bittrex and today's date on a piece of paper and hold it in the picture. Please make sure the text on your ID is readable in all photos.
Required: Please submit the following 3 images: An image of you looking directly at the camera, another image of you looking off to the right, and a final image of you looking off to the left. All 3 photos are required for all requests.
دوتا معرفی کردم Kucoin و Crex24کدوم صرافی یا والتی رو معرفی کردید برای پس گرفتن داراییتون
اینو برام فرستاده
Required Proof of Identity
Please provide a government identification and a photo of you holding the identifications where we can match your face and information. Please also write Bittrex and today's date on a piece of paper and hold it in the picture. Please make sure the text on your ID is readable in all photos.
Required: Please submit the following 3 images: An image of you looking directly at the camera, another image of you looking off to the right, and a final image of you looking off to the left. All 3 photos are required for all requests.
صبح یه اشتباهی کردم رو اتریوم ارد ست کردم 147ایستگاه بعدی احتمالی 5000 تا اگر رد کنه 3000! شاید اصلا صفر شد :دی
این فروشندها هم تا ریزش میکنه شبکشون قطع میشه چیزی نمیفروشن