قبلا بهترین سایت چنجر بود که بسته و دیگه نیستدوستان الان پرفکت به بیت چطور تبدیل کنیم؟
العان من به نظرتون چیکار کنم؟به خدا گیج شدم چجوری حساب بسازم؟بلاک چین بهترین کیف پول برای بیت کوین و اتریوم هست ولی چند سالی میشه که ایرانیا تحریم هستن و حسابشون بلاک میشه و باید حتما غیر ایرانی باشید
اگر میخواید حرفه ای و برای مدت طولانی وارد این کار بشید یک vps بگیرید
اگر نه با v p n هم میتونید
به هیچ عنوان هیچوقت حتی سایت هایی که ادعا میکنن با ایرانیا مشکل ندارن کار نکنید تا همین الان هم چندین سایت بوده که ادعا میکردن با ایرذان مشکل ندارن ولی حساب های ایرانیا بلاک شد
العان من به نظرتون چیکار کنم؟به خدا گیج شدم چجوری حساب بسازم؟
خب الآن دقیقا همینو گفتم ساده ترینش خرید یه v p n و شروع هستالعان من به نظرتون چیکار کنم؟به خدا گیج شدم چجوری حساب بسازم؟
فعلا مبتدیه و بهتره با همین بلاک چین شروع کنه که ساده و روونه و تقریبا همه باهاش کار کردن و اگر مشکلی باشه قابل رفعه تا یه کم راه بیفته و بعد خودش بره سمت والت های دیگهکیف پول exodus رو دانلود کن حساب بساز
وقتی ساختی از بخش export کلیدهای secret رو ازش خروجی بگیر یه جایی ذخیره کن همین
می خوام ببینم چقدر پیش بینی من درست از آب در میاد اگر خیط نشمالان هرکسی بتونه ارزش بیت به $ رو تا 3-4 روز دیگه پیش بینی کنه تحلیل گره.. نه اونایی که میگن اگه نریزه حتما میره بالا :دی پول وی آی پی هم میگیرن.
پرفکت رو هیچوقت بیت نکن، صد دلار کمیژن دارهدوستان الان پرفکت به بیت چطور تبدیل کنیم؟
توی کدوم اکسچنج؟ لایو کوین؟پرفکت رو هیچوقت بیت نکن، صد دلار کمیژن داره
پرفکت رو بکن ریال، ریال رو تتر، تتر رو بیت
این (Relative Strength Index (7 با 14 چه فرقی دارن؟ مربوط به 7 روزه و 14 روزه میشهکاری که من حدود 7 ماه انجام میدم و سود خوبی به نسبت سرمایه گذاری اولیه بدست آوردم
به این وبسایت مراجعه کنید:
Crypto Pairs Screener: Scan All Cryptocurrencies
Explore the cryptocurrency market by scanning all possible crypto pairs: from BTCUSD to even the most exotic ones. Compare their prices, volume, and more.www.tradingview.com
در قسمت سمت راست Filters به رنگ آبی کلیک کنید بعد در قسمت All - Exchange که داخلش ترید می کنید انتخاب کنید
در تب Technical
(Relative Strength Index (14
انتخاب کنید و عدد پایین تر از 25-30 قرار بدید
در منوی راست طبق تصویر زمان روی یک روز قرار بدید
زمانی که کوینی عددش زیر مقدار تعیین شده میاد زمان خرید البته بعضی اوقات یک تا 2 هفته زمان میبره طبق تجربه من تا پامپ صورت بگیره و بتونید سودگیری کنید همین روال با کوینهای مختلف انجام بدید
بله استاندارد 14 هستاین (Relative Strength Index (7 با 14 چه فرقی دارن؟ مربوط به 7 روزه و 14 روزه میشه
مثلابله استاندارد 14 هست
پس منظور همون تایم 14 روزه هستش درسته؟بله استاندارد 14 هست