pool
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,880
- لایکها
- 10,697
بلهپس منظور همون تایم 14 روزه هستش درسته؟
بلهپس منظور همون تایم 14 روزه هستش درسته؟
بیترکس دوستان پول ما رو هم ارسال کرد بعد از دو سال ادرس هم والت شخصی دادم البته صرافی معرفی کردم و والت شخصی دادم گرچه با این همه افزایش نرخ ارز پول ما که از نصف یه چیزیمکمتر شده
شنیدم از بچه ها که اوناییم که دلیست شده بهشون پیام بدی اوکی میکنند حالا یه پیام بهشون بده ببین چی میشهنصف شیت کوین های من delist شد کلا
نمیدونم یشه ادعای خسارت کرد یا نه
به نظر من:
بیت اس وی و بیت کش تا 2 الی 5 روز قبل از هاوینگ + هستند و بعدش با نوسانات شدید احتمالا روبرو بشن.
قبلا کانال تلگرام داشتید؟سود بنده تو سال جدید 99 تا به امروز تو بیتمیکس 70 میلیون ساتوشی امیدوارم بتونم تا قبل از پایان ماه از 1 بیت رد بشم از بیتمیکس غافل نشید دوستان
البته اونو هم دارم و سیگنال رایگان گاهی میزارم توشقبلا کانال تلگرام داشتید؟
سلامسود بنده تو سال جدید 99 تا به امروز تو بیتمیکس 70 میلیون ساتوشی امیدوارم بتونم تا قبل از پایان ماه از 1 بیت رد بشم از بیتمیکس غافل نشید دوستان
سلام
bitmax رو منظورتون بود یا bitmex؟
راستی ممنون میشم کانالتون رو هم قرار بدید
در کمتر از 6 روز دیگر، شبکه #بیتکوین_گلد شاهد هاوینگ و کاهش پاداش استخراج از 12.5 به 6.25 خواهد بود،رخدادی که در حدود 18 آوریل اتفاق می افتد.
ارزش فعلی بیتکوین_گلد 9.80 دلار است که به احتمال زیاد تا روز هاوینگ دستخوش نوسانات شدیدی خواهد بود.
چند روزه نزدیک 10 درصد رشد کرده
به نظرت تا چه میزان بالا میره ؟
این همه ریسک این بازار برام قابل درک نیست.شبیه قمار
فعلا تا ملت حمله آوردن بهترین جا بورس
نه اینکه نتونی روی سرمایه گذاریت حساب کنی یعنی قمار با پول !ریسک داشته باشه یعنی قمار؟ بعد یه شرکتی مثلا ورشکست شده باشه سهامش هر روز بره بالا یعنی چی؟
نه اینکه نتونی روی سرمایه گذاریت حساب کنی یعنی قمار با پول !
یعنی فعلا بازار بورس خوبه پس شما هم بیفت تو جریان