فکر میکنم پروژش داره تکمیل میشهسلام
کوین stakenet رو خبر دارید چرا چند روزه صعودیه؟ بالای ی سال فک کنم باشه که دارمش به نظرتون وقت فروش خوبیه؟
سلام
کوین stakenet رو خبر دارید چرا چند روزه صعودیه؟ بالای ی سال فک کنم باشه که دارمش به نظرتون وقت فروش خوبیه؟
Atomic Wallet Coin (AWC) price, charts, market cap, and other metrics | CoinMarketCap
Get Atomic Wallet Coin price, charts, and other cryptocurrency infocoinmarketcap.com
قیمت توکن AWC داره به یه دلار نزدیک میشه ! الان حدودا 82 سنت ــه
خود ساتوشی هم خستش شد از این بالا پایین شدنا :دی
تنها بازاری است که میتونه یه شبه آدمو میلیاردر کنهقیمت توکن AWC داره به یه دلار نزدیک میشه ! الان حدودا 82 سنت ــه
من اینو دو سال پیش از طریق ایردراپ ــش رایگان به دست آوردم اون موقع قیمت ــش مابین 1 الی 2 سنت بود . اگه اون موقع خرید میلیونی میکردیم الان میلیاردر بودیم
این دو تا اپلیکیشن ارزش وقت گذاشتن داره، یکی میخواد نصب کنه وقتش پر بشه. فیک هستن یا میشه انتظار درآمد داشت؟
Free bitcoin cash
Free litecoin
هدف، پول!پنیر مجانی تو تله موشه :دی
اکثر اَپ های کریپتو که مربوط به کسب درآمد میشه آسیب جدی به گوشی میزنه حتی امکان داره اطلاعات مهمی رو هم به سرقت ببره.
اگر میخواد صرفا وقتش پر بشه و به کریپتو علاقه داره یکی 2 تا سایت ایرانی هست که روزانه در مورد کریپتو مقاله و پست میذارن بهش معرفی کن که اونا رو مطالعه کنه...
حالا اگر بگی سنش چقدر هست و کلا هدفش چیه شاید بهتر بتونم راهنمایی کنم
هدف، پول!
جوان و بیکار.
یه راهی که وقت بزاره ارز دیجیتال جمع کنه، همین. گرچه هیچ کدوم از این گربه محض رضای خدا نیستن.
خیلی کم سابقه بوده این همه مدت بیت کوین توی یه کانال بمونه اونم کانال 9000. احتمال زیاد باید یه حرکت اساسی بزنه.حالا یا رو به بالا یا رو به پایین