• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
بیت کشید پایین :دی قیمتش رو میگم :دی
8960
به نظرتون تا چه قیمتی پایین میاد ؟ بهترین قیمت برای خرید ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
این iotx چندروزه خیلی خوب داره حال میده !

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
چه میکنه Matic
3 برابر تو 2 ماه

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
درود به همه دوستان
مشکلی برای یکی از بستگان نزدیک پیش اومده که امیدوارم دوستان اگر تجربه یا راهنمائی در این مورد میتونن انجام بدن دریغ نکنن. ماجرا از این قرار هست که پسرخواهرم یک کیف پول سخت افزاری لجر نانو داشته که داخلش یک بیت کوئین کامل موجود بوده. گوشی موبایلش به دلایلی هنگ میکنه و برای ارتباط دوباره بین گوشی و کیف پول مجبور میشه گوشی رو ریست کامل و نرم افزار مخصوص کیف رو دوباره دانلود و نصب کنه که متاسفانه نرم افزار رو از سایت رسمی سازنده دانلود نمیکنه و از گوگل پلی میگیره. بعد از وارد کردن رمز چون ارتباط برقرار نمیشه با پشتیبانی کیف پول تماس میگیره و اونها میگن نرم افزار رسمی اونی نبوده که از گوگل پلی گرفته و لینک درست رو بهش میدن. ایشون هم وقتی نرم افزار رو نصب میکنه و داخل کیف پول میشه می بینه که یک بیت کوئین رو از حسابش برداشت کردن و دزدیدن! حالا میخواستم از دوستان بپرسم کاری برای پس گرفتن این مبلغ زیاد میشه انجام داد یا خیر؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
درود به همه دوستان
مشکلی برای یکی از بستگان نزدیک پیش اومده که امیدوارم دوستان اگر تجربه یا راهنمائی در این مورد میتونن انجام بدن دریغ نکنن. ماجرا از این قرار هست که پسرخواهرم یک کیف پول سخت افزاری لجر نانو داشته که داخلش یک بیت کوئین کامل موجود بوده. گوشی موبایلش به دلایلی هنگ میکنه و برای ارتباط دوباره بین گوشی و کیف پول مجبور میشه گوشی رو ریست کامل و نرم افزار مخصوص کیف رو دوباره دانلود و نصب کنه که متاسفانه نرم افزار رو از سایت رسمی سازنده دانلود نمیکنه و از گوگل پلی میگیره. بعد از وارد کردن رمز چون ارتباط برقرار نمیشه با پشتیبانی کیف پول تماس میگیره و اونها میگن نرم افزار رسمی اونی نبوده که از گوگل پلی گرفته و لینک درست رو بهش میدن. ایشون هم وقتی نرم افزار رو نصب میکنه و داخل کیف پول میشه می بینه که یک بیت کوئین رو از حسابش برداشت کردن و دزدیدن! حالا میخواستم از دوستان بپرسم کاری برای پس گرفتن این مبلغ زیاد میشه انجام داد یا خیر؟

سلام

متاسفانه اگر بیت کوین باشه تریس کردنش خیلی سخته، مخصوصا اینکه طرف به احتمال زیاد ایرانی هم نیست انقدر تو والت های مختلف پخش میکنه که...

تجربه ی بد خیلی سنگینی رو متاسفانه متحمل شدن ...

الان با اون لدجر اصلا نباید کار کرد دیگه.. باید رست کرد کامل 24 کلمه ی جدید گرفت...

Captive

لایک‌ها
16,664
مورد بعد اینکه حتی برای افراد حرفه ای از لحاظ امنیتی کار کردن با موبایل بسیار بسیار ریسک بالایی داره و بهتره که با یک سیستم مجهز به آنتی ویروس و با رعایت تمام نکات امنیتی اقدام به معامله و نگهداری کوین کنند.

حتی با اون سیستم نباید از کسی ایمیل و یا فایل اتچ شده ای بگیرن.. کاملا باید این مسائل رعایت بشه.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
بیت دوباره کشید بالا :دی
چند وقت پیش حداقل 250 دلار از قیمت الان پایین تر فروختم :confused:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
بیت و تمام ارزهای وابسته به اون :دی
پامپ دیشب تبدیل به دامپ شده، 1000 دلار ریخت

BTC 9350$

اون موقع که من نگاه کردم هنوز بالا بود :دی چه میکنه با ما این بیت :دی
البته اکثرا از coinmarketcap نگاه میکنم قیمت ها رو با تاخیر میزنه گاهی وقتا هم اشتباه میزنه شایدم من اشتباه میکنم :دی چه میدونم :دی
رفتم یه سکه ای رو بفروشم دماغ سوخته شدم :دی دیدم با سر اومده پایین :دی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

Captive

لایک‌ها
16,664

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بازم نتونست، به نظرتون بیشتر میریزه یا دوباره میره برای 10K؟

بالا