وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
اره رو 13 تا 15 خریدم200 هزار تا ریپل؟ اگه سال 2017 بود اکی ولی الان ریپل فاندای زیاد خوبی نداره. اگر قرار بر ریسک کردن باشه من ترجیح میدم روی لایت، نئو و یا ترون ریسک کنم.
اره رو 13 تا 15 خریدم200 هزار تا ریپل؟ اگه سال 2017 بود اکی ولی الان ریپل فاندای زیاد خوبی نداره. اگر قرار بر ریسک کردن باشه من ترجیح میدم روی لایت، نئو و یا ترون ریسک کنم.
اره رو 13 تا 15 خریدم
اگر ماشالله انقدر مایه داری که 20% از سبدت ریپل باشه اکیه :دی... ولی اگر درصد بالایی از سرمایت ریپل هست بازم مایه داری + نترس.
امیدوارم $1 بشه دوباره..
نئو رو 9.8 خرید بزنم خوبه ؟اگر ماشالله انقدر مایه داری که 20% از سبدت ریپل باشه اکیه :دی... ولی اگر درصد بالایی از سرمایت ریپل هست بازم مایه داری + نترس.
امیدوارم $1 بشه دوباره..
نئو رو 9.8 خرید بزنم خوبه ؟
---
نزدیم 2هزار تا نئو خریدم یک ماه پیش
من باشم ترون میگیرم.
خبری ــه ؟ :دی
ترون از 2018 به این طرف تکون درست و حسابی نخورده
If Bitcoin closes above $9200 this week, it's an incredibly bullish sign — and perhaps the biggest since the 2017 bull run — for the coming weeks and months.
سلام درباره دیجی بایت نظری نداری ؟ بیشتر هولدش منظورمه تا تریدو در ادامه هم بگم دوستان سرمایه گذار نظر من در مورد سعود بیت احتمالا بیت از سه ماه دیگه حرکت سعودی خودشو به مرور اغاز میکنه زیر پوستی و احتمالا تا پایان 2020 بیتکوین بین 15 تا 30 هزار دلار خواهد شد و حرکت اصلی سعود در 2021 اتفاق خواهد افتاد که اواخر 2021 به اوج خودش میرسه احتمال زیاد .
پیشبینی من برای خیلی از کوینهایی که مد نظرم هست و فقط نظر منه و قطعا قرار نیست درست باشه ولی برای تازه واردا میخوام پیشبینی قیمتا رو بزارم پیشبینی شخصیی که مد نظر خودم هست (این پیشبینی برا تا اواخر 2021 است)
1- بیتکوین بین 50 تا 300 هزار دلار
2- نئو بین 150 تا 1500 دلار
3- qtum بین 50 تا 500 دلار
4-اتریوم بین 1000 تا 15000 دلار
5- بی ان بی بین 300 تا 3000 دلار
6- ار سی ان بین 1 تا 15 دلار
7- بیتکوین گلد بین 200 تا 2000 دلار
8- دی ان تی بین 0.3 سنت تا 3 دلار
9- آرک بین 5 تا 50 دلار
10- لیسک بین 30 تا 200 دلار
11- ویوز بین 30 تا 200 دلار
این نظر بنده در مورد سعود حداقلی تا حداکثری ارزهای کریپتو طی یکی دو سال اینده هست این نظر تحمیلی نیست و کاملا شخصی بر اساس تجربه 6 ساله من از این بازاره
داداش چنتا کوین یا توکن که نوسان زیادی داشته باشه و برای ترید روزانه مناسب باشه چی پیشنهاد میدی ؟کوین تلگراف:
داداش چنتا کوین یا توکن که نوسان زیادی داشته باشه و برای ترید روزانه مناسب باشه چی پیشنهاد میدی ؟
درباره دیجی بایت برای هولد چند ساله نظرت چیه ؟ به نظرم پتانسیل 1 دلار شدن رو دارهواللا من تو کار ترید روزانه نیستم، هیچوقت هم سمت کوین های پر نوسان نمیرم حتی اونایی که اسم و رسمی دارن مثل بیت کوین اس وی، چون آخر عاقبت خوشی نداره/ مگر اینکه واقعا دیلی تریدر باشه طرف و از همه جا و همه چیز خبر داشته باشه...
درباره دیجی بایت برای هولد چند ساله نظرت چیه ؟ به نظرم پتانسیل 1 دلار شدن رو داره
من باشم ترون میگیرم.
درباره دیجی بایت برای هولد چند ساله نظرت چیه ؟ به نظرم پتانسیل 1 دلار شدن رو داره
بنیانگذار دیجی بایت کنارهگیری کرد؛ انتقاد شدید از فرهنگ جامعه ارزهای دیجیتال - ارزدیجیتال
بنیانگذار دیجی بایت از این پروژه کنار رفت. خروج وی از دیجی بایت با انتقاد شدید از فرهنگ حاکم بر فضای ارزهای دیجیتال همراه بود. از سوی دیگر او در حالی از دیجی بایت کنار کشید که طیarzdigital.com
Visa Patent Filing Would Allow Central Banks to Mint Digital Fiat Currencies Using Blockchain - CoinDesk
Payments giant Visa says the system would enable a central entity computer to transform physical fiat currency into a digitized equivalent.www-coindesk-com.cdn.ampproject.org
همون دیشب تا 600درصد سود رو زد ولی برا هولد خوبه خرید مجدددوستان بیتمیکسی با لورج کراس میتونند روی 9900 شورت سل بگیرند بیتکوینو برای میان مدت سود 10 تا 20 برابری بسیار محتمله لیکویید هم حتما بالای 14 الی 15 هزار دلار باشه بدون استاپ