Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
وارن بافت رو ولش کنید :دی Hex رو بچسبید شاید همین روزا تا یه سنت هم برسه ! در عرض 6 ماه !
https://www.coingecko.com/en/coins/hex ?
سود ماهانش رو ببین، به نظرم ورود الان خطری باشه..
وارن بافت رو ولش کنید :دی Hex رو بچسبید شاید همین روزا تا یه سنت هم برسه ! در عرض 6 ماه !
لینک داری از این Whale Tracker دوست عزیزبه Whale Tracker ها میشه اعتماد کرد ؟ اطلاعاتشون رو از چه منبعی میارن ؟
جناب Captive نطرتون راجبه این 2 کوین چی هستش .
جناب Captive نطرتون راجبه این 2 کوین چی هستش .
,CyberMiles price today, CMT to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live CyberMiles price today is $0.001629 USD with a 24-hour trading volume of $0 USD. We update our CMT to USD price in real-time.coinmarketcap.com
Chromia (CHR) price, charts, market cap, and other metrics | CoinMarketCap
Get Chromia price, charts, and other cryptocurrency infocoinmarketcap.com
والا این chromia رو زیاد تعریف میکردن از پروژش تو این سایتایه ICO که بررسی میکنن .حقیقت من هیچوقت سمت اینجور کوین ها نمیرم 100% ریسکی هست.
یه مورد هم بگم ( البته 99% مطمئنم و 100% نیست ) ... باینانس میاد پول های تپلی از ادامین توکن ها میگیره و اونا رو لیست میکنه، بین 1 ساعت تا 24 ساعت شما میبینی رشد عجیب غریبی میکنن بعد هم یواش یواش پودر میشن..
بعد از یه مدت باینانس دوباره ازشون باج خواهی میکنه و اونا قبول نمیکنن ( حالا یا ندارن بدن یا به دلایل دیگری ) و از باینانس دیلیست میشن ( به همین سادگی ) ..
اگر دنبال کوین ارزون هستید تاپ 100 ها رو بررسی کنید و حتی خیلی نزدیک تر تاپ 30 کوین مارکت کپ.
https://www.coingecko.com/en/coins/hex ?
سود ماهانش رو ببین، به نظرم ورود الان خطری باشه..
لینک داری از این Whale Tracker دوست عزیز
والا این chromia رو زیاد تعریف میکردن از پروژش تو این سایتایه ICO که بررسی میکنن .
چند باریم دیدم چنتا کوین تو بایننس اد میشن یه پامپ خوب میخوره . این chromia هم تازگی اد شدش گفتم روش سرمایه بزارم بعد پامپ رد کنم بره . شانس من برعکس شدش از 320 ساتوشی رسید به 190 تا
از طریق ایردراپش یه مقداری گیرم اومده
به نظرم قیمتش رو مصنوعی بالا میبرن چون ساپلای ــش 152 میلیارده ! هر لحظه ممکنه با سر بیاد پایین
تو یه کانالی یکی از بچه ها عکسش رو گذاشته بود فکر کنم از این کانال های Vip بود که ماهانه هزینه عضویت میدن
بله یکیش solana بودش قبلش چنتا کوین دیگه هم بود که تا 400 درصد پامپ شده بودن . اینم شانس منهسر قضیه لیست شدن Solana که چند روز پامپ اساسی شد منم به فکر خرید chromia و فروش اون بعد از اعلام نتایج لیست شدن بودم که یه مشکلی برام پیش اومد نتونستم بخرم وگرنه الان کلی تو ضرر بودم . کلا پروژه با پروژه خیلی فرق داره نمیشه زیاد پیش بینی کرد
بله یکیش solana بودش قبلش چنتا کوین دیگه هم بود که تا 400 درصد پامپ شده بودن . اینم شانس منه
البته این فکر میکنم بخاطر هالوینگ بیت کوین بودش بیشتر . خودم شک داشتم به این موضوع که شاید مثل اونا نشه ولی ریسک کردم و جواب ندادش متاسفانه
سلام
چه کوینی و رو چه قیمت دلاری خریدید؟
آلت کوین اسمش روشه دیگه یا ترید باید کرد سود خوبی کرد
یا لانگ باید بهش چشم دوخت
اولش Ethereum خریدم تو 850 دلار بود. فکر کردم زرنگم که all time high نخریدم. بعد بنا به دلایلی تبدیلش کردم به bitcoin cash که تا حالا هم دارمش بعدا هم bitcoin sv بهمون رسید و بخاطر حرکت های موجود تو بازار مثل حذف از binance گفتم قبل فنا رفتن بزار تبدیلش کنم به Neo که هنوزم دارم (به فنا نرفت که هیچ بالا هم رفت) کمی از پول رو همون اوایل Nano خریدم که 2 یا 3 بار trade کردم باهاش از 45 تا رسوندمش به 58 تا....خلاصه نمیدونم میترکیم یا نه اگه به نصف قیمت all time high هم برسن من راضیم
اولش Ethereum خریدم تو 850 دلار بود. فکر کردم زرنگم که all time high نخریدم. بعد بنا به دلایلی تبدیلش کردم به bitcoin cash که تا حالا هم دارمش بعدا هم bitcoin sv بهمون رسید و بخاطر حرکت های موجود تو بازار مثل حذف از binance گفتم قبل فنا رفتن بزار تبدیلش کنم به Neo که هنوزم دارم (به فنا نرفت که هیچ بالا هم رفت) کمی از پول رو همون اوایل Nano خریدم که 2 یا 3 بار trade کردم باهاش از 45 تا رسوندمش به 58 تا....خلاصه نمیدونم میترکیم یا نه اگه به نصف قیمت all time high هم برسن من راضیم
به نظر من اتر اگر نزدیک به $300 شد یک سوم موجودیت رو بفروش، اگر رفت بالا که چه بهتر اگر ریخت 30% پایین تر دوباره همون مقداری که سل زدی رو خرید کن . این چرخه رو تکرار کن تا ضررت کم و یا صفر بشه.
نئو رو تا $50 اصلا نفروش و نگه دار.
سمت بیت کش و بیت اس وی هم به هیچ عنوان نرو.
پ.ن: وقتی سل میزنی تتر بگیر اصلا تبدیل به ریال نکن تا تایم خرید که رسید دوباره با همون تترها بای بزنی.
#_نظر_شخصی
نئو میرسه به 50؟
داداچ شما اینجا تبلیغ کن بیت بره بالا سود کنی خخخخخ یارو فازش چی بود نمیدونم تو تاپیک ارز دیجیتال اومده میگه بیت نخرید اسکمه خخخخپ.ن: وقتی سل میزنی تتر بگیر اصلا تبدیل به ریال نکن تا تایم خرید که رسید دوباره با همون تترها بای بزنی.
#_نظر_شخصی
ریال؟ :دیخدایی میترسم تتر به ریال تبدیل کنم جدی میگم از اسکم رد کرده
آره من میگم ریال اسکمه حالا اون نیو یوزر بیاد ثابت کنه نیسریال؟ :دی
من چندسال پیش تتر گرفتم حدود 25 میلیون که تو بیتررکس گرفتار شدم الان اونا رو در آوردم 100 میلیونه یعنی 4 برابر ضرر اگه تو حساب بانکی بود!!! دیدی اسکمه :/
دوستان یک چیزی
با توجه به اینکه این halving تبلیغ گستردهای داشت
الان احتمالش هست صعود نداشتن بیت کوین یک panic sell ایجاد کنه و ملت از halving قطع امید کنند و بیت دوباره یک سقوط تا 7 6 هزار داشته باشه؟