• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام اقا حمید گل

یکی از دوستان داره روی ارز دیجیتال ( نمیدونم بگم ارز یا هر چیز دیگه ای ) به نام gram کار میکنه
جریانش چیه ؟ ارزش داره ؟

ارادت دارم، والا طبق آخرین خبری که من دارم قضیه کنسل شده فعلا...

Captive

لایک‌ها
16,664
اون که اسکم در اومد :D

اسکم نشد، به خاطر قوانین آمریکا موفق به انتشار این توکن نشد ( البته ) من چون از اول علاقه ای بهش نداشتم زیاد دنبال اخبارش نبودم..

ا

Captive

لایک‌ها
16,664
پاول دورف، مدیرعامل تلگرام در کانال تلگرامی خود اعلام کرد این شرکت از پروژه بلاک چین خود کنار می‌کشد و به این ترتیب کار ارز دیجیتال تلگرام قبل از عرضه به پایان رسید.

اختصاصی ارزدیجیتال – پاول دروف، مدیرعامل تلگرام، طی پستی در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که این شرکت پس از ۲.۵ سال کار بر روی شبکه باز تلگرام (TON)، به دلیل موانع قانونی از سوی آمریکا این پروژه را قبل از راه‌اندازی رسمی رها می‌کند.

دورف در پیام خود دادگاه ایالات ‌متحده را عامل این موضوع دانسته است. به گفته دورف، ایالات متحده نه تنها در آمریکا بلکه در کل جهان اجازه توزیع توکن‌های گرام را از این شرکت سلب کرده است. او در پست خود با کنایه نوشته است:

متأسفانه، یک دادگاه در آمریکا جلوی اتفاق افتادن TON را گرفت. چطور؟ تصور کنید چند نفر برای ساخت یک معدن طلا پول بگذارند و سپس طلایی را که از آن بیرون می‌آید تقسیم کنند. بعد یک قاضی می‌آید و می‌گوید: «این افراد در معدن طلا سرمایه‌گذاری کردند، چون به دنبال سود بودند و آنها آن طلا را برای خودشان نمی‌خواستند، بلکه می‌خواستند به افراد دیگر بفروشند. به خاطر همین، اجازه داشتن طلا را ندارند.
دروف در ادامه می‌نویسد:

اگر این استدلال برای شما منطقی نیست، فقط شما نیستید. این دقیقاً بلایی است که بر سر TON (معدن) و گرام‌ها (طلا) آمد. یک قاضی از این منطق استفاده کرد تا حکم کند افراد حق ندارند مانند بیت کوین گرام بخرند یا بفروشند.
در ادامه نوشته دورف آمده است:

…دادگاه ایالات متحده اعلام کرد گرام‌ها نه تنها نمی‌توانند در ایالات متحده عرضه شوند، بلکه در کل جهان هم نمی‌توانند. چرا؟ چون گفته شد بعد از راه‌اندازی TON ممکن است یک شهروند آمریکایی راهی برای دسترسی به این پلتفرم پیدا کند. بنابراین برای جلوگیری از این مسئله، گرام‌ها نباید در هیچ کجای جهان توزیع شوند، حتی اگر یک کشور دیگر روی این کره خاکی کاملاً با TON موافق باشد.
او در ادامه نوشته است:

این تصمیم دادگاه نشان می‌دهد بقیه کشورها این اختیار را ندارند که تصمیم بگیرند چه چیزی برای کشورشان خوب است و چه چیزی بد. اگر آمریکا ناگهان تصمیم به ممنوعیت قهوه و بستن کافی‌شاپ‌ها در ایتالیا بگیرد، چون برخی از آمریکایی‌ها ممکن است به آنجا بروند، نباید تعجب کرد.
دورف با انتقاد به دخالت آمریکا در جهان می‌نویسد:

متاسفانه، قاضی آمریکایی درباره یک چیز درست می‌گوید: ما، مردم خارج از ایالات متحده، می‌توانیم به رئیس جمهورها و نمایندگان خود رأی بدهیم، اما وقتی که بحث مالی و فناوری (خوشبختانه قهوه نه) وسط باشد، همچنان به ایالات متحده وابسته هستیم. آمریکا می‌تواند از کنترل خود بر دلار و **** مالی جهانی برای بستن هر بانک یا حساب بانکی در جهان استفاده کند. آمریکا می‌تواند از کنترل خود بر اپل و گوگل برای حذف برنامه‌ها از روی اپ استور و گوگل پلی استفاده کند. بنابراین بله، این درست است که دیگر کشورها اختیار کامل بر قلمرو خود ندارند. متاسفانه ما، ۹۶ درصد جمعیت جهان در نواحی دیگر، به تصمیم‌گیرندگانی وابسته هستیم که توسط ۴ درصد شهروند آمریکا انتخاب می‌شوند.
در ادامه پیام دروف نوشته شده است:

شاید این در آینده تغییر کند. اما امروز، در یک چرخه معیوب قرار داریم: نمی‌توانید به جهان کاملاً متمرکز تعادل بیشتری اضافه کنید، دقیقاً چون متمرکز است. ما تلاشمان را کردیم. عرصه را به نسل‌های بعدی کارآفرین‌ها و توسعه‌دهندگان می‌سپاریم تا این راه را ادامه دهند و از اشتباهات ما درس بگیرند.
دورف در ادامه نوشت که کار تلگرام با شبکه TON دیگر تمام شده است و هر سایتی که از نام او یا برند TON بعدها استفاده کند نیز نباید به آن‌ اعتماد کرد. به گفته مدیر تلگرام هیچ یک از اعضای این پیام‌رسان دیگر در پروژه TON حضور ندارند:

شاید شبکه‌هایی بر پایه فناوری‌‌ای که برای TON ساختیم ظهور کنند، اما ما با آنها هیچ ارتباطی نخواهیم داشت و احتمالا آنها را به هیچ طریقی نیز مورد حمایت قرار نخواهیم داد. پس مراقب باشید و به هیچکس اجازه ندهید که شما را گمراه کند.
پاول دورف در پایان صحبت‌های خود اظهار داشت:

می‌خواهم این پست را با آرزوی موفقیت برای تمامی کسانی که در راه تمرکززدایی، توازن و برابری در جهان تلاش می‌کنند به پایان برسانم. شما در سمت صحیح این جنگ قرار گرفته‌اید. شاید این مهمترین نبرد نسل ما باشد. امیدواریم که شما در جنگی که ما در آن شکست خوردیم، پیروز شوید.
زمزمه‌ها برای عرضه یک ارز دیجیتال از سوی تلگرام، در اواخر سال ۲۰۱۷ آغاز شد و سپس در سال ۲۰۱۸ این شرکت موفق شد در پیش‌فروش خصوصی توکن‌های گرام، ۱.۷ میلیارد دلار سرمایه جذب کند.

در اکتبر ۲۰۱۹ (آبان ۹۸) همه چیز برای عرضه رسمی گرام آماده بود و حتی برای آن کیف پول رسمی ارائه شده بود. اما ناگهان دستوری از سوی کمیسیون بورس آمریکا (SEC)، اجازه توزیع توکن‌های گرام را از این شرکت گرفت. به عقیده کمیسیون بورس آمریکا تلگرام با پیش‌فروش توکن‌های خود قوانین اوراق بهادار ایالات متحده را نقض کرده است.

پس از ماه‌ها کشمش تلگرام با دادگاه‌ آمریکا و تلاش نافرجام برای عرضه گرام‌ها، سرانجام امروز اعلام شد که پروژه بلاک چین تلگرام قبل از راه‌اندازی رسمی برای همیشه رها می‌شود.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ارادت دارم، والا طبق آخرین خبری که من دارم قضیه کنسل شده فعلا...

اون که اسکم در اومد :D
چیزی که از متن میشه متوجه شد مخالفت دادگاه امریکا با این ارز دیجیتال بوده

روی چه ارز دیجیتالی میشه سرمایه گذاری کرد ؟ در اصل کدوم ظرفیت رشد بیشتری دارن

جالبه ارزش کل بازار 263 میلیارد دلاره !! شاید بعد از 300 میلیارد بیشتر جذابیت پیدا کنه

Captive

لایک‌ها
16,664
چیزی که از متن میشه متوجه شد مخالفت دادگاه امریکا با این ارز دیجیتال بوده

روی چه ارز دیجیتالی میشه سرمایه گذاری کرد ؟ در اصل کدوم ظرفیت رشد بیشتری دارن

جالبه ارزش کل بازار 263 میلیارد دلاره !! شاید بعد از 300 میلیارد بیشتر جذابیت پیدا کنه
رجوع شود به امضای خودتون :دی

Captive

لایک‌ها
16,664
رجوع شود به امضای خودتون :دی

ولی خارج از شوخی اگر بخوام 10 تا کوین معرفی کنم 9 تاش رو به دلیل همون امضای خودتون اجازه معرفی ندارم ولی در پایان اگر قصد خرید داشتید،باید سبد تشکیل بدید که بیت کوین باید داخل سبدتون باشه.

Captive

لایک‌ها
16,664
خود کرده را تدبیر نیست : دی
جایی هست بشه دیتای ارزها رو به داینامیک تریدر انتقال داد ؟

coinmarketcap.com و https://www.coingecko.com/en دیتاهای کاملی دارن.. حرکت زیاد میشه روش زد به طور مثال روش مارتینگل که در فارکس محکوم به شکست هست برای بیت کوین تا به امروز سود دهی داشته... یعنی اگر کسی در سقف هم خرید میکرد و مارتینگل کار میکرد الان تو سود بود. فقط روی بیت کوین البته نه کوین های دیگه

Captive

لایک‌ها
16,664
اینم اضافه کنم که 90% از کوین ها اسکم هستند و اصلا نباید سمتش رفت مگر برای دیلی ترید با ریسک و سود بالا... ( نظر شخصی )

Captive

لایک‌ها
16,664
خود کرده را تدبیر نیست : دی
جایی هست بشه دیتای ارزها رو به داینامیک تریدر انتقال داد ؟

حقیقت من تکنیکال بلد نیستم و فقط بنیادی کار میکنم ولی تریدینگ ویو هم فکر میکنم به درد شما بخوره..

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
اسکم نشد، به خاطر قوانین آمریکا موفق به انتشار این توکن نشد ( البته ) من چون از اول علاقه ای بهش نداشتم زیاد دنبال اخبارش نبودم..

ا

اصلا دلیل فیلتر تلگرام همین بود
تازه دلار داشت اماده میشد پرواز کنه، تلگرام هم داشت پلن میریخت که ارزی بده راحت داخل چت بتونی انتقالش بدی
من از اول بهش خوش بین نبودم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
به Whale Tracker ها میشه اعتماد کرد ؟ اطلاعاتشون رو از چه منبعی میارن ؟

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
نمیخوام وارد بحثتون بشم ولی وارن بافت اصولا شخصیتی محافظه‌کاری داره
چرا این رو نمیگید که بیل گیتس گفته بود هیچ چیز نمیتونه جلوی بیت رو بگیره
درسته که وارن بافت کارآفرین خوبی هستش ولی باید قبول کنیم تو حوزه‌ی تکنولوژی حرفی باسه گفتن نداره
شما خودت حساب کن که ایشون تا چه حد محافظه کاری هستش که تازه سال 2020 گوشی هوشمند دستش نگرفته
گوشی هوشمند بده؟

دوست عزیز من اصلا دوست ندارم وارد بحث بشم ولی دیدم مثل دوست دیگر که فکر میکرد وارن بافت دیدگاه منفی ندارد وان بحث یک بیت هم براش ارزش نداشته البته نه خریده نه فروخته چون اسکم کامل هست. حالا نظر گیتس:
Microsoft co-founder Bill Gates said Monday he would bet against bitcoin if he could.

“As an asset class, you’re not producing anything and so you shouldn’t expect it to go up. It’s kind of a pure ‘greater fool theory’ type of investment,” Gates said on CNBC’s “Squawk Box.”

“I agree I would short it if there was an easy way to do it,” he said.
Bitcoin and ICOs, I believe completely [they’re some] of the crazier, speculative things,” Gates said. .
یکی از جملات بیل گیتس یعنی بالاترین حالت قمار رو داره!!!!!!!!!
امیدوارم انگلیسیتون خوب باشه بفهمید گیتس چی گفته!!!!
خیلیها بحث سود رو میکنن !!!!
شما دستمال توالتم بگیری شاید سود کنی.!!!!!این چه ربطی به بحث من داشت!
اصلا بحث سود کردن نیست بحث این هست که گردانندگان این سیستم چندکلاهبردار هستند و دارن
استفاده زیادی میکنن از این سیستم.توضیحش یک کناب میشه بخام باز کنم هزاران سوال میپرسن!!!!!!
شما سود میکنی بگیر. خطاب من کسان نااگاهی بود که تحت تبلیغات فرصت طلبان قرار میگیرن.
والا این جملات رو بزرگترین ادمای روی زمین میزننن که کاملا بی ارزش هست!!!!
من نمیدونم چجور تبلیغاتی به خورد ملت ایران دادن!!!!!!!
کاملا قمار و بی ارزش هست نظر بیل گیتس و وارن بافت و ......
اینا چیزی نیست الان انواع سیستما پونزی دابل وی و....وارد کردن دارن عضو میگیرن مثل کویست و بر مبنای کریپتو....
انواع کلاهبرداری از این طریق فعلا در حال اجراست در ایران!!!!!!!
اگه راه سل داشت خیلی وقت پیش ارزشش صفر شده بود. توضیح اون جمله گیتس که گفته میفروخت شما باید در بازار بورس باشی بفهمی که منظور بافت و گیتس چی هست که میگه اگه میشد میفروختند!!!!!!!!!!!
من اصلا حوصله و وقت بحث ندارم چنتا سرچ بزنید لطفا!!! خدانگهدار

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
تو یه کانالی دیدم قبل از اینکه قیمت بیت کوین بیاد پایین اطلاع داده بود ! :دی

اونا تراکنش های بالا رو تریس میکنن و اطلاع میدن، یه جورایی سیگنال هست، دلیل بر این نیست که مثلا اگر 1000 بیت وارد باینانس شد بازار ریزشی بشه... ولی اگر 100 میلیون دلار وارد باینانس شد به احتمال خیلی زیاد خبرهایی هست و باید آماده باش باشی :دی

Captive

لایک‌ها
16,664
یکی از جملات بیل گیتس یعنی بالاترین حالت قمار رو داره!!!!!!!!!

بیل گیتس خیلی چیزای دیگه ای هم گفته ... همه ی آدم های دنیا مجاز هستند نظرشون رو بدن/ مثل شما مثل من.

اصلا بحث سود کردن نیست بحث این هست که گردانندگان این سیستم چندکلاهبردار هستند و دارن
استفاده زیادی میکنن از این سیستم.توضیحش یک کناب میشه بخام باز کنم هزاران سوال میپرسن!!!!!!

شما این کلاهبردارهارو میشناسی و میتونی معرفیشون کنی؟

شما سود میکنی بگیر. خطاب من کسان نااگاهی بود که تحت تبلیغات فرصت طلبان قرار میگیرن.

تو تمام مارکت ها فرصت طلب هست شما خودت باید فارکس کار باشی، مگه اینستا فارکس ، پرایم نمیدونم چی چی اینا پول مردم رو نخوردن یه آب هم روش؟ پس فارکس باید تعطیل بشه؟

والا این جملات رو بزرگترین ادمای روی زمین میزننن که کاملا بی ارزش هست!!!!

بی ارزش هست نخرن، معامله نکنن.. دمشون گرم که اطلاع رسانی کردند.

من نمیدونم چجور تبلیغاتی به خورد ملت ایران دادن!!!!!!!

مگه کریپتو فقط تو ایران داره خرید و فروش میشه؟ :|

کاملا قمار و بی ارزش هست نظر بیل گیتس و وارن بافت و ......

از نظر وارن چه نوع سرمایه گذاری قمار نیست؟

اینا چیزی نیست الان انواع سیستما پونزی دابل وی و....وارد کردن دارن عضو میگیرن مثل کویست و بر مبنای کریپتو....

خب غلط کردن راه انداختن چه ربطی داره؟ دیگه داری میزنی به صحرای کربلا... مثلا فلان بانک پول مشتری هاش رو کشید بالا پس ریال اسکم هست؟ ریال داشتن قماره؟

انواع کلاهبرداری از این طریق فعلا در حال اجراست در ایران!!!!!!!
وقتی مردم روغن بنفشه میخرن سرشون کلاه میره مشکلی نیست؟ وقتی ماشین میخری دنده عقبش کار نمیکنه کلاه برداری نیست؟ بی خیال

الان شما تو هر بازاری که باشی من بهت ثابت میکنم قماره... پس زیاد اعصابت رو خرد نکن سیستم دفاعی بدنت ضعیف میشه.

Captive

لایک‌ها
16,664
شما هنوز نمیدونی که کله گنده های دنیا هر کدام رو یک بیزنس خاصی فوکس کردن و هیچ شخص و سیستمی نباید بیزنس اونارو خراب کنه... شما مثلا انتظار داری ترامپ بیاد بگه به به چقدر بیت کوین خوبه دلار بدید بیت بگیرید؟

نفت صفر دلاری نه اصلا 5 دلاری به همه ثابت کرد که تمام بازارها اگر وارد نباشی بدبخت میشی/ حالا شما بیا بگو نفت بده...

صحبت های شما دیگه از مدار منطق داره خارج میشه، بهتره یک تاپیک ایجاد کنید و انواع اقسام قمار خونه ها رو به کاربران معرفی کنید.

گود لاک

Captive

لایک‌ها
16,664
اینم اضافه کنم و تمام... الان آمریکا هر کسی تو هر جای دنیا که بخواد میتونه تحت پیگرد قرار بده.. به نظرت نمیتونه تمام این صرافی ها رو ببنده و ادمینشونم به جرم پولشویی و هزاران جرم دیگه دستگیر کنه؟

مطمئنا خودشونم دستی بر آتش دارن و از 10 سال قبل تا به امروز سودده بوده، هر کسی وارد بازار سرمایه میشه باید یاد بگیره کی ورود کنه و کی خروج..

چه طلا باشه چه دلار باشه و چه...

تازه همون دلاری که شما ازش تعریف کردی ملت روی 18-18500 خریدن رسید به 10 هزار تومن، خیلی ها سکته کردن شاید شما هم که دلار داشتی واشر سوزونده باشی.. خدا میدونه..

پس نیا اینجا به بقیه بگو دلار از زمان قبل از مسیح تا الان سرمایه گذاری امن بوده.

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
اینم اضافه کنم و تمام... الان آمریکا هر کسی تو هر جای دنیا که بخواد میتونه تحت پیگرد قرار بده.. به نظرت نمیتونه تمام این صرافی ها رو ببنده و ادمینشونم به جرم پولشویی و هزاران جرم دیگه دستگیر کنه؟

مطمئنا خودشونم دستی بر آتش دارن و از 10 سال قبل تا به امروز سودده بوده، هر کسی وارد بازار سرمایه میشه باید یاد بگیره کی ورود کنه و کی خروج..

چه طلا باشه چه دلار باشه و چه...

تازه همون دلاری که شما ازش تعریف کردی ملت روی 18-18500 خریدن رسید به 10 هزار تومن، خیلی ها سکته کردن شاید شما هم که دلار داشتی واشر سوزونده باشی.. خدا میدونه..

پس نیا اینجا به بقیه بگو دلار از زمان قبل از مسیح تا الان سرمایه گذاری امن بوده.
دوست عزیز من فکر میکنم شما سودت از طریق دعوت به این بیزینس هست که داری دو اتیشه داری دفاع میکنی. مطمینم یک خبری پشت این کامنتها هست. من حوصله بحث با شما رو ندارم. وقتشم ندارم. شما ظاهرا سودت کم میشه کسی بیت نخره!!! خطاب اون کامنتم شما نبودی. حرفاتم کاملا بی منطقه جواب بدم باز 100 چرند دیگه مینویسی. سود میکنی بگیر. دیگران رو چرا دعوت میکنی؟؟؟ یک کاسه ای زیر نیم کاسه مطمینن هست!!!

بالا