• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
برای من هیچ اهمیتی نداره کل ایران بیت بخرن یا نخرن ولی اینکه نشستی از صب تا شب داری تبلیغ میکنی یک سودی پشت این حرفات هست. معلوم نیست البته چندتا یوزر داری احتمالا اینجا. من اطلاع رسانی کردم هر کی دوست داشت بگیره هر کیم نداشت نگیره.من از دیروز هیچ کامنتی از شما رو جواب ندادم چون دیشب گفتم بحث بیفایدس. امروزم طرف اومده میگه گیتس از بیت دفاع کرده کامنت زدم. مگرنه عمرا بیکار باشم الکی وقت بزارم اینجا!

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوست عزیز من فکر میکنم شما سودت از طریق دعوت به این بیزینس هست که داری دو اتیشه داری دفاع میکنی. مطمینم یک خبری پشت این کامنتها هست. من حوصله بحث با شما رو ندارم. وقتشم ندارم. شما ظاهرا سودت کم میشه کسی بیت نخره!!! خطاب اون کامنتم شما نبودی. حرفاتم کاملا بی منطقه جواب بدم باز 100 چرند دیگه مینویسی. سود میکنی بگیر. دیگران رو چرا دعوت میکنی؟؟؟ یک کاسه ای زیر نیم کاسه مطمینن هست!!!

پسر خوب من بیش از 12ساله کارم همینه... اما حتی توی امضام لینک سایتم و کانالم رو نذاشتم، خیلی ها حتی نمیدونن کار من چیه به جز چند تا از دوستان نزدیک که هر از گاهی تو این تاپیک میان و سر میزنن... من در این تاپیک به جز راهنمایی برای ضرر نکردن و یا سود کردن کاربرا اقدام دیگه ای نکردم...

امکان نداره یک پست از من پیدا کنی که انقدر دقیق تکه تکه پیام های طرف رو نقل قول کرده باشم و بهش جواب بدم/ اما احساس کردم شما داری بحث رو اشتباه متوجه میشی با اینکه روز اولت هم بود اومده بودی تو این انجمن اما ریسک کردم و بحث رو باهات شروع کردم ( چون ترول خیلی زیاد هست )

من بیت کوین خرید و فروش میکنم ولی یک نفر حتی یک نفر تو این تاپیک نمیتونی پیدا کنی که مثلا بهش پیام داده باشم بگم بیا پیش من و بیت رو نقد کن!!!

اگرم کسی بوده خودش پیام داده.. من حتی 20 هزار ت پول فروشنده ی معتبری ندادم که تو بازارچه ی پرشین تولز که یه روزی فعال ترینش بودم اجازه ایجاد تاپیک داشته باشم...

من نظرم این بود که اعتبار نباید با 20 هزار ت قابل خریدن باشه و این سابقه ی افراد هست که اعتبارشون رو مشخص میکنه و قید بازارچه پرشین تولز رو زدم، حالا شما اومدی میگی سود داره واسه من که به بقیه بگم بیت بخرید؟

اگر مردونگی تو وجودت هست یک پست از من نقل قول کن که من به کسی بی مقدمه گفته باشم بدو برو بیت بخر.. حتی همین آقای حسینی که از بزرگان بازار سرمایه هست هم من بهش پیشنهاد نکردم/ با توجه به اینکه خودش سوال کرده بود و در پایان گفتم اگر قصد خرید داری بیت رو هم داشته باش در سبدت....

یعنی اعضای پرشین تولز انقدر سرمایه دار هستند که اگر بیت بخرن ارزش بیت های من میره بالا؟ :دی

من حتی نوشتم امکان داره روزی برسه که کریپتو کلا نابود بشه ... ولی ما در حال داریم زندگی میکنیم و آینده ی نزدیک ... 10 سال عشق بوده و حال انشالله 10 سال دیگه هم همین باشه .. حسرتشم واسه شما.

شما برو روی دستمال کاغذی اینوست کن. به من چه.

...

در مورد اطلاع رسانیت هم دمت گرم/ اما مثل این میمونه که بگم بچه ها دلار نخرید/ دلار از کشور خارج نکنید کار بدی هست اما یورو بخرید خوبه خخخخخخخخخخخخخخخخخ

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
اینم نظر عشقت به زبان فارسی:

بیل گیتس – بنیانگذار مایکروسافت
من فکر می کنم این یک سفرهیجان انگیز اجباری است اما دولت ها می خواهند که بر حریم آن تسلط داشته باشند. بیت کوین هیجان انگیز است، زیرا نشان می دهد چقدر ساده و راحت است. بیت کوین بهتر از ارز‌های سنتی است، زیرا شما مجبور نیستید که به صورت فیزیکی آن را حمل کنید و البته، برای معاملات بزرگ، پول فیزیکی بسیار آزاردهنده خواهد بود.

اینارم بذار.

ختم دادگاه.

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
[/QUOTE]

اینم نظر عشقت به زبان فارسی:

اینارم بذار.

ختم دادگاه.
یک تیکه از ودیو که منظورش چیز دیگه بوده رو گزاشتی با ترجمه فارسی خخخخخ
گیتس صراحتا گفته بی ارزش هست و اگه امکانش بود میفروخت جملاتش تو مصاحبه سی ان بی سی مشخصه کاملا

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوست عزیز من فکر میکنم شما سودت از طریق دعوت به این بیزینس هست که داری دو اتیشه داری دفاع میکنی. مطمینم یک خبری پشت این کامنتها هست. من حوصله بحث با شما رو ندارم. وقتشم ندارم. شما ظاهرا سودت کم میشه کسی بیت نخره!!! خطاب اون کامنتم شما نبودی. حرفاتم کاملا بی منطقه جواب بدم باز 100 چرند دیگه مینویسی. سود میکنی بگیر. دیگران رو چرا دعوت میکنی؟؟؟ یک کاسه ای زیر نیم کاسه مطمینن هست!!!

خیلی جالبه شما مغلطه میکنی بعد به ایشون میگی سودت کم میشه بیت بخری!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

گیتس صراحتا گفته بی ارزش هست و اگه امکانش بود میفروخت جملاتش تو مصاحبه سی ان بی سی مشخصه کاملا
[/QUOTE]

بیل گیتس یک ادم احمق هست ! کسی که ویندوزشم خودش ننوشته ! اما به قول شما با قمار بازی تونست ایونست کنه !

همین بیل گیتس گفتم طرح اپل دزدید چندسال قبل ازش شکایت کردن ! تازه بیل گیتس ادعا میکرد اپل طرحشو زده !

مقصود حرف من اینه تا کی میخواهید بدویید دنبال حرف این و اون ؟

---

کسی که هردونه سهامش 200دلاره میاد میگه بیت کوین بخرید ؟

مالک پراید میگه برید بنز بخرید؟

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
خیلی جالبه شما مغلطه میکنی بعد به ایشون میگی سودت کم میشه بیت بخری!
شما مشخص نیست همون شخص مد نظری با یک ایدی دیگه یا خیر اولا!
بحث من با یک شخص دیگر بود یک اظهار نظر ساده بود بعد شما و ایدی دیگر امدید وسط
در هر صورت من باید به مدیران سایت ایمیل بزنم مشخص بشه.اینجا یک نفر چندتا ایدی داره !!!
از صب تا شب نشستینن دارین بیت کوین تبلیغ میکنیین.معلومه یک خبری هست .....

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
شما مشخص نیست همون شخص مد نظری با یک ایدی دیگه یا خیر اولا!
بحث من با یک شخص دیگر بود یک اظهار نظر ساده بود بعد شما و ایدی دیگر امدید وسط
در هر صورت من باید به مدیران سایت ایمیل بزنم مشخص بشه.اینجا یک نفر چندتا ایدی داره !!!
از صب تا شب نشستینن دارین بیت کوین تبلیغ میکنیین.معلومه یک خبری هست .....

به نظرم سندرم توهم توطئه دارید شما با کمال احترام !

به یک تراپیست مراجعه فرمایید !!

من انقدر بیکارم دو ایدی داشته باشم بیام از بیت حمایت کنم !!

کسی از سه روز عضو شده میاد به کسی که بیش از 13سال در انجمن هست برچسب میزنه

که چند ایدی داره !

lol

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72

دوستان دقیق ببینن که کیا بیت کوین تبلیغ میکنن کسانی که بافت رو پیر خرفت و گیتس رو احمق میدونن. بعد تصمیم بگیرین که به حرف کی گوش کنین خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
احتمالا دست منم تو همون کاسه ای هست که @Captive هست !!

ضرر میکنم کسی بیت نخره

Captive

لایک‌ها
16,664
یه عمره تو این انجمن مچ مولتی یوزر گرفتیم حالا وارن بافت میخواد مارو رسوا کنه.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بیل گیتس یک ادم احمق هست ! کسی که ویندوزشم خودش ننوشته ! اما به قول شما با قمار بازی تونست ایونست کنه !

همین بیل گیتس گفتم طرح اپل دزدید چندسال قبل ازش شکایت کردن ! تازه بیل گیتس ادعا میکرد اپل طرحشو زده !

مقصود حرف من اینه تا کی میخواهید بدویید دنبال حرف این و اون ؟

---

کسی که هردونه سهامش 200دلاره میاد میگه بیت کوین بخرید ؟

مالک پراید میگه برید بنز بخرید؟

دوستان دقیق ببینن که کیا بیت کوین تبلیغ میکنن کسانی که بافت رو پیر خرفت و گیتس رو احمق میدونن. بعد تصمیم بگیرین که به حرف کی گوش کنین خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
[/QUOTE]

شما میری نقل قول های یک نفر میخونی کیف میکنی

من میرم دین زندگی طرف درمیارم !

---

یک دلیل منطقی بیار کسی که هر سهامش حتی تو این اوضاع کرونا 200دلار است !

میاد بگه برید بیت بخرید ؟

--
دیشب هم بحث کردیم این اقا با یک توییت بازار بهم میریزه ! این قمار نیست ؟ شارلاتان بازی نیست ؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
وارن بافت رو ولش کنید :دی Hex رو بچسبید شاید همین روزا تا یه سنت هم برسه ! در عرض 6 ماه !

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
مگه دیروز مصاحبه کرده که سهامش ریخته .باید به شما مدال هوش بدن!!!!!!!!!!!!!
اون نداخلات کلامی ترامپ و .... هم ارزش هیچ چیزی رو نصف نکرده .بیت چون اسکم هست یک نفر امروز نصف میکنه فردا دوبرابر!!!!!
بله شارلاتان بازی همه جا هست. ولی طلا خودش با ارزشه حتی اگر مداخله کنن بیارن پایین یا بالا و هیچوقتم تو یک روز نصف نمیشه ارزشش مطمین باش

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
به نظرم سندرم توهم توطئه دارید شما با کمال احترام !

به یک تراپیست مراجعه فرمایید !!

من انقدر بیکارم دو ایدی داشته باشم بیام از بیت حمایت کنم !!

کسی از سه روز عضو شده میاد به کسی که بیش از 13سال در انجمن هست برچسب میزنه

که چند ایدی داره !

lol
شما بهتره به تراپیست مراجعه کنی و چیزای اسکم رو تبلیغ نکنی.الته وقتی بافت و گیتس رو احمق میدونی دیگه کسی بهت کمکی نمیتونه بکنه!
بله خودش گفت در اتو تریدینگ دو یوزر داشته در پستهای قبلی هست. از کجا معلوم اینجا نباشه.با این شدت تبلیغات بیت کوین!!!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
شما بهتره به تراپیست مراجعه کنی و چیزای اسکم رو تبلیغ نکنی.الته وقتی بافت و گیتس رو احمق میدونی دیگه کسی بهت کمکی نمیتونه بکنه!
بله خودش گفت در اتو تریدینگ دو یوزر داشته در پستهای قبلی هست. از کجا معلوم اینجا نباشه.با این شدت تبلیغات بیت کوین!!!
اینجا سه روزه ایجاد نشده که به همه اتهام بزنی -- این صفحات در تاریخ ثبت شده ! مثل صفحات سال 2016

این ویدئو ببین سه احمق را مشاهده میکنید

چارلی مونگر میگه بیت کوین سم موش !

وارن بافت هم میگه قطعا همینه
بیل گیتس هم هست

البته اون میگه فناوری چشم گیر !

Captive

لایک‌ها
16,664

انسان/ گفتم اونجا با یوزر دیگه ای فعال بودم ( حدسم این بود ) نه اینکه مولتی یوزر باشم....

تو همین پرشین تولز هم نام کاربریم رو تغییر دادم چند سال پیش.. دور شو از این تاپیک وارن ... :D

Captive

لایک‌ها
16,664
اینجا سه روزه ایجاد نشده که به همه اتهام بزنی -- این صفحات در تاریخ ثبت شده ! مثل صفحات سال 2016

این ویدئو ببین سه احمق را مشاهده میکنید

چارلی مونگر میگه بیت کوین سم موش !

وارن بافت هم میگه قطعا همینه
بیل گیتس هم هست

البته اون میگه فناوری چشم گیر !

خواهشم اینه که از بحث اصلی تاپیک دور نشیم... در صورت ادامه پیدا کردن ترولینگ ایشون ریپورت کنید ممنون

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
انسان/ گفتم اونجا با یوزر دیگه ای فعال بودم ( حدسم این بود ) نه اینکه مولتی یوزر باشم....

تو همین پرشین تولز هم نام کاربریم رو تغییر دادم چند سال پیش.. دور شو از این تاپیک وارن ... :D
شما تو پست هایی که به شما مرتبط نیست وارد نشو و اینقد تبلیغات نکن مطمین باش من بیکار نیستم پست بزنم اینجا!!!
یک پست زدم گفتم خدا حافظ ولی دیدم باز شروع کردی تبلیغاتو!!!!!!!!!!
پستی که مخاطبش نبودی اصلا!!!!!!!!!!!!

بالا