دوست عزیز من فکر میکنم شما سودت از طریق دعوت به این بیزینس هست که داری دو اتیشه داری دفاع میکنی. مطمینم یک خبری پشت این کامنتها هست. من حوصله بحث با شما رو ندارم. وقتشم ندارم. شما ظاهرا سودت کم میشه کسی بیت نخره!!! خطاب اون کامنتم شما نبودی. حرفاتم کاملا بی منطقه جواب بدم باز 100 چرند دیگه مینویسی. سود میکنی بگیر. دیگران رو چرا دعوت میکنی؟؟؟ یک کاسه ای زیر نیم کاسه مطمینن هست!!!
پسر خوب من بیش از 12ساله کارم همینه... اما حتی توی امضام لینک سایتم و کانالم رو نذاشتم، خیلی ها حتی نمیدونن کار من چیه به جز چند تا از دوستان نزدیک که هر از گاهی تو این تاپیک میان و سر میزنن... من در این تاپیک به جز راهنمایی برای ضرر نکردن و یا سود کردن کاربرا اقدام دیگه ای نکردم...
امکان نداره یک پست از من پیدا کنی که انقدر دقیق تکه تکه پیام های طرف رو نقل قول کرده باشم و بهش جواب بدم/ اما احساس کردم شما داری بحث رو اشتباه متوجه میشی با اینکه روز اولت هم بود اومده بودی تو این انجمن اما ریسک کردم و بحث رو باهات شروع کردم ( چون ترول خیلی زیاد هست )
من بیت کوین خرید و فروش میکنم ولی یک نفر حتی یک نفر تو این تاپیک نمیتونی پیدا کنی که مثلا بهش پیام داده باشم بگم بیا پیش من و بیت رو نقد کن!!!
اگرم کسی بوده خودش پیام داده.. من حتی 20 هزار ت پول فروشنده ی معتبری ندادم که تو بازارچه ی پرشین تولز که یه روزی فعال ترینش بودم اجازه ایجاد تاپیک داشته باشم...
من نظرم این بود که اعتبار نباید با 20 هزار ت قابل خریدن باشه و این سابقه ی افراد هست که اعتبارشون رو مشخص میکنه و قید بازارچه پرشین تولز رو زدم، حالا شما اومدی میگی سود داره واسه من که به بقیه بگم بیت بخرید؟
اگر مردونگی تو وجودت هست یک پست از من نقل قول کن که من به کسی بی مقدمه گفته باشم بدو برو بیت بخر.. حتی همین آقای حسینی که از بزرگان بازار سرمایه هست هم من بهش پیشنهاد نکردم/ با توجه به اینکه خودش سوال کرده بود و در پایان گفتم اگر قصد خرید داری بیت رو هم داشته باش در سبدت....
یعنی اعضای پرشین تولز انقدر سرمایه دار هستند که اگر بیت بخرن ارزش بیت های من میره بالا؟ :دی
من حتی نوشتم امکان داره روزی برسه که کریپتو کلا نابود بشه ... ولی ما در حال داریم زندگی میکنیم و آینده ی نزدیک ... 10 سال عشق بوده و حال انشالله 10 سال دیگه هم همین باشه .. حسرتشم واسه شما.
شما برو روی دستمال کاغذی اینوست کن. به من چه.
...
در مورد اطلاع رسانیت هم دمت گرم/ اما مثل این میمونه که بگم بچه ها دلار نخرید/ دلار از کشور خارج نکنید کار بدی هست اما یورو بخرید خوبه خخخخخخخخخخخخخخخخخ