وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
در ایران نگه داری ارز هم قاچاق است !دلار و طلا یک سرمایه گزاری ایمن هست
کلی نگرانی به نگرانی های دیگه ات اضافه میشه
در ایران نگه داری ارز هم قاچاق است !دلار و طلا یک سرمایه گزاری ایمن هست
کار همیشگی شون هست ! بیل گیتز نعشه باز هم بدهی به بار میاره ! با یک توییت جبران میکنه ضرر رو !!
بعد علاقه مندان به وارن بافت این را مصداق بارز دست کاری نمیدانند؟
البته بیل گیتس تا اونجایی که من میدونم انسان خوب و کاردرستی هست، خدمات و زحمات زیادی برای بشریت و دنیا انجام داده...
امیدوارم همه تو هر کاری که هستند موفق باشن.
بنیاد بیل و ملیندا گیتس که وارن بافت هم سهیم هست
هدفشونم اموزش و بهداشت هست حمایت از فقرا !
حوالی 9500
از قدیم گفتن نشمار، بشماری کم میشه :دی
دوستان یه چیزیو فراموش کردن ما بیچاره ها که altcoin خریدیم همگی تو ضرریم
اما نصف all time high هم برسن میشه با توجه به سقوط ریال به سود رسید
دوستان یه چیزیو فراموش کردن ما بیچاره ها که altcoin خریدیم همگی تو ضرریم
اما نصف all time high هم برسن میشه با توجه به سقوط ریال به سود رسید
سلام
ارزش کلا بازار ارز دیجیتال چقدره ؟
ایا به تفکیک یا چند ارز برتر که بیشترین ارزش معاملات دارن مشخص هست ؟
"Cryptocurrencies basically have no value and they don’t produce anything," Buffett, the world's third richest person with a net worth of around $90 billion, told CNBC’s Squawk Box.
“In terms of value: zero. I don’t have any cryptocurrency and I never will," Buffett said, speaking after the release of his annual letter to Berkshire Hathaway shareholders and adding he has finally ditched his flip phone for an iPhone but he only uses for calls.
اون بالا دقیقا گفته بافت که هیچ ارزشی کریپتو کرنسی ندارند و هیچ وقت حاضر به سرمایه گزاری در این حوضه نیستم. احتمالا انگلیسی تون خوب باشه.
دقیقا ننه ی صمد امشب با پسرش دعواش بشه قیمتارو ببره بالا این در بیت ممکن هست. اگر معنی این جمله رو درک کردید منظور من رو از فیک بودن بیتکوین میفهمید چون عرضه و تقاضا وجود ندارد با یک اردر چند صد ملیونن دلاری میشه ارزش این بیت رو نصف کرد که در هیچ بازار حقیقی وجود ندارد. این اردر در ارزی مثل یورو به دلار حتی یک درصد هم توان جابه جایی ندارد.حالا بماند چه کسانی و چگونه اینکارو میکنن!!!
در هرصورت من واقعا ادامه این بحث رو بی فایده میدونم. همون یک جمله وارن بافت کافی هست.
در مورد سود کوتاه مدت هم بحثی ندارم چون خیلی ها رو میشناسم تو همین پوکر درامد بالایی دارند. ولی در هر صورت قمار هست و برای حفظ ارزش پول بسیار پر ریسک هست
من ریپل رو 13بود کلی خریدم !
الان هم 20 ! تا 35 هم رسید قبل کرونا
تا 1-2دلار نشه دست نمیزنم ..
یا میرسه یا به فنا میره کلا خخخ
سلام اقا حمید گلسلام بر همکار قدیمی
coinmarketcap.com/
هیچ موقع یادم نمیره ریپل ارزی بود که سال 2017 پیشرفت عجیبی داشت، قیمتش از 0.2 دلار رسید به 4 5 دلار !
سلام اقا حمید گل
یکی از دوستان داره روی ارز دیجیتال ( نمیدونم بگم ارز یا هر چیز دیگه ای ) به نام gram کار میکنه
جریانش چیه ؟ ارزش داره ؟