• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کار همیشگی شون هست ! بیل گیتز نعشه باز هم بدهی به بار میاره ! با یک توییت جبران میکنه ضرر رو !!

بعد علاقه مندان به وارن بافت این را مصداق بارز دست کاری نمیدانند؟

البته بیل گیتس تا اونجایی که من میدونم انسان خوب و کاردرستی هست، خدمات و زحمات زیادی برای بشریت و دنیا انجام داده...

امیدوارم همه تو هر کاری که هستند موفق باشن.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
البته بیل گیتس تا اونجایی که من میدونم انسان خوب و کاردرستی هست، خدمات و زحمات زیادی برای بشریت و دنیا انجام داده...

امیدوارم همه تو هر کاری که هستند موفق باشن.

اقای وارن بافت هم انسان خیری هست

بنیاد بیل و ملیندا گیتس که وارن بافت هم سهیم هست

هدفشونم اموزش و بهداشت هست حمایت از فقرا !

--

اگر اشتباه نکنم هم چندسال قبل اپل از ماکروسافت شکایت کرد فهمیدن ماکروسافت طرح اپل دزدیده بوده ..

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
تو همین بورس ــی که میگید خیلی ها رو میشناسم تو این چند سال چند برابر پول اولیه ــشون رو برداشتن یا همین بیت کوین اگر اشتباه نکنم تا همین 1.5 سال پیش تا نزدیکای 30 میلیون تومن هم رفت ولی الان حدود 150 میلیون ــه ! نزدیک 5 برابر سود
الان بیت کوین نزدیکای 9300 دلاره !

بنیاد بیل و ملیندا گیتس که وارن بافت هم سهیم هست
هدفشونم اموزش و بهداشت هست حمایت از فقرا !

فعلا از بنده که حمایت نکردن :دی نمیتونم تاییدشون کنم :دی

Captive

لایک‌ها
16,664
ببینید دوستان من یه توضیحی بدم امیدوارم مفید باشه:

ما اگر بخواهیم بورس، فارکس و بازار کریپتو رو باهم مقایسه کنیم میتونیم به ترتیب به پراید، موتور و سانتافه اینارو تشبیه کنیم.

شما اگر داخل شهر میخواهی تردد کنی بهتره که سوار پراید بشی هم مصرف بنزینش کمتره و هم کسی نمیاد رو ماشینت خط بندازه :دی

اگر تهران زندگی میکنی و همیشه در رفت و آمد هستی و کارت جوری هست که باید سریع افراد رو به مکان های مختلف ببری موتور بهتره...

اگرم قصدت اینه با خانوادت ایران گردی کنی باید سانتافه سوار بشی عشق و حال کنی، حالا هر 3 موردی که عرض کردم بدی هایی هم دارن، به طور مثال خطر مرگ و میر با موتور بیشتر هست از پراید و یا سانتافه..

شما اگر پرایدت مشکل فنی پیدا کنه تعمیرکار بیشتر و بهتری میتونی پیدا کنی ( از لحاظ زمانی ) تا سانتافه...

در هر صورت شما باید با توجه به توان و موقعیت خودت بازارت رو انتخاب کنی.

اما من این رو میگم بعضیا میگن بیت 18 هزار بوده شده 3 هزار 50 نفر سکته کردن، چرا نمیگید بیت 3 هزار بوده شده 14 هزار؟ چرا نمیگید بیت 7 هزار بوده با یه حرف رئیس جمهور چ*ن شد 10 هزار؟

همین بعد از کرونا که تا حدود 4 هزار رفت و الان نزدیکه 10 هزار هست. اینارو چرا نمیگید؟ مورد مهم تر از زمانی که بیت اومده از 1 سنت شروع شده تقریبا تا حدود 19 هزار دلار .. اگر ما بگیم تمام ایرانی ها روی 19 هزار هم خریده باشن که اینطور نیست، در همین لحظه از لحاظ ریالی بیش از 2 برابر تو سود هستند :)

حالا من به کسی نمیگم برو بیت بخر، پست بالا عرض کردم خودم تنها به 2 نفر از نزدیکانم در مورد این موضوع صحبت کردم اونم افرادی که واقعا از لحاظ تحصیلات و دانش در سطح بالایی هستند، بچه نیستند که برن پوزیشن لانگ یا شرت بگیرن کل پولشون صفر بشه.

شما برید تحقیق کنید/ در سایت ها و مقالات مختلف ببینید افراد در کدام بازار بیشترین ضربه رو خوردن و بدبخت شدن.

اون مثالی که من در مورد ماشین زدم رو شما بیا بر روی کریپتو/ فارکس و بورس ایران بزن از بدی هاش بگو از خوبی هاش هم بگو، هر کدام نمره ی بیشتری گرفت واردش شو.

تازه قبل از وارد شدن هم 6 ماه حداقل مطالعه و آموزش ببین.

شاد باشید

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
Now it's simple if we break and fix above 9.600$ Resistance then 10.000$ Resistance will be retested. If not then pullback to 9.300$ will happen

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان یه چیزیو فراموش کردن ما بیچاره ها که altcoin خریدیم همگی تو ضرریم :(
اما نصف all time high هم برسن میشه با توجه به سقوط ریال به سود رسید ;)

Captive

لایک‌ها
16,664

سلام

چه کوینی و رو چه قیمت دلاری خریدید؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

آلت کوین اسمش روشه دیگه یا ترید باید کرد سود خوبی کرد

یا لانگ باید بهش چشم دوخت

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
من ریپل رو 13بود کلی خریدم !

الان هم 20 ! تا 35 هم رسید قبل کرونا

تا 1-2دلار نشه دست نمیزنم ..

یا میرسه یا به فنا میره کلا خخخ

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
ارزش کلا بازار ارز دیجیتال چقدره ؟
ایا به تفکیک یا چند ارز برتر که بیشترین ارزش معاملات دارن مشخص هست ؟

Captive

لایک‌ها
16,664

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
"Cryptocurrencies basically have no value and they don’t produce anything," Buffett, the world's third richest person with a net worth of around $90 billion, told CNBC’s Squawk Box.

“In terms of value: zero. I don’t have any cryptocurrency and I never will," Buffett said, speaking after the release of his annual letter to Berkshire Hathaway shareholders and adding he has finally ditched his flip phone for an iPhone but he only uses for calls.
اون بالا دقیقا گفته بافت که هیچ ارزشی کریپتو کرنسی ندارند و هیچ وقت حاضر به سرمایه گزاری در این حوضه نیستم. احتمالا انگلیسی تون خوب باشه.
دقیقا ننه ی صمد امشب با پسرش دعواش بشه قیمتارو ببره بالا این در بیت ممکن هست. اگر معنی این جمله رو درک کردید منظور من رو از فیک بودن بیتکوین میفهمید چون عرضه و تقاضا وجود ندارد با یک اردر چند صد ملیونن دلاری میشه ارزش این بیت رو نصف کرد که در هیچ بازار حقیقی وجود ندارد. این اردر در ارزی مثل یورو به دلار حتی یک درصد هم توان جابه جایی ندارد.حالا بماند چه کسانی و چگونه اینکارو میکنن!!!
در هرصورت من واقعا ادامه این بحث رو بی فایده میدونم. همون یک جمله وارن بافت کافی هست.
در مورد سود کوتاه مدت هم بحثی ندارم چون خیلی ها رو میشناسم تو همین پوکر درامد بالایی دارند. ولی در هر صورت قمار هست و برای حفظ ارزش پول بسیار پر ریسک هست

نمیخوام وارد بحثتون بشم ولی وارن بافت اصولا شخصیتی محافظه‌کاری داره
چرا این رو نمیگید که بیل گیتس گفته بود هیچ چیز نمیتونه جلوی بیت رو بگیره
درسته که وارن بافت کارآفرین خوبی هستش ولی باید قبول کنیم تو حوزه‌ی تکنولوژی حرفی باسه گفتن نداره
شما خودت حساب کن که ایشون تا چه حد محافظه کاری هستش که تازه سال 2020 گوشی هوشمند دستش نگرفته
گوشی هوشمند بده؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
من ریپل رو 13بود کلی خریدم !

الان هم 20 ! تا 35 هم رسید قبل کرونا

تا 1-2دلار نشه دست نمیزنم ..

یا میرسه یا به فنا میره کلا خخخ

هیچ موقع یادم نمیره ریپل ارزی بود که سال 2017 پیشرفت عجیبی داشت، قیمتش از 0.2 دلار رسید به 4 5 دلار !

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام بر همکار قدیمی

coinmarketcap.com/
سلام اقا حمید گل

یکی از دوستان داره روی ارز دیجیتال ( نمیدونم بگم ارز یا هر چیز دیگه ای ) به نام gram کار میکنه
جریانش چیه ؟ ارزش داره ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
هیچ موقع یادم نمیره ریپل ارزی بود که سال 2017 پیشرفت عجیبی داشت، قیمتش از 0.2 دلار رسید به 4 5 دلار !

بیت داشت یه کله میرفت بالا، اکثر تاپ کوین ها قیمتاشون بالا بود، ورودی های جدید دنبال یه چیز ارزون بودن که بتونن تعداد بالا خرید کنن ( نه تنها در ایران ) بلکه دنیا...

هر روز یه خبری میومد واسش یه روز میگفتن آنکلا مرکل 1 میلیارد ریپل خریده :دی یه روز میگفتن آمازون گفته ما فقط با ریپل کار میکنیم و.... ( فیک نیوز ) و در پایان این شد که الان میبینیم...

من خودم هر چی ریپل داشتم رو به ترون تبدیل کردم.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام اقا حمید گل

یکی از دوستان داره روی ارز دیجیتال ( نمیدونم بگم ارز یا هر چیز دیگه ای ) به نام gram کار میکنه
جریانش چیه ؟ ارزش داره ؟

اون که اسکم در اومد :D

بالا