وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
این سیستم اتر 2.0 "اثبات سهام اتریوم "
هم برای سرمایه گذار ها جالبه ! هم ضرر نمیکنن بلکه سودم میگیرن
هم برای سرمایه گذار ها جالبه ! هم ضرر نمیکنن بلکه سودم میگیرن
دوستان سلام ، من برای یه پول جزیی دارم برای سرمایه گذاری ، بنظرتون بیت کوین نسبت به طلا و دلار بهتره برای سرماه گذاری ؟
بیشتر برای اینکه ارزش پول حفظ بشه و قصد خرید فروش ندارم
دوست عزیز ریسک نکردن خودش بزرگترین ریسکه در زندگی ادمای ترسو و یا مودبانش خیلی محتاط زیادند که هیچ وقت زندگیشون تغییری نمیکنه و همیشه رو همون حالت ارزو به دل میگذره شما تصمیم بگیر میخوای کدوم وری باشی اگر دوست داری رو همون روال که هست راضی هستی و مشکلی نداری و ارزویی بالاتر نداری خوب طلا بخر ولی اگر راضی نیستی و ارزوهای بزرگی تو زندگی داری که بهشون به این راحتی نمیرسی یا تقریبا محال میدونی رسیدن بهشون رو بیتکوین بخر شما بیتکوین بخر تا اخر دسامبر 2021 صبر کن حد اکثر و بعد بیا اینجا نظر بده اگر خوب بود نتیجه دعا به جونم کن اگر منفی بود هر چی دهنت در اومد نثار بنده کن موفق باشیدوستان سلام ، من برای یه پول جزیی دارم برای سرمایه گذاری ، بنظرتون بیت کوین نسبت به طلا و دلار بهتره برای سرماه گذاری ؟
بیشتر برای اینکه ارزش پول حفظ بشه و قصد خرید فروش ندارم
این یارو پیر شده دیگه بکشید بیرون ازاین !!3-4 نفر هستن که براحتی میتونن قیمت رو بالا یا پایین کنن.و حتما شنیدین وارن بافت هم کلا سرمایه گزاری در این حوزه رو اشتباه اعلام کرده.
بهتر است به جای نقل و قول یک پیر فرتوتبیت کوین هیچ پشتوانه ای نداره .در بالا رفتن و پایین امدنش هم هیچ عرضه و تقاضای واقعی وجود نداره.
3-4 نفر هستن که براحتی میتونن قیمت رو بالا یا پایین کنن.و حتما شنیدین وارن بافت هم کلا سرمایه گزاری در این حوزه رو اشتباه اعلام کرده.
زمانی که 18 هزار بود یک بنده خدایی (insider trader ) گفت 800$ میشه که تا 3000 تا نزدیک شد ولی نهایتنا همون 800 میشه در طی چند سال اینده.ممکنه بالا بره ولی سرمایه گزاری در این ارزها کاملا قمار هست.و حتی فکر میکنم وارن بافت گفته بود حاضر یک سل sell بصورت اپشن 5 ساله در برابر تمامی خریدها بزنه که بیت کوین این قابلیت رو نداره.همین مارس امسال در عرض چند روز از 10000 به 3700 رسید یعنی کمتر از نصف!!!
دوست عزیز قمار کردن یک چیز هست سرمایه گزاری معنای دیگری دارد. پدیده شاندیز بعنوان نمونه از 200 تومان رسید به بالای 12000 تومان!!! یعنی 50 برابرم بیشتر شد. در صورتی که هیچ پشتوانه وافعی نداشت .شما خیلی چیزها رو بگیرید حتی دستمال کاغذی شاید سود سرشاری بکنید.
شایدم بدبخت شدید کما که خیلی از همین افراد بیت کوین رو در 18000 گرفتن به امید 100000 دلار یا پدیده رو 12000 خریدن به امید سود!!! هر دو گروه ضرر کردن.ولی تا حالا کسی از گرفتن دلار یا طلا ضرر نکرده است چون سرمایه گزاری ایمن هستند. هر چند در این قیمتهای امروز خریدن اینها خیلی توصیه نمیشود .
دلار دو باره به 20 میرسد بین کوین هم در اینده با خاک یکسان میشود .من زمانی که روی 18000 بود در فروم خارجی گفتم بیت هیچ ارزشی ندارد. گذر زمان همه چیز رو اثبات میکند.
در ضمن سرمایه گزارهای وال استریت فقط برای خوردن یک شام با اون پیر فرتوت حاضرن چند ملیون دلار بدن تا از مشاوره پیر فرتوت استفاده کنن!!!
موفق باشید خدا نگهدار.
این رو هم اضافه کنید کسی که بیت 20 هزار دلاری خرید در ایران الان که 8 هزار بفروشی از نظر ریالی هنوز رو سوده گرچه رکورد 20 هزار زده خوهد شد و همه خواهند دید این حقیقتو و کسانی که این حوزه رو جدی گرفتن باز کلی سود میکنند و پول روی پول میزارند و همچنان مخالفان بیتکوین در ته چاه ترس و فقر داد میزنند بیکوین نخرید ضرر میکنید من سود خالصمو در سعود بعدی بیت اینجا اعلام میکنم با مدرک تا ببینیم اونایی که پول گذاشتن متضضر شدن یا اونایی که فاصله گرفتن زنده باشیم تا به زودی ببینیم کی کار درستو کردهکسانی هستن از سال 2009 بدون هیچ مستندی میگن بیت کوین نابود میشه در آینده
اما در سال 2020 هستیم ! یک واحد 9000 !!!
این رو هم اضافه کنید کسی که بیت 20 هزار دلاری خرید در ایران الان که 8 هزار بفروشی از نظر ریالی هنوز رو سوده گرچه رکورد 20 هزار زده خوهد شد و همه خواهند دید این حقیقتو و کسانی که این حوزه رو جدی گرفتن باز کلی سود میکنند و پول روی پول میزارند و همچنان مخالفان بیتکوین در ته چاه ترس و فقر داد میزنند بیکوین نخرید ضرر میکنید من سود خالصمو در سعود بعدی بیت اینجا اعلام میکنم با مدرک تا ببینیم اونایی که پول گذاشتن متضضر شدن یا اونایی که فاصله گرفتن زنده باشیم تا به زودی ببینیم کی کار درستو کرده
البته اینجا جاش نیستش . پدیده چه ربطی به ارز دیجیتال و بیت کوین داره .دوست عزیز قمار کردن یک چیز هست سرمایه گزاری معنای دیگری دارد. پدیده شاندیز بعنوان نمونه از 200 تومان رسید به بالای 12000 تومان!!! یعنی 50 برابرم بیشتر شد. در صورتی که هیچ پشتوانه وافعی نداشت .شما خیلی چیزها رو بگیرید حتی دستمال کاغذی شاید سود سرشاری بکنید.
شایدم بدبخت شدید کما که خیلی از همین افراد بیت کوین رو در 18000 گرفتن به امید 100000 دلار یا پدیده رو 12000 خریدن به امید سود!!! هر دو گروه ضرر کردن تفریبا بدبخت شدن چون وقتی بیت بیت کوین رسید 3000 احتمالا خیلیها سکته کردن پدیده هم .......ولی تا حالا کسی از گرفتن دلار یا طلا ضرر نکرده است چون سرمایه گزاری ایمن هستند. هر چند در این قیمتهای امروز خریدن اینها خیلی توصیه نمیشود .