• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
این سیستم اتر 2.0 "اثبات سهام اتریوم "

هم برای سرمایه گذار ها جالبه ! هم ضرر نمیکنن بلکه سودم میگیرن

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
دوستان مواظب باشید دلتون رو به halving خوش نکنید
چند روز بعد نصف شدن پاداش احتمال ریزش به شدت بالاست
هر چند که تا قبلش صعود داریم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
حوالی 8500 بالا پایین میشه ! شاید اصلا 9000 هم نشه ):

reza152

Registered User
لایک‌ها
87
دوستان سلام ، من برای یه پول جزیی دارم برای سرمایه گذاری ، بنظرتون بیت کوین نسبت به طلا و دلار بهتره برای سرماه گذاری ؟
بیشتر برای اینکه ارزش پول حفظ بشه و قصد خرید فروش ندارم

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
بیت کوین هیچ پشتوانه ای نداره .در بالا رفتن و پایین امدنش هم هیچ عرضه و تقاضای واقعی وجود نداره.
3-4 نفر هستن که براحتی میتونن قیمت رو بالا یا پایین کنن.و حتما شنیدین وارن بافت هم کلا سرمایه گزاری در این حوزه رو اشتباه اعلام کرده.
زمانی که 18 هزار بود یک بنده خدایی (insider trader ) گفت 800$ میشه که تا 3000 تا نزدیک شد ولی نهایتنا همون 800 میشه در طی چند سال اینده.ممکنه بالا بره ولی سرمایه گزاری در این ارزها کاملا قمار هست.و حتی فکر میکنم وارن بافت گفته بود حاضر یک سل sell بصورت اپشن 5 ساله در برابر تمامی خریدها بزنه که بیت کوین این قابلیت رو نداره.همین مارس امسال در عرض چند روز از 10000 به 3700 رسید یعنی کمتر از نصف!!!

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوستان سلام ، من برای یه پول جزیی دارم برای سرمایه گذاری ، بنظرتون بیت کوین نسبت به طلا و دلار بهتره برای سرماه گذاری ؟

ارزش پول میخواهی حفظ شه تتر بخر ! نرخ ثابت است

بیت متغیر است ! در اینده ممکن است به 10هزار برسد ! زمانی که به برداشت نیاز داشتید ممکن است 5000 باشد !

ولی برای سرمایه گذاری بیت بخر ! گرچه خودم مخالف بیت هستم به علت گران بودن !

با آلت کوین ها بیشتر موافق هستم تو رقم های کم...

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
دوست عزیز ریسک نکردن خودش بزرگترین ریسکه در زندگی ادمای ترسو و یا مودبانش خیلی محتاط زیادند که هیچ وقت زندگیشون تغییری نمیکنه و همیشه رو همون حالت ارزو به دل میگذره شما تصمیم بگیر میخوای کدوم وری باشی اگر دوست داری رو همون روال که هست راضی هستی و مشکلی نداری و ارزویی بالاتر نداری خوب طلا بخر ولی اگر راضی نیستی و ارزوهای بزرگی تو زندگی داری که بهشون به این راحتی نمیرسی یا تقریبا محال میدونی رسیدن بهشون رو بیتکوین بخر شما بیتکوین بخر تا اخر دسامبر 2021 صبر کن حد اکثر و بعد بیا اینجا نظر بده اگر خوب بود نتیجه دعا به جونم کن اگر منفی بود هر چی دهنت در اومد نثار بنده کن موفق باشی

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
3-4 نفر هستن که براحتی میتونن قیمت رو بالا یا پایین کنن.و حتما شنیدین وارن بافت هم کلا سرمایه گزاری در این حوزه رو اشتباه اعلام کرده.
این یارو پیر شده دیگه بکشید بیرون ازاین !!
یارو هشتاد سال سنتی عمل کرده معلومه تو کله اش نمیگنجه دیجیتال ! چرتکه دوست داره !!

مثل این میمونه از حسن روشن بخواهید بیاد درمورد مشکلات فوتبال مدرن نظر بده ! که غالبا هم نظرات سنتی مسخره میدن !

---

نهنگ همه جا هست ! و قیمت هارا آنها مشخص میکنن !

مهم اینه این وسط توهم سود خودتو بکنی ! تو این بالا پایین رفتن قیمت ها

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بیت کوین هیچ پشتوانه ای نداره .در بالا رفتن و پایین امدنش هم هیچ عرضه و تقاضای واقعی وجود نداره.
زمانی که 18 هزار بود یک بنده خدایی (insider trader ) گفت 800$ میشه که تا 3000 تا نزدیک شد ولی نهایتنا همون 800 میشه در طی چند سال اینده.ممکنه بالا بره ولی سرمایه گزاری در این ارزها کاملا قمار هست.و حتی فکر میکنم وارن بافت گفته بود حاضر یک سل sell بصورت اپشن 5 ساله در برابر تمامی خریدها بزنه که بیت کوین این قابلیت رو نداره.همین مارس امسال در عرض چند روز از 10000 به 3700 رسید یعنی کمتر از نصف!!!
بهتر است به جای نقل و قول یک پیر فرتوت

مستند صحبت کنیم !

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/95/BitCoin-USDollar_2011-19_%28Bitstamp%2C_Mt._Gox%29.png

سال 2015 شما با 500دلار یک بیت میخریدی ! [ دلار آمریکا = 3000تومان ]

---

سال 2020 همین الان بخواهی بفروشی 8800دلار[دلار آمریکا 17500 تومان ]

17برابر !

در این بین قیمت هایی داشتیم 20هزار تا ! سال 2018 !

---

سکه سال 2015 = 1.200 تومان

سکه همین امروز : 7 تومان !

نزدیک 7 برابر !

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
دوست عزیز قمار کردن یک چیز هست سرمایه گزاری معنای دیگری دارد. پدیده شاندیز بعنوان نمونه از 200 تومان رسید به بالای 12000 تومان!!! یعنی 50 برابرم بیشتر شد. در صورتی که هیچ پشتوانه وافعی نداشت .شما خیلی چیزها رو بگیرید حتی دستمال کاغذی شاید سود سرشاری بکنید.
شایدم بدبخت شدید کما که خیلی از همین افراد بیت کوین رو در 18000 گرفتن به امید 100000 دلار یا پدیده رو 12000 خریدن به امید سود!!! هر دو گروه ضرر کردن تفریبا بدبخت شدن چون وقتی بیت بیت کوین رسید 3000 احتمالا خیلیها سکته کردن پدیده هم .......ولی تا حالا کسی از گرفتن دلار یا طلا ضرر نکرده است چون سرمایه گزاری ایمن هستند. هر چند در این قیمتهای امروز خریدن اینها خیلی توصیه نمیشود .

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوست عزیز قمار کردن یک چیز هست سرمایه گزاری معنای دیگری دارد. پدیده شاندیز بعنوان نمونه از 200 تومان رسید به بالای 12000 تومان!!! یعنی 50 برابرم بیشتر شد. در صورتی که هیچ پشتوانه وافعی نداشت .شما خیلی چیزها رو بگیرید حتی دستمال کاغذی شاید سود سرشاری بکنید.
شایدم بدبخت شدید کما که خیلی از همین افراد بیت کوین رو در 18000 گرفتن به امید 100000 دلار یا پدیده رو 12000 خریدن به امید سود!!! هر دو گروه ضرر کردن.ولی تا حالا کسی از گرفتن دلار یا طلا ضرر نکرده است چون سرمایه گزاری ایمن هستند. هر چند در این قیمتهای امروز خریدن اینها خیلی توصیه نمیشود .

کسی که دلار 20 خریده ؟ دستوری شد 10 چی ضرر نکرد؟ بعد یک سال تازه شد 17 تومان ؟

سرمایه گذاری ریسک بالا نیست کریپتو کارنسی !

سرمایه گذاری ریسک بالا همان قمار و شرط بندی و امثال این هاست ! که یا همه یا هیچ !

-----

دیدگاه شما نسبت به کریپتو کانرسی اشتباه است

بیت ارزش بیشتر از طلا دارد !

درترکیه فروشگاه فیزیکی بیت راه اندازی شده

به زودی در اروپا غربی هم چندین بانک بیت کوین راه اندازی میشود !

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
دلار دو باره به 20 میرسد بین کوین هم در اینده با خاک یکسان میشود .من زمانی که روی 18000 بود در فروم خارجی گفتم بیت هیچ ارزشی ندارد. گذر زمان همه چیز رو اثبات میکند.
در ضمن سرمایه گزارهای وال استریت فقط برای خوردن یک شام با اون پیر فرتوت حاضرن چند ملیون دلار بدن تا از مشاوره پیر فرتوت استفاده کنن!!!
موفق باشید خدا نگهدار.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دلار دو باره به 20 میرسد بین کوین هم در اینده با خاک یکسان میشود .من زمانی که روی 18000 بود در فروم خارجی گفتم بیت هیچ ارزشی ندارد. گذر زمان همه چیز رو اثبات میکند.
در ضمن سرمایه گزارهای وال استریت فقط برای خوردن یک شام با اون پیر فرتوت حاضرن چند ملیون دلار بدن تا از مشاوره پیر فرتوت استفاده کنن!!!
موفق باشید خدا نگهدار.

کسانی هستن از سال 2009 بدون هیچ مستندی میگن بیت کوین نابود میشه در آینده

اما در سال 2020 هستیم ! یک واحد 9000 !!!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
از آینده کسی خبر نداره فعلا که هر بیت کوین 9000 دلاره !!! اگر از آینده خبر داشتیم که وضعمون این نبود :دی

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
کسانی هستن از سال 2009 بدون هیچ مستندی میگن بیت کوین نابود میشه در آینده

اما در سال 2020 هستیم ! یک واحد 9000 !!!
این رو هم اضافه کنید کسی که بیت 20 هزار دلاری خرید در ایران الان که 8 هزار بفروشی از نظر ریالی هنوز رو سوده گرچه رکورد 20 هزار زده خوهد شد و همه خواهند دید این حقیقتو و کسانی که این حوزه رو جدی گرفتن باز کلی سود میکنند و پول روی پول میزارند و همچنان مخالفان بیتکوین در ته چاه ترس و فقر داد میزنند بیکوین نخرید ضرر میکنید من سود خالصمو در سعود بعدی بیت اینجا اعلام میکنم با مدرک تا ببینیم اونایی که پول گذاشتن متضضر شدن یا اونایی که فاصله گرفتن زنده باشیم تا به زودی ببینیم کی کار درستو کرده

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
این رو هم اضافه کنید کسی که بیت 20 هزار دلاری خرید در ایران الان که 8 هزار بفروشی از نظر ریالی هنوز رو سوده گرچه رکورد 20 هزار زده خوهد شد و همه خواهند دید این حقیقتو و کسانی که این حوزه رو جدی گرفتن باز کلی سود میکنند و پول روی پول میزارند و همچنان مخالفان بیتکوین در ته چاه ترس و فقر داد میزنند بیکوین نخرید ضرر میکنید من سود خالصمو در سعود بعدی بیت اینجا اعلام میکنم با مدرک تا ببینیم اونایی که پول گذاشتن متضضر شدن یا اونایی که فاصله گرفتن زنده باشیم تا به زودی ببینیم کی کار درستو کرده

دقیقا با دلار 12 خرید کردم

بازهم تو ضررم از لحاظ قیمت اون موقع

ولی نسبت به ریال حساب کردم کلی ریالی توسودم

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
شایدم بدبخت شدید کما که خیلی از همین افراد بیت کوین رو در 18000 گرفتن به امید 100000 دلار یا پدیده رو 12000 خریدن به امید سود!!! هر دو گروه ضرر کردن تفریبا بدبخت شدن چون وقتی بیت بیت کوین رسید 3000 احتمالا خیلیها سکته کردن پدیده هم .......ولی تا حالا کسی از گرفتن دلار یا طلا ضرر نکرده است چون سرمایه گزاری ایمن هستند. هر چند در این قیمتهای امروز خریدن اینها خیلی توصیه نمیشود .
البته اینجا جاش نیستش . پدیده چه ربطی به ارز دیجیتال و بیت کوین داره .
خوبه مشهدی هستی تشریف میبردی یه نگاه مینداختی پروژه پدیده رو که از خاک به کجا رسید بعدا میگفتی بدونه پشتوانه واقعی

بالا