• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوست عزیز قمار کردن یک چیز هست سرمایه گزاری معنای دیگری دارد. پدیده شاندیز بعنوان نمونه از 200 تومان رسید به بالای 12000 تومان!!! یعنی 50 برابرم بیشتر شد. در صورتی که هیچ پشتوانه وافعی نداشت .شما خیلی چیزها رو بگیرید حتی دستمال کاغذی شاید سود سرشاری بکنید.
شایدم بدبخت شدید کما که خیلی از همین افراد بیت کوین رو در 18000 گرفتن به امید 100000 دلار یا پدیده رو 12000 خریدن به امید سود!!! هر دو گروه ضرر کردن تفریبا بدبخت شدن چون وقتی بیت بیت کوین رسید 3000 احتمالا خیلیها سکته کردن پدیده هم .......ولی تا حالا کسی از گرفتن دلار یا طلا ضرر نکرده است چون سرمایه گزاری ایمن هستند. هر چند در این قیمتهای امروز خریدن اینها خیلی توصیه نمیشود .

اینکه اولین روز عضویت شما مصادف شده با اولین پستتون در این تاپیک رو به شما تبریک میگم :دی

به طور کلی وارد شدن به بازار سرمایه چه به عنوان دلال چه تریدر و چه... ریسک خودش رو داره، یه موقع شما یه موبایل میخری واسه اینکه استفاده کنی، 50% هم قیمتش بیاد پایین شاید اصلا ناراحت نشی چون نیتت استفاده کردن بوده،ولی وقتی وارد یه بازی شطرنج میشی باید انقدر بلد باشی که اگرم مات شدی تو 4 حرکت مات نشده باشی و بهت نخندن...

با بخش زیادی از پست شما موافق هستم ولی با این جمله ی شما 100% مخالفم:

ولی تا حالا کسی از گرفتن دلار یا طلا ضرر نکرده است

بیشترین سکته رو بازار بورس و دلار نصیب سرمایه گذارهاش کرده و میتونید سرچ کنید. ولی هیچکس از خرید مسکن و یا ماشین سکته نکرده، چون یه پولی داشته و باهاش رفته خونه خریده فردا روزی هم دوست داشت میتونه خرابش کنه 10 طبقه بسازه ...

و اما در مورد کریپتو، اگر همین امروز بیت کوین 100 هزار دلار هم بشه قرار نیست این رشد همینطوری ادامه داشته باشه/ اصلاح داره ریزش داره و حتی نابودی.... کسی که واردش میشه باید تمام جوانب رو در نظر بگیره و بعد اقدام کنه، ولی تکنولوژی بلاکچین فقط بیت کوین و کریپتو نیست، درس های زیادی به آدم یاد میده...

در پایان توی هر بازاری و با هر ریسکی گه وجود داره فرد باید بهترین زمان رو برای ورود و خروج انتخاب کنه + مدیریت سرمایه تا به قول شما سکته نکنه.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اینکه اولین روز عضویت شما مصادف شده با اولین پستتون در این تاپیک رو به شما تبریک میگم :دی

به طور کلی وارد شدن به بازار سرمایه چه به عنوان دلال چه تریدر و چه... ریسک خودش رو داره، یه موقع شما یه موبایل میخری واسه اینکه استفاده کنی، 50% هم قیمتش بیاد پایین شاید اصلا ناراحت نشی چون نیتت استفاده کردن بوده،ولی وقتی وارد یه بازی شطرنج میشی باید انقدر بلد باشی که اگرم مات شدی تو 4 حرکت مات نشده باشی و بهت نخندن...

بیشترین سکته رو بازار بورس و دلار نصیب سرمایه گذارهاش کرده و میتونید سرچ کنید. ولی هیچکس از خرید مسکن و یا ماشین سکته نکرده، چون یه پولی داشته و باهاش رفته خونه خریده فردا روزی هم دوست داشت میتونه خرابش کنه 10 طبقه بسازه ...

و اما در مورد کریپتو، اگر همین امروز بیت کوین 100 هزار دلار هم بشه قرار نیست این رشد همینطوری ادامه داشته باشه/ اصلاح داره ریزش داره و حتی نابودی.... کسی که واردش میشه باید تمام جوانب رو در نظر بگیره و بعد اقدام کنه، ولی تکنولوژی بلاکچین فقط بیت کوین و کریپتو نیست، درس های زیادی به آدم یاد میده...

در پایان توی هر بازاری و با هر ریسکی گه وجود داره فرد باید بهترین زمان رو برای ورود و خروج انتخاب کنه + مدیریت سرمایه تا به قول شما سکته نکنه.
افرین دقیقا باید زمان مناسب ورود و خروج کنی خیلی میگن بورس حبابه میترکه درسته ولی اونایی که زمان مناسب ورود کردن و حالام خروج کردن چی اونا سودشو کردن قرار نیست ضرر کنند بله بیتکوینم ممکنه 5 سال دیگه یا 3 سال دیگه یا 10 سال دیگه نابود بشه یا شایدم هیچوقت فقط مهمه کی وارد بشی و تشخیص ورود بدی و کی خارج بشی با سود تپل بقیش مهم نیست اونی که بلد نباشه اینو که همیشه بازندست خوب و یا اصلا نباید ورود بزنه کسی که کاربلد نیست و نمیدونه زمان ورود کیه خوب میبازه یا زمان خروج

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72

دوست عزیز دلیل پست من اینجا چون دیدم تاپیک بالا بود و کسی سوال پرسیده بود .من بالای 12 سال سابفه ترید بورس نزدک و S&p , و داوجنز امریکاو همچنین شاخصهای اروپا و کراسهای یورو/دلار و ...را دارم. ایدی شما برای من اشناست در انجمن اتو تریدینگ امیر بابک که چند سال پیش بسته شد نمیدانم !
این بیت کوین و ... هیچ پشتوانه ای ندارد در معاملات .یه عده کلاهبردار پشت این ارز هستن که به راحتی بالا یا پایین میاورن قیمت را. این مثل قیمت شاخصهای بورس یا مثلا Eur/usd نیست که نیاز به چند ملیارد دلار برای جابه جایی چند درصدی باشد. با مبالغ چند صد ملیون دلاری من شنیدم براحتی میتونن کراش flash crash کنن اینو! شما با این مبلغ یک ارز یا شاخصو یک درصدم نمیتونین جابه جا کنین.یه عده کلاهبردار برای پولشویی و کشورهای تحریم شده مثل کره شمالی دارن استفاده میکنن.بعنوان نمونه کیم یون اون حدود 669 ملیون دلار بیت کوین دارد که همین چند وقت پیش که گمانه زنی مرگ وی بود احتمال ریزش سنگین این ارز میرفت. در هر صورت خودانید .کسی مفاهیم پستهای من را میفهمد که چند سال سابقه ترید در بازارهای مالی خارجی را داشته باشد.
در ضمن قیمت دلار از زمان ناصرالدین شاه تا حالا افزایشی بوده!!!!
در مورد بورس ایران بله صد در صد موافقم دیر یا زود خیلی ها رو بدبخت میکنه چون یک ریزش سنگین خواهد داشت.
بورس یک سرمایه گزاری پر ریسک هست. دلار و طلا یک سرمایه گزاری ایمن هست . و بیت کوین و پدیده و....فیک هستن چون عرضه و تقاضا واقعی وجود ندارد .همین فردا اراده کنن میتونن ارزش بیت را به 100 دلار برسانن و پدیده هم که راحت جمع شد یک تیکه کاغذ بی ارزش چند سال ملت را دوندن تا وارد بورس شده!!! همچین غلطی رو عمرا در شاخص داوجنز امریکا بتونن بکنن یا دلارو ارزشش را مثلا در چند روز نصف کنن(اگر حتی 20 درصد ارزش دلار بخاد کم شه در یک ماه در امریکا انقلاب میشود!!!!!!. .همچین حرکاتی در بازارهای واقعی وجود ندارد. در همین ماه مارس ارزش بیت در چند روز کمتر از نصف شد احتمالا خیلیها سکته کردن .حالا شما میخای قمار کنی شاید به 20000 هم ببرن بعد برگرده به 800 اون رو من اطلاعات ندارم.!!!!!!!!!!!!!!
من زیاد تمایل به بحث ندارم چون درک این مطالب نیازمند چند سال تجربه در بازارهای مالی خارجی دارد و این فروم اصلا جای این بحثهای
نخصصی نیست. اینجا نفر اول دنیا را پیر فرتوت میدانن!!!!این شخص هم اکنون در این سن روزی 6-تا 8 ساعت مطالعه در زمینه بازارهای مالی دارد
که عمرا جوانترینهای ایران همچین مطالعاتی داشته باشن! و گفتم هزینه یک شام با این شخص بالای ملیون دلار هست.
اینکه در کوتاه مدت بخرید یا بفروشید بحث دیگری هست. چون جواب من به شخصی بود که میخاست ارزش پولش حفظ شود.!!!!
موفق باشید

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
دوست عزیز دلیل پست من اینجا چون دیدم تاپیک بالا بود و کسی سوال پرسیده بود .من بالای 12 سال سابفه ترید بورس نزدک و S&p , و داوجنز امریکاو همچنین شاخصهای اروپا و کراسهای یورو/دلار و ...را دارم.

من منکر دانش و سابقه ی شما نشدم. ولی اطلاعات شما در مورد بیت کوین و کریپتو کامل نیست/ اینکه بیت کوین روزی روزگاری نیست و نابود میشود ( شاید هم نشود) ما رو نباید از سودی که این بازار میده دور کنه.

ایدی شما برای من اشناست در انجمن اتو تریدینگ امیر بابک که چند سال پیش بسته شد نمیدانم !

بعععععله... البته اونجا فکر کنم با آیدی دیگه ای فعال بودم و دوست های خوبی هم پیدا کردم... این بنده خدا هم که اسمش رو بردی غیبتش نباشه میخواست فارکس رو تو ایران آزاد کنه.. بگذریم..

این بیت کوین و ... هیچ پشتوانه ای ندارد

پشتوانش مردم و علاقمندان به حوزه ی کریپتو و بلاکچین هستند.

در معاملات .یه عده کلاهبردار پشت این ارز هستن که به راحتی بالا یا پایین میاورن قیمت را.

فقط توی کریپتو اینطوری هست؟ :دی یا جاهای دیگه هم همینطوریه؟

این مثل قیمت شاخصهای بورس یا مثلا Eur/usd نیست که نیاز به چند ملیارد دلار برای جابه جایی چند درصدی باشد.

شما که فارکس کار میکنید، اونجا دست کاری نمیشه؟ بروکر اذیت نمیکنه؟ کلاهبرداری نمیکنه؟ اسکم نمیکنه؟ بلاک نمیکنه و....

با مبالغ چند صد ملیون دلاری من شنیدم براحتی میتونن کراش flash crash کنن اینو!

درسته/ ولی تریدر باید حواسش باشه.

شما با این مبلغ یک ارز یا شاخصو یک درصدم نمیتونین جابه جا کنین.یه عده کلاهبردار برای پولشویی و کشورهای تحریم شده مثل کره شمالی دارن استفاده میکنن.

اگه یه نفر با چاقو زد آدم کشت دلیل نمیشه فروش چاقو متوقف بشه/ تازه تو آمریکا اسلحه هم مجازه :دی

بعنوان نمونه کیم یون اون حدود 669 ملیون دلار بیت کوین دارد که همین چند وقت پیش که گمانه زنی مرگ وی بود احتمال ریزش سنگین این ارز میرفت.

سندی دال بر این موضوع هست؟ هر چند داشته باشه هم مهم نیست.. بازار ریزش های سنگینی رو تجربه کرده + صعود های بیشتر

در ضمن قیمت دلار از زمان ناصرالدین شاه تا حالا افزایشی بوده!!!!

بحث من سر سکته بود نه ناصرالدین شاه :دی

یه نمونش:

کد:
https://www.khabarfoori.com/detail/616867/%D8%B3%D9%82%D9%88%D8%B7-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D9%88-%D8%B7%D9%84%D8%A7-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D8%B7%D8%B9%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-598---%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%AB%D8%B1%D9%88%D8%AA%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%86-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%9F

دلار یک سرمایه گزاری ایمن هست

سال 1392 تا 1396 اگر شما دلار میخریدی بیشتر سود میکردی یا بیت کوین؟ :دی یا بهتر بگم تو این 4 سال چقدر سود کردن کسانی که دلار داشتن؟

همچین غلطی رو عمرا در شاخص داوجنز امریکا بتونن بکنن یا دلارو ارزشش را مثلا در چند روز نصف کنن.

حالا ما که آمریکا نیستیم باید با نون پنیر سبزی بسازیم :دی
.حالا شما میخای قمار کنی شاید به 20000 هم ببرن بعد برگرده به 800 اون رو من اطلاعات ندارم.!!!!!!!!!!!!!!

فارکس شما قمار نیست؟ داوجونز شما قمار نیست؟ نفت زیر 1 سنتی قمار نیست؟

من زیاد تمایل به بحث ندارم چون درک این مطالب نیازمند چند سال تجربه در بازارهای مالی خارجی دارد و این فروم اصلا جای این بحثهای
نخصصی نیست. اینجا نفر اول دنیا را پیر فرتوت میدانن!!!!این شخص هم اکنون در این سن روزی 6-تا 8 ساعت مطالعه در زمینه بازارهای مالی دارد
که عمرا جوانترینهای ایران همچین مطالعاتی داشته باشن! و گفتم هزینه یک شام با این شخص بالای ملیون دلار هست.
اینکه در کوتاه مدت بخرید یا بفروشید بحث دیگری هست. چون جواب من به شخصی بود که میخاست ارزش پولش حفظ شود.!!!!

بحث کلی من اینه که در هر بازاری که فعالیت داریم نباید تعصب و غیرت داشته باشیم نسبت بهش/ همین. هر کسی تو هر بازاری که بلده بره کار کنه به من ربطی نداره/ من خودم هیچوقت تو بورس ایران نبودم اما وقتی میبینم سهام پشمک حاج عبدالله که پول کارگراش رو هم نمیده 10 برابر شده میفهمم که اوضاع خیطه ( شایدم خیته ) :دی... تو همون فارکس خودتون هم 90% معمولا بازنده هستند و فقط آی بی ها پول خوبی زدن به جیب.

سلامت باشید

Captive

لایک‌ها
16,664
اینم بگم که بازار کریپتو به خیلی ها داره سود میرسونه بر خلاف بازارهای دیگه:

1. به ماینر ها
2. تریدر ها
3. نهنگ ها
4. کشورهای مورد تحریم ( چه ظالمانه چه .. )
5.به کسانی که دستگاه های ماینینگ میفروشن
6. به کسانی که دوست ندارن ارز فیزیکی خرید و فروش کنن ( استیبل کوین ) ...
7. به کیم ج.ن اون :دی ( به قول شما )
8. به مارکت های کریپتو
.9 به صراف ها
و خیلی های دیگه...

در ضمن شما میتونید از ریزش بیت کوین هم سود کنید (Short position)دلیلی نداره که همیشه صعود بیت به شما سود بده.

Captive

لایک‌ها
16,664
در مورد معنی قمار هم خب معانی و تفسیرهای مختلفی داره، اگر به بیت کوین به عنوان یک کالا نگاه کنیم که هر لحظه قیمتش بالا پایین میشه دیگه معنی قمار نمیده ( به نظر من )، امروز روز شما یه خونه میخری 1 میلیارد فردا جنگ میشه 10 میلیون هم مثلا شاید ازت نخرن.. یا شما با پرایدت میری مسافرت در واقع داری قمار میکنی چون امکان داره جون خودت و عزیزانت رو از دست بدی...

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
من منکر دانش و سابقه ی شما نشدم. ولی اطلاعات شما در مورد بیت کوین و کریپتو کامل نیست/ اینکه بیت کوین روزی روزگاری نیست و نابود میشود ( شاید هم نشود) ما رو نباید از سودی که این بازار میده دور کنه.

بعععععله... البته اونجا فکر کنم با آیدی دیگه ای فعال بودم و دوست های خوبی هم پیدا کردم... این بنده خدا هم که اسمش رو بردی غیبتش نباشه میخواست فارکس رو تو ایران آزاد کنه.. بگذریم..

پشتوانش مردم و علاقمندان به حوزه ی کریپتو و بلاکچین هستند.

فقط توی کریپتو اینطوری هست؟ :دی یا جاهای دیگه هم همینطوریه؟

شما که فارکس کار میکنید، اونجا دست کاری نمیشه؟ بروکر اذیت نمیکنه؟ کلاهبرداری نمیکنه؟ اسکم نمیکنه؟ بلاک نمیکنه و....

درسته/ ولی تریدر باید حواسش باشه.

اگه یه نفر با چاقو زد آدم کشت دلیل نمیشه فروش چاقو متوقف بشه/ تازه تو آمریکا اسلحه هم مجازه :دی

سندی دال بر این موضوع هست؟ هر چند داشته باشه هم مهم نیست.. بازار ریزش های سنگینی رو تجربه کرده + صعود های بیشتر

بحث من سر سکته بود نه ناصرالدین شاه :دی

یه نمونش:

کد:
https://www.khabarfoori.com/detail/616867/%D8%B3%D9%82%D9%88%D8%B7-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D9%88-%D8%B7%D9%84%D8%A7-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D8%B7%D8%B9%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-598---%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%AB%D8%B1%D9%88%D8%AA%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%86-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%9F

سال 1392 تا 1396 اگر شما دلار میخریدی بیشتر سود میکردی یا بیت کوین؟ :دی یا بهتر بگم تو این 4 سال چقدر سود کردن کسانی که دلار داشتن؟

حالا ما که آمریکا نیستیم باید با نون پنیر سبزی بسازیم :دی

فارکس شما قمار نیست؟ داوجونز شما قمار نیست؟ نفت زیر 1 سنتی قمار نیست؟

بحث کلی من اینه که در هر بازاری که فعالیت داریم نباید تعصب و غیرت داشته باشیم نسبت بهش/ همین. هر کسی تو هر بازاری که بلده بره کار کنه به من ربطی نداره/ من خودم هیچوقت تو بورس ایران نبودم اما وقتی میبینم سهام پشمک حاج عبدالله که پول کارگراش رو هم نمیده 10 برابر شده میفهمم که اوضاع خیطه ( شایدم خیته ) :دی... تو همون فارکس خودتون هم 90% معمولا بازنده هستند و فقط آی بی ها پول خوبی زدن به جیب.

سلامت باشید

شما با لوریج یک به یک ترید کن بعد ببین ضرر میکنی در فارکس.
ولی با همین لوریج یک به یک بیت میخرید تو مارس بالای 50 درصد ضرر میکردی.
این یعنی عرضه و تفاضا وجود ندارد .ربطی به بروکر هم ندارد.بحث چیز دیگری هست .
کامنت من در جواب کسی بود که میخاست ارزش پولش حفظ شود که قطعا قمار بزرگی هست .چون احتمال دارد فردا نصف شود یا بقول شما دوبرابر شود.
حالا در اینده مشخصتر میشود .فعلا که ماینرها هم اکثرا بدبخت شدن اگر هزینه دستگاه دادن.چون عرضه نصف شده.وقیمت ثابت. خبرهای خوب بعدی را در اینده میبینیم.دی
زمانی که 15-18 بود تو فروم خارجی گفتم .گفتن 100000 میشه خخخخ
اونا که بدبخت شدن. چون تا 3 پایین اومد. امیدوارم شما درست بگی بقیه سود کنن دی

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
در مورد معنی قمار هم خب معانی و تفسیرهای مختلفی داره، اگر به بیت کوین به عنوان یک کالا نگاه کنیم که هر لحظه قیمتش بالا پایین میشه دیگه معنی قمار نمیده ( به نظر من )، امروز روز شما یه خونه میخری 1 میلیارد فردا جنگ میشه 10 میلیون هم مثلا شاید ازت نخرن.. یا شما با پرایدت میری مسافرت در واقع داری قمار میکنی چون امکان داره جون خودت و عزیزانت رو از دست بدی...
قمار یعنی یک شخصی بزنه بسرش فیمت نصف کنه فردا ببره دوبله کنه. تو هیچ بازار واقعی همچین کاری از یک شخص برنمیاد .اگر میاد بله اسمش از نظر من قمار هست. تو بورس یا دلار هزاران اردر عرضه و تقاضا اجرا میشود با مبالغ چند ملیارد دلار تا چند درصد یک شاخص جابه جا شود نه که من امروز حال کنم ارزش بیت رو نصف کنم فردا ببرم دوبرابر کنم .

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
کل حرفهای من بکنار واقعا اگر در دانش و علم وارن بافت شک داری اصلا بحث کردن در این زمینه اشتباه محض هست.چون کل علم و تجربه 12 ساله من در حد یک به 100000 این شخص هم نیست. این چیزا رو فقط برای فهم بهتر گفتم. مگرنه یک کلمه از این شخص کافی هست.

Captive

لایک‌ها
16,664
شما با لوریج یک به یک ترید کن بعد ببین ضرر میکنی در فارکس.
ولی با همین لوریج یک به یک بیت میخرید تو مارس بالای 50 درصد ضرر میکردی.
این یعنی عرضه و تفاضا وجود ندارد .ربطی به بروکر هم ندارد.بحث چیز دیگری هست .

اگر هزینه دستگاه دادن.چون عرضه نصف شده.وقیمت ثابت. خبرهای خوب بعدی را در اینده میبینیم.دی
زمانی که 15-18 بود تو فروم خارجی گفتم .گفتن 100000 میشه خخخ
اونا که بدبخت شدن. چون تا 3 پایین اومد. امیدوارم شما درست بگی بقیه سود کنن دی

من اصلا با اهرم کاری ندارم، من هودل کار هستم و بعضی مواقع دیلی ترید انجام میدم... اصلا لانگ و شورت قبول ندارم چون قماره...

کامنت من در جواب کسی بود که میخاست ارزش پولش حفظ شود که قطعا قمار بزرگی هست .چون احتمال دارد فردا نصف شود یا بقول شما دوبرابر شود.

اگر کسی هدفش حفظ ارزش پول باشه کریپتو اومدن اشتباه هست/ من پست شما رو به خاطر متن زیر نقل قول کردم:

بین کوین هم در اینده با خاک یکسان میشود .من زمانی که روی 18000 بود در فروم خارجی گفتم بیت هیچ ارزشی ندارد.

اینکه صد سال دیگه چی میشه مهم نیست / مهم همین امشب هست که در طول صحبت من و شما بیت 400 دلار رفت بالا.

حالا در اینده مشخصتر میشود .فعلا که ماینرها هم اکثرا بدبخت شدن

ماینر ها چند دسته هستند... اگر همه بدبخت شده بودن دیگه هیچ تراکنشی کانفرم نمیشد عزیز.

زمانی که 15-18 بود تو فروم خارجی گفتم .گفتن 100000 میشه خخخ

شما به من بگو فردا چی میشه؟ پس فردا چی میشه؟ سال بعد همین موقع ها چی میشه؟ اینکه حوالمون بدی به آینده که نمیشه :دی

جالبه بدونی ایرانی هایی که روی 18-19 هزار دلار هم بیت خریدن از لحاظ ریالی همچنان توی سود هستند اونم سود 2 برابری :دی

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
قمار یعنی یک شخصی بزنه بسرش فیمت نصف کنه فردا ببره دوبله کنه. تو هیچ بازار واقعی همچین کاری از یک شخص برنمیاد .اگر میاد بله اسمش از نظر من قمار هست. تو بورس یا دلار هزاران اردر عرضه و تقاضا اجرا میشود با مبالغ چند ملیارد دلار تا چند درصد یک شاخص جابه جا شود نه که من امروز حال کنم ارزش بیت رو نصف کنم فردا ببرم دوبرابر کنم .

من قبول کردم و دارم که بازار دستکاری میشه ولی اینطوری هم دیگه نیست که ننه ی صمد امشب با پسرش دعواش بشه قیمتارو ببره بالا یا پایین....

ارزش بورس باید طبق تحلیل بنیادی و تکنیکال جلو بره/ اگر این موضوع رو قبول داری و میگی بورس ایران اینطوریه که من دیگه حرفی ندارم.

Captive

لایک‌ها
16,664
کل حرفهای من بکنار واقعا اگر در دانش و علم وارن بافت شک داری اصلا بحث کردن در این زمینه اشتباه محض هست.چون کل علم و تجربه 12 ساله من در حد یک به 100000 این شخص هم نیست. این چیزا رو فقط برای فهم بهتر گفتم. مگرنه یک کلمه از این شخص کافی هست.

بلا نسبت شما این وارن بافت هم شده نقل مجلس.. تو مغازه کبوتر فروشی هم میریم سخنان ایشون رو نقل قول میکنن...

جالبه بدونی وارن بافت 1 بیت از جاستین سان هدیه گرفت و توئیت کرد که اون یک بیت رو سل کرده و جاستین از طریق والتی که داشت و تراکنش ها ثابت کرد که دروغ گفته و هنوز بیت داخل حسابش هست.

پ.ن: من همیشه از منم منم کردن بدم میومده و اگر با کسی بحث میکنم صرفا جهت تبادل نظر و کسب اطلاعات بیشتر هست...

MOHAMMAD.66.110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
بلا نسبت شما این وارن بافت هم شده نقل مجلس.. تو مغازه کبوتر فروشی هم میریم سخنان ایشون رو نقل قول میکنن...

جالبه بدونی وارن بافت 1 بیت از جاستین سان هدیه گرفت و توئیت کرد که اون یک بیت رو سل کرده و جاستین از طریق والتی که داشت و تراکنش ها ثابت کرد که دروغ گفته و هنوز بیت داخل حسابش هست.

پ.ن: من همیشه از منم منم کردن بدم میومده و اگر با کسی بحث میکنم صرفا جهت تبادل نظر و کسب اطلاعات بیشتر هست...
"Cryptocurrencies basically have no value and they don’t produce anything," Buffett, the world's third richest person with a net worth of around $90 billion, told CNBC’s Squawk Box.

“In terms of value: zero. I don’t have any cryptocurrency and I never will," Buffett said, speaking after the release of his annual letter to Berkshire Hathaway shareholders and adding he has finally ditched his flip phone for an iPhone but he only uses for calls.
اون بالا دقیقا گفته بافت که هیچ ارزشی کریپتو کرنسی ندارند و هیچ وقت حاضر به سرمایه گزاری در این حوضه نیستم. احتمالا انگلیسی تون خوب باشه.
دقیقا ننه ی صمد امشب با پسرش دعواش بشه قیمتارو ببره بالا این در بیت ممکن هست. اگر معنی این جمله رو درک کردید منظور من رو از فیک بودن بیتکوین میفهمید چون عرضه و تقاضا وجود ندارد با یک اردر چند صد ملیونن دلاری میشه ارزش این بیت رو نصف کرد که در هیچ بازار حقیقی وجود ندارد. این اردر در ارزی مثل یورو به دلار حتی یک درصد هم توان جابه جایی ندارد.حالا بماند چه کسانی و چگونه اینکارو میکنن!!!
در هرصورت من واقعا ادامه این بحث رو بی فایده میدونم. همون یک جمله وارن بافت کافی هست.
در مورد سود کوتاه مدت هم بحثی ندارم چون خیلی ها رو میشناسم تو همین پوکر درامد بالایی دارند. ولی در هر صورت قمار هست و برای حفظ ارزش پول بسیار پر ریسک هست

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
"Cryptocurrencies basically have no value and they don’t produce anything," Buffett, the world's third richest person with a net worth of around $90 billion, told CNBC’s Squawk Box.

“In terms of value: zero. I don’t have any cryptocurrency and I never will," Buffett said, speaking after the release of his annual letter to Berkshire Hathaway shareholders and adding he has finally ditched his flip phone for an iPhone but he only uses for calls.
اون بالا دقیقا گفته بافت احتمالا انگلیسی تون خوب باشه.
دقیقا ننه ی صمد امشب با پسرش دعواش بشه قیمتارو ببره بالا این در بیت ممکن هست. اگر معنی این جمله رو درک کردید منظور من رو از فیک بودن بیتکوین میفهمید چون عرضه و تقاضا وجود ندارد با یک اردر چند صد ملیونن دلاری میشه ارزش این بیت رو نصف کرد که در هیچ بازار حقیقی وجود ندارد. این اردر در ارزی مثل یورو به دلار حتی یک درصد هم توان جابه جایی ندارد.
در هرصورت من واقعا ادامه این بحث رو بی فایده میدونم. همون یک جمله بافت کافی هست.

ما چاکر بافت هم هستیم مَرد خودش ... ولی عجب شامی با جاستین سان زد بر بدن کلی هزینه رو دستش گذاشت ...

ممنون از شما بابت شرکت در بحث.

شب خوبی داشته باشید

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

خط اول جالب بود !

Captive

لایک‌ها
16,664
بیت هیچ وقت قمار نیست ! سرمایه گذاری هست

کلا قمار رو هر کسی یه جوری معنی میکنه که شاید یه جورایی به نفع خودش باشه :دی، ولی به نظر من هر عملی که بیشتر بر پایه ی شانس و اقبال باشه قماره حالا دیگه فرقی نداره چه کاری باشه.

در مورد کریپتو هم قدیم خرید بود و فروش، الان بحث لوریج هست فیوچرز هست که متاسفانه به ضرر کریپتو هم شده چون صرافی ها بازار رو دستکاری میکنن تا بتونن از طریق لیکوئید کردن پول خوبی به جیب بزنن...

خب یه عده مالشون مفته میرن به این سمت به ما ربطی نداره، ولی کسی که عاقل باشه مدیریت سرمایه میکنه به موقع پوزیشن میگیره و میبنده.. حالا این وسط شاید چند بار هم اشتباه کنه و باعث ضرر بشه...

بیت از زمانی که اومده ریزش 98% ی رو هم تجربه کرده ولی باز رفته بالا و سقف رو زده :دی همه جای دنیا دستکاری میشه یه جا بیشتر یه جا کمتر، تریدر باید انقدر مطالعه و تحقیق کنه که بتونه حرکت بعدی نهنگ ها رو تشخیص بده.

شما توی شطرنج حتی شاید وزیرت رو هم قربانی کنی برای اینکه به هدفت برسی ( مات کردن ) اینجا هم همینه و شما هم مطمئن باش که این مارکت برای خیلی ها ضرر داره و تمام تلاششون رو میکنن که نابودش کنن.. حالا اینکه بتونن یا نه رو نمیشه به طور قطع گفت.

Captive

لایک‌ها
16,664
من بیش از 20 نفر از دوستام از 1 سال قبل ازم پرسیدن برم تو بورس به همشون گفتم نه، 14-15 تاشون رفتن همشونم تا الان تو سود هستند، هیچوقت بهشون نگفتم اگه رفتید نه من و نه شما :D به نظرشون احترام میذارم ولی دلیل نمیشه اینکار درست باشه چون هیچگونه اطلاعی در این مورد نداشتند و ورود کردن.. کریپتو هم همینطوره فقط به 2 نفر گفتم یکیشون مهندس کامپیوتر هست و مسلط به 2 زبان خارجی یکیشونم برنامه نویس هست بهشونم گفتم مسئولیت تمام کارا با خودتونه...

میدونم اگر حرکتی زدن قبلش در موردش فکر و تحقیق کردن، ولی دوستی هم داشتم گفت واسم بیت بخر گفتم تا نری کل مطالب سایت ******* رو نخونی واست نمیخرم... بعدم ازش امتحان شفاهی گرفتم بلد نبود واسش نخریدم :D

اینجوری نیست که ما چشمامون رو ببندیم بگیم همه ی بازارهای سرمایه بدن و کریپتو خوبه... هرکسی به روش خودش میتونه کسب درآمد کنه.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
کلا قمار رو هر کسی یه جوری معنی میکنه که شاید یه جورایی به نفع خودش باشه :دی، ولی به نظر من هر عملی که بیشتر بر پایه ی شانس و اقبال باشه قماره حالا دیگه فرقی نداره چه کاری باشه.

در مورد کریپتو هم قدیم خرید بود و فروش، الان بحث لوریج هست فیوچرز هست که متاسفانه به ضرر کریپتو هم شده چون صرافی ها بازار رو دستکاری میکنن تا بتونن از طریق لیکوئید کردن پول خوبی به جیب بزنن...

خب یه عده مالشون مفته میرن به این سمت به ما ربطی نداره، ولی کسی که عاقل باشه مدیریت سرمایه میکنه به موقع پوزیشن میگیره و میبنده.. حالا این وسط شاید چند بار هم اشتباه کنه و باعث ضرر بشه...

بیت از زمانی که اومده ریزش 98% ی رو هم تجربه کرده ولی باز رفته بالا و سقف رو زده :دی همه جای دنیا دستکاری میشه یه جا بیشتر یه جا کمتر، تریدر باید انقدر مطالعه و تحقیق کنه که بتونه حرکت بعدی نهنگ ها رو تشخیص بده.

شما توی شطرنج حتی شاید وزیرت رو هم قربانی کنی برای اینکه به هدفت برسی ( مات کردن ) اینجا هم همینه و شما هم مطمئن باش که این مارکت برای خیلی ها ضرر داره و تمام تلاششون رو میکنن که نابودش کنن.. حالا اینکه بتونن یا نه رو نمیشه به طور قطع گفت.

این که بیل گیتز و ایلان ماسک با یک توییت بازار بهم میریزن ...

مصداق دستکاری بازار نیست؟

توییتر شده محل بالابردن و پایین اوردن ارزش سهام های بازار مورد علاقه ( وارن بافت ) lol

Captive

لایک‌ها
16,664
این که بیل گیتز و ایلان ماسک با یک توییت بازار بهم میریزن ...

مصداق دستکاری بازار نیست؟

توییتر شده محل بالابردن و پایین اوردن ارزش سهام های بازار مورد علاقه ( وارن بافت ) lol

همه جا دستکاری هست، ترامپ با یه توئیت کل بازار سهام رو + کرد تازه بعد هم معلوم شد دروغ گفته : ) )))) ، هر کسی به فکر منافع خودش هست مطمئنا کسی که بیت روی 1$ خرید نزده چون عقلش نمیرسیده الان نمیاد بگه بیت خوبه، میگه کلاهبرداری هست.. یا مثلا اون شخصی که روی 8$ سل کرده تا آخر عمر چارت نشونت میده میگه ریزشی هست ...

کسی که تو بورس ایران نرفته و سود 10 برابری رو : )))))) از دست داده صبح تا شب میگه حبابه ... تعریف نمیکنه که... ولی اون کسی که منطقی هست میگه من وارد کریپتو نشدم ولی آینده ی روشنی داره ( بر فرض مثال )

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
همه جا دستکاری هست، ترامپ با یه توئیت کل بازار سهام رو + کرد تازه بعد هم معلوم شد دروغ گفته : ) )))) ، هر کسی به فکر منافع خودش هست مطمئنا کسی که بیت روی 1$ خرید نزده چون عقلش نمیرسیده الان نمیاد بگه بیت خوبه، میگه کلاهبرداری هست.. یا مثلا اون شخصی که روی 8$ سل کرده تا آخر عمر چارت نشونت میده میگه ریزشی هست ...

کسی که تو بورس ایران نرفته و سود 10 برابری رو : )))))) از دست داده صبح تا شب میگه حبابه ... تعریف نمیکنه که... ولی اون کسی که منطقی هست میگه من وارد کریپتو نشدم ولی آینده ی روشنی داره ( بر فرض مثال )

کار همیشگی شون هست ! بیل گیتز نعشه باز هم بدهی به بار میاره ! با یک توییت جبران میکنه ضرر رو !!

بعد علاقه مندان به وارن بافت این را مصداق بارز دست کاری نمیدانند؟

بالا