• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
GAS.JPG
تو این اوضاع اقتصادی اینم دردسری شده واسه ما :rolleyes: دو ماهه یه توکنی رو فرستادم هنوز نرسیده !
از اون طرف واسه یه توکن ـــی که نهایت 30 دلار میخوام بفروشم نزدیک 9 دلار باید فی بدم ! :confused:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
دوستان به نظر امسال سال التکوینا هست خوب تونستن حرکت کنند و خیلیاشون جلوتر از بیتکوین بودن
با توجه به هاوینگ و دقیقا 3 ماه بعد از هاوینگ ک انتظار میرفت اثر خودشو بزاره که بیت بالای 10 هزار بره و خلاف انتظارم عمل نکرد
پیشبینی شخصی بنده حرکت مثبت و اروم بیتکوین امسال به صورت سعودی و اروم اروم به سمت بالای 15 هزار دلار انجام میشه همینجور بالای پایین بالا پایین به نفع گاوها 2-1 پیش میره و بین 15 تا 20 هزار دلارو احتمالا میبینه امسال و سال جدید هم همچنان مثبت و به نظرم کلا وارد بازار مثبت بیتکوین حدودا به مدت 1 الی یکو نیم سال میشیم که بترکون بزرگی در راهه که قدیمیا مطمعنا منتظر اون سعود اصلی هستند .

با در نظر نگرفتن اتفاقات غیر قابل پیشبینی مثل کرونا که پارسال بود و غیر قابل پیشبینی و ازین نوع اتفاقات بیتکوین احتمال برگشت به 8 هزار و 6 هزار و 5 هزار رو دیگه نداره یعنی خیلی کمه چون هیچ چیز به هر حال 100 درصد نیست ولی سرمایه گذار احتمالات و درصد بالا رو همیشه در نظر میگیره و احتمال برگشت بیت زیر 9 الی 10 هزار خیلی خیلی کمه .
احتمالا تا اخر 2021 بیت از نظر شخصی من بین 50 الی 300 هزار دلارو میبینه و تا اون قیمت جا داره که پامپ بشه و بعد باز ریزش اروم و رفتن تو کما برای هاوینگ بعدی
پیشبینی شخصی بود با استفاده از تجربیات خودم از 2014 یه 2017 دیگه در راهه به نظر من در 2021

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دوستان به نظر امسال سال التکوینا هست خوب تونستن حرکت کنند و خیلیاشون جلوتر از بیتکوین بودن
با توجه به هاوینگ و دقیقا 3 ماه بعد از هاوینگ ک انتظار میرفت اثر خودشو بزاره که بیت بالای 10 هزار بره و خلاف انتظارم عمل نکرد
پیشبینی شخصی بنده حرکت مثبت و اروم بیتکوین امسال به صورت سعودی و اروم اروم به سمت بالای 15 هزار دلار انجام میشه همینجور بالای پایین بالا پایین به نفع گاوها 2-1 پیش میره و بین 15 تا 20 هزار دلارو احتمالا میبینه امسال و سال جدید هم همچنان مثبت و به نظرم کلا وارد بازار مثبت بیتکوین حدودا به مدت 1 الی یکو نیم سال میشیم که بترکون بزرگی در راهه که قدیمیا مطمعنا منتظر اون سعود اصلی هستند .

با در نظر نگرفتن اتفاقات غیر قابل پیشبینی مثل کرونا که پارسال بود و غیر قابل پیشبینی و ازین نوع اتفاقات بیتکوین احتمال برگشت به 8 هزار و 6 هزار و 5 هزار رو دیگه نداره یعنی خیلی کمه چون هیچ چیز به هر حال 100 درصد نیست ولی سرمایه گذار احتمالات و درصد بالا رو همیشه در نظر میگیره و احتمال برگشت بیت زیر 9 الی 10 هزار خیلی خیلی کمه .
احتمالا تا اخر 2021 بیت از نظر شخصی من بین 50 الی 300 هزار دلارو میبینه و تا اون قیمت جا داره که پامپ بشه و بعد باز ریزش اروم و رفتن تو کما برای هاوینگ بعدی
پیشبینی شخصی بود با استفاده از تجربیات خودم از 2014 یه 2017 دیگه در راهه به نظر من در 2021
بیت کوین تا آخر سال ۲۰۲۰ احتمالا نزدیکای ۲۰ هزار دلار میشه
ولی اعدادی که برای ۲۰۲۱ گفتین فضاییه
من خودم از ۴ سال پیش رو پورتفوم بیت کوین و اتریوم دارم
البته رو لجر
با کلیات صحبتتون موافقم که حالا حالاها حرکت اروم صعودی داریم

h.a.m.i.d...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
دوستان من برای ورود به بایننس و کیف پول موبایلم مشکل دارم
میخوام هنگام ورود ای پی ایران نباشه با توجه به تحریم

شما چطوری این مشکل را حل کردید؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
سلام
دوستان من برای ورود به بایننس و کیف پول موبایلم مشکل دارم
میخوام هنگام ورود ای پی ایران نباشه با توجه به تحریم

شما چطوری این مشکل را حل کردید؟

اگر موجودی اکانت ـــتون پایینه :
با وی پی ان ـــی که آی پی ـــش ثابت باشه

اگر موجودی اکانت ــتون بالا ست :
تهیه Vps ویندوز

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستان اینجا کسی هستش که با ربات ترید بکنه ؟

مثلا ربات بندازه روی بایننس یا هر صرافی دیگه ؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
ضمنا دوستان به نظر من میتوننید با یه لیکویید پایین زیر 40 دلار برای لایتکوین بدون استاپ میتونید یه پوزیشن برای لایتکوین بگیرید و ولش کنید چون امکان دوبل شدن لایت خیلی زیاده تو همین یکی دو ماه و اگر تو بیتمیکس بتونید ببندید راحت ضریب 33 رو میگیرید یعنیاگر 1 میلیون ساتوشی بتونید ببندید روی لایتکوین
دو برابر که بشه شما 2 میلیون ساتوشی دارید و وقتی در 33 ضرب بشه میشه 66 میلیون ساتوشی راحت با 1 میلیون ساتوشی یا 110 دلار میتونید با این روش بیش از نیم بیت یا همون حدود 7 هزار دلار کاسب بشید این روش رو برای ریپل انجام دادم که ضریب 50 داشت و سود خیلی بزرگی کاسب شدم و چند تا از دوستان هم انجام دادند و سود بزرگی کردند ریپل 16 سنت و فروش 31 سنت با ضریب 50 کراس

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
ضمنا دوستان به نظر من میتوننید با یه لیکویید پایین زیر 40 دلار برای لایتکوین بدون استاپ میتونید یه پوزیشن برای لایتکوین بگیرید و ولش کنید چون امکان دوبل شدن لایت خیلی زیاده تو همین یکی دو ماه و اگر تو بیتمیکس بتونید ببندید راحت ضریب 33 رو میگیرید یعنیاگر 1 میلیون ساتوشی بتونید ببندید روی لایتکوین
دو برابر که بشه شما 2 میلیون ساتوشی دارید و وقتی در 33 ضرب بشه میشه 66 میلیون ساتوشی راحت با 1 میلیون ساتوشی یا 110 دلار میتونید با این روش بیش از نیم بیت یا همون حدود 7 هزار دلار کاسب بشید این روش رو برای ریپل انجام دادم که ضریب 50 داشت و سود خیلی بزرگی کاسب شدم و چند تا از دوستان هم انجام دادند و سود بزرگی کردند ریپل 16 سنت و فروش 31 سنت با ضریب 50 کراس
منطقی نیست

تو بایننس هر هشت ساعت باید 0.1398% بابت قرارداد پرداخت کنی

حالا شما حساب کن
پول هفتگی - ماهیانه ای که بابت قرارداد میدی رو

ریپل 12 سنتی جولای شد 16 !!
شادو میزد 12 لیکویید میشد... [ با ایزوله 5ایکس نه بیشتر میتونم کنار بیام ! اما با کراس 50 !بلند خیر ! ]

بیت هم به کف 5 هزار تا رسید...میشد با این منطق رو 12450 فروخت !

اگرم برفرض مستقیم یک کله بدون هیچ اصلاح رشد کنه

سه ماه این پروسه طول کشیده با فرض خرید 16سنت که مربوط به مارچ میشده !

سه ماه = 90روز
روزانه سه نوبت 0.1398% قرارداد !

به نظر شما به همه دردسر میارزه ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بیت کوین تا آخر سال ۲۰۲۰ احتمالا نزدیکای ۲۰ هزار دلار میشه

من همچنان سفت و سخت رو این نظر هستم بیت باید برگرده به قیمت واقعی که داره 5-6 هزار !

اتر 1000دلاری
بیت 20هزارتایی اصلا منطقی نیست

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
منطقی نیست

تو بایننس هر هشت ساعت باید 0.1398% بابت قرارداد پرداخت کنی

حالا شما حساب کن
پول هفتگی - ماهیانه ای که بابت قرارداد میدی رو

ریپل 12 سنتی جولای شد 16 !!
شادو میزد 12 لیکویید میشد... [ با ایزوله 5ایکس نه بیشتر میتونم کنار بیام ! اما با کراس 50 !بلند خیر ! ]

بیت هم به کف 5 هزار تا رسید...میشد با این منطق رو 12450 فروخت !

اگرم برفرض مستقیم یک کله بدون هیچ اصلاح رشد کنه

سه ماه این پروسه طول کشیده با فرض خرید 16سنت که مربوط به مارچ میشده !

سه ماه = 90روز
روزانه سه نوبت 0.1398% قرارداد !

به نظر شما به همه دردسر میارزه ؟
من همچنان سفت و سخت رو این نظر هستم بیت باید برگرده به قیمت واقعی که داره 5-6 هزار !

اتر 1000دلاری
بیت 20هزارتایی اصلا منطقی نیست
در مورد بیت 5 هزار دلاری الان وضعیت فرق داره بعد از هاوینگ هستیم و امکانش خیلی خیلی کمه پس به نظر من منتظرش نباشید دوست عزیز در مورد بیتمیکس درسته ولی اگر خیلی طول بکشه منطقی نیست ولی برا کوتاه مدت چرا اونموقع که من گرفتم حدودا 0.167 سنت بود تو بیتمیکس و رو 31.4 فروختم یه ماهم نشد شاید و کلی سود شد
اگر مدت 1 ماه این اتفاق بیفته یا اینکه درصد قابل توجه ای رشد کنه خوب توش گمه مثلا بیتمیکس هر 8 ساعت 1 درصد کارمزد میگیره که مکیشه روزی 3 درصد اگر 5000 هزار درصد سود کنید خیلی به صرفه هست مثلا تو یه ماه یا دو ماه اگر رشد نکنه بله ضرره یا مقدار کمی رشد کنه ولی الان که بازار مثبته خیلی خوب جواب داده الانم اگر لایتکوین تا یه ماه دیگه بالای 100 دلارو بزنه خوب خیلی سود عالیی هست ولی درسته اگر بدشانسی بشه و تا 5 ماه دیگم تکون نخوره خوب ضرر خیلی بزرگیه ولی بزار فعلا مثبته و به نظر من بازم میگم وارد سه سعود دراز مدت شدیم روند سعودی شروع شده و بیت بعد از هاوینگ با بیت قبل از هاوینگ خیلی فرق داره برا همین پیشبینی 5 هزار دلاری برای بعد از هاوینگ تقریبا یه رویایی دست نیافتنی هست گرچه درسته هیچ چیز غیر ممکن نیست ولی فک میکنم عاقلانه نیست برای بیت 5 هزار دلاری انتظار بکشید گرچه من که خیلی خوشحال میشم شخصا اگر بریزه چون برنامهای خوبی پیاده میکنم روش ک الان نمیشه اون برنامه ها رو پیاده کرد

شما از کی وارد بازار کریپتو شدید که اتر 1000 دلاری و بیت 20 هزار دلاری براتون زیاده و غیر منطقی یعنی به امید سودای 200 درصدی و 300 درصدی تو این بازار فعالید ک ب نظر من همون بورس ایران رو بچسبید بهتره

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بیتمکس میخواد kyc رو از ۲۸ اگست اجباری کنه

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
با درود فراوان
بعد از یه عالمه ما برگشتیم فوروم و مستقیم سروقت این تاپیک که همچنان هم خدا رو شکر پابرجاست.
فعلا با یه کوچولو waves و arpa استارت زدیم ببینیم دنیا دست کیه :)
راستی بایننس رو با سرور لاگین کردم ولی ورودم با شماره همراه تایید شد! این مشکل ساز نمیشه ؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اگر امروز ویوز رو خریدی که زودی بفروش ولی اگر 4 روز پیش خریدی بازم عالی هست پس بفروش الان و منتظر زیر 2 دلار باش برا خرید تابلو هست که پامپ داره میشه و از 1.7 یه کله پامپ شده تا الان که 3.6 هست به نظر من الان وقت فروش ویوز هست تقریبا و دیگه ازش فاصله بگیرید تا باز بریزه و بخرید ویوز گاهی از این حرکتای پامپی شدید میزنه که موقع فروش هست خود من رو 90 سنت خریدم 100 تاشو و الان رو 3.6 فروختم تقریبا 4 برابر ردش کردم رفت تا باز اگر بررگشت میخرم چون کوین خوبی برای دراز مدت هم هست جز این نوع سودای مقطعی عالیه

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
اگر امروز ویوز رو خریدی که زودی بفروش ولی اگر 4 روز پیش خریدی بازم عالی هست پس بفروش الان و منتظر زیر 2 دلار باش برا خرید تابلو هست که پامپ داره میشه و از 1.7 یه کله پامپ شده تا الان که 3.6 هست به نظر من الان وقت فروش ویوز هست تقریبا و دیگه ازش فاصله بگیرید تا باز بریزه و بخرید ویوز گاهی از این حرکتای پامپی شدید میزنه که موقع فروش هست خود من رو 90 سنت خریدم 100 تاشو و الان رو 3.6 فروختم تقریبا 4 برابر ردش کردم رفت تا باز اگر بررگشت میخرم چون کوین خوبی برای دراز مدت هم هست جز این نوع سودای مقطعی عالیه
کاملا حق با شماست. همین نیم ساعت پیش متوجه اشتباهم شدم و فروختمش. از اون یکی هم فکر نکنم آبی گرم شه حالا باز تا شب ببینم چه رفتاری از خودش نشون میده :)

بعد این که دوستان... CRV رو دریابید فاندای قوی ای شکل گرفته واسش! اگه اشتباه نکنم طرفای ساعت 1:30 فردا ظهر لیست میشه توی بایننس.
خلاصه نظرتون رو هم بفرمایین ♥

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
از اون یکی هم فکر نکنم آبی گرم شه حالا باز تا شب ببینم چه رفتاری از خودش نشون میده :)

بعد این که دوستان... CRV رو دریابید فاندای قوی ای شکل گرفته واسش! اگه اشتباه نکنم طرفای ساعت 1:30 فردا ظهر لیست میشه توی بایننس.
خلاصه نظرتون رو هم بفرمایین ♥
از اون کوین یعنی آرپا که آبِ گرم شد. ولی الان اومدم برم سروقت crv دیدم زودتر اومده و توی عکس ادامه ماجرا رو می بینین :[
خلاصه حال پریشان مرا دریابید :(((

فایل های ضمیمه

• crv.png
    crv.png
    23.1 KB · نمایش ها: 16

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
این defi که میگن یعنی چی؟
decentralised finance

Captive

لایک‌ها
16,664
این defi که میگن یعنی چی؟
decentralised finance

Captive

لایک‌ها
16,664
دوستانی که از یک ماه قبل " ترون " هدل کرده بودند توجه کنید:

به تمام کسانی که ترون هدل کرده بودند مقداری توکن جاست تعلق گرفته که خب قبلا زیاد ارزشی نداشت اما در یک ماه اخیر حدود 900% رشد کرده.

شما میتونید حسابتون رو چک کنید در صورتی که ارزشش رو داشت توکن جاست رو به کوینکس یا باینانس انتقال بدید و بفروشینش.

( در صورت تمایل )

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
به نظرم بعضی توکن های ناشناخته بیشتر سود میدن تا کوین های شناخته شده
دقیقا 15 روز پیش توکن TWT رو 1 سنت خریدم الان شده 4 سنت ! حتی یک هفته زودتر اقدام به خرید میکردم میتونستم نصف قیمت بخرم !

بالا