Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
بلند اتر بگیرید
البته نه اتر که 400 دلاری ..
صبرکنید رو 80-90 بخرید
بعید که نیست دوباره به این قیمت ها برسه اما با توجه به شرایط فعلی یکم سخته رسیدن به اتر زیر 100 دلار....
بلند اتر بگیرید
البته نه اتر که 400 دلاری ..
صبرکنید رو 80-90 بخرید
بیت کوین تا آخر سال ۲۰۲۰ احتمالا نزدیکای ۲۰ هزار دلار میشهدوستان به نظر امسال سال التکوینا هست خوب تونستن حرکت کنند و خیلیاشون جلوتر از بیتکوین بودن
با توجه به هاوینگ و دقیقا 3 ماه بعد از هاوینگ ک انتظار میرفت اثر خودشو بزاره که بیت بالای 10 هزار بره و خلاف انتظارم عمل نکرد
پیشبینی شخصی بنده حرکت مثبت و اروم بیتکوین امسال به صورت سعودی و اروم اروم به سمت بالای 15 هزار دلار انجام میشه همینجور بالای پایین بالا پایین به نفع گاوها 2-1 پیش میره و بین 15 تا 20 هزار دلارو احتمالا میبینه امسال و سال جدید هم همچنان مثبت و به نظرم کلا وارد بازار مثبت بیتکوین حدودا به مدت 1 الی یکو نیم سال میشیم که بترکون بزرگی در راهه که قدیمیا مطمعنا منتظر اون سعود اصلی هستند .
با در نظر نگرفتن اتفاقات غیر قابل پیشبینی مثل کرونا که پارسال بود و غیر قابل پیشبینی و ازین نوع اتفاقات بیتکوین احتمال برگشت به 8 هزار و 6 هزار و 5 هزار رو دیگه نداره یعنی خیلی کمه چون هیچ چیز به هر حال 100 درصد نیست ولی سرمایه گذار احتمالات و درصد بالا رو همیشه در نظر میگیره و احتمال برگشت بیت زیر 9 الی 10 هزار خیلی خیلی کمه .
احتمالا تا اخر 2021 بیت از نظر شخصی من بین 50 الی 300 هزار دلارو میبینه و تا اون قیمت جا داره که پامپ بشه و بعد باز ریزش اروم و رفتن تو کما برای هاوینگ بعدی
پیشبینی شخصی بود با استفاده از تجربیات خودم از 2014 یه 2017 دیگه در راهه به نظر من در 2021
سلام
دوستان من برای ورود به بایننس و کیف پول موبایلم مشکل دارم
میخوام هنگام ورود ای پی ایران نباشه با توجه به تحریم
شما چطوری این مشکل را حل کردید؟
منطقی نیستضمنا دوستان به نظر من میتوننید با یه لیکویید پایین زیر 40 دلار برای لایتکوین بدون استاپ میتونید یه پوزیشن برای لایتکوین بگیرید و ولش کنید چون امکان دوبل شدن لایت خیلی زیاده تو همین یکی دو ماه و اگر تو بیتمیکس بتونید ببندید راحت ضریب 33 رو میگیرید یعنیاگر 1 میلیون ساتوشی بتونید ببندید روی لایتکوین
دو برابر که بشه شما 2 میلیون ساتوشی دارید و وقتی در 33 ضرب بشه میشه 66 میلیون ساتوشی راحت با 1 میلیون ساتوشی یا 110 دلار میتونید با این روش بیش از نیم بیت یا همون حدود 7 هزار دلار کاسب بشید این روش رو برای ریپل انجام دادم که ضریب 50 داشت و سود خیلی بزرگی کاسب شدم و چند تا از دوستان هم انجام دادند و سود بزرگی کردند ریپل 16 سنت و فروش 31 سنت با ضریب 50 کراس
بیت کوین تا آخر سال ۲۰۲۰ احتمالا نزدیکای ۲۰ هزار دلار میشه
منطقی نیست
تو بایننس هر هشت ساعت باید 0.1398% بابت قرارداد پرداخت کنی
حالا شما حساب کن
پول هفتگی - ماهیانه ای که بابت قرارداد میدی رو
ریپل 12 سنتی جولای شد 16 !!
شادو میزد 12 لیکویید میشد... [ با ایزوله 5ایکس نه بیشتر میتونم کنار بیام ! اما با کراس 50 !بلند خیر ! ]
بیت هم به کف 5 هزار تا رسید...میشد با این منطق رو 12450 فروخت !
اگرم برفرض مستقیم یک کله بدون هیچ اصلاح رشد کنه
سه ماه این پروسه طول کشیده با فرض خرید 16سنت که مربوط به مارچ میشده !
سه ماه = 90روز
روزانه سه نوبت 0.1398% قرارداد !
به نظر شما به همه دردسر میارزه ؟
در مورد بیت 5 هزار دلاری الان وضعیت فرق داره بعد از هاوینگ هستیم و امکانش خیلی خیلی کمه پس به نظر من منتظرش نباشید دوست عزیز در مورد بیتمیکس درسته ولی اگر خیلی طول بکشه منطقی نیست ولی برا کوتاه مدت چرا اونموقع که من گرفتم حدودا 0.167 سنت بود تو بیتمیکس و رو 31.4 فروختم یه ماهم نشد شاید و کلی سود شدمن همچنان سفت و سخت رو این نظر هستم بیت باید برگرده به قیمت واقعی که داره 5-6 هزار !
اتر 1000دلاری
بیت 20هزارتایی اصلا منطقی نیست
کاملا حق با شماست. همین نیم ساعت پیش متوجه اشتباهم شدم و فروختمش. از اون یکی هم فکر نکنم آبی گرم شه حالا باز تا شب ببینم چه رفتاری از خودش نشون میدهاگر امروز ویوز رو خریدی که زودی بفروش ولی اگر 4 روز پیش خریدی بازم عالی هست پس بفروش الان و منتظر زیر 2 دلار باش برا خرید تابلو هست که پامپ داره میشه و از 1.7 یه کله پامپ شده تا الان که 3.6 هست به نظر من الان وقت فروش ویوز هست تقریبا و دیگه ازش فاصله بگیرید تا باز بریزه و بخرید ویوز گاهی از این حرکتای پامپی شدید میزنه که موقع فروش هست خود من رو 90 سنت خریدم 100 تاشو و الان رو 3.6 فروختم تقریبا 4 برابر ردش کردم رفت تا باز اگر بررگشت میخرم چون کوین خوبی برای دراز مدت هم هست جز این نوع سودای مقطعی عالیه
از اون کوین یعنی آرپا که آبِ گرم شد. ولی الان اومدم برم سروقت crv دیدم زودتر اومده و توی عکس ادامه ماجرا رو می بینین :[از اون یکی هم فکر نکنم آبی گرم شه حالا باز تا شب ببینم چه رفتاری از خودش نشون میده
بعد این که دوستان... CRV رو دریابید فاندای قوی ای شکل گرفته واسش! اگه اشتباه نکنم طرفای ساعت 1:30 فردا ظهر لیست میشه توی بایننس.
خلاصه نظرتون رو هم بفرمایین ♥
این defi که میگن یعنی چی؟
decentralised finance