• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
به نظرم بعضی توکن های ناشناخته بیشتر سود میدن تا کوین های شناخته شده
دقیقا 15 روز پیش توکن TWT رو 1 سنت خریدم الان شده 4 سنت ! حتی یک هفته زودتر اقدام به خرید میکردم میتونستم نصف قیمت بخرم !

درسته اما اگر مثل 2017 بازار ریزشی بشه دیگه یک بیستم هم نمیشه اینا رو فروخت :دی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
به نظرم کوتاه مدت تا 6 سنت جا داره بالا بره

6 سنت شد
145.gif

وقتشه کانال سیگنال بزنم
25r30wi.gif

Captive

لایک‌ها
16,664
تو کجا باید نگه میداشتیم ؟ من یه مقدار توی باننس داشتم یه مقدارم توی والت افزونه ای کروم

اگه تو باینانس بوده باید بهتون بده اگر والت شخصی باشه باید توکن جاست JST رو ادد کنید ( بعضی جاها اتومات ادد میشه )/.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اگه تو باینانس بوده باید بهتون بده اگر والت شخصی باشه باید توکن جاست JST رو ادد کنید ( بعضی جاها اتومات ادد میشه )/.

اره دیدم

چند ماه قبل یه سری نوسان گیری کردم یخورده قیمت پایین زده بودم که fill نشد پریروز قیمت بالاتر گرفتم

اون ماهای قبل که خرید زده بودم و نداشتم چیزی گیرم نیومد

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
این تکنیکال هم یه وقتا خوب جواب میده..
گلدن کراس wrx قبل از اینکه بیت کوین پامپ بشه دلمون رو شاد کرد :دی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
امروز چند تا تحلیل دیدم در مورد ریزش BTC حوالی 10 هزار در حالی که طی 24 ساعت تا حوالی 12000 هم رفته

توکن BAT هم حوالی 31 سنت شد به نظرم میتونه صعود شارپی داشته باشه امیدوارم تا یه دلار بالا بره بلکم ما هم به نون و نوایی برسیم :دی
روی این توکن وسوسه شدم یه ریسک درست و حسابی بکنم یا با موشک میرم فضا یا موشک وسط راه پیاده ام میکنه با مخ میخورم زمین :دی

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
ocean ساعت 12:30 امروز یعنی نیم ساعت دیگه توی بایننس لیست میشه. میتونه مثل crv که صفحه پیش معرفی کردم و خودم ازش جاموندم، در یک ساعت اول 3 برابر سود بده، میتونه هم نده !
--------
دوستان نوسان گیری هم میکنن؟ اگه آره خب موقع خرید به همدیگه معرفی کنیم ♥
فقط آقا جواد رو فکر میکنم که همچنان میانمدت و بلندمدت کار میکنه، که کسی مثل من حوصله دیربازده بودن کوین رو نداره :D
-------
سایت coinex همچنان با ایرانیا مشکلی نداره؟ یه سایت تیتر زده که اونم تحریم کرده و برای منبع قوانین سایت رو لینک کرده. ولی وقتی تو نظرات ازش پرسیدم توی لینک منبعت چیزی نزده، جوابی نداده! یعنی بخاطر بازدید تیتر بیخود میزنن ؟؟
این سایت

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نانو خبری چیزی داره اقا جواد؟
نه دیدم خیلی وقته تکون نخورده ath هم ۳۷ دلاره گفتم یه مقدار بگیریم شاید یه تکونی خورد
ocean ساعت 12:30 امروز یعنی نیم ساعت دیگه توی بایننس لیست میشه. میتونه مثل crv که صفحه پیش معرفی کردم و خودم ازش جاموندم، در یک ساعت اول 3 برابر سود بده، میتونه هم نده !
--------
دوستان نوسان گیری هم میکنن؟ اگه آره خب موقع خرید به همدیگه معرفی کنیم [emoji813]
فقط آقا جواد رو فکر میکنم که همچنان میانمدت و بلندمدت کار میکنه، که کسی مثل من حوصله دیربازده بودن کوین رو نداره :D
-------
سایت coinex همچنان با ایرانیا مشکلی نداره؟ یه سایت تیتر زده که اونم تحریم کرده و برای منبع قوانین سایت رو لینک کرده. ولی وقتی تو نظرات ازش پرسیدم توی لینک منبعت چیزی نزده، جوابی نداده! یعنی بخاطر بازدید تیتر بیخود میزنن ؟؟
این سایت
این روزا نوسان گیری خیلی ریسکه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
--------
دوستان نوسان گیری هم میکنن؟ اگه آره خب موقع خرید به همدیگه معرفی کنیم ♥
-------
این سایت
من اصلا اسپات کارنمیکنم .. برای همین پفک نمکی هم باشه پوزیشین میگیرم ..

فصل آلت کوین هاس دیگه میشه رو همشون کار کرد

حالی که لینک بهم داد این یک ماهه باور نکردنی بود

پ.ن

ارز هایی که نگه داشتم ترون / ریپل / اتریوم

Captive

لایک‌ها
16,664
خبری ــه ؟ :دی
ترون از 2018 به این طرف تکون درست و حسابی نخورده

ارزش #ترون به 0.03$ رسید.

ترون با رشدی تقریبا 70%ی در طول 30 روز رکورد جدیدی را ثبت کرد و به قیمت 3 سنت به ازای هر واحد رسید.

بالاترین قیمت ترون در تاریخ 16 دی ۱۳۹۶(05 January 2018) معادل 23 سنت بوده است.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
امروز داشتم حرکت وضعی کواکب رو برررسی میکردم یه پیش بینی کردم از حرکت بیتکوین به دور خورشید

این البته برا 2 ساعت پیش هستش و الان بیتکوین 12000 رو رد کرد گفتم بزارم

a64d6ad4a5d4.JPG

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
ارزش #ترون به 0.03$ رسید.

ترون با رشدی تقریبا 70%ی در طول 30 روز رکورد جدیدی را ثبت کرد و به قیمت 3 سنت به ازای هر واحد رسید.

بالاترین قیمت ترون در تاریخ 16 دی ۱۳۹۶(05 January 2018) معادل 23 سنت بوده است.

فصل آلت کوین ها بود

لینک دقت کردی ؟ 6-8 بود ژوئن --- یک ماهه شد 20 دلار

Captive

لایک‌ها
16,664
فصل آلت کوین ها بود

لینک دقت کردی ؟ 6-8 بود ژوئن --- یک ماهه شد 20 دلار

لینک یه جورایی استثنا هم هست اما ترون واقعا کوینی که میشه روش ریسک کرد برای بلند مدت. لینک سود و ضررش زیاده :دی

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
لینک یه جورایی استثنا هم هست اما ترون واقعا کوینی که میشه روش ریسک کرد برای بلند مدت. لینک سود و ضررش زیاده :دی
آین دو تا چینی ها خوب ترکوندن

وت هم همزمان با هم ترکوندن بدون هیچ همبستگی به بیت

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
امروز چند تا تحلیل دیدم در مورد ریزش BTC حوالی 10 هزار در حالی که طی 24 ساعت تا حوالی 12000 هم رفته

توکن BAT هم حوالی 31 سنت شد به نظرم میتونه صعود شارپی داشته باشه امیدوارم تا یه دلار بالا بره بلکم ما هم به نون و نوایی برسیم :دی
روی این توکن وسوسه شدم یه ریسک درست و حسابی بکنم یا با موشک میرم فضا یا موشک وسط راه پیاده ام میکنه با مخ میخورم زمین :دی

این تحلیل ها هم اکثرا کشکی ـــه بیت رفت بالای 12000

BAT هم تا 35 سنت کشید بالا الان دوباره کشیده پایین :دی الان حوالی ـــه 31 سنت ــه منتظره من بفروشم یه ضرب بره بالا :دی

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
این تحلیل ها هم اکثرا کشکی ـــه بیت رفت بالای 12000

BAT هم تا 35 سنت کشید بالا الان دوباره کشیده پایین :دی الان حوالی ـــه 31 سنت ــه منتظره من بفروشم یه ضرب بره بالا :دی

حالا همچین هم کشکی کشکی نیستش چون اگر دقت کنی بیت رفته بالای خط صورتی و دقیقا روی اون خط هم دو تا کندل روی نمودار 4 ساعتی ثبت شده

بالا