دایی رو هم بگو بیاد پرشین تولز دور هم کوین های خوب رو جستجو کنیم
وقت نداره
میگه یکی رو میشناسه که تحلیلاش درسته
از روی اونا بهم میگه کدوم کوین رو تحت نظر داشته باشیم
دایی رو هم بگو بیاد پرشین تولز دور هم کوین های خوب رو جستجو کنیم
یکم دیگه بره بالا این۲۵ هزار تا ریپل رد میکنم بره :-دیCompare Cryptocurrencies TRON vs XRP
See comparison between cryptocurrencies TRON vs XRP such as ranking, price, market cap, trade volume, charts, and stats.www.coingecko.com
تحلیل با شما :دی
یکم دیگه بره بالا این۲۵ هزار تا ریپل رد میکنم بره :-دی
اینجا بهم کوانتوم - نئو معرفی کردن
باورم نمیشد انقدر شیک و مجلسی بره بالا و چه فاندای واقعا داشت
@shahrokh222 شما بودی فکرکنم
کمتر از 3 ماه دیگه اتر و نئو خبر + بنیادی دارن/ قیمت الان اتر 209 و نئو 10 دلار هست، سه ماه دیگه انشالله اگر زنده بودم این پست رو نقل قول میکنم.
پ.ن: البته همیشه هم قرار نیست اون تحلیلی که میکنی درست از آب در بیاد ولی عرض کردم در مورد ریسک به ریوارد.
کیف های پول نرم افزاری تقریبا ۹۹درصد شامل هیچ تحریمی نیستنچند ساله میخوام وارد بازار ارز دیجیتال بشم هر بار در موردش جستجو میکنم آخرش با تحریم مواجه میشم از ترسش وارد نمیشم
بجز کیف پول سخت افزاری
1 - چه کیف پولی هست که برای بلند مدت خوب باشه ؟
2 - کیف پولی هست از تحریم در امان باشه و نیاز به *** یا vps نباشه
3 - کیف پول های جدید ایرانی مثل نوبیتکس و اکسکوینو چطور ؟
رابرت کیوساکی (Robert Kiyosaki)، نویسنده کتاب پدر پولدار، پدر فقیر، در اظهارنظر تازه خود خطاب به سرمایهگذاران گفت که بهسمت طلا و بیت کوین بروند، چرا که در آینده شاهد یک بحران بانکی خواهیم بود.
چند ساله میخوام وارد بازار ارز دیجیتال بشم هر بار در موردش جستجو میکنم آخرش با تحریم مواجه میشم از ترسش وارد نمیشم
بجز کیف پول سخت افزاری
1 - چه کیف پولی هست که برای بلند مدت خوب باشه ؟
2 - کیف پولی هست از تحریم در امان باشه و نیاز به *** یا vps نباشه
3 - کیف پول های جدید ایرانی مثل نوبیتکس و اکسکوینو چطور ؟
من در مورد کیف پول کوینومی ، اکسودوس و ... جستجو میکردم تو نظرات خیلی در مورد مشکل و تحریم صحبت کرده بودنکیف های پول نرم افزاری تقریبا ۹۹درصد شامل هیچ تحریمی نیستن
فقط برای کیف پول استفاده میکیند یا چنچ هم میکنید چون شنیدم کارمزدش بالاست ؟من از Atomic Wallet استفاده میکنم که Private Key ها رو در اختیارم قرار میده اگر مشکلی پیش اومد میتونید Restore کنید
اگزودوس و کوینومی من جفتشون رو دارم ممکنه سایتشون ایران رو تحریم کرده باشه ولی خودشون نمیتونن کاری کننمن در مورد کیف پول کوینومی ، اکسودوس و ... جستجو میکردم تو نظرات خیلی در مورد مشکل و تحریم صحبت کرده بودن
در واقع فک کنم فقط صرافی ها حساب رو بلوکه میکنن و نه کیف پول درسته ؟
احتیاج هست که با تغییر ای پی وارد نرم افزار بشیم ؟
کدوم نرم افزار رو پیشنهاد میدید ؟
فقط برای کیف پول استفاده میکیند یا چنچ هم میکنید چون شنیدم کارمزدش بالاست ؟
پرایوت کی برای والت هست یا هر رمز ارز تو کیف پول کلید خصوصی ش جداست ؟
بالاتر پرسیدم امکان داره صرافی بلاک کنه درسته ؟اگزودوس و کوینومی من جفتشون رو دارم ممکنه سایتشون ایران رو تحریم کرده باشه ولی خودشون نمیتونن کاری کنن
بالاتر پرسیدم امکان داره صرافی بلاک کنه درسته ؟
برای چنچ از کجا استفاده میکنین که کارمزدش کم باشه و مطمئن باشه ؟
شنیدم صرافی بایننس هست ولی شایعه شده بزودی به ایران سرویس نمیده
ممنون
بیتکوین نزولی به نظر میرسه
https://www.kitco.com/charts/livegold.html