• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
حدود 3 ساعت دیگه ترامپ کنفرانس داره و گفته خبر های خوبی تو راهه :دی

احتمال نوسان کریپتو هست. حواستون باشه

ترامپ و خبر خوب :دی
میخوام ببینم خبر خوبش چه تاثیری روی ما داره :دی

پ.ن : به نظر میاد در مورد واکسن کرونا باشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
ترامپ و خبر خوب :دی
میخوام ببینم خبر خوبش چه تاثیری روی ما داره :دی

پ.ن : به نظر میاد در مورد واکسن کرونا باشه

معمولا وقتی بلد میکنه کنفرانسش رو تاثیر + گذاشته روی بیت ( البته موقت ) :دی

حالا باید صبر کرد ببینیم این سری چی میشه.

1598251316484.png

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
حدود 3 ساعت دیگه ترامپ کنفرانس داره و گفته خبر های خوبی تو راهه :دی

احتمال نوسان کریپتو هست. حواستون باشه

دیشب یک شو تبلیغاتی داشتن .. میگفت پلاسما خون باعث کاهش مرگ و میر میشه و این یک پیشترفت باور نکردنی

ولایتی تروریست شش ماه پیش قضیه پلاسمای خون مطرح کرد :-دی

Captive

لایک‌ها
16,664
دیشب یک شو تبلیغاتی داشتن .. میگفت پلاسما خون باعث کاهش مرگ و میر میشه و این یک پیشترفت باور نکردنی

تاریخش رو ندیدم تایم واشنگتن رو نگاه کردم که میشد تقریبا 2-3 ساعت دیگه :دی در کل جَو زیاد میده بعدا هم پشیمون میشه :دی

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
تاریخش رو ندیدم تایم واشنگتن رو نگاه کردم که میشد تقریبا 2-3 ساعت دیگه :دی در کل جَو زیاد میده بعدا هم پشیمون میشه :دی
درمورد دارو دیشب سخنرانی کرد

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
برای داشتن حساب ایاس میشه از خود کیف پول اقدام کرد یا باید از سایت یا صرافی فعال بشه ؟
من از خود اتمیک والت اکانت و تگ رو گرفتم که البته با هربار وارد شدن باید دوباره ساخت و در صرافی ایرانی جهت انتقال ثبت کردم ولی متاسفاته میگه آدرس اشتباهه و مبلغ هم فعلابرگشت داده نشده و معلوم نیست چی میشه
لطفا یکمی واضح توضیح بدید که چجوری باید اکانت فعال بشه؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
برای داشتن حساب ایاس میشه از خود کیف پول اقدام کرد یا باید از سایت یا صرافی فعال بشه ؟
من از خود اتمیک والت اکانت و تگ رو گرفتم که البته با هربار وارد شدن باید دوباره ساخت و در صرافی ایرانی جهت انتقال ثبت کردم ولی متاسفاته میگه آدرس اشتباهه و مبلغ هم فعلابرگشت داده نشده و معلوم نیست چی میشه
لطفا یکمی واضح توضیح بدید که چجوری باید اکانت فعال بشه؟

من از کیف پول eos voter استفاده میکنم

هر کیف پولی هم استفاده میکنی باید سریع پرایویت کی رو ازش خروجی بگیری

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
من از کیف پول eos voter استفاده میکنم

هر کیف پولی هم استفاده میکنی باید سریع پرایویت کی رو ازش خروجی بگیری
خروجی میگیرم سوالم اینه که برای ایاس مثل بقیه آدرس عمومی نداره وباید تو کیف پول دستی ایجاد بشه و نیاز به فعال سازی داره ،

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
خروجی میگیرم سوالم اینه که برای ایاس مثل بقیه آدرس عمومی نداره وباید تو کیف پول دستی ایجاد بشه و نیاز به فعال سازی داره ،

من دقیق یادم نیست ولی ادرس عمومی eos فرق میکنه و کاراکترهاش کوتاهه و عدد و حروف قاطیه

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
من دقیق یادم نیست ولی ادرس عمومی eos فرق میکنه و کاراکترهاش کوتاهه و عدد و حروف قاطیه
والا این همه آدم این همه جستجو کردم فایده ای نداشت
یه صرافی که گفت آدرس اشتباهه
صرافی دیگه ای حرف زدم گفتن آره آدرس اکانت accountcreat مربوط به فعال سازی حساب ایاس هستش
منم آدرس رو accountcreat دادم و تگ مربوطه که والت داده بود رو دادم 5 تا ایاس انتقال دادم ولی تو کیف پول نیومده ، داستان همیشگی هم که صرافی میگه انتقال دادم

واقعا که :( این همه سایت یعنی یکی در مورد این قضیه صحبت نکرده و کسی چیزی نمیدونه ، البته یه چند جایی چندین نفر مشابه سوال کردن کسی جواب نداده .

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
والا این همه آدم این همه جستجو کردم فایده ای نداشت
یه صرافی که گفت آدرس اشتباهه
صرافی دیگه ای حرف زدم گفتن آره آدرس اکانت accountcreat مربوط به فعال سازی حساب ایاس هستش
منم آدرس رو accountcreat دادم و تگ مربوطه که والت داده بود رو دادم 5 تا ایاس انتقال دادم ولی تو کیف پول نیومده ، داستان همیشگی هم که صرافی میگه انتقال دادم

واقعا که :( این همه سایت یعنی یکی در مورد این قضیه صحبت نکرده و کسی چیزی نمیدونه ، البته یه چند جایی چندین نفر مشابه سوال کردن کسی جواب نداده .
eos که ادرس پابلیک رو که نباید بدید برای انتقال .اولش یه اسم میسازی برای ادرست مثلا persian (ادرس پابلیک و پریویت رو زیرش بهت نشون میده که باید نگهش داری) که برای انتقال همین اسم persian رو میدی . اگر تگم داشته باشه اونم اضافه میکنی
برای فعال سازی اکانتت هم باید یه مقداری بدی من خودم اونموقع حدود 1.5 یا 2 دلار پرداخت کردم

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
با درود فراوان
بعد از یه عالمه ما برگشتیم فوروم و مستقیم سروقت این تاپیک که همچنان هم خدا رو شکر پابرجاست.
فعلا با یه کوچولو waves و arpa استارت زدیم ببینیم دنیا دست کیه :)
راستی بایننس رو با سرور لاگین کردم ولی ورودم با شماره همراه تایید شد! این مشکل ساز نمیشه ؟
یکم دیگه بره بالا این۲۵ هزار تا ریپل رد میکنم بره :-دی

اینجا بهم کوانتوم - نئو معرفی کردن

باورم نمیشد انقدر شیک و مجلسی بره بالا و چه فاندای واقعا داشت

@shahrokh222 شما بودی فکرکنم
خودمم عمده پولم فعلا رو کوانتوم و نئو هست 4000 تا کوانتوم دارم واقعا ارز بسیار قویی هست دستکم نگیرید نئو هم همینطور البته دی ان تی رو هم معرفی کردم که واقعا رشد خیلی خوبی کرد ایشالله بتونید سود خوبی بکنید

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
خودمم عمده پولم فعلا رو کوانتوم و نئو هست 4000 تا کوانتوم دارم واقعا ارز بسیار قویی هست دستکم نگیرید نئو هم همینطور البته دی ان تی رو هم معرفی کردم که واقعا رشد خیلی خوبی کرد ایشالله بتونید سود خوبی بکنید
نئو میتونه کاملا غیرقابل پیش بینی ظاهر بشه.. بخاطر اون بود که یه مدت طولانی فاصله گرفتم از ترید..
البته همشون همینطورن فقط درصداش یکم تفاوت داره!
برا همین زیاد تو کار بلندمدت نیستم که به کوینی دلبسته بشم.
خرید - فروش - سود یا ضرر - بعدی !

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
پیشنهادی دارین برای خرید بلند مدت ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
پیشنهادی دارین برای خرید بلند مدت ؟

سلام و درود

بهترین کار تشکیل سبد هست، به نظر من 50% از سبدتون باید بیت کوین باشه 30% تاپ کوین و 20% کوین های ارزان و آینده دار ( با ریسک بالا و سود بیشتر )

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
سلام و درود

بهترین کار تشکیل سبد هست، به نظر من 50% از سبدتون باید بیت کوین باشه 30% تاپ کوین و 20% کوین های ارزان و آینده دار ( با ریسک بالا و سود بیشتر )
سلام
ی تعدادی از ترون ، ایاس و اتر ، بایننس ، ریپل ، کاردانو به تعداد کم دارم ، از کویین های ارزان و آینده دار کدوما مدنظرتون هست ؟
برای من که بلند مدت میخوام فک کنم فرقی نداشته باشه با این حال الان خوبه برای خرید ؟ مخصوصا بیت کویین

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام
ی تعدادی از ترون ، ایاس و اتر ، بایننس ، ریپل ، کاردانو به تعداد کم دارم ، از کویین های ارزان و آینده دار کدوما مدنظرتون هست ؟
برای من که بلند مدت میخوام فک کنم فرقی نداشته باشه با این حال الان خوبه برای خرید ؟ مخصوصا بیت کویین

واللا من نمیتونم کوین خاصی رو به شما پیشنهاد بدم، بیت کوین رو هم که گفتم چون واقعا تابلو بود :دی

منظورم از تاپ کوین: 10 تای اول کوین مارکت کپ رو بررسی کنید...

کوین ارزون قیمت و آینده دار هم باید 50 تای اول رو بررسی کنید و به نتیجه برسید.

در ضمن ریسک در تمام کوین ها وجود داره حالا چه بیت کوین باشه و چه هر کوین دیگه ای، حتی امکان داره تا 2-3 سال تو ضرر باشید.. این موارد رو مد نظر داشته باشید

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سلام دوستان برای خرید اتر و ترون کجا رو پیشنهاد میکنین؟ پلتفرمی هست که راحت بشه تبدیل ارز دیجیتال کرد مثلا از بیت کوین به اتر و ...؟
باید از صرافی ها استفاده کنید
بایننس فعلا با ایرانی ها مشکل ندارد
ولی اگر سنگین میخواهید خرید کنید و بلند مدت نگه دارید در صرافی نگه ندارید بهتر است

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
باید از صرافی ها استفاده کنید
بایننس فعلا با ایرانی ها مشکل ندارد
ولی اگر سنگین میخواهید خرید کنید و بلند مدت نگه دارید در صرافی نگه ندارید بهتر است

برای خرید و فروش به تومان کجا پیشنهاد میشه؟

بالا