• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
احتمالا باید برم چشم پزشکی ؟
smilie_denk_62-gif.1188395

هر یه دونه اش 33800 ؟
25r30wi.gif
بیت باید بیاد جلو این لُنگ بندازه ؟
25r30wi.gif

سه هفته ای 11 برابر شده ! عجب چیزی ـــه :دی ما که راضی نیستیم حرام است :دی

پروژه های دیفای یه جورایی مثل ثبت نام سایپا و ایران خودرو شده مردم با اینکه میگن ایی وای گرونه و اصلا ارزش نداره ولی میخرن که عقب نمونن :دی

پ.ن : چند روز پیش با 500 دلار سرمایه یه هفته ای 150 دلار کاسب شدم (CHI/BTC) یه محله رو شیرینی دادم
25r30wi.gif

بالای 98% ترید های من روی دلار به کوین هست اصلا بیت رو نمیدونم چرا ریسک نمیکنم :دی چون اگر ریزش کنن دیگه احتمال ضررش زیاده...

نمونه هایی که قبلا انجام دادم و ضرر شد:

بیت به بیت گلد و بیت به لایت کوین.

اون سری هم که سود عجیب غریب کرده بودم 50 تا غذا دادم به افراد بی بضاعت :دی

واقعا اینکارو میکنی؟ آفرین عجرکم عندالله

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
پروژه های دیفای یه جورایی مثل ثبت نام سایپا و ایران خودرو شده مردم با اینکه میگن ایی وای گرونه و اصلا ارزش نداره ولی میخرن که عقب نمونن :دی

بالای 98% ترید های من روی دلار به کوین هست اصلا بیت رو نمیدونم چرا ریسک نمیکنم :دی چون اگر ریزش کنن دیگه احتمال ضررش زیاده...

نمونه هایی که قبلا انجام دادم و ضرر شد:

بیت به بیت گلد و بیت به لایت کوین.

واقعا اینکارو میکنی؟ آفرین عجرکم عندالله

چیز عجیب غربیه :دی یه روزه تقریبا دوبل شده :دی نظرم در مورد سود کلا عوض شد
sarcastic.gif
نوسان لحظه ایش به اندازه کل سرمایه منه :دی
منم بیشتر روی بیتم :دی فقط روی یه سکه (xcash) حدود 100 دلار گذاشتم اگه 20 دلار ازش بکنم خوب میشه :دی الان بخوام بفروشم 9 دلار سود کردم
crazy.gif

xcash.PNG

من تکنیکال زیاد سرم نمیشه فقط بالا پایین سکه ها رو میدونم :دی البته دارم روی تکنیکال کار میکنم ولی ضریب خطا ـــم زیاده :دی
آخه اون سری سود عجیب غریبی به جیب زدم گفتم تو کل دوران زندگی ـــم یه کار ثواب هم بکنم بد نیست
sarcastic.gif
جای دوری نمیره :دی اول میخواستم 100 تا بخرم بعد دیدم گرون در میاد گفتم همون 50 تا هم از هیچی بهتره
sarcastic.gif

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نمیدونم یک ماه پیش خبر هک اتر کلاسیک اومد

هنوز قفل هستش نمیشه خرید و فروش کرد !!

کسی اطلاع داره کی ازاد میشه؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
استراتژیست و تریدر کریپتو میخائیل ون دو پوپه Michaël van de Poppe از 5 آلت کوینی نام برد که به نظر او در ماه سپتامبر (شهریور) می توانند رالی های گاوی داشته باشند.

این تریدر که در صنعت رمزنگاری به میخائیل کریپتو Crypto Michaël نیز شهرت دارد در کانال یوتیوب خود می گوید:

به نظر می رسد جفت ارز آنتولوژی- بیت کوین ONT/BTC در حال تلاش برای حرکت روبه بالا است.

“هم اکنون بالای میانگین حرکتی 100 روزه و 200 روزه هستیم. حمایت این جفت ارز تشکیل شده و در آخرین منطقه ی مقاومت هستیم. اگر این منطقه ی حمایتی را بشکنیم، سطح بعدی 1000 ساتوشی و بعد 1200 ساتوشی است.”

رمز ارز بعدی مد نظر این تریدر، (Wanchain(WAN/BTC است. او تاکید می کند که این کوین باید بین دو منطقه ی 2900 و 3100 ساتوشی بماند تا بتواند روند صعودی را حفظ کند. اگر Wanchain حمایت را حفظ کرده و از مقاومت 4100 ساتوشی عبور کند، انتظار می رود که WAN/BTC تارگت 5000 و سپس 6200 را نشانه بگیرد.

میخائیل کریپتو معتقد است که (Celer Network (CELR/BTC نیز سیگنال هایی صعود را نشان می دهند. این تحلیلگر یادآور می شود که این رمزارز هم اکنون در حال تثبیت زیر مقاومت لحظه ایست و انتظار می رود که این جفت ارز فشرده شده و در تارگت 200 ساتوشی و 330 ساتوشی منفجر شود.

چهارمین رمز ارزی که توجه میخائیل را جلب کرده، (Troy (TROY/BTC است. او تصریح کرد که این جفت ارز تا زمانی که حمایت اصلی را در حدود 55 ساتوشی نگه دارد، همچنان صعودی است.

“اگر این حمایت حفظ شود، عالی خواهد بود، چون رالی بعدی احتمالا ما را به 107 ساتوشی و 145 ساتوشی می برد.

و بالاخره آخرین رمزارزی که میخائیل به آن چشم دوخته، (Curve DAO Token(CRV/BTC است که پتانسیل دو برابر شدن قیمت را دارد.

“یک تلنگر مقاومت – حمایت را در 2900 ساتوشی می بینید. اگر این نقطه را به دست آوریم، فکر می کنم برای تست سطوح محدوده ی 6000 ساتوشی و 4100 ساتوشی برویم

در همین حین، ون دو پوپه انتظار دارد بیت کوین به تثبیت در کوتاه مدت ادامه دهد اما او یک سطح کلیدی را تعریف می کند که می تواند گاوها را دوباره بیدار کند.

“منطقه ی حمایتی کوتاه مدت تشکیل می شود. احتمالا محدوده ی دیگری نیز مورد انتظار است.حفظ سطوح قیمتی 11250 دلار تا 11300 دلار به عنوان کف بالای قیمتی مهم است. اگر 11600 دلار شکسته شود، سطح بعدی 12000 دلار خواهد بود.

در مورد اتریوم، نظر این تحلیلگر این است که این رمز ارز بالاترین قیمت ثبت شده ی 52 هفته ای را ثبت خواهد کرد

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نظرتون در مورد rvx چیه ؟

و کوینای زیر

IMG_20200901_183006_948.jpg

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
چیزی که مشخص دفای تازیده :-دی

بازی بهم ریخته

مشکوک به سفته بازی هست و واقعا های ریسک هست اگر کسی در حال حاضر سمت این توکن ها بره، حتی ادمین نامرد باینانس هم هشدار داده که اینا حباب زیادی دارن.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کسی کوین یا توکن جدیدی نمیخواد معرفی کنه برای خرید ؟

بالا