جدید نیستRen به نظرم گزینه مناسبی باشه
جدید نیستRen به نظرم گزینه مناسبی باشه
Ethereum Classic 51% Attackبایننس
به نظرم خبرهای واکسن اومدهبیت خسته شد رفت برای استراحت.
11 آبان دو روز قبل از انتخابات آمریکا واکسن کرونا میاد. یه دور تغییرات دیگه در سطح جهان باقی مونده که بعدش اگر عمری باقی بود ما ایرانی ها هم مثل آدم های آزاد دنیا، بیت میخریم و میفروشیم.به نظرم خبرهای واکسن اومده
14000 میزنه
این واکسن که بیشتر جنبه سیاسی داشت و سه فاز تایید را باید پشت سر میگذاشت ..11 آبان دو روز قبل از انتخابات آمریکا واکسن کرونا میاد. یه دور تغییرات دیگه در سطح جهان باقی مونده که بعدش اگر عمری باقی بود ما ایرانی ها هم مثل آدم های آزاد دنیا، بیت میخریم و میفروشیم.
این نشانه خوبیهاین واکسن که بیشتر جنبه سیاسی داشت و سه فاز تایید را باید پشت سر میگذاشت ..
اما بهرحال
همین خبر واکسن باعث رکورد شاخص داو جونز شد ! یعنی چیزی مثل قبل کرونا !
مشاهده پیوست 1196229
منم روی Bat یه مقدار سرمایه گذاری کردم امیدوارم به روزهای اوج ـــش تو سال 2018 برگرده
دیدم الکی نگه داشتم صد هزار تا دادم به سانتو این حمام خونی که راه افتاده ترون 30%+ شده...
ترون اگر زیاد دارید
تو سان مارکت استیک کنید و توکن سان بگیرید !
**** هاب با ترون اشتراک میفروشه
یه توضیح در مورد سان مارکت میتونید بدید مرسی
شنیده بودم بیت و لایت اضافه کردن
جاستین سان نخواست بیکار بشینه و حالا که بازار قرارداد های غیر متمرکز defi داغ شده توکن (سان ) قراره از 17سپتامبر ریلیز کنه
برای همین به کسانی که ترون هدل کردن گفته میتونید استیک کنید به ازای هر 10هزار ترونی که استیک کنید 2.9 توکن سان (همین حدود) دریافت کنید
قیمتش هم معلوم نیست چقدر خواهد بود
براورد کردن 3تا 10دلار !! ( شنیده هاس و واقعیت نیست )
فعلا 5.5میلیارد ترون قفل شده برای ماین
چینی هست دیگه عقلش کار میکنه :دی
من یه سری مطالب رو در موردش مطالعه کردم اما اگر شما تست کردید میشه دقیقا بگید چطوری و از چه طریق امنی میشه این مقدار رو فریز کنیم؟ و همون روزی که ریلیز میشه ترون ها هم اتومات آزاد میشه؟
منبع انگلیسی هم اگر داشتید بدید مرسی عزیز
چینی هست ممکن تو زرد هم در بیاد ! :-دی
---
منبع وجود نداره داخل sun.market یک فایل pdf قشنگ میتونی بخونی و فرمول هم نوشته چطوری حساب میکنه
--
من از بایننس بردم تو ترون لینک و ازاونجا کارهاشو انجام دادم ..
و ترون ها ازاد میشن روزی که عرضه بشه !