وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
توکن های سان رو حساب کرد و به کسانی که استیک کردن محاسبه کرده و داده
فقط هنوز قیمت گزاری نشده
فقط هنوز قیمت گزاری نشده
به نظر ارز خوبی باشه
از این ارز چیزی شنیدی میخوام یه مقدار ازش بگیرم
Zpae
ZelaaPayAE price today, ZPAE to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest ZelaaPayAE price, ZPAE market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
توکن های سان قیمت خوبی داره
۴۰ دلار در حال حاضر
استاد بایننس حساب دارید ؟
من تو بایننس وریفای نیستم با ip ایرانم نرفتماستاد بایننس حساب دارید ؟
سال قبل بایننس ایمیل داد ه به ایرانی ها سرویس نمیده و مهلت داد تا حساب رو خالی کنیم من چند دلار داشتم کشیدم بیرون
دیروز خواستم چند دلار واریز کنم ولی آدرس ولت رو بصورت بارکد QR نشون میده , بارکد هم توی یکی دوتا نرم افزار چک کردم شناخته نمیشه !
زیر بارکد هم یه آیکون کپی هست ولی میزنم چیزی رو کپی نمیکنه !
شما مشکل نداری ؟
مشاهده پیوست 1197630
امشبم بایننس گفته لیستش میکنهامیدوارم تاثیر مثبتی روی ترون بذاره :دی
ممکنه از وریفای بودنت باشهمن وریفای هستم , با وی پی ان میرم , با کروم هم تست کردم همینه البته پرایوت رو تست نکردم
مشاهده پیوست 1197633
بخاطر وریفای هست , تو کامپیوتر پیغامی نمیده ولی با اپ گوشی که میری برای واریز میگه کشور بلاک لیست هستممکنه از وریفای بودنت باشه
خواستی دوباره ثبت نام کنی بگو لینک زیرمجموعه گیری بدم بهت
دوباره ثبت نام کنبخاطر وریفای هست , تو کامپیوتر پیغامی نمیده ولی با اپ گوشی که میری برای واریز میگه کشور بلاک لیست هست
مثل اینکه جدیدا دوباره باز شده بودمیگن بایننس ایران فیلتر شده // دیگه اشتباهی وصل نمیشه ادم ببنده اکانت رو
خیال تریدر ها راحت شد
میخواستم از hitbtc کوین هام رو خارج کنم خطا داد دوباره سعی کردم نوشت
Withdrawals are temporarily disabled on your account. Please contact us via this form.
کسی همچین مشکلی داشته ؟
سلام جدی جدی bnb به ۳۰ دلار رسید کسی نبود یک راه حلی یک توضیحی یک تحربه کاری بفرماید ؟سلام به همه دوستان گرامی
دوستان شما چطوری برای خرید و فروش این مسئله را تحلیل میکنید:
من اگر هر ارزی به قیمت تتر بخرم مثلا BNB/USDT میتونم تشخص بدم که قیمت الان بالا هست یا پایین اما ارزهای مثل ترون در مقابل ارز باینس TRX/BNB را وقتی پای تتر به وسط میاید را درست نمیتوانم تحلیل کنم مثلا وقتی ارز باینس از 27 دلار فرضا بشه 30 دلار تتر، 3 دلار افزایش داشتیم پس در مقابل باید قیمت ترون TRX/BNB هم پایین بیاید چون ما ارز BNB کمتری برای خرید ترون باید پرداخت کنیم اما بعضی مواقع میبینم که قیمت ترون هم همزمان بالا میره یعنی باید بیشتر BNB برای خرید ترون پرداخت کرد و این من را گیج میکنه حالا شما رابطه تتر بر این جفت ارزها که طرف دیگرش تتر نیست مثل TRX/BNB را چطوری برای خرید و فروش تحلیل میکنید
(لطفا حالا کسی نفرماید برو مثلا ترون به تتر بخر !! مسئله سر ارزهایی هست که با افزایش یا کاهش دلاری تتر بشه سریع تبدیل کرد مثلا ارز BNB به TRX یا بلعکس )
لطفا تجربیات خود یا راه حل های خود را به اشتراک بگذارید
با سپاس