وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
بایننس تحت فشار هست و در اخر مجبور میشه احراز هویت پیشترفته اش اجرایی کنه
ترید برای ایرانیان سخت میکنه
ترید برای ایرانیان سخت میکنه
دامنه اش همین استتوی کانالش در مورد این دامنه صحبتی نشده حواستون باشه.
پ.ن: تو همین بازارچه پرشین تولز میتونید با خیال راحت افراد معتبر پیدا کنید.
سرزمین تبادل تتر
مرجع تبادل تتر
امنیت بالا
سرعت بالا
بهترین نرخ مبادله تتر
فرآیند اتوماتیک و ۲۴ساعته از طریق وبسایت https://TetherLand.net/
021-284240
دوستان تو نت یه سرچی زدم برای تبدیل تتر به تومن اینارو کشفیدم چطوریان:
Nobitex
صرافی آنلاین نوبیتکس بزرگترین بازار ارز دیجیتال - خرید و فروش ارز دیجیتال در سریعترین زمان - پشتیبانی 24 ساعته و هر روزه - نگهداری امن رمزارزnobitex.irارائه دهنده ی خدمات صدور ویزاکارت و مستر کارت - پی پال و تمامی پرداخت های بین المللی
در ایرانیکارت افتخار ما داشتن ۳۱۸ هزار کاربر فعال، ۱۰ سال سابقه ی فعالیت درخشان و به کارگیری بیش از ۷۰ نیروی کارشناس و متخصص است.www.iranicard.irپلتفرم تبادل ارزهای دیجیتال | والکس
والکس پلتفرم خرید و فروش بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال است. فروش و خرید بیت کوین را در بستری آسان، امن و حرفه ای با والکس تجربه کنیدwallex.ir
تتر باید کنی دیگه صرافی بفروشی( HDPAY.IR )دوستان من یه 6 دلار کاردانو و یه 2.5 دلار استلار دارم , صد سال رو همین چس مقدار مونده میخوام نقد کنم بره ,
کسی راهی برای نقد کردن داره ؟
متاسفانه اچی دی پی کاردانو و استلار خرید ندارهتتر باید کنی دیگه صرافی بفروشی( HDPAY.IR )
ولی خوب فکرکنم چیز ریالی بدست بیارد ازش !
گفتم بایدتتر کنی اولمتاسفانه اچی دی پی کاردانو و استلار خرید نداره
بایننس بدون وریفای میتونم تبدیل کنم ؟
نمیشه , من بایننس حساب وریفای شده دارم , آدرس کیف پول رو نشون نمیده , با اپ گوشی رفتم میزنه کشور بلاک لیستهگفتم بایدتتر کنی اول
بایننس مشکل نداره با وریفای منتقل کن اونجا بعد تتر کن
یک ایمیل دیگه بسازنمیشه , من حساب وریفای شده دارم , آدرس کیف پول رو نشون نمیده , با اپ گوشی رفتم میزنه کشور بلاک لیسته
خب سوالم این بود , اگه اکانت جدید بایننس بسازم بدون وریفای میشه چنج کرد ؟یک ایمیل دیگه بساز
با ایپی غیر امریکا
بله مشکلی ندارهخب سوالم این بود , اگه اکانت جدید بایننس بسازم بدون وریفای میشه چنج کرد ؟
خب سوالم این بود , اگه اکانت جدید بایننس بسازم بدون وریفای میشه چنج کرد ؟
بله مشکلی نداره
رد کنیم بره پول یه پیتزا میشهمن وریفاید نیستم روزی تا 2 بیت کوین برام سقف تسویه حساب زده
چقدر میده مثلا برای 5000 ترون؟دور دوم استکینگ ترون شروع شده
اینبار میتونید سواپ کنید ترون - سان بدید -- با ضریب بالاتر ماین کنید
---
ترون خالی هم میشه استک کرد و سان دریافت کرد
منتهی دیگر این بار دو هفته ای نیست // روزانه میتونید برداشت کنید
سلامدوستان به تراست والت میشه اعتماد کرد ؟
چقدر میده مثلا برای 5000 ترون؟
نظر شخصی من اینه صبرکنی همین ارز هایی که تکلیفش مشخص و فاند قوی دارن اصلاح بخورنارز جدید زیر 1 دلار چی پیشنهاد میدید که آینده دار باشه
جدید باشه