mehrdadb3
Registered User
- نوشتهها
- 2,667
- لایکها
- 2,238
مطمئنید یعنی با حدود 130 دلار بهت 60 دلار میده/؟چیلز
نزدیک به سه سان دریافت میکنید ( 15روز )
مطمئنید یعنی با حدود 130 دلار بهت 60 دلار میده/؟چیلز
نزدیک به سه سان دریافت میکنید ( 15روز )
قیمت فعلی 20هستمطمئنید یعنی با حدود 130 دلار بهت 60 دلار میده/؟
تا اونجایی که من میدونم فارم برای ماینر ها هستش کسایی که دستگاه میزارن و بیت یا اتریوم ماین میکننفرق farming با stake چی هستش ؟
ارز جدید زیر 1 دلار چی پیشنهاد میدید که آینده دار باشه
نظر من همچنان روی ترون هست، ریسک به ریواردش خوبه.
اگر هم جدید بخواهی واقعا باید وقت بذاری تاپ 200 رو بررسی کنی و بعد تصمیم بگیری :دی
99درصد مخاطب های سان ایرانی هستن))
دیروز یکم اصلاح شد ! همه توییتر و اینستا فحش خواهر مادر میدادن بهش
For the early member token sale, the following token sale terms apply:
Up to 50 ETH: 1 ETH = 55,000 BNF
50-100 ETH: 10% bonus - 1 ETH = 60,500 BNF
100-150 ETH: 20% bonus - 1 ETH = 66,000 BNF
150 ETH or more: 30% bonus - 1 ETH = 71,500 BNF
دوستان تو نت یه سرچی زدم برای تبدیل تتر به تومن اینارو کشفیدم چطوریان:
Nobitex
صرافی آنلاین نوبیتکس بزرگترین بازار ارز دیجیتال - خرید و فروش ارز دیجیتال در سریعترین زمان - پشتیبانی 24 ساعته و هر روزه - نگهداری امن رمزارزnobitex.irارائه دهنده ی خدمات صدور ویزاکارت و مستر کارت - پی پال و تمامی پرداخت های بین المللی
در ایرانیکارت افتخار ما داشتن ۳۱۸ هزار کاربر فعال، ۱۰ سال سابقه ی فعالیت درخشان و به کارگیری بیش از ۷۰ نیروی کارشناس و متخصص است.www.iranicard.irپلتفرم تبادل ارزهای دیجیتال | والکس
والکس پلتفرم خرید و فروش بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال است. فروش و خرید بیت کوین را در بستری آسان، امن و حرفه ای با والکس تجربه کنیدwallex.ir
فرق farming با stake چی هستش ؟
دوستان من یه 6 دلار کاردانو و یه 2.5 دلار استلار دارم , صد سال رو همین چس مقدار مونده میخوام نقد کنم بره ,
کسی راهی برای نقد کردن داره ؟
متاسفانه حداقل میزان ترید کاردانو در بایننس تقریبا 30 دلار هست !تتر باید کنی دیگه صرافی بفروشی( HDPAY.IR )
ولی خوب فکرنکنم چیز ریالی بدست بیارد ازش !
سلام.از دوستان کسی از ارز دیجیتال Q که تازه داره میاد خبر داره؟فعلا ظاهرا باید ثبت نام کرد
دیروز رو ترون بودم منفی بود نتونستم خارج بشم uni بگیرمصرافی غیرمتمرکز #Uniswap که این روزها نبض مارکت کریپتو را نیز با پروژه های DeFi به دست گرفته، پس از مدت ها توکن اختصاصی خود را با علامت #UNI منتشر کرده است.
✳ این توکن 1 میلیارد ساپلای کلی دارد که هم اکنون کمتر از 200 میلیون آن آزاد شده است. نکته مهم تمام این مقدار بین کاربران و تامین کنندگان نقدینگی این صرافی ایردراپ شده است.
صرافی Uniswap به تمام کسانی که حتی یک تراکنش ناموفق با قراردادهای هوشمند آن داشته اند، هر کدام 400 توکن UNI اهدا کرده که هم اکنون بیش از 1000 دلار ارزش دارد.
✴ شما نیز اگر پیش از این از Uniswap استفاده کرده اید، کافی است از طریق یک والت اتریومی همچون MetaMask یا Trust به آن متصل شده و در صفحه صرافی از منوی آن (علامت سه نقطه گوشه صفحه) روی عبارت Claim UNI کلیک کنید. سپس در فرم باز شده آدرس والت اتریومی خود را وارد کنید تا ببینید آیا ایردراپ به شما تعلق می گیرد یا نه؟
در صورتی که ایردراپ به شما تعلق گرفته است، روی کلید Claim UNI کلیک کرده و تراکنش را در والت خود تایید کنید. با توجه به شلوغی صرافی هم اکنون چیزی حدود 18 دلار باید فی پرداخت کنند
من الان 2 هزار دلار پول تو اون سگ دونی دارم و احتمال میدم کلا تصمیمشون این باشه حساب رو بالا بکشن
با اطلاعات ایران وریفای کنم میگن خلاف fatf هستش
با اطلاعات یه شخص واقعی خارج ایرانم بخوام وریفاید کنم باز احتمالا یه بامبول دیگه رو کنن
سگ تو این مملکت و شانسی که ما داریم بر@ینه
به خاطر فشاری که fatf میاره تمامه شرکت ها باید kyc فعال کنن و به شدت سخت خواهد شد فضا برای تریدر های مقیم ایرانسلام جواد جان
خوبی؟
آقا من رفتم پیش دوستم که میگفتم اکانت hitbtc رو با مدارک ایرانی ویرفای کرده،
با IP و اینترنت ایران رفتیم و یه مبلغ کم واریز کردیم و بعد دو دقیقه بعدش هم خارج کردیم و هیچ مشکلی هم نبود و همه چی OK بود.
خواستم خبر بدم که بدونی وضعیت چطوریه.
شرمنده فقط ریسک ویرفای اکانتت هم پای خودته، فردا نگی فلانی گفت هیچ مشکلی پیش نمی یاد.
سلام جواد جان
خوبی؟
آقا من رفتم پیش دوستم که میگفتم اکانت hitbtc رو با مدارک ایرانی ویرفای کرده،
با IP و اینترنت ایران رفتیم و یه مبلغ کم واریز کردیم و بعد دو دقیقه بعدش هم خارج کردیم و هیچ مشکلی هم نبود و همه چی OK بود.
خواستم خبر بدم که بدونی وضعیت چطوریه.
شرمنده فقط ریسک ویرفای اکانتت هم پای خودته، فردا نگی فلانی گفت هیچ مشکلی پیش نمی یاد.
سلام
ممنون
دوستت چه تاریخی اقدام کرده ؟ همین اواخر بوده یا ماههای قبلی ؟