وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
تا صبح نیومده بودآدرس والتتون رو توی نئواسکن بزنید ببینید اصلا به بالانس اضاف شده؟ نباید انقدر طول بکشه.
سایت نئو خوندم داشتن نود هارو اپدیت میکردن !
تا صبح نیومده بودآدرس والتتون رو توی نئواسکن بزنید ببینید اصلا به بالانس اضاف شده؟ نباید انقدر طول بکشه.
تا صبح نیومده بود
تا صبح نیومده بود
خارجم نیستیم یه سایت برای هم وطنان بزنیم بیایم داخل خدمت رسانی کنیمهر چند متاسفانه در حال حاضر هیچ سایت درست درمونی برای ایرانیان وجود نداره
اپ موبایلش نصب کردم کلید خصوصی زدم وارد شدم دیدم نئو اونجا هستآره آپدیت داشتن ولی تو اون تایم واریز و برداشت از سایت ها غیرفعال شده بود، نباید اجازه برداشت میداده بهتون.
حالا امیدوارم مشکلی نباشه و سریعتر واریز بشه به حسابتون مخصوصا اینکه نئو هم هست:دی
برای دریافت توکن های flm
بایننس هم ساپورت میکنه BNB
Introducing Flamingo (FLM) on Binance Launchpool! Farm FLM By Staking BNB and BUSD Tokens | Binance Support
Fellow Binancians, Binance is excited to announce the 3rd project on Bin...www.binance.com
به جای اینکه اصل کاری ( نئو ) رو قبول کنه توکن های خودش رو گذاشته :دی
اگر روش آسان و امنی برای استیک نئو پیدا کردید بذارید بی زحمت، در حال حاضر یکی از روش ها والت o3 هست طبق سرچی که کردم و نئو لاین.
متاسفانه در مورد نئون والت چیزی ندیدم
الان روشش گرفتن این توکن چجوری هستش من نئو رو تو نئو والت دارم باید چکار کنمبرای دریافت توکن های flm
بایننس هم ساپورت میکنه BNB
Introducing Flamingo (FLM) on Binance Launchpool! Farm FLM By Staking BNB and BUSD Tokens | Binance Support
Fellow Binancians, Binance is excited to announce the 3rd project on Bin...www.binance.com
سلام من جای جنابالان روشش گرفتن این توکن چجوری هستش من نئو رو تو نئو والت دارم باید چکار کنم
سلام من جای جناب
وكيل الرعايا
با اجازه ایشان توضیح میدهم که دوباره زحمت تایپ کردن نباشه ایشان قبلا به بنده توضیح دادند
فقط !!!!! من هیچ نوع تضمینی ندارم و هیچ نوع مسئولیتی در این مورد قبول نمیکنم تمام مسئولیت موارد زیر بر عهد کاربر است:
Risk warning: Cryptocurrency trading is subject to high market risk. Please make your trades cautiously. make best efforts to choose high-quality coins, but will not be responsible for your trading losses.
66روز شما باید استیک کنید و توکن flm دریافت میکنید
با توجه به گفته های ایشان :
ONT - METAMASK - NEOLINE
سه روش توصیه شده توسط سایت هست
من ابتدا 2 کار انجام دادم
1.نصب کیف پول
2.نصب افزونه کروم neolineNeoLine
neoline.io
بعد باید از کیف های دیگر نئوهای را به کیف اندروید انتقال بدید و 0.011 هم gas داشته باشید در کیف جدید من فقط 1 نئو برای این کار به کیف neoline انتقال دادم چون برای من ریسک هست بیشتر انتقال بدم و66 روز باید ارز قفل بشه بحرحال برای تبدیل یک نئو که فی ان 0.011 gas شد
3.رفتن به ادرس فلامینگو
در اینجا باید wrap را انتخاب کنید و مثلا 1 neo به nNEO کنید که بعد از انتخاب گزینه به شما نشان داده میشه به کدام کیف پول وصل بشوید
چون من افزونه گروم را نصب کردم باید مطابق نصب کیف اندروید ادرس کلید خصوصی و نام کیف و رمزعبور را به افزونه بدهید تا به کیف پولی شما متصل بشه و تعویض صورت بگیرد
یک نکته که من خودم انجام دادم اما نمیدونم بدون ان هم میشه یا نه من توی کیف جدید neoline امدم به لیست ارزها nNEO را پیدا کردم و اضافه کردم و بعد تبدیل را انجام دادم که خوشبختانه در کیف پول بعد تعویض ارز 1 nNEO را دیدم امده و خیالم راحت شد شما تو جستجو حتما از همین شکل حرف بزرگ و کوچک nNEO استفاده کنید تا پیدا بشه
مشاهده پیوست 1199233
بازهم تاکید میکنم:
هیچ نوع مسئولیتی در این مورد قبول نمیکنم تمام مسئولیت موارد زیر بر عهد کاربر است
تشکر از شما و ed2008همه این داکیمونت ها در اینجا هستش به زبان اصلی
میتوان مطالعه کرد
Wrapper & Vault - Flamingo Docs
docs.flamingo.finance
سرفصل سه !
سلام من جای جناب
وكيل الرعايا
با اجازه ایشان توضیح میدهم که دوباره زحمت تایپ کردن نباشه ایشان قبلا به بنده توضیح دادند
فقط !!!!! من هیچ نوع تضمینی ندارم و هیچ نوع مسئولیتی در این مورد قبول نمیکنم تمام مسئولیت موارد زیر بر عهد کاربر است:
Risk warning: Cryptocurrency trading is subject to high market risk. Please make your trades cautiously. make best efforts to choose high-quality coins, but will not be responsible for your trading losses.
66روز شما باید استیک کنید و توکن flm دریافت میکنید
با توجه به گفته های ایشان :
ONT - METAMASK - NEOLINE
سه روش توصیه شده توسط سایت هست
من ابتدا 2 کار انجام دادم
1.نصب کیف پول
2.نصب افزونه کروم neolineNeoLine
neoline.io
بعد باید از کیف های دیگر نئوهای را به کیف اندروید انتقال بدید و 0.011 هم gas داشته باشید در کیف جدید من فقط 1 نئو برای این کار به کیف neoline انتقال دادم چون برای من ریسک هست بیشتر انتقال بدم و66 روز باید ارز قفل بشه بحرحال برای تبدیل یک نئو که فی ان 0.011 gas شد
3.رفتن به ادرس فلامینگو
در اینجا باید wrap را انتخاب کنید و مثلا 1 neo به nNEO کنید که بعد از انتخاب گزینه به شما نشان داده میشه به کدام کیف پول وصل بشوید
چون من افزونه گروم را نصب کردم باید مطابق نصب کیف اندروید ادرس کلید خصوصی و نام کیف و رمزعبور را به افزونه بدهید تا به کیف پولی شما متصل بشه و تعویض صورت بگیرد
یک نکته که من خودم انجام دادم اما نمیدونم بدون ان هم میشه یا نه من توی کیف جدید اندروید neoline امدم به لیست ارزها nNEO را پیدا کردم و اضافه کردم و بعد تبدیل را انجام دادم که خوشبختانه در کیف پول بعد تعویض ارز 1 nNEO را دیدم امده و خیالم راحت شد شما تو جستجو حتما از همین شکل حرف بزرگ و کوچک nNEO استفاده کنید تا پیدا بشه
مشاهده پیوست 1199233
بازهم تاکید میکنم:
هیچ نوع مسئولیتی در این مورد قبول نمیکنم تمام مسئولیت موارد زیر بر عهد کاربر است
سلامسلام و تشکر
تو قسمت Destination که باید آدرس والت رو بذاریم، قابلیت پیست کردم رو نداره و غیر فعال هست احتمالا بعد از کانکت شدن اتومات درج بشه درسته؟
مورد بعد هم اینکه: 66 روز را شما از کجا دیدید؟ چون تا اونجایی که من چک کردن نوشته بود هر روزی که مایل بودید میتونید unwrap کنید.
از ف.ی.ل.ت .ر استفاده میکنی من برای تعویض اخرین مرحله گیر بودم عصبانی شدم ف.ی.ل را خاموش کردم منتظر شدم ترانکش انجام شدمشاهده پیوست 1199261
من با نئولاین پرداخت کردم رو این قسمت گیر کرده 1 ساعت :دی ولی بلاکچین رو که نگاه کردم تراکنش انجام شده و یک nNeo هم بهم داده...
به نظرتون صفحه رو ببندم ؟
پ.ن: به نظرم چون هنوز مینت راش نشده اینجوریه.
از ف.ی.ل.ت .ر استفاده میکنی من برای تعویض اخرین مرحله گیر بودم عصبانی شدم ف.ی.ل را خاموش کردم منتظر شدم ترانکش انجام شد
سلام و تشکر
تو قسمت Destination که باید آدرس والت رو بذاریم، قابلیت پیست کردم رو نداره و غیر فعال هست احتمالا بعد از کانکت شدن اتومات درج بشه درسته؟
مورد بعد هم اینکه: 66 روز را شما از کجا دیدید؟ چون تا اونجایی که من چک کردن نوشته بود هر روزی که مایل بودید میتونید unwrap کنید.
سلام و تشکر