Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
این اگر کانکت والت بزنید خودش پر میکنه !
چه برای wrap و چه برای تبدیل مجدد به نئو unwrap
آره انجام دادن به قسمت تایید رسیدم که دیگه قفل شد و کلا بستمش... مشکلی که نداره درسته؟
این اگر کانکت والت بزنید خودش پر میکنه !
چه برای wrap و چه برای تبدیل مجدد به نئو unwrap
آره انجام دادن به قسمت تایید رسیدم که دیگه قفل شد و کلا بستمش... مشکلی که نداره درسته؟
والت ببین Nneo ایجاد شده برات
اگر همون تعداد نئو تبدیل به ان نئو شده که ردیفه !
سایتشون هنوز کامل درست نشده ! دیروز چندساعت کلا صفحه not found میداد !! )
امروز لدجر نانو ایکس با تخفیف خوب
خریدم
تجربه جالبی هستش
کل فضا ۲ مگ هست
و همه کیف پول هاهم ساپورت میکنه
مبارکه داداش چند خریدی ؟امروز لدجر نانو ایکس با تخفیف خوب
خریدم
تجربه جالبی هستش
کل فضا ۲ مگ هست
و همه کیف پول هاهم ساپورت میکنه
مبارکه داداش چند خریدی ؟
کاشکی پول دم دستم بود یکی میخریدم البته واسه من که تنوع ارزی ندارم همون نانو اس کفایت میکنه
ارسالش به صورت پستی گیر نمیده گمرکممنون
سایت های ایرانی 3500 تا 3800میفروشن !
مسافر داشتم از دوبی گفتم تهیه کنه
قبلا سابقه خرید لوازم الکترونیکی داشتم که درصورت خرابی راحت میشه اونجا تعویض کرد و مدل های جدید بدون ضرر زیاد تهیه کرد
-----
من تحقیقی که کردم علاوه بر مقدار فضا ( تنوع ارز که گفتید )
یک سری امکانات رو صفحه نمایشگر داره!
با دقت بیشتری جزئیات دو مدل رو ببینید
باید به مسافر بگید بیارهارسالش به صورت پستی گیر نمیده گمرک
من قبلا گرفته بودم مونده انور از طریق پست نفرستادن گفتم یوقت گیر میدن نمیدونم والاباید به مسافر بگید بیاره
این DeFi به نتیجه رسیدید به من بگید اصلا سر و تهشو نمیفهمم
دوستان این دراپ هایی که کریپتو های نوپا رو با یه سری شرایط مثل فالو کردن توییتر و تلگرام و .... رایگان میدن واقعیه یا سرکاریه ؟
اصلا قابلیت نقد شدن داره و همش الکیه ؟
سلام اره برای هر کیف پول هیچ فرقی نداره چه کیفی ۲۰ تا برای یک ادرس ریپل همیشه قفل میشه و دیگه به هیچ عنوان قابل برداشت نیست پس ببین چه کیفی برات بهتره که ادرسش را فعال کنی و مجبور نباشی برای چند کیف پول ادرس ها را فعال کنییک سوال از دیشب میخوام ریپل منتقل کنم به لدجر تراکنش زدم برگشت خورد نوشت ولت فعال نیست
سایت لدجر نوشته بود باید از ولت به ولت 20تا بزنید تا اکتیو شه
--
حالا تراست والت نصب کردم از بایننس بزنم تراست و بعد لجر که فعال شه این 20تا
تو تراست والت هم تراکنش نوشته ریپل فعال نیست باید بری 20تا بخری ! این سند هم رجکت شد
برای ریپل حتما باید حداقل 20تا داشته باشی تا فعال شه فرق نمیکنه کدوم والت رو انتخاب کنید سعی کنید 1 دونه ادرس درست کنید و با همون کار کنیدیک سوال از دیشب میخوام ریپل منتقل کنم به لدجر تراکنش زدم برگشت خورد نوشت ولت فعال نیست
سایت لدجر نوشته بود باید از ولت به ولت 20تا بزنید تا اکتیو شه
--
حالا تراست والت نصب کردم از بایننس بزنم تراست و بعد لجر که فعال شه این 20تا
تو تراست والت هم تراکنش نوشته ریپل فعال نیست باید بری 20تا بخری ! این سند هم رجکت شد
برای ریپل حتما باید حداقل 20تا داشته باشی تا فعال شه فرق نمیکنه کدوم والت رو انتخاب کنید سعی کنید 1 دونه ادرس درست کنید و با همون کار کنید
اگر بخواهید 2 یا ببیشتر ادرس درست کنید اونوقت برای فعال کردن هر کدوم باید 20 توش داشته باشید
دوستان این دراپ هایی که کریپتو های نوپا رو با یه سری شرایط مثل فالو کردن توییتر و تلگرام و .... رایگان میدن واقعیه یا سرکاریه ؟
اصلا قابلیت نقد شدن داره و همش الکیه ؟