کوکوین هک شد
مشاهده پیوست 1199548
حدود ۱۵۰ میلیون دلار از آلت کوین های مختلف انتقالی به این آدرس منتقل شده اند
مشاهده پیوست 1199549
ببین تو خود کروم تو قسمت Extensions کیف پول neoline خاموش هست یا روشن باید کلید کشویی را فعال کنی که ابی بشه شاید مال این هست که خاموش شده بخاطر همین کانکت نمیشیدوستان، این قسمت وقتی میخوام لاگین کنم میاد:
مشاهده پیوست 1199657
حالا وقتی والت رو انتخاب میکنم به جای اینکه کانکت بشه صفحه ی دانلود والت رو میاره... قبلا با چیز میز ان که تست میکردم بعد از چند بار درست میشد اما الان هر کاری میکنم کانکت نمیشه...
شما هم همین مشکل رو دارید؟
ببین تو خود کروم تو قسمت Extensions کیف پول neoline خاموش هست یا روشن باید کلید کشویی را فعال کنی که ابی بشه شاید مال این هست که خاموش شده بخاطر همین کانکت نمیشی
این نگاه انداختم tomo میزاری و یکی از اینها eth - usdt - usdc تو قسمت pool یونی سواپ برای لیکویید بهت lua جایزه میده که هفته 128 برابر هستش و هر هفته نصف میشه تا هفته 8
وقتی کانکت میشی یه چند ثانیه صبر کن تا متصل بشه به سیستمشنه روشنه، لاگین هم میشم و مشکلی نیست ... منتهی بگیر نگیر داره 10-15 بار باید کلیک کنم و آی پی تغییر بدم تا درست بشه :دی
دوستان، این قسمت وقتی میخوام لاگین کنم میاد:
مشاهده پیوست 1199657
حالا وقتی والت رو انتخاب میکنم به جای اینکه کانکت بشه صفحه ی دانلود والت رو میاره... قبلا با چیز میز ان که تست میکردم بعد از چند بار درست میشد اما الان هر کاری میکنم کانکت نمیشه...
شما هم همین مشکل رو دارید؟
وقتی کانکت میشی یه چند ثانیه صبر کن تا متصل بشه به سیستمش
به من تا الان 1 دونه فلامینگو داده اینجور که این ایردراپ داده فکر نکنم قیمت بالایی داشته باشه
همزمان تو بایننس و okex هم برقراره
ارتباط با سیستمشون رو میگید شمارش میکنه؟شمارش میکنه ؟
برای من صفر هست
البته فکرکنم ترافیک بالایی داره یا سرورهاشون ضعیفه سایت شون مشکل داره
البته دو صفحه اختصاص دادن برای استیک
البته ماین کلادمیشه و نه ایردراپ و ارزش بالاتری داره این روشوقتی کانکت میشی یه چند ثانیه صبر کن تا متصل بشه به سیستمش
به من تا الان 1 دونه فلامینگو داده اینجور که این ایردراپ داده فکر نکنم قیمت بالایی داشته باشه
همزمان تو بایننس و okex هم برقراره
جمع نکنه بزاره بره600میلیون سرمایه جمع کرده فلامینگو
نه! ولی خیلی شلخته بودنجمع نکنه بزاره بره
سه روز درگیر این لدجر شدم بکشونم همه رو تو والت سرد
اما 5تا ارز موفق شدم باقی همه والت جانبی استفاده کردم !
اینا مشکلشون چیه که ارز ساپورت میکنن اما به صورت لایو نه ؟
البته دو صفحه اختصاص دادن برای استیک
چیزی نیست 10تا بالاترین مارکت کپ هارو دارم || البته مقدار بالایی نیست فقط تنوع دارهماشالله چقدر هم کوین دارید، والت جانبی مشکلی ندارن ولی اگر به قول شما همه مستقیم توی لایو بود بهتر بود.
ماشالله چقدر هم کوین دارید، والت جانبی مشکلی ندارن ولی اگر به قول شما همه مستقیم توی لایو بود بهتر بود.
فقط vault2 معتبر هست برای استیک کردن.
روز اول لیست شدن600میلیون سرمایه جمع کرده فلامینگو