سلام ممنونم
من صحبتهای شما رو به اون بنده خدایی که قصد خرید داره منتقل کردم. گفت میخوام مبلغ کمی ( درحد 5 تومن ) یه ارز دیجیتال بخرم و نگهداری کنم تا 7-8 سال دیگه.
حالا با این اوصاف پیشنهاد شما خرید چه ارزی هست ؟ البته میدونم بهترین مطلقی وجود نداره. ولی میشه یکی دو مورد معرفی کرد. من واقعا در زمینه ارزهای دیجیتال اطلاعات چندانی ندارم که صلاحیت پیشنهاد دادن رو داشته باشم.
خواهش میکنم
ببینید اگر میخواهد 5 تومن بگیره نهایت بتونه 2 تا کوین بخره اونم کوین هایی که قابلیت رشد زیادی داشته باشن که بتونه در دراز مدت سود خوبی بکنه.
در مورد پیشنهاد هم واللا من نمیتونم پیشنهادی بدم
ولی میتونم راهنمایی کنم :دی
چون میدونم خود شما هم با بورس ایران آشنا هستی یه مثال بورسی میزنم
اگر یه دوست از من بپرسه میخوام یه نماد رو بخرم تا 7-8 سال دیگه هم دست بهش نزنم چی بخرم ؟ میگم فولاد بخر ، کگل بخر و ... ( البته دیدگاه شخصیه و توصیه به خرید نیست
صرفا بعنوان مثال نوشتم )
درسته.. حالا چون زیر 5ت هست نمیصرفه بهش بگی شستا بگیر و نهایت بتونه وتجارت وبصادر بگیره به نیت 4-5 برابر شدن. حالا توی کریپتو هم همینطوره.
مورد بعد اینکه شما نمیتونی یه ارزی رو بخری و 8 سال اصلا بهش نگاه نکنی چون شاید عرض مدت 2 سال 10 برابر بشه و 6 سال بعد ریزشی بشه به کل، باید همیشه حواست بهش باشه :دی
پیشنهاد من اینه که به فارسی و انگلیسی سرچ کنه خودش ( بهترین کوین برای سرمایه گذاری 2020 ) و بعد جمع بندی کنه و در پایان اقدام به خرید.
فقط کوینی که انتخاب میکنید این مشخصات رو داشته باشه.
1. ولیوم بالا
2. قابلیت تبدیل شدن به تتر ( دلار ) در مارکت های معتبر.
3.داشتن تیم و پشتیبانی قوی ( سوشال نتورک و .... )
4. عدم صعود و ریزش بیش از حد ( با نگاه کردن به چارت )