• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
واقعی ـــن
من از سال 2017 تو کار ایردراپ ـــم البته جدیدا به خاطر مشغله زیاد یه مقدار فعالیتم نسبت به قبل کمتر شده
جدیدا ایردراپ های چندان جالبی به چشم ـــم نخورده ولی قبلا ایردراپ های چند میلیونی داشتیم ! (بهترین هاش تو این چند ماه اخیر که واریز هم داشتن : insolar و TWT و Solve و Hex و ... ) ایردراپی بوده همین الان 50 میلیون ارزش داره (البته به صورت انبوه زدم :دی)
ایردراپ های جدید به دلیل فی بالای اتر اکثرا واریز نمیکنن
اکثرا هم فالو و ریتوییت توییتر میخوان اینا رو باید مراقب باشی توییتر اکانت ــت رو suspend نکنه جدیدا خیلی گیر میده :دی
یکی دوتا از معتبرهاشو میتونی برام پ.خ کنی ؟
تو گوگل سرچ کردم ولی نمیدونم کدوم معتبره

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
یکی دوتا از معتبرهاشو میتونی برام پ.خ کنی ؟
تو گوگل سرچ کردم ولی نمیدونم کدوم معتبره

اونایی که بلاکچین اختصاصی خودشون رو دارن معمولا معتبر ـــن به شرط اینکه ایردراپ مال خودشون باشه :دی
بعضی ایردراپ ها فیک ـــن و فقط میخوان فالو و ریتوییت توییتر و عضو تلگرام جمع کنن
ایردراپ های توکن ترون معمولا فیک ـــن واقعی هم باشن قیمت چندانی ندارن
ایردراپ های توکن اتر هم جدیدا به خاطر فی پرداختی ندارن
برای اینکه مطمئن بشی ایردراپ معتبره یا فیک باید صفحات اجتماعی اصلی Coin و Token رو پیدا کنی که معمولا تو coinmarketcap.com مینویسه بعد ببینی در مورد ایردراپ چیزی نوشته یا نه
جدیدا ایردراپ درست و حسابی به تور ـــم نخورده اگر پیدا کردم حتما معرفی میکنم
ایردراپ های درست و حسابی معمولا اواخر سال میلادی (نوامبر،دسامبر) برگزار میشن

Last edited:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان.
یک نفر درمورد سرمایه گذاری روی ارز دیجیتال ترون از من سوال پرسید و باتوجه به اینکه اطلاعات خاصی در زمینه ارزهای دیجیتال نداشتم تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم.
نظر شما در این مورد چیه ؟ ارزش سرمایه گذاری داره ؟ اگر نداره جایگزینش چی میتونه باشه ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام دوستان.
یک نفر درمورد سرمایه گذاری روی ارز دیجیتال ترون از من سوال پرسید و باتوجه به اینکه اطلاعات خاصی در زمینه ارزهای دیجیتال نداشتم تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم.
نظر شما در این مورد چیه ؟ ارزش سرمایه گذاری داره ؟ اگر نداره جایگزینش چی میتونه باشه ؟

سلام

ببینید 2 تا مسئله هست:

1. اینکه شما ترون میخری و به نیت سود بیشتر برداشت میزنی به والت شخصی، حالا دیگه بسته به دید خودت که کوتاه مدت هست یا بلند مدت در والت نگهداری میکنی تا به اون قیمتی که مد نظرت هست برسه و بفروشیش. در این حالت شاید به اون قیمت برسه شایدم نرسه. شاید سود خوبی کنید شاید 2-3 سال هم اصلا برید تو ضرر ( احتمال )

این مورد به طور کلی مشکلی نداره هر چند درصد ریسکش هم باید در نظر بگیرید..

2. اینکه شما معادل 1000 دلار ترون میگیرید و این رو تو سایت های دیگه سرمایه گذاری میکنید ( به نیت دریافت سود روزانه و... ) اینکار اصلا پیشهاد نمیشه و 99.999% هم کل پولتون رو از دست میدید.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اگر تو والت بایننس و کوکوین و هوبوی ARPA دارید !! به ازای هر 5,000 تا یک دونه توکن Bella دریافت میکنید

قیمت هر arpa : $0.02266031

قیمت هر بلا : $2.43 هست

مدت دوره : 15روزه از 5روز آینده

--------
توتال سوپای bel 100میلیون هستش

Captive

لایک‌ها
16,664
شروعش که فاجعه بود

پایانش چه شود :-دی

مشاهده پیوست 1199470
چینی وار حرکت زدند :| امیدوارم پایان خوبی داشته باشه.

پ.ن: البته من جرات نکردم کل موجودی رو استیک کنم و مقداری برای تست انجام دادم ببینم چی میشه.. تو گروه ها زده بودند به ازای هر نئو مثل اینکه تا 3 فلامینگو ریوارد میشه.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
پ.ن: البته من جرات نکردم کل موجودی رو استیک کنم و مقداری برای تست انجام دادم ببینم چی میشه.. تو گروه ها زده بودند به ازای هر نئو مثل اینکه تا 3 فلامینگو ریوارد میشه.

حدس و گمان هست و هنوز مشخص نکردن !

خیلی بی برنامه عمل کردن

تزوز استیک کردم برای پاداش از یک ماه قبل کلی فرمول ریاضی گذاشته بودن انتگرال دوگانه گذاشته بودن :-دی

اینا فقط گفتن برید سواپ کنید و بزارید

و گندم زدن :-دی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان نظرتون راجبه کوین Aragon (Ant) چی هستش ؟
یکی از سرمایه گذارهای بزرگ بیت کوین رو این کوین و تزوس و بیت کش و ریپل سرمایه گذاشته
همچنین راجبه کوین adex

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
کوکوین هک شد

مشاهده پیوست 1199548

حدود ۱۵۰ میلیون دلار از آلت کوین های مختلف انتقالی به این آدرس منتقل شده اند

مشاهده پیوست 1199549
ضمانت کرده برمیگردونه به همشون این تعهدشون خوبه ..

نکته جالب اینجاس همه صرافی ها احراز هویت دارن

غیر از مالخر اعظم بایننس :-دی

ببینیم کجا انتقال میده در نهایت

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوستان نظرتون راجبه کوین Aragon (Ant) چی هستش ؟
یکی از سرمایه گذارهای بزرگ بیت کوین رو این کوین و تزوس و بیت کش و ریپل سرمایه گذاشته
همچنین راجبه کوین adex

سرهمین خبر ها و توییت ها قیمت کردن سه دلار !!!

تیم درپر روش سرمایه گذاری کرده و کلا کار این بابا سرمایه گذاری ریسک بالا هستش ! نه تنها رو آراگون و بلکه صد پروژه دیگر به صورت شانسی سرمایه گذاری کرده

Venture Capital

لینک ویکی مطالعه شود

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام

ببینید 2 تا مسئله هست:

1. اینکه شما ترون میخری و به نیت سود بیشتر برداشت میزنی به والت شخصی، حالا دیگه بسته به دید خودت که کوتاه مدت هست یا بلند مدت در والت نگهداری میکنی تا به اون قیمتی که مد نظرت هست برسه و بفروشیش. در این حالت شاید به اون قیمت برسه شایدم نرسه. شاید سود خوبی کنید شاید 2-3 سال هم اصلا برید تو ضرر ( احتمال )

این مورد به طور کلی مشکلی نداره هر چند درصد ریسکش هم باید در نظر بگیرید..

2. اینکه شما معادل 1000 دلار ترون میگیرید و این رو تو سایت های دیگه سرمایه گذاری میکنید ( به نیت دریافت سود روزانه و... ) اینکار اصلا پیشهاد نمیشه و 99.999% هم کل پولتون رو از دست میدید.
سلام ممنونم
من صحبتهای شما رو به اون بنده خدایی که قصد خرید داره منتقل کردم. گفت میخوام مبلغ کمی ( درحد 5 تومن ) یه ارز دیجیتال بخرم و نگهداری کنم تا 7-8 سال دیگه.
حالا با این اوصاف پیشنهاد شما خرید چه ارزی هست ؟ البته میدونم بهترین مطلقی وجود نداره. ولی میشه یکی دو مورد معرفی کرد. من واقعا در زمینه ارزهای دیجیتال اطلاعات چندانی ندارم که صلاحیت پیشنهاد دادن رو داشته باشم.
چون میدونم خود شما هم با بورس ایران آشنا هستی یه مثال بورسی میزنم :D اگر یه دوست از من بپرسه میخوام یه نماد رو بخرم تا 7-8 سال دیگه هم دست بهش نزنم چی بخرم ؟ میگم فولاد بخر ، کگل بخر و ... ( البته دیدگاه شخصیه و توصیه به خرید نیست :D صرفا بعنوان مثال نوشتم )

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام ممنونم
من صحبتهای شما رو به اون بنده خدایی که قصد خرید داره منتقل کردم. گفت میخوام مبلغ کمی ( درحد 5 تومن ) یه ارز دیجیتال بخرم و نگهداری کنم تا 7-8 سال دیگه.
حالا با این اوصاف پیشنهاد شما خرید چه ارزی هست ؟ البته میدونم بهترین مطلقی وجود نداره. ولی میشه یکی دو مورد معرفی کرد. من واقعا در زمینه ارزهای دیجیتال اطلاعات چندانی ندارم که صلاحیت پیشنهاد دادن رو داشته باشم.

خواهش میکنم

ببینید اگر میخواهد 5 تومن بگیره نهایت بتونه 2 تا کوین بخره اونم کوین هایی که قابلیت رشد زیادی داشته باشن که بتونه در دراز مدت سود خوبی بکنه.

در مورد پیشنهاد هم واللا من نمیتونم پیشنهادی بدم :( ولی میتونم راهنمایی کنم :دی

چون میدونم خود شما هم با بورس ایران آشنا هستی یه مثال بورسی میزنم :D اگر یه دوست از من بپرسه میخوام یه نماد رو بخرم تا 7-8 سال دیگه هم دست بهش نزنم چی بخرم ؟ میگم فولاد بخر ، کگل بخر و ... ( البته دیدگاه شخصیه و توصیه به خرید نیست :D صرفا بعنوان مثال نوشتم )

درسته.. حالا چون زیر 5ت هست نمیصرفه بهش بگی شستا بگیر و نهایت بتونه وتجارت وبصادر بگیره به نیت 4-5 برابر شدن. حالا توی کریپتو هم همینطوره.

مورد بعد اینکه شما نمیتونی یه ارزی رو بخری و 8 سال اصلا بهش نگاه نکنی چون شاید عرض مدت 2 سال 10 برابر بشه و 6 سال بعد ریزشی بشه به کل، باید همیشه حواست بهش باشه :دی

پیشنهاد من اینه که به فارسی و انگلیسی سرچ کنه خودش ( بهترین کوین برای سرمایه گذاری 2020 ) و بعد جمع بندی کنه و در پایان اقدام به خرید.

فقط کوینی که انتخاب میکنید این مشخصات رو داشته باشه.

1. ولیوم بالا
2. قابلیت تبدیل شدن به تتر ( دلار ) در مارکت های معتبر.
3.داشتن تیم و پشتیبانی قوی ( سوشال نتورک و .... )
4. عدم صعود و ریزش بیش از حد ( با نگاه کردن به چارت )

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام
ممنون که امروز این عکس را قرار دادی و راهنمایی کردی نزدیک بود یادمان برود اگر این عکس را قرار نداده بودی فکر میکردیم دیگه stake انجام شده است

دوستان این ارز ONTd چی هست که باید تبدیل بشه به pONT ؟همان ONT است ؟چون من هرچی میگردم تو کیف پولها نام ONTd نمیبینم ؟

در ضمن کسی صرافی ایرانی سراغ داره Gas نئو بفروشه یا کسی هست 1Gasبفروشه؟ تو باینس هست به قیمت 1.70 دلار اما من پول ایرانی میخواه پرداخت کنم

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام
ممنون که امروز این عکس را قرار دادی و راهنمایی کردی نزدیک بود یادمان بره اگر این عکس را قرار ندادی بودی فکر میکردیم دیگه stake انجام شده است

دوستان این ارز ONTd چی هست که باید تبدیل بشه به pONT ؟همان ONT است ؟چون من هرچی میگردم تو کیف پولها نام ONTd نمیبینم ؟

در ضمن کسی صرافی ایرانی سراغ داره Gas نئو بفروشه یا کسی هست 1Gas باشه تو باینس هست به قیمت 1.70 دلار اما من پول ایرانی میخواه پرداخت کنم

سلام خواهش میکنم

من فقط نئو استیک کردم ولی منظورشون باید آنتولوژی باشه چون چیزی غیر از این نداریم :دی

از فردا هم مثل اینکه میشه تو باینانس دلار باینانس و بی ان بی استیک کرد ( برای فلامینگو )

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام خواهش میکنم

من فقط نئو استیک کردم ولی منظورشون باید آنتولوژی باشه چون چیزی غیر از این نداریم :دی

از فردا هم مثل اینکه میشه تو باینانس دلار باینانس و بی ان بی استیک کرد ( برای فلامینگو )
نه فکر نکنم چون خود آنتولوژی ONTو گس ان برای انتقال ONG هست
این ONTd یک d اخرش داره

بالا